Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

اقا من الان تنها کارایی که میتونه بهم power بده landmark ها هستن اونا هم حداکثر 8 تا power بهم میدن ولی من 9 تا لازم دارم :| :دی تازه یکیشون هم برای اینکه بتونم بهش برسم باید وارد یک cave بشم که باز کردن اون نیاز به انجام شدن یک مرحله روی war table داره که انجام شدن اون مرحله هم نیاز به power داره :|
چیکار کنم ؟:((

اقا من الان تنها کارایی که میتونه بهم power بده landmark ها هستن اونا هم حداکثر 8 تا power بهم میدن ولی من 9 تا لازم دارم :| :دی تازه یکیشون هم برای اینکه بتونم بهش برسم باید وارد یک cave بشم که باز کردن اون نیاز به انجام شدن یک مرحله روی war table داره که انجام شدن اون مرحله هم نیاز به power داره :|
چیکار کنم ؟:((

من الان 120 تا پاور بی مصرف دارم :|
همش هم از side quest ها بدست اوردم:/( میخوای عکس بگیرم. )
ماموریت های فرعی رو برو.
ریفت ها رو ببند.
لند مارک ها رو پیدا کن.
ریکویزیشن ها رو کامل کن.
و اگر پاور لحظه ای میخوای می تونی بری merchant اسکای هولد و بیشتر recipes ها رو بخری تا پاور آزاد کنی.

بعضی از قسمتا بازی میری میبینی پل خراب شد چطور میش پلا رو درست کرد چون برا انجام ماموریت باید از پل رد شد کسی میدونه؟

جلوشون که بری میتونی پرچم رو بزنی اونجا . بعد میری war table و اون ماموریت رو انجام میدی تا پل درست بشه

بعضی از قسمتا بازی میری میبینی پل خراب شد چطور میش پلا رو درست کرد چون برا انجام ماموریت باید از پل رد شد کسی میدونه؟
در ادامه چیزی که احسان گفت
یه سری از بناهای خراب شده رو هم mage ها میتونن درست کنن ! البته در Scale :کوچکتر . مثله اونی که پشته dragon توی hinterland بود.

آقا این spec وارویر templar 2 تا چیز میخواد یکی 20 تاست ک جمع کردم یکی نوشته philters broken 0/3 من 2 تاشو انجام دادم اما نمیدونم چیکار کردم میشه یکی بگه چچیکار کنم بازی هم بدون spec تموم کردم

آقا این spec وارویر templar 2 تا چیز میخواد یکی 20 تاست ک جمع کردم یکی نوشته philters broken 0/3 من 2 تاشو انجام دادم اما نمیدونم چیکار کردم میشه یکی بگه چچیکار کنم بازی هم بدون spec تموم کردم
demon ها drop میکنن توی این مناطقه hinterlands

اگه انگلیست خوب نباشه میشه بازیش کرد یا کلا باید بیخیالش شد؟

میتونی بازی کنی، ولی خب خیلی چیزهای جالب و فوق العاده هم از دست میدی، ولی طوری نیست که بازی رو نتونی انجام بدی....
بعد قبل از اینکه اینجور سوال های Routine بپرسین برین صفحه های قبل هم نگاه کنید، حداقل این پرسش 20 با پرسیده شده و به متد های متفاوت پاسخ گفته شده بهش.

میتونی بازی کنی، ولی خب خیلی چیزهای جالب و فوق العاده هم از دست میدی، ولی طوری نیست که بازی رو نتونی انجام بدی....
بعد قبل از اینکه اینجور سوال های Routine بپرسین برین صفحه های قبل هم نگاه کنید، حداقل این پرسش 20 با پرسیده شده و به متد های متفاوت پاسخ گفته شده بهش.

ممنون از پاسخت ولی این مورد که بولدش کردم رو اگه نمیگفتی خیلی بهتر بود نمیدونم چرا بعضی هاتون فکر میکنید اختیار همه دستتونه و صاحب سایتید!!!

ممنون از پاسخت ولی این مورد که بولدش کردم رو اگه نمیگفتی خیلی بهتر بود نمیدونم چرا بعضی هاتون فکر میکنید اختیار همه دستتونه و صاحب سایتید!!!

اینجا دعوا نداریم که . راست میگه خب . نمیشه که یه سوال تکراری رو همینطوری هی بخوای برای همه پاسخ بدی . شده مثل قضیه کنسول و ریجن که هنوز بعد 1-2 سال همینطور میان و باز میپرسن . خب تاپیک سوالات متداول هست . صفحات قبلم 20 بار جواب دادن . همین 10 صفحه اخر رو یکم زحمت بدید بخونید اینقدر دردسر سوالای الکی و تکراری نداریم . بعدشم از خود بازی و سبکش معلومه . باید توی مکالمه ها گزینه انتخاب کنی. باید بلد باشی انگلیسی بفهمی و اشنا باشی با این زبان . اصلا زبان گیم انگلیسی هست . نمیدونم قضیش چیه همه فک میکنن PRO هستن ولی هنوز زبان بلد نیستن . والا من 30% دانش زبانم رو از همین بازی ها کسب کردم . کسی که بازی میکنه باید زبانش هم بفهمه . فقط این بازی نیست . تمامی بازی ها همینطوره . وگرنه داستان رو چجوری میخوای بفهمی ؟ دوران سگا نیست که فقط یه مرحله رو از اول بری تا اخر . الان همه چی داستان داره .
باید یکم فرهنگشو یاد بگیریم .

اینجا دعوا نداریم که . راست میگه خب . نمیشه که یه سوال تکراری رو همینطوری هی بخوای برای همه پاسخ بدی . شده مثل قضیه کنسول و ریجن که هنوز بعد 1-2 سال همینطور میان و باز میپرسن . خب تاپیک سوالات متداول هست . صفحات قبلم 20 بار جواب دادن . همین 10 صفحه اخر رو یکم زحمت بدید بخونید اینقدر دردسر سوالای الکی و تکراری نداریم . بعدشم از خود بازی و سبکش معلومه . باید توی مکالمه ها گزینه انتخاب کنی. باید بلد باشی انگلیسی بفهمی و اشنا باشی با این زبان . اصلا زبان گیم انگلیسی هست . نمیدونم قضیش چیه همه فک میکنن PRO هستن ولی هنوز زبان بلد نیستن . والا من 30% دانش زبانم رو از همین بازی ها کسب کردم . کسی که بازی میکنه باید زبانش هم بفهمه . فقط این بازی نیست . تمامی بازی ها همینطوره . وگرنه داستان رو چجوری میخوای بفهمی ؟ دوران سگا نیست که فقط یه مرحله رو از اول بری تا اخر . الان همه چی داستان داره .

بنظرم نباید اینهمه سرش داد و قال راه بندازیم. خداییش خیلی زوره چن صفحه بخونی به امید اینکه شاید کسی سوالتو پرسیده باشه! بهترین کار اینکه که یک فرد یک تایپک سوالات پر تکرار :)) :دی بزنه :دی :)) . سوالات متداول .:دی

بنظرم نباید اینهمه سرش داد و قال راه بندازیم. خداییش خیلی زوره چن صفحه بخونی به امید اینکه شاید کسی سوالتو پرسیده باشه! بهترین کار اینکه که یک فرد یک تایپک سوالات پر تکرار :)) :دی بزنه :دی :)) . سوالات متداول .:دی
اگه به تاپیک سوالات متداول و مهم بود که خب خیلی از سوالهایی که تو بخشه سوالات هم پرسیده میشه توی تاپیک سوالات متداول نوشته شده . کسی نمیره بخونه اصلا .
پس فرقی ایجاد نمیکنه.
گزینه سرچ هم هست هست . لازم نیست صفحه هات خونده بشه دونه دونه

ولی در کل مسعله خیلی مهمی نیست
Chillax
and
enjoy
your game

اون دانش زبانت تو حلقم!!! از این که اینجا سوال پرسیدم از درگاه ایزد منان طلب مغفرت +سه بار خاکمال دارم باشد که رستگار شوم....روز همگی خوش...یاحق

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or