Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

مرسی داداش فقط یه سوال فنی من الان لول 6 هستم جایی هست برم اسکیل هامو ریست کنم؟ اسکای هولد کجاس؟ و اینکه وقتی میخوای ریست کنی برای همه میشه یا فقط یه نفر؟ ببخشید سوالام زیاده آخه هنوز مبتدی هستم و اولین بازی ای هست که نقش آفرینی بازی میکنی گرچه توی بازی WOW حرفه ای هستم
Haven کمپه اصلی هست که برفی هست و WarTable اینا همه اونجاست. Skyhold هم در اینده خواهی دید D: ...
همون قسمتی بیرون دروازه توی Skyhold سمته چپ گه اهنگری هست یک قسمت buy/sell هم داره که ایتم مربوط به ریست کردن skill ها رو میفروشه ...
باز توی skyhold هم که رفتی توی اهنگری و جای مشابه خواهد بود

Haven کمپه اصلی هست که برفی هست و WarTable اینا همه اونجاست. Skyhold هم در اینده خواهی دید D: ...
همون قسمتی بیرون دروازه توی Skyhold سمته چپ گه اهنگری هست یک قسمت buy/sell هم داره که ایتم مربوط به ریست کردن skill ها رو میفروشه ...
آرمان جان میشه بگی SPEC چیه؟ الان بالاخره لول 10 رسیدم از صبح بازی رو شروع کردم اولین بازی ای هست تو عمرم که مراحل فرعیش هم قشنگه
راستی بگم ها زیر دیپلم بگو:d
اوایل بازی با لول 3 رفته بودم دراگون بکشم :dتازه قلق بازی داره دستم میاد منم اگه زحمتی نیست ادد کن تو پی اس ان a-l-i-g-n

آرمان جان میشه بگی SPEC چیه؟ الان بالاخره لول 10 رسیدم از صبح بازی رو شروع کردم اولین بازی ای هست تو عمرم که مراحل فرعیش هم قشنگه
راستی بگم ها زیر دیپلم بگو:d
اوایل بازی با لول 3 رفته بودم دراگون بکشم :dتازه قلق بازی داره دستم میاد منم اگه زحمتی نیست ادد کن تو پی اس ان a-l-i-g-n

منظور همون Specialization هست :d هر شخصیتی یه تخصصی داره. وقتی به skyhold برسی میتونی Specialization ها رو آزاد کنی.یعنی در کنار اون اسکیل های که داری یه شاخه جدید به هر شخصیت اضافه میشه که میتونی قدرت های جدید رو ارتقا بدی
خودتم میتونی یکی از 3 کلاسی که هست رو انتخاب کنی و تخصصش رو بگیری .برای اینکار هم باید ماموریتش رو از war table انجام بدی و ادامه ماجرا ...
خیلی هم کاربردی و قوی هستن مخصوصا اگر mage باشی کلاس Knight-Enchanter رو انتخاب کنی دیگه هیچی جلودارت نیست >:):d
کلاس ها هم به این ترتیبه :

Warrior:

Champion
Reaver
Templar

Rogue:

Artificer
Assassin
Tempest

Mage:

Knight-Enchanter
Necromancer
Rift Mage

منظور اون دوستمونم اینه که اگر شما Warrior هستین کاساندرا که تخصصش Templar رو ارتقا بدین یا خودتون تمپلار بشین :d

آخرین ویرایش:
1-آرمان جان من رسیدم اسکای هولد حالا چطوری باید SPEC ها رو بگیرم مثلا ماله واریور یا میج رو
2-من توی خونه دوستم دیدم شمشیر واریورش آتیشی بود چیکار کنم منم مثل اون بشه؟
3-اونجایی که گفتی میشه اسکیل هارو ریست کنم رو پیدا نکردم دقیقا کجای اسکای هولد هست؟
4-به من یک نیرو داده اسمش mark the rift هست چرا اصلا پر نمیشه 1 بار بیشتر نشد ازش استاده کرد چیکار کنم تا پر بشه بتونم استفاده کنم؟
ببخشید این همه سوال داشتم مرسی
کن

1-آرمان جان من رسیدم اسکای هولد حالا چطوری باید SPEC ها رو بگیرم مثلا ماله واریور یا میج رو
2-من توی خونه دوستم دیدم شمشیر واریورش آتیشی بود چیکار کنم منم مثل اون بشه؟
3-اونجایی که گفتی میشه اسکیل هارو ریست کنم رو پیدا نکردم دقیقا کجای اسکای هولد هست؟
4-به من یک نیرو داده اسمش mark the rift هست چرا اصلا پر نمیشه 1 بار بیشتر نشد ازش استاده کرد چیکار کنم تا پر بشه بتونم استفاده کنم؟
ببخشید این همه سوال داشتم مرسی
کن
1. یه مرحله روی WarTable هست ... Spec for inquisitor یه همچین چیزی رو . اون رو باید انجام بدی . بعد که تموم شد برگردی skyhold میان
2. فک کنم rune گذاشته . در طوله بازی پیدا میکنی ...
3. اهنگری . یه گزینه sell/buy داره که یه گردنبند هست برای reset کردن skill ها
4. باید بجنگی ... بای damage دادن focus ها پر میشه. کلا چون قویه نمیزاره هی پشته سره هم در مدت کوتاه استفاده کنی.

بالاخره بازی منم رسید :)
فردا انشالله بازی می کنمش :دی
فقط کلاسم رو اگه واریور two handed بردارم با توجه به اینکه تو rpg خیلی نووبم مشکلی نداره برام؟

بالاخره بازی منم رسید :)
فردا انشالله بازی می کنمش :دی
فقط کلاسم رو اگه واریور two handed بردارم با توجه به اینکه تو rpg خیلی نووبم مشکلی نداره برام؟
من پیشنهاد میکنم MAGE برداری . چون هم وقتی SPEC ها فعال بشن قوی تر میشه و هم اینکه اسون تره .

من پیشنهاد میکنم MAGE برداری . چون هم وقتی SPEC ها فعال بشن قوی تر میشه و هم اینکه اسون تره .

با توجه به مقدار کمی که WOW و اسکایریم بازی کردم به یک نتیجه ای دست پیدا کردم که اگه سلاح شمشیری و برخورد های فیزیکی از نزدیک باشه بازی سخت تره ولی زیبا تر. ولی وقتی کاراکتر سلاحش جادو و یا اسلحه دور برد هست(مثل کمان) بازی اسون تره ولی اصلا لذت زیادی نمیده. خیلی لوث میشه! حالا بیشتر نیازمند اینم که به سبک علاقه مند شم تا بازی اسون تر شه برام. هنوز هم Mage رو توصیه می کنین؟

با توجه به مقدار کمی که WOW و اسکایریم بازی کردم به یک نتیجه ای دست پیدا کردم که اگه سلاح شمشیری و برخورد های فیزیکی از نزدیک باشه بازی سخت تره ولی زیبا تر. ولی وقتی کاراکتر سلاحش جادو و یا اسلحه دور برد هست(مثل کمان) بازی اسون تره ولی اصلا لذت زیادی نمیده. خیلی لوث میشه! حالا بیشتر نیازمند اینم که به سبک علاقه مند شم تا بازی اسون تر شه برام. هنوز هم Mage رو توصیه می کنین؟

خب بستگی داره جذابیت رو توی چی ببینی ؟
وقتی WARRIOR هستی امکان مردنت خیلی زیاد تره ولی خب همون MELEE بودنش خیلی حال میده . از طرفی میتونی روی شخصیت ها SWITCH کنی . یعنی 3 تا همراهت میتونن ROUGE WARRIOR MAGE باشن و تو با هر کودوم بازی کنی .
از طرفی من همیشه WARRIOR بازی کردم هم توی WOW هم توی اسکایریم و بقیه بازی هایی که اینطوری بودن ولی گفتم این بازی رو با MAGE برم و خیلی حال کردم . حالا شما اگه مردن و سخت تر بودنش برات مهم نیست و اذیت نمیشی و خستت نمیکنه همون واریور بردار .
البته از یه جهت دیگ هم باید بگم شخصیت واریور توی بازی زیاده و واقعا هم واریور های قوی هستن مثلا CASSANDRA برای اتکر و BLACKWALL برای تانکی واقعا عالی هستن .

خب بستگی داره جذابیت رو توی چی ببینی ؟
وقتی WARRIOR هستی امکان مردنت خیلی زیاد تره ولی خب همون MELEE بودنش خیلی حال میده . از طرفی میتونی روی شخصیت ها SWITCH کنی . یعنی 3 تا همراهت میتونن ROUGE WARRIOR MAGE باشن و تو با هر کودوم بازی کنی .
از طرفی من همیشه WARRIOR بازی کردم هم توی WOW هم توی اسکایریم و بقیه بازی هایی که اینطوری بودن ولی گفتم این بازی رو با MAGE برم و خیلی حال کردم . حالا شما اگه مردن و سخت تر بودنش برات مهم نیست و اذیت نمیشی و خستت نمیکنه همون واریور بردار .
البته از یه جهت دیگ هم باید بگم شخصیت واریور توی بازی زیاده و واقعا هم واریور های قوی هستن مثلا CASSANDRA برای اتکر و BLACKWALL برای تانکی واقعا عالی هستن .
نه اون شکلی هم نیست که حتما Warrior در مرضه خطره بیشتر باشه . چون به هر حال Heavy Armor هست و از نظره دفاعی به نسبت بقیه برتری کامل داره ....
ولی Mage قبول دارم به نسبت بقیه کلاسها کلا یه طعمه دیگه به بازی میده ... توی همه RPG ها همینطوریه معمولا

به نظره من هرکدوم دوست داری انتخاب کن ! چون بازی درجه سختی داره . روی easy با هر شخصیت هر spec بری خیلی اسونه بازیش .وقتی قلقه مبارزات دستت بیاد خیلی ساده میشه .. در ضمن سعی هم کنی farm کنی و Level آت رو بالا نگه داری تغریبا به هیچ مشکلی توی طوله بازی برخورد نمیکنی ... مگر اینکه روی درجه Nightmare بازی کنی که خب اون یکی سختر میشه خیلی ...
ولی Mage کلا یه تنوعه جالبی به بازی میده ..
ولی در کل هر کلاسی خودت رو انتخاب کنی همراهانت میتونن بقیه کلاسها رو داشته باشن.

نه اون شکلی هم نیست که حتما Warrior در مرضه خطره بیشتر باشه . چون به هر حال Heavy Armor هست و از نظره دفاعی به نسبت بقیه برتری کامل داره ....
ولی Mage قبول دارم به نسبت بقیه کلاسها کلا یه طعمه دیگه به بازی میده ... توی همه RPG ها همینطوریه معمولا

به نظره من هرکدوم دوست داری انتخاب کن ! چون بازی درجه سختی داره . روی easy با هر شخصیت هر spec بری خیلی اسونه بازیش .وقتی قلقه مبارزات دستت بیاد خیلی ساده میشه .. در ضمن سعی هم کنی farm کنی و Level آت رو بالا نگه داری تغریبا به هیچ مشکلی توی طوله بازی برخورد نمیکنی ... مگر اینکه روی درجه Nightmare بازی کنی که خب اون یکی سختر میشه خیلی ...
ولی Mage کلا یه تنوعه جالبی به بازی میده ..
ولی در کل هر کلاسی خودت رو انتخاب کنی همراهانت میتونن بقیه کلاسها رو داشته باشن.
آرمان جان من اون مرحله که گفتی spec of the inqusition ذو دیدم حالا نوشته seek out traners one of the best at war table دقیق یادم نیست یه همچین چیزی باید چیکار کنم تا spec هارو بگیرم و اینکه هنوزم جای اون آهنگری رو پیدا نکردم میشه یه عکس بدی لطفا؟

آرمان جان من اون مرحله که گفتی spec of the inqusition ذو دیدم حالا نوشته seek out traners one of the best at war table دقیق یادم نیست یه همچین چیزی باید چیکار کنم تا spec هارو بگیرم و اینکه هنوزم جای اون آهنگری رو پیدا نکردم میشه یه عکس بدی لطفا؟
وقتی که اون Mission پایان رسید یه دفعه بری بیرون بیای توی trainer ها میرسن ....
همون دره سمته چپ صندلیه پادشاهیه !
البته چپ به این صورت که به فرض بگیری روی صندلی نشستی D:

اگر روبروش باشی که دره جپ میره اطاق خوابه خودت و راستی هم میره اهنگری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or