Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

بازی بی پدر خیلی کم XP میده :| خدا بداد درجه سختی های بعدی برسه :| دهن خودم رو اسفالت کردم و حدود 70 درصد کوئست های Hinterland رو کامل کردم تازه لولم 7 هست :| :دی چه وضعشه؟ :دی

کسی اون دست نوشته ها و داستان ها و کتاب ها رو کامل میخونه؟ :دی بعضیاشون واقعا عالین :دی بخونید حتما :دی

ماله Hissing Wastes مثل اینکه از همه سخرته ×_×
High Dragon هست :-s

من هنوز اونجا رو نرفتم ولی یه high dragon توی stoarm coast بود که اونم یکم سخت بود کشتنش، در ضمن نمیدونم بدونید یا نه ولی تمام dragon های بازی رو میشه با انواع و اقسام گلیچ کشت ولی من خودم سعی میکنم تا حد امکان از این گلیچ ها استفاده نکنم :d

بازی بی پدر خیلی کم XP میده :| خدا بداد درجه سختی های بعدی برسه :| دهن خودم رو اسفالت کردم و حدود 70 درصد کوئست های Hinterland رو کامل کردم تازه لولم 7 هست :| :دی چه وضعشه؟ :دی

کسی اون دست نوشته ها و داستان ها و کتاب ها رو کامل میخونه؟ :دی بعضیاشون واقعا عالین :دی بخونید حتما :دی
خوبه همینطوری
بازیش level cap نداره اما توی reddit میگن 25 به بالا دیگه هیچی جلو دار نیست D:

ولی تمام dragon های بازی رو میشه با انواع و اقسام گلیچ کشت
چرا گلیچ؟
با tactical camera بری رو دراگونه ضعفاشو میگه! اونجوری راحتتری!
من با mage پدر high dragon رو درآوردم:دی

من هنوز اونجا رو نرفتم ولی یه high dragon توی stoarm coast بود که اونم یکم سخت بود کشتنش، در ضمن نمیدونم بدونید یا نه ولی تمام dragon های بازی رو میشه با انواع و اقسام گلیچ کشت ولی من خودم سعی میکنم تا حد امکان از این گلیچ ها استفاده نکنم :d
من فعلا طرفه high dragon ها نرفتم ×_× ....
همون tac cam نشون میده ...
فک کنم توی nightmare خیلی سخت بشه

چرا گلیچ؟
با tactical camera بری رو دراگونه ضعفاشو میگه! اونجوری راحتتری!
من با mage پدر high dragon رو درآوردم:دی
با warrior برو ... 2 -3 تا داشته باش taunt کن ×_× میشه زدشون D:
من خودم دو warrior - دو mage میرم . اما تا حالا high dragon نزدم ×_×

کسی تا حالا dragon island رسیده ؟ خوندم یه بخشی از storm coast هست مثل اینکه . دقیق نمیدونم . ظاهرا یه کارایی باید کرد تا باز بشه...

دوستان هواستون باشه که ممکنه کشتن 10 high dragon براتون glitch بشه. من همه 10 تارو کشتم ولی بهم نداد تا اینکه save قبل از کشتن dragon آخری را دوباره رفتم و دوباره کشتمش و تروفی باز شد.

دوستان هواستون باشه که ممکنه کشتن 10 high dragon براتون glitch بشه. من همه 10 تارو کشتم ولی بهم نداد تا اینکه save قبل از کشتن dragon آخری را دوباره رفتم و دوباره کشتمش و تروفی باز شد.
اره حتي يك سري ٢ تا كشتن تروفي رو گرفتن.
ماله Hissing Wastes مثل اینکه از همه سخرته ×_×
High Dragon هست :-s
سخت ترين براي Emprise du lion هست لولش ٢٣ هستش:d
اين منطقه 3 تا داره : ١٩-٢١-٢٣

Thanks The Maker...بعد ۳۰ ساعت تازه بازی شروع شد :|
درجه سختی بازی متاسفانه اصلا بالانس نیست و بی منطق سخته همون اوایل بازی طرف با پتک و لول ۱ من لول ۵ رو با یه ضربه میکشت.عملا درجه سختی هارد و Nightmare برای خنده توسط Bioware گذاشته شده من تا لول ۱۱ روی درجه هارد رفتم بعد کلا پشیمون شدم از این همه سختی بیخودی که کشیدم.
بازی از لحاظ داستان و کرکترها خیلی خوبه اما به شدت دارای Plot Hole .موسقی بازی فوق العاده هست اما در صحبت کردن و حرکت شخصیتها باگهای زیادی وجود داره و امیدوارم بایوور یه فکری به حال این باگهای اعصاب خردکن بکنه.
در مجموع بازی بسیار زیبا و چشم نوازی هست هرچند هنوز که هنوزه تنوسته به اندازه Origin تو دلم جا باز کنه ُ شاید تا اخر برم نظرم عوض بشه :d

دوستان یه سری کوئست هستند هنوز لول کافی و توانایی لازم رو برای انجام دادنشون ندارم مثلا یکی از اون سری مراحل بستن Rift ها که یکیش باید حتما لول بالای 11 داشته باشی وگرنه اصلا راه نداره که زنده بیرون بیای! اینا که باقی میمونن؟

اژدها داخل Hinterlands هم همینطور، اونم که تغییری نمیکنه؟ کلا مراحل جانبی بازی ها باقی میمونن برای همیشه؟

ممنون میشم یکی یه توضیح کامل در رابطه با Inquisition پرک ها، Power ها و کلا War Table بده. اون قسمت WT که مراحل اصلی هستند رو کاری ندارم اون قسمت دیگه رو منظورم هست.

دوستان یه سری کوئست هستند هنوز لول کافی و توانایی لازم رو برای انجام دادنشون ندارم مثلا یکی از اون سری مراحل بستن Rift ها که یکیش باید حتما لول بالای 11 داشته باشی وگرنه اصلا راه نداره که زنده بیرون بیای! اینا که باقی میمونن؟

اژدها داخل Hinterlands هم همینطور، اونم که تغییری نمیکنه؟ کلا مراحل جانبی بازی ها باقی میمونن برای همیشه؟

ممنون میشم یکی یه توضیح کامل در رابطه با Inquisition پرک ها، Power ها و کلا War Table بده. اون قسمت WT که مراحل اصلی هستند رو کاری ندارم اون قسمت دیگه رو منظورم هست.
من لول 12 هستم و هنوز کوئست های قبلی باقی موندن . مشکلی نیست بعدا بری سراغشون
فقط اژدهای داخل hinterland برای من توسط اون غوله کشته شد و دیگه نیومد . نمیدونم چرا

کسی تا حالا dragon island رسیده ؟ خوندم یه بخشی از storm coast هست مثل اینکه . دقیق نمیدونم . ظاهرا یه کارایی باید کرد تا باز بشه...

آره دیگه دقیقا یادم نیست ولی توی War Table یه ماموریت میده در مود Red Templar ها بعد اون در غار که توی storm coast هست باز میشه و آخر اون غار میرسه به یه قایق که سوار میشی و میرسی به dragon Island و اونجا هم یه High Dragon لول 19 انتظارت رو میکشه :D

اژدها ها و ماموریت های فرعی هر منطقه باقی می مونن اما یه سری ارتباط با کاراکترها و ماموریت های داخلی Sky hold هست که فکر کنم بازی تموم بشه از بین برن یا انجام ندادنشون روی پایان تاثیر بزاره(مطمئن نیستم).

پرک ها هر کدومشون بهت یه قابلیتی اضافه می کنن مثلا یه پرک توی دسته Inquisition هست که 15 تا به تعداد آیتمای قابل حملت اضافه میکنه یا مثلا یکی تو دسته Power هست که 4 تا به تعداد Health Potion ها اضافه میکنه. یه سری پرک حرفه ای تر هم هست که برای گرفتنشون باید چند تا پرک قبلیشون رو باز کنید یا توی اون دسته خاص 4-5 تا پرک دیگه گرفته باشید تا آزاد بشن. مثلا یه پرک هست که این امکان رو میده که درهایی که قفل پیشرفته دارن رو بتونید با Rogue گروهتون باز کنید یا مثلا بتونید آیتم های rare رو از فروشنده ها خریداری کنید و ...

War Table هم یه میز جنگه که شما هر ماموریت فرعیش رو که برید Influence(که برای باز شدن پرک ها لازمه) و exp و پول و آیتم و Mount بدست میارید و بعضیاشون هم که Power احتیاج دارن براتون یه راه جدید باز می کنن. بعضی از شخصیت های بازی هم ماموریت هایی روی همین WT بهتون میدن که اگه انجامشون بدید رابطتون باهاشون بهتر میشه.

من لول 12 هستم و هنوز کوئست های قبلی باقی موندن . مشکلی نیست بعدا بری سراغشون
فقط اژدهای داخل hinterland برای من توسط اون غوله کشته شد و دیگه نیومد . نمیدونم چرا

کدوم غوله؟ خیلی عجیبه!

سلام. من ی مشکلی پیدا کردم. اونایی رو که فرستادم واسم ماموریت انجام بدن. تمام نمیشه ماموریت. به زمانه باقی مانده نگاه کنید. چه کار کنم اینو؟؟
OVERPIC.net � Image Hosting

این یا باگه یا بخاطر تغییر ساعت کنسول اینطوری شده، ساعت و تاریخ رو دوباره تنظیم کنید شاید درست شد.

اولا چرا تاپیک برای بازی به این پر طرفداری و بزرگی "مهم" نشده ؟ :| :دی

============================

خب بالاخره با دهن سرویسی تمام Hinterlands رو لخت کردم و کل ریجن هاش رو هم رفتم :| فقط نتونستم برم تو Red Cliff Castle !! :| راهی داره؟ همونی که بالای نقشه هست.

خلاصه بعدش برای مرحله بعد رفتم Storm Coast :دی همون لحظه که رفتم پایین دیدم یه Giant داره با یه Dragon فوق خفن یه مبارزه فوق خفن میکنه :دی اصلا کلا مات و مبهوت موندم :دی فقطط ایستادم مبارزه اشون رو نگاه کردم از بس اپیک بود :دی

دلم براتون بگه که بعد اینکه اژدها فهمید من اومدم صحنه مبارزه رو ترک کرد و من موندم و Giant :دی تقریبا اسون بود و زدم دهنش رو سرویس کردم و انصافا لوت خوبی داد.

انصافا بازی بدجور به دلم نشسته :دی بخصوص اینکه اژدهاش بیشتر از DA1 هم شده و این اصلا نعمتیه خود اژدها:دی

سلام
من تو بازی کردن این شدید مشکل دارم :d RPG من کم بازی نکردم ولی RPG کلاسیک رو چون خیلی بهش علاقه نداشتم سمتش نرفتم، حالا تصمیم گرفتم اینو امتحان کنم ولی اصلا نمی تونم بازی کنم.
نمی دونم من نوبم، یا بازی سخته و بالانس نیست .
من اینو مثل همه ی بازی های open world/RPG از همون اول که بهم اجازه ی explore داد اول ماموریت های فرعی رو رفتم و وقتی تموم شدن رفتم سراغ فرعی ها. فعلا هم رسیدم به hinterlands، شروع کردم به رفتن ماموریت های فرعی, تا جایی که تونستم رفتم ولی همیشه تو کمبت ها لنگ می زنم! این طوری هم نیست که فکر کنید مثل witcher و skyrim می پرم جلو یارو هی attack بزنم :d همیشه اول با tactical camera استراتژی رو می چینم ولی تو نبرد ها همیشه health خودم و حداقل یکی از یار هام تقریبا خالی می شه، اوضع طوریه که تا الان 7 یا 8 بار از معجون healing potion استفاده کردم!
الان هم رسیدم به یه کوئست به نام apostates in witchwood، بعد از اینکه با solas اون barrier رو نابود می کنم، یه 7 8 تا mage می ریزن سرم تو کمتر از یه دقیقه همه partyـیم رو نابود می کنن! بعد از fight های قبلی هم health هر 4 تا party member کمتر از نصف ـه! healerـی چیزی نداره این بازی؟ که بتونم دووم بیارم؟ این طوری اصلا نمی شه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or