Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

خدا برسون بخریم :d
خیلی خوب میزنه بازی بدمصب!!

خداییش بنظرم یکی از بهترینای اخیر بود.یه مزیتشم مخصوصا برای اونایی که تو نسل بعد بازی میکنن و طبیعتا گرون درمیاد اینه که اونقدر وسیع هست که وقت خیلی زیادی رو سرگرمش شین.

بازی با این نسخه خاطرات خوبه Da 1 رو دوباره براتون زنده میکنه و خیلی پیشرفت کرده . اگه Da 2 رو بازی کردید و فکر کردید سری Da جالب نیست اشتباه نکنید Da 2 فقط افتضاح بود این یکی واقعا عالیه .

دوستان من این هفته می خوام این بازی رو تهیه کنم ، یه سوال دارم از بچه هایی که این بازی رو دارن
من منزل مشکل اینترنت دارم و نمی تونم به اینترنت وصل کنم کنسولم رو
آیا می شه به صورت کاملاً آفلاین بازی کرد و یا اینکه نیاز به اینترنت داره و یا نیازمند پچ برای اجرای بازی هستش
ممنون می شم جوابم رو بدید

آخرین ویرایش:
دوستان من این هفته می خوام این بازی رو تهیه کنم ، یه سوال دارم از بچه هایی که این بازی رو دارن
من منزل مشکل اینترنت دارم و نمی تونم به اینترنت وصل کنم کنسولم رو
آیا می شه به صورت کاملاً آفلاین بازی کرد و یا اینکه نیاز به اینترنت داره و یا نیازمند پچ برای اجرای بازی هستش
ممنون می شم جوابم رو بدید
آفلاین میتونی بازی کنی.
یه پچ 800 مگی داره ولی مجبور نیسنی دانلود کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or