Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

خبر خوب!
بازی 1 ساعت دیگه توپخونس اونم ریجن 1

فاک :d کی دست من میرسه پس!!!!لعنت به این زندگی کوفتی :d قیمت گرفتی؟ برام پیام خصوصی میدی؟ اگر اضافه داشتن، شمارشون رو بده من یه دونه بگم برام بفرستن. دستم از توپ خونه کوتاهه.

سلام. یکی درباره dragon age keep یه توضیح کوچیک میده؟؟
از اونجایی که نمیشه Save های بازیهای پیشین رو وارد کرد یه قسمت درست کردن که میتونی همه انتخابهای پیشن رو درست کنی ( توی دو بازی قبلی ) با اکانت origins سینک کنی و با بازی هم اشتراک بزاری.

امتیازهایی که سایتها دادن به بازی تا الان خیلی خوب بوده معلومه که بازی خیلی خوبی از اب در اومده

و از همه مهمتر حالت کلاسیک خودشو حفظ کرده

من که برا اومدنش لحظه شماری میکنم:bighug:
دقیقا ! امتیازها فوق القعاده بود ... فک کنم bayonnetta اینا بازی از همه بیشتر امتیاز گرفتن ! review ها بیشتر بشه شاید روی 90 رفت .... به نظرم میتونه خیلی از جوایزه GOTY رو به دست بیاره ...
نمیدونم چرا فقط تاپیک مهم نشد :(

7vm3dx906u3v4s03dxky.jpg

دقیقا ! امتیازها فوق القعاده بود ... فک کنم bayonnetta اینا بازی از همه بیشتر امتیاز گرفتن ! review ها بیشتر بشه شاید روی 90 رفت .... به نظرم میتونه خیلی از جوایزه GOTY رو به دست بیاره ...
نمیدونم چرا فقط تاپیک مهم نشد :(

تا وقتی بازیهای "فوق العاده بی نظیری" مثل COD و AC هستن کی نگاه چپ به Dragon Age بدبخت میکنه :d

Last edited by a moderator:
برای اینکه انتخابای dragon age 1&2 رو اضافه کنی فقط!
البته مولتی پلیر هم داره که فعلا برای من خاموش بود

آها!آخه من منزل مشکل اینترنت دارم پس اگه بگیرم می تونم بدون مشکل بخش سینگل رو بازی کنم دیگه؟سری های قبلشم بازی نکردم که بخوام چیزی رو انتقال بدم

برای اینکه انتخابای dragon age 1&2 رو اضافه کنی فقط!
البته مولتی پلیر هم داره که فعلا برای من خاموش بود
بازی رسید دستت ؟ چطوره ؟ همه چی توپه ؟
damn ! من امروز fc4 -gta رسید دستم ... اما تاریخ انتشار این da جون اینجا 20 :( ... حالا باید 1 روز وایسم :(

تا وقتی بازیهای "فوق العاده بی نظیری" مثل COD و AC هستن کی نگاه چپ به Dragon Age بدبخت میکنه :d

:D
:( واقعا که ×_×
البته اصله کاری gta یادت رفت بگی. دوسته من امروز gta خریده با من بحث میکرد که میشه goty ~_~ گفتم برو یکم kit kat بخور بلکه حالت خوب شه ×_×
به هر حال جا داره توی مهم باشه ! ناسلامتی میره برای goty :(
فعلا فقط منم و شما و hodor که بازی میکنه تو کله سایت D:

خوش به حالتون هنوز هیچ سایتی نیاورده وگرنه منم میگرفتم :(
پایتخت که مطمئنن گرون میده، تا توپخونم وقت نمیکنم برم.بعد از TLOU هیچ بازی نگرفتم تا این بیاد :x

ما هم بوقیم دیگه ;;)
من دیجیتال خریدم عصری برم خونه آماده بازی هست :d:d
:d
شرمنده D: لول ... نی دونستم ...
نه خیلی rpg طرفداره داره =))
منم 20 ام میرسه ×_× خودم رو خفه خواهم کرد D:

خوش به حالتون هنوز هیچ سایتی نیاورده وگرنه منم میگرفتم :(
پایتخت که مطمئنن گرون میده، تا توپخونم وقت نمیکنم برم.بعد از TLOU هیچ بازی نگرفتم تا این بیاد :x
100% پشیمون نمیشی !!!!
بازی همونی در اومده که واقعا سالهاست منتظرش بودیم.

بازی رسید دستت ؟ چطوره ؟ همه چی توپه ؟
damn ! من امروز fc4 -gta رسید دستم ... اما تاریخ انتشار این da جون اینجا 20 :( ... حالا باید 1 روز وایسم :(
:( واقعا که ×_×
D:
بازی عالیه! فقط احساس میکنم نورپردازی با چیزی که تو تریلرا نشون دادن فرق داره! یعنی بد نیستا ولی به اون خوبی نیست! گیم پلی عالیه جامپ زیاد تاثیر بد نزاشته! باگ کم نداره اما نه تو گیم پلی! مثلا اوایل بازی تو یه cutscene داشتیم حرف میزدیم که دیدم هرکاری میکنم نمیتونم برای صحبت کردن چیزیو انتخاب کنم:دی بعد L1 رو زدم که برای انتخاب potion و از این چیزاس! دیدم فعال شد! البته وسط بازی به مشکلی نخوردم!

منم بازی رو گرفتم امروز ولی هنوز شروع نکردم، میگم راهی نیست ماوس و کیبرد به PS4 وصل کنیم با اون بازی کنیم؟ چون زیاد با کنترلر حال نمیدن این بازیا.

منم بازی رو گرفتم امروز ولی هنوز شروع نکردم، میگم راهی نیست ماوس و کیبرد به PS4 وصل کنیم با اون بازی کنیم؟ چون زیاد با کنترلر حال نمیدن این بازیا.
موس و کیبورد میشه وصل کرد ولی نه برای بازی کردن!
اگه با دسته سخت بود که اینقدر امتیاز نمیگرفت! تازه نسخه ps4 امتیازش از pc بهتر بوده

بازی عالیه! فقط احساس میکنم نورپردازی با چیزی که تو تریلرا نشون دادن فرق داره! یعنی بد نیستا ولی به اون خوبی نیست! گیم پلی عالیه جامپ زیاد تاثیر بد نزاشته! باگ کم نداره اما نه تو گیم پلی! مثلا اوایل بازی تو یه cutscene داشتیم حرف میزدیم که دیدم هرکاری میکنم نمیتونم برای صحبت کردن چیزیو انتخاب کنم:دی بعد L1 رو زدم که برای انتخاب potion و از این چیزاس! دیدم فعال شد! البته وسط بازی به مشکلی نخوردم!
جدی ؟ لول .... BioWare آحله bullshot کردن نبود که ×_× لول ...
اما روی هم رفته من استریمها رو دیدم خیلی زیبا به نظر میومد اما ظاهرا دنیای بازی کلا بیش از حده چیزی که همه فک میکردن بزرگه ولی با این احتساب گرافیکش خیلی عالیه ... حالا بیاد دستم ببینم چه جوره !
احیانا حست اومد حوصله داشتی 1-2 تا عکس بگیر از محیط بازی ( همون قسمت جنگلیه ! ) اونجا خیلی خوشگله لول...
لول ....
احتمالا پچ میدن حل میشه....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or