Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

2 به نظر من خیلی بد نبود. نسبت به استاندارد های بایوویر خیلی ضعیف بود ولی اگر بدون توجه به دراگون ایج ۱ و سازندش بهش نگاه کنی خیلی هم بازی خوبی بود.

DA 2 یه اشغال به تمام معنا بود . این رو کسی داره بهت میگه که همین اشغال رو 3 بار و DA O رو 2 بار تموم کرده .

محیط های کپی پیست ، شخصیت های پفکی و پلاستیکی نسبت به شاهکار های DA O ، ایراد بسیار شدید Over Power بودن کلاس Mage ( البته این مشکل تا حدودی تو DA O هم بود ولی خیلی با شدت کمتر ) ، قابلیت های کاستومایز خیلی کم ، گیم پلی بعد از 2 ساعت تکراری میشد ، مدت زمان کم بازی نسبت به نسخه قبل و ........

کلا تمام این نکته منفی هایی که بالا در مورد DA 2 گفتم همشون بلا استثنا بهترین نکته های DA O بودند !

کلا بعد از تجربه کابوس وار DA 2 این نسخه سوم بدجور میچسبه .

DA 2 یه اشغال به تمام معنا بود . این رو کسی داره بهت میگه که همین اشغال رو 3 بار و DA O رو 2 بار تموم کرده .

محیط های کپی پیست ، شخصیت های پفکی و پلاستیکی نسبت به شاهکار های DA O ، ایراد بسیار شدید Over Power بودن کلاس Mage ( البته این مشکل تا حدودی تو DA O هم بود ولی خیلی با شدت کمتر ) ، قابلیت های کاستومایز خیلی کم ، گیم پلی بعد از 2 ساعت تکراری میشد ، مدت زمان کم بازی نسبت به نسخه قبل و ........

کلا تمام این نکته منفی هایی که بالا در مورد DA 2 گفتم همشون بلا استثنا بهترین نکته های DA O بودند !

بدجور
:d

همه نقدهاتو به دا۲ قبول دارم به جز بد بودن کاراکترا.
ولی بازم همون بازیو مقایسه کن با gothic 4. risen 3 و کل مجموعه two worlds. میبینی که بی نهایت بهتر بود.
اگر هر استودیوی دیگه ای دا۲ رو ساخته بود خیلی بهتر باهاش برخورد میشد.

Dragon Age 2 یه بازی عالی بود ولی یه Dragon Age بد بود واسه همینه که همه ازش شاکین، به عنوان یه بازی که به اسمش و سازندش توجه نکنین تجربه به یادموندنی و قشنگی بود!!!
شماره سوم مسلما یاد و خاطره Origins رو زنده می کنه!

• Like
Reactions: dokii121212
Dragon Age 2 یه بازی عالی بود ولی یه Dragon Age بد بود واسه همینه که همه ازش شاکین، به عنوان یه بازی که به اسمش و سازندش توجه نکنین تجربه به یادموندنی و قشنگی بود!!!

من همیشه میگم درسته که DA II به قشنگی Origins نبود ولی اینقدر Narrative فوق العاده و درگیر کننده ای داشت که من بازی رو نشستم توی دو روز تموم کردم، اینقدر که داستان و شخصیت پردازی جذاب و خوب بود...گیم پلی اگر اونقدر Button Mashing نداشت هم روی درجه های سختی بالاتر خوب بود....کلا به هیچ وجه بازی بدی نبود، بچه ها الکی ایراد میگیرن. (که کمی هم حق دارن، آدم انتظارش از BIOWARE خیلی بیشتر از ایناست).

من همیشه میگم درسته که DA II به قشنگی Origins نبود ولی اینقدر Narrative فوق العاده و درگیر کننده ای داشت که من بازی رو نشستم توی دو روز تموم کردم، اینقدر که داستان و شخصیت پردازی جذاب و خوب بود...گیم پلی اگر اونقدر Button Mashing نداشت هم روی درجه های سختی بالاتر خوب بود....کلا به هیچ وجه بازی بدی نبود، بچه ها الکی ایراد میگیرن. (که کمی هم حق دارن، آدم انتظارش از BIOWARE خیلی بیشتر از ایناست).
از نظر من خيلي هم حق دارن شاكي باشن:d وقتي كسي كه با دنياي DA:O و اون گيم پلي بي نقص حال كرده و راضي بوده، كدوم شركت عاقلي مياد فن بيس خودشو نابود كنه و صرفا Action RPG براي فروش بهتر تحويل بده.
من خودم اصلا ٢ رو بازي نكردم چون DA نبود و نميتونستم تحمل كنم كه اينجوري شده.كاري ندارم بازي بد يا خوبي بود.

من اصلا نتونستم دوام بیارم ...
یه چیزی بگم به نظره من داستانه کلی Dragon age داستانه خیلی معمولیه ×_× اصله جالبی داستنش شخصت پردازی و دیالوگهاش هست که عالیش کرده ...
به کنار از این که به نظرم افت داشت توی 2 اون حسه rpg عمیق اینا همش از بین رفته بود و بازی شده بود Action RPG .
اصلا نتونستم کنار بیام باهاش ...
واقعا جالب نبود بازی ...
اگر چیزی غیر از Dragon Age بود شاید یه طور دیگه باهاش میشد برخورد کرد!

من اصلا نتونستم دوام بیارم ...
یه چیزی بگم به نظره من داستانه کلی Dragon age داستانه خیلی معمولیه ×_× اصله جالبی داستنش شخصت پردازی و دیالوگهاش هست که عالیش کرده ...
به کنار از این که به نظرم افت داشت توی 2 اون حسه rpg عمیق اینا همش از بین رفته بود و بازی شده بود Action RPG .
اصلا نتونستم کنار بیام باهاش ...
واقعا جالب نبود بازی ...
اگر چیزی غیر از Dragon Age بود شاید یه طور دیگه باهاش میشد برخورد کرد!

اتفاقا وسعت بسیار زیاد و گسترده داستان بازی از عوامل اصلی جذابیتش هست!
واقعا جزییات تاریخ این نه عصر رو تو کمتر بازی میشه دید شاید فقط elder scroll و استارکرفت و وارکرفت از این بالاتر باشن!!
رجوع شود به امضا!!!:d

اتفاقا وسعت بسیار زیاد و گسترده داستان بازی از عوامل اصلی جذابیتش هست!
واقعا جزییات تاریخ این نه عصر رو تو کمتر بازی میشه دید شاید فقط elder scroll و استارکرفت و وارکرفت از این بالاتر باشن!!
رجوع شود به امضا!!!:d
منظورم هسته اصلی داستان بود .
نمیدونم D: برای من جذابیت خاصی نداشت ! بیشتر شخصیت پردازیش و دیالوگش رو فوق القعاده دوست داشتم چون عالی بود...مگرنه از نظره شخصی به نظرم داستانش چیزه خاصی نداره ... بماند اینکه ساعتها وقت صرفه طراحی دنیای و فلسفه ها اینا میشه ( که DA تنها بازی نیست که اینطوری هست ) ... البته میگم نظره شخصیم هست.

منظورم هسته اصلی داستان بود .
نمیدونم D: برای من جذابیت خاصی نداشت ! بیشتر شخصیت پردازیش و دیالوگش رو فوق القعاده دوست داشتم چون عالی بود...مگرنه از نظره شخصی به نظرم داستانش چیزه خاصی نداره ... بماند اینکه ساعتها وقت صرفه طراحی دنیای و فلسفه ها اینا میشه ( که DA تنها بازی نیست که اینطوری هست ) ... البته میگم نظره شخصیم هست.
شماره اول رو قبول دارم که هسته اصلی خیلی شبیه ارباب حلقه هاست، به طور کلی این دارک اسپاون ها تاحدودی کپی برداری هست ولی جدال بین تمپلارها و میج ها و شماره دوم یه موضوع کامل نو هست که جایی ندیدیم تا حالا، ولی پرداخت بهتر نسخه اول داستانش رو بهتر از شماره دوم کرده!!

Dragon Age II در اول قرار بود یک بازی جانبی به نام Dragon Age: Exodus باشه که Hawke هم یک کاراکتر همراه و پشتیبان بود نه کاراکتر اصلی. ولی داستان پردازی و کاراکترهای بسیار خوبی داشت فقط به Epic Scale شماره قبل نبود. همش دریک شهر و اطرافش اتفاق می افتاد و فضاهای زیادی پشت سرهم استفاده شده بود و wave پشت wave دشمنان که از روی دیوار یا از زیر زمین ظاهر می شدند و کم کردن عناصر RPG بسیاری از طرفدارای سرسخت مقداری نا امید کرد. بله با مقایسه با DA O این مشکلات برایش پیش اومد. من از Baldur's Gate تا حالا با BioWare و Obsidian بودم و همه بازیهاشونو دوست داشتم و هنوز هم سر کار وقت پیدا کنم NwN، Jade Empire، Star Wars KotR بازی می کنم. اینطور به نظر می رسه که Inquisition راضی کننده باشه. چند روز دیگر بیشتر باقی نمونده.

این تریلر رو دانلود کنید و حسابی هایپ بشید...اهنگ بسیار زیبایی داره هرچند اسم اهنگش رو هنوز پیدا نکردم :d
The Breach
توی reddit گفتن
The Phantoms - Into the darkness
البته سرچیدم چیزه خاصی هنوز پیدا نکردم ×_×

شماره اول رو قبول دارم که هسته اصلی خیلی شبیه ارباب حلقه هاست، به طور کلی این دارک اسپاون ها تاحدودی کپی برداری هست ولی جدال بین تمپلارها و میج ها و شماره دوم یه موضوع کامل نو هست که جایی ندیدیم تا حالا، ولی پرداخت بهتر نسخه اول داستانش رو بهتر از شماره دوم کرده!!
حرفت رو قبول دارم
داستان دوم هم در نوع خودش جالب بود ! داستانش رو خوندم D: اما بازیش رو دیگه حوصلم نکشید
حالا هایپم ببنیم داستان 3 چی میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or