Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

خداایش ارمان دلم رو اشوب کردی با این تعریفات و اینا . مصمم شدم بازی رو بخرم . مشکلم اینه GTA و DRAGON AGE با هم ادم نمیدونه کودوم رو بره . من و این همه خوشبختی محاله محاله :دی
میگم بنظرت من که تاحالا بازی RPG اصلا بازی نکردم این رو بگیرم خوشم میاد ؟ چون هیچ مهارتی هم توی این سبک ندارمااا :(

به نظرم چون که گفتید با این سبک زیاد آشنا نیستید سعی کنید قبل خرید بازی رو امتحان کنید یا اینکه تا میتونید ازش تریلر و... ببینید.
با اینکه بازی فوق العادست ولی برای کسی که rpg بازی نکرده باشه ممکنه خسته کننده به نظر برسه (سیستم مبارزات،دیالوگ های زیاد،داستان محور بودن بازی و ....)
حالا البته خودم دقیق نمیدونم این نسخه چقدر به DA origins نزدیکه ولی پیشنهاد میکنم 100% Dragon Age Origins رو بازی کنید (روی Pc هم میتونید و سیستم مورد نیاز خاصی هم نداره)،هم خود بازی شاهکاره و هم اینکه با این سبک اشنا میشید.......

به نظرم چون که گفتید با این سبک زیاد آشنا نیستید سعی کنید قبل خرید بازی رو امتحان کنید یا اینکه تا میتونید ازش تریلر و... ببینید.
با اینکه بازی فوق العادست ولی برای کسی که rpg بازی نکرده باشه ممکنه خسته کننده به نظر برسه (سیستم مبارزات،دیالوگ های زیاد،داستان محور بودن بازی و ....)
حالا البته خودم دقیق نمیدونم این نسخه چقدر به DA origins نزدیکه ولی پیشنهاد میکنم 100% Dragon Age Origins رو بازی کنید (روی Pc هم میتونید و سیستم مورد نیاز خاصی هم نداره)،هم خود بازی شاهکاره و هم اینکه با این سبک اشنا میشید.......

اره دقیقا درسته باید اول نسخه 1 رو بازی کنم که هم قیمتش کم باشه هم یه تجربه ای باشه . تا اونموقع هم قیمت بازی افت شدیدی میکنه و مشکلات روز اول حل میشه . ممنون

نمیشه گفت دلبند نمیشی وقتی تا حالا امتحان نکردی اما این بازی کلا با Diablo فرق داره ... بله درسته جفتشون RPG هستن ولی مشابه نیستن
Dragon Age سبکش بیشتر مشابه خودش هست. یه چیزه توی مایه های MAss Effect منتهی سیستم مبارزات بازی Tactical هست و باید نقشه بریزی ...
مشابه این بازی فقط همون Dragon Age 1 هست ... بازیهای RPG که کلا زیاد هستن..

عزیز جان واقعا ممنونم . خیلی آقایی ...
فقط سوال مهم دیگه دارم اینکه آنلاین این بازی فراگیر و جذاب هستش ؟؟
آپدیت های مختلف و پک های مختلف براش میذارن ؟

آنلای نبازی بصورت co-op هست که با دوستاتون میتونید ماموریت های مختلف انجام بدید و .....
آپدیت،dlc و به احتمال زیاد Expansion pack هم براش منتشر میشه که آیتم های مختلف(زره،اسلحه و ....)،ماموریت های جدید،مکان های جدید به بازی اضافه میکنن و در صورت منتشر شدن expansion pack ممکنه حتی خط داستانی کاملا جدید هم به بازی اضافه بشه.

Your old choices from previous entries also play a role. If you import your world state from the online Dragon Age Keep (traditional save importing is not an option), you see your actions reflected in several ways. Prior events are mostly mentioned in passing during conversations, but they also influence certain cameo appearances from characters that the Warden or Hawke may have encountered. Inquisition acknowledges your past choices without making you feel like too much of the Inquisitor’s destiny has already been determined, so you get the satisfaction of impacting the world in the past and the present.
حتما DA:Keep بريد و سيوتونو درست كنيد به نظر ميرسه تاثيرات قابل توجهي داره.
The maps and classes at launch are plenty to get started, and BioWare has promised continuing support in the form of free DLC in the coming months.
DLC هاي مولتي هم مثل ME مجاني هست .

خداایش ارمان دلم رو اشوب کردی با این تعریفات و اینا . مصمم شدم بازی رو بخرم . مشکلم اینه GTA و DRAGON AGE با هم ادم نمیدونه کودوم رو بره . من و این همه خوشبختی محاله محاله :دی
میگم بنظرت من که تاحالا بازی RPG اصلا بازی نکردم این رو بگیرم خوشم میاد ؟ چون هیچ مهارتی هم توی این سبک ندارمااا :(
حالا به خاطره حرفهای من هایپ نشی بری بخری بعد خوشت نیادها D: به نظرم یه سری به ویدیوهای Dragon Age 1 بزن ! دلیلش این هست که این بازی Action نیست و یه RPG خالص هست برای همین ممکنه به دله یه سری افراد نشینه ....
همون ! ممکنه خیلی برات سردرگم کننده باشه ×_× بگی نگی یه مقداره خوبی English هم نیاز داره . چون بخشه زیادی از بازی به انتخاب دیالوگها و ... هم خطم میشه در کل ....

منتقدها که تعریف کردن .
حالا چند روز تا عرضه بازی مونده ! بیاد ببینیم چی میشه...
معلوم نیست خبری از اپدیت و پک باشه ....

آخ آخ یه هفته بیشتر نمونده :x:x
نقد کوتاکورو خوندین؟ نوشته بود محیط بازی از اسکایریم هم بزرگتر به نظر میاد!!
دراگون ایج که از اسکایریم هم بزرگتر باشه! به به :x

آخ آخ یه هفته بیشتر نمونده :x:x
نقد کوتاکورو خوندین؟ نوشته بود محیط بازی از اسکایریم هم بزرگتر به نظر میاد!!
دراگون ایج که از اسکایریم هم بزرگتر باشه! به به :x
دقیقا ! نقشه بازی ظاهرا بسیار عظیم و متنوع هست !
توی ign میگفت بعد از 90 ساعت بازی هنوز همون منطقه اوله بازی هم تکمیل نکرده و کلی مونده از side quest ها ایناش ! دیگه چه برسه تا اخرش ...
الکی نبود میگفتن 200 ساعت رو جا داره راحت D:

متا که عالی هست امتیازها که همه تعریف کردن فقط مشکل من سبک بازی هست که با RPG کنار نمیام ولی دوستان اینکاره اینو از دست ندید فوق العادست لامصب

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or