Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

قشنگ هست ولی .... :-b اسکایریم بهتر نبود؟:-s 1 ویدیو از گیم پلی فقط دیدم و احساس کردن گرافیکش نسل بعدی نیست زیاد.حالا شاید اشتباه میکنم. ولی ویچر به نظرم عالی بود گرافیکش.

از Skyrim بهتره ها، البته خب بازی Cross Generation هستش زیاد انتظاری از گرافیکش نباید بره، Origins همه گرافیکش در حد Oblivion ی که 4 سال قبلش اومده بود نبود، ولی بازی RPG گرافیک نمیخواد، بازیهای BIOWARE سه تا چیز رو به اوج میرسونن همیشه : شخصیت پردازی، روایت داستان، قدرت انتخاب در طول داستان (دقیقا سه تا مسئله ای که Elder Scrolls یک جوک هستش توشون).......همینا برای له کردن بازیهای دیگه این سبک کافیه (بجز Witcher که در قلب بنده جای دارد:d )

از Skyrim بهتره ها، البته خب بازی Cross Generation هستش زیاد انتظاری از گرافیکش نباید بره، Origins همه گرافیکش در حد Oblivion ی که 4 سال قبلش اومده بود نبود، ولی بازی RPG گرافیک نمیخواد، بازیهای BIOWARE سه تا چیز رو به اوج میرسونن همیشه : شخصیت پردازی، روایت داستان، قدرت انتخاب در طول داستان (دقیقا سه تا مسئله ای که Elder Scrolls یک جوک هستش توشون).......همینا برای له کردن بازیهای دیگه این سبک کافیه (بجز Witcher که در قلب بنده جای دارد:d )
اتفاقا گرافیکش به نظر خیلی خوب میاد ×_× البته باید از نزدیک دید نمیشه از روی عکسهای کمپرس شده اینا قضاوت کرد .
Elder Scrolls به نظرم سیستم بازی فرق داره . نمیشه مقایسه کرد. باید دید نسخه Next gen این بازی ( مثل fallout ) چی میشه. تا جایی که همیشه یادمه سری TES خیلی جلوتر از زمان خودش بود برای همین امتیازاش فضایی بود D: اما الان که DA و W هم OPen World شد رقابت جالبی میشه.

اتفاقا گرافیکش به نظر خیلی خوب میاد ×_× البته باید از نزدیک دید نمیشه از روی عکسهای کمپرس شده اینا قضاوت کرد .
Elder Scrolls به نظرم سیستم بازی فرق داره . نمیشه مقایسه کرد. باید دید نسخه Next gen این بازی ( مثل fallout ) چی میشه. تا جایی که همیشه یادمه سری TES خیلی جلوتر از زمان خودش بود برای همین امتیازاش فضایی بود D: اما الان که DA و W هم OPen World شد رقابت جالبی میشه.

صد در صد، من هنوز که هنوزه یادمه Oblivion چجوری خواب و خوراک و زندگی رو از من گرفته بود، Skyrim هم بازی خوش ساخت و خوبی بود ولی خیلی نصبت به Oblivion پیشرفت نداشته بودش واسه همین من زیاد جذبش نشدم و کلا یه بار تموم کردم همه Quest Line هاش رو....بیصبرانه در انتظار یه Fallout یا ES جدید هستم ولی امیدوارم یه تکونی به خودشون داده باشن و مثل Skyrim کلا فقط یه گرافیک ارتقا نداده باشن نصبت به نسخه های قبلی.

سیلااااااااااااااام. :x
خواستم اول تبریک نزدیک شدن ریلیز بازی رو به خودم و آرمان و طرفدار ها بگم که بابا یکم هایپ راه بندازید دیگه لامصب Dragon Age داره میاد :bighug:

بچه ها جون من وقتی اسم ژانر RPG میاد تنها چیزی که آدم یادش نمیوفته گرافیکه دیگه :d
تا اونجایی که نشون دادن فوق العاده بود .
بازی پر از دیالوگ و محیط و کویست و داستان و شخصیت و .... هست دیگه در حد یک بازی دو دقیقه ای مثل خیلی بازی ها که اسم نمیبرن نمیتونن رو گرافیک که مانور بدن زیاد :d

الان این بازی ها و مخصوصا سری سولز یا اصلا خود JRPG های خودمون گرافیک شاااااااااااااخ ندارن بیشتر داستان و شخصیت ها و موسیقی موهای بدنت رو سیخ میکنه :-"

به هرحال منتظر اومدن بازی هستیم مخصوصا میخواییم Day1 بزنیمش >:)

کسی خبر داره اگر بازیرو بخوایم آنلاین بخریم از کی باید Pre-load ش کنیم؟ یعنی میرسیم یه جوری Pre-load کنیم با این سرعت کذایی که روز اول بشه بازیش کرد؟:d
شرکت های منصف بازی فروش هم تازگی ها جو بقیه بازار گرفته اونهارو Day one خیلی قیمت های جالبی میدن :d

صد در صد، من هنوز که هنوزه یادمه Oblivion چجوری خواب و خوراک و زندگی رو از من گرفته بود، Skyrim هم بازی خوش ساخت و خوبی بود ولی خیلی نصبت به Oblivion پیشرفت نداشته بودش واسه همین من زیاد جذبش نشدم و کلا یه بار تموم کردم همه Quest Line هاش رو....بیصبرانه در انتظار یه Fallout یا ES جدید هستم ولی امیدوارم یه تکونی به خودشون داده باشن و مثل Skyrim کلا فقط یه گرافیک ارتقا نداده باشن نصبت به نسخه های قبلی.
دقیقا D: به نظرم New Vegas به نسبت جالبتر بود. فک نکنم فعلا خبری از TES باشه . احتمالا سراغه Fallout هستن که شایعه هاش فک کنم 1-2 سالی هست که میاد و میره D:
آما به نظرم Dragon AGe در کماله Open World بودنش گرافیکه خیلی خوبی داره ×××_××× نمایشهای بازی رو دیدم واقعا زیبا بودن . تنوع محیطی بازی هم بالاست . همش توی جنگل نیست ..

سیلااااااااااااااام. :x
خواستم اول تبریک نزدیک شدن ریلیز بازی رو به خودم و آرمان و طرفدار ها بگم که بابا یکم هایپ راه بندازید دیگه لامصب Dragon Age داره میاد :bighug:

بچه ها جون من وقتی اسم ژانر RPG میاد تنها چیزی که آدم یادش نمیوفته گرافیکه دیگه :d
تا اونجایی که نشون دادن فوق العاده بود .
بازی پر از دیالوگ و محیط و کویست و داستان و شخصیت و .... هست دیگه در حد یک بازی دو دقیقه ای مثل خیلی بازی ها که اسم نمیبرن نمیتونن رو گرافیک که مانور بدن زیاد :d

الان این بازی ها و مخصوصا سری سولز یا اصلا خود JRPG های خودمون گرافیک شاااااااااااااخ ندارن بیشتر داستان و شخصیت ها و موسیقی موهای بدنت رو سیخ میکنه :-"

به هرحال منتظر اومدن بازی هستیم مخصوصا میخواییم Day1 بزنیمش >:)
دقیقا D:
بدیش اینکه من باید تا 20 ام وایسم :( تا بیاد بازیش :(
اتفاقا گرافیکش خیلی خوبه بردیا D: اونقدرها هم که به نظر میاد پایین نیست ×_× البته تا بیاد ببینیم چی بشه ...
دقیقا ! یادش بخیر Dragon AGe 1 هم از نظره طراحی هنری و موسقی واقعا عالی بود ^_^

من وقتی اسم ژانر RPG میاد تنها چیزی که آدم یادش نمیوفته گرافیکه دیگه
:d
باید این پستو طلا بگیری بزنی سر در فروم:دی کژوال گیمر فقط گرافیک میبینه عظمت این بازیو درک نمیکنه! اینطوری که مشخصه گیم پلی شدید طولانیه! اصلا دوست ندارم زودی تموم شه!
راستی این کارایی که تو dragon age keep انجام دادیم رو خود به خود تو inquisition میبینیم یا باید کاری کرد؟ یعنی ییهو کاراکتری که ساخته بودیمو میبینیم؟ چه حالی بده:دی
در ضمن میدونم اکثر کسایی که تو این تاپیک میان اینقدر عاشق این بازین که تا تهش رو در میارن اما چرا day 1؟ چون میدونید که فیزیکیش راحت 4-5 روز زودتر میاد! مثلا الان برا دیجیتالیا 7 روز مونده اما من میتونم فیزیکیشو 5 شنبه بخرم!

متای بازی تا این لحظه با 17 تا REview هست 89 :)
منتظرم برسه 90:)) البته امیدوارم پایینتر از این نیاد . چند ساعت پیش 88 بود . یکی رفت بالا.

- - -ویرایش - - -

باید این پستو طلا بگیری بزنی سر در فروم:دی کژوال گیمر فقط گرافیک میبینه عظمت این بازیو درک نمیکنه! اینطوری که مشخصه گیم پلی شدید طولانیه! اصلا دوست ندارم زودی تموم شه!
راستی این کارایی که تو dragon age keep انجام دادیم رو خود به خود تو inquisition میبینیم یا باید کاری کرد؟ یعنی ییهو کاراکتری که ساخته بودیمو میبینیم؟ چه حالی بده:دی
در ضمن میدونم اکثر کسایی که تو این تاپیک میان اینقدر عاشق این بازین که تا تهش رو در میارن اما چرا day 1؟ چون میدونید که فیزیکیش راحت 4-5 روز زودتر میاد! مثلا الان برا دیجیتالیا 7 روز مونده اما من میتونم فیزیکیشو 5 شنبه بخرم!
بازیش طولانی هست نگران نباشه ... اکثریت نقدها فوق القعاده از بازی تعریف کردن .... راحت 200 رو جا داره . coop online اشم تعریف کردن ....
دنیای بازی هم ظاهرا خیلی بزرگ و فوق القعاده هست ...
اصلا این 18 November روزه بازیهای بزرگه D:

Gamespot داده 9 ...
ign هم 8.8
gameinformer هم 9.5 داده /// کلا گفته بازی اصلا لنگه نداره و بهترین و بلند پروازانه ترین عنوانه BioWare هست...
توی ign توی video که بالا صفحه نقد هست میگه بعد از 90 ساعت بازی تونسته بخشه داستانی رو تموم کنه و البته توی این 90 ساعت هنوز نتونسته کله نقشه بازی رو ببینه و کلی side quest توی region های مختلف هست که هنوز طرفشون هم نرفته !
بخشه upgrade و Crafting بازی رو گفته یکی از بهترین و عمیق ترینهاست و حتی با 90 ساعت بازی هم هنوز جا برای crafting و ارتقا همه چیز هست !!!
online coop ظاهرا خیلی خوب از در اومده ...
کلا دنیای بازی رو بززگ و فوق القعاده توصیف کردن و گفتن کم بازی با این همه content تا حالا عرضه شده ! چون گفته نقشه بازی الکی بزرگ نیست. هر قسمت داستانهای کوچیک کوچیک و side mission ها استایل خودش رو داره . تازه داشت فقط از region اوله بازی این رو میگفت. گفت حدودا 20-25 ساعت توی region اوله بازی گزرونده و هنوز نصفش هم مونده برای explore ...

شدیدا hype شدم D:

اینم چندتا عکس که gameinformer زده ... اتفاقا گرافیکش خیلی خوبه !!!!

من دارم خودکشی میکنم بعد تاپیک خالیه :(

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز آنلاین این بازی چطور هست ؟؟ آنلاینش بهتره یا آفلاینش ؟؟ چون من بیشتر آنلاین بازی میکنم ...
سبک بازی شبیه Diblo3‌ هستش؟؟ محیطش چطور ؟؟ چون من اصلا به بازیش آشنایی ندارم به نظرتون برام جذاب میشه ؟؟

دوستان عزیز آنلاین این بازی چطور هست ؟؟ آنلاینش بهتره یا آفلاینش ؟؟ چون من بیشتر آنلاین بازی میکنم ...
سبک بازی شبیه Diblo3‌ هستش؟؟ محیطش چطور ؟؟ چون من اصلا به بازیش آشنایی ندارم به نظرتون برام جذاب میشه ؟؟
اصلش که offline هست البته online هم coop هست
نه اصلا به diablo ربطی نداره و شبیش هم نیست... یه بازی rpg tactical open world هست ... ....
بزار بازی اول بیاد بعد میبینیم چه جوره !
تا اینجا که Rocked!

اصلش که offline هست البته online هم coop هست
نه اصلا به diablo ربطی نداره و شبیش هم نیست... یه بازی rpg tactical open world هست ... ....
بزار بازی اول بیاد بعد میبینیم چه جوره !
تا اینجا که Rocked!

ممنونم از توضیحاتتون . پس با توحه به توضیحات شما برای من که به بازی Dialo3 علاقه دارم به این بازی دلبند نمیشم درسته ؟؟
میشه بگین سبک جه بازی معروفی هست ؟؟ سبک RPG برای من نا آشناست و اصلا با این واژه آشنایی ندارم.

ممنونم از توضیحاتتون . پس با توحه به توضیحات شما برای من که به بازی Dialo3 علاقه دارم به این بازی دلبند نمیشم درسته ؟؟
میشه بگین سبک جه بازی معروفی هست ؟؟ سبک RPG برای من نا آشناست و اصلا با این واژه آشنایی ندارم.
نمیشه گفت دلبند نمیشی وقتی تا حالا امتحان نکردی اما این بازی کلا با Diablo فرق داره ... بله درسته جفتشون RPG هستن ولی مشابه نیستن
Dragon Age سبکش بیشتر مشابه خودش هست. یه چیزه توی مایه های MAss Effect منتهی سیستم مبارزات بازی Tactical هست و باید نقشه بریزی ...
مشابه این بازی فقط همون Dragon Age 1 هست ... بازیهای RPG که کلا زیاد هستن..

نمیشه گفت دلبند نمیشی وقتی تا حالا امتحان نکردی اما این بازی کلا با Diablo فرق داره ... بله درسته جفتشون RPG هستن ولی مشابه نیستن
Dragon Age سبکش بیشتر مشابه خودش هست. یه چیزه توی مایه های MAss Effect منتهی سیستم مبارزات بازی Tactical هست و باید نقشه بریزی ...
مشابه این بازی فقط همون Dragon Age 1 هست ... بازیهای RPG که کلا زیاد هستن..

خداایش ارمان دلم رو اشوب کردی با این تعریفات و اینا . مصمم شدم بازی رو بخرم . مشکلم اینه GTA و DRAGON AGE با هم ادم نمیدونه کودوم رو بره . من و این همه خوشبختی محاله محاله :دی
میگم بنظرت من که تاحالا بازی RPG اصلا بازی نکردم این رو بگیرم خوشم میاد ؟ چون هیچ مهارتی هم توی این سبک ندارمااا :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or