Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

آقا از این بازی خیلی خوشم اومده، میشه گفت سبکش تو مایه های اسکاریم و ویچر هست یا نه؟
اره یه جورایی D: بازی open world هست و RPG هست . منتهی سیستم مبارزاتش با اونا فرق داره . یه سری تریلر ایناش و gameplay هاش رو ببینی سیستمش بیشتر دستت میاد. چون توی witcher و Skyrim یک شخصیت رو توی نبرد کنترل میکنیم اما Dragon Age کله گروه رو توی یک نبرد بایستی مدریت کنید ( که البته سختی خودش هم داره ) به ظاهر اونوطوری هم که به نظر میاد خیلی عمیق و جالب این سیستم رو طراحی کردن ( توی dragon age 1 هم به همین صورت بود ) ...

بخش co op داستانی اش تایید شده دیگه؟
بله تایید شده

سلام
پس طرفدارهای این بازی کجان ×_×
جیزی به عرضه بازی نمونده ...
من که بی صبرانه بعد از این همه سال منتظرم ( نسخه دو رو اصلا حسابم نمیکنم /:))
انتظارام در حاله حاضر به شدت بالاست ( از همه بازیهای که امسال اومدن ) در حده GOTY ~_~
یه stream در حده 50 دقیقه از بازی توی twtich داده بودن که دیدنش خالی از لطف نیست :

بتای Dragon age keep رو گرفتی ؟ خیلی خوبه میشه سیو رو منتقل کرد:d

Dragon Age: Inquisition Has Gone Gold :d

کار ساخت بازی تمام شد!
Tran.gif

Wonderful

این Keep هم الان برای همه باز هست. با همون اکانتی که origin رو لینک کردین وارد بشین تنظیم کنید اگر پیشتر 1-2 رو بازی کرده بودید ... یه سری هم خودش از روی achiev اینا مثل اینکنه data میگیره اما کامل نیست.
امروز 2 ساعت پای این Keep بودن ×_× یه سری چیزاش یادم نمیومد. اما همه رو الان تنظیم کردم باید جالب باشه همون رو ادامه بدیم بعد از این همه سال !!!

به سلامتی بازی گلد شده ولی پیشنهاد میکنم زیاد تحویلش نگیریم که فروشنده ها سوء استفاده نکنن و قیمتی که رو COD گذاشتنو بخوان رو اینم بذارن!
راستی برای انتقال سیو ها از PC باید حتما اکانت Origin داشت؟ /:)

به سلامتی بازی گلد شده ولی پیشنهاد میکنم زیاد تحویلش نگیریم که فروشنده ها سوء استفاده نکنن و قیمتی که رو COD گذاشتنو بخوان رو اینم بذارن!
راستی برای انتقال سیو ها از PC باید حتما اکانت Origin داشت؟ /:)
کلا این سبک بازیا تو ایران خیلی کم میفروشه نگران نباش! تو همین تاپیک بعد 1 سال 3-4 صفحه رفته جلو

دوستان من تقریبا از زمانی که skyrim عرضه شد با این سبک RPG اشنا شدم که واقعا هم خیلیییی خوبه خیلیییی
سوالی که داشتم این هست که Dragon age بازی سلیقه ای هست یا اینکه نه عام پسند هستش؟ چون تا حالا از این سری هیچ نسخه ای رو بازی نکردم
اگه یکی از دوستانم که تو این سبک بازی ها تخصص داره یه چند تا بازی خوب تو این سبک به من معرفی کنه ممنون میشم

دوستان من تقریبا از زمانی که skyrim عرضه شد با این سبک RPG اشنا شدم که واقعا هم خیلیییی خوبه خیلیییی
سوالی که داشتم این هست که Dragon age بازی سلیقه ای هست یا اینکه نه عام پسند هستش؟ چون تا حالا از این سری هیچ نسخه ای رو بازی نکردم
اگه یکی از دوستانم که تو این سبک بازی ها تخصص داره یه چند تا بازی خوب تو این سبک به من معرفی کنه ممنون میشم
همه بازیا که سلیقه ای هست ×_×
به نظره من Dragon Age ( به شرطی که مثله شماره 1 باشه ) خیلی توی سبکه و استایله خودش هست. البته حالت بازی و فریم مشابه استایله همون بازیهای BioWare هست ... ( نحوه روایت داستان و اینا ) ولی اصله کار مبارزتاش هست که به نسبت بقیه RPG های غربی خیلی متفاوت تره . به نظرم یه چیزی بین شرقی و غربی هست چون به جای یک شخصیت چند شخصیت رو توی هر نبرد باید کنترل کنی و بهشون کارهای مختلف رو بر حسب موقعیتی که توش هستی واگذار کنی . اگر به اندازه DA1 سخت گرفته باشن کلا بازی سختی رو باید انتظار داشته باشیم . یکی از شاخصه هاش این هست که tactical mode در واقع بازی pause میشه و شما میتونی task های مختلف رو به گروهت بدی و بعد play کنی ....
والا توی سبکه Dragon age اگر میخوای نهایتا Dragon age 1 - 2 شایدم یه جورای Witcher II چون این بازی هم TActical هست میتونم بگم .... Skyrim هم که بازی کردی ... اگر استایله Skyrim میخوای بدون شک Fallout new vegas یا 3 هرچقدرم قدیمی باشن بازم جای بازی کردن دارن ...
در ضمن چیزی تا release این بازی نمونده ! صبور باش D: لول. منم خیلی منتظرش بودم :)

نسخه اول یکی از زیباترین تجربه های نسل پیش واسه من بود. امیدوارم بهتر از نسخه دوم و نزدیک به نسخه اول باشه. شدیدا منتظریم فقط ترافیک بازی تو این دو هفته اخیر خیلی بالاست نمیدونم روز اول میتونم بخرمش یا نه :(

نسخه اول یکی از زیباترین تجربه های نسل پیش واسه من بود. امیدوارم بهتر از نسخه دوم و نزدیک به نسخه اول باشه. شدیدا منتظریم فقط ترافیک بازی تو این دو هفته اخیر خیلی بالاست نمیدونم روز اول میتونم بخرمش یا نه :(
من که Day 1 ام ×_×
خودشون گفته بود بازی رو بر حسبه DA1 ساختن ...
اصلا DA2 رو EA واسه پول در اوردن ساخته بود به نظر چون میدونستن مردم خیلی با DA1 حال کردن سریع یه چیزی سره هم کردن دادن بیرون...

من هرچی gameplay و trailer این بازی بود رو دنبال کردم به نظر میرسه بازیه خیلی خوبی باشه و bioware به قولش عمل کرده باشه .... فک کنم همون امکاناته DA1 هست به علاوه اینکه نبردش رو عمیق تر کردن و کلی امکاناته دیگه رو به خاطره اینکه بازی کاملا open world شده اضافه کردن که قبلا نمیتونستن ... به نظرم بلند پروازانه ترین بازی BioWare هست تا امروز ... تا حالا به این عمق به سمته Open World نرفته بودن ... نتیجه اش باید چیزه جالبی باشه.

همه بازیا که سلیقه ای هست ×_×
به نظره من Dragon Age ( به شرطی که مثله شماره 1 باشه ) خیلی توی سبکه و استایله خودش هست. البته حالت بازی و فریم مشابه استایله همون بازیهای BioWare هست ... ( نحوه روایت داستان و اینا ) ولی اصله کار مبارزتاش هست که به نسبت بقیه RPG های غربی خیلی متفاوت تره . به نظرم یه چیزی بین شرقی و غربی هست چون به جای یک شخصیت چند شخصیت رو توی هر نبرد باید کنترل کنی و بهشون کارهای مختلف رو بر حسب موقعیتی که توش هستی واگذار کنی . اگر به اندازه DA1 سخت گرفته باشن کلا بازی سختی رو باید انتظار داشته باشیم . یکی از شاخصه هاش این هست که tactical mode در واقع بازی pause میشه و شما میتونی task های مختلف رو به گروهت بدی و بعد play کنی ....
والا توی سبکه Dragon age اگر میخوای نهایتا Dragon age 1 - 2 شایدم یه جورای Witcher II چون این بازی هم TActical هست میتونم بگم .... Skyrim هم که بازی کردی ... اگر استایله Skyrim میخوای بدون شک Fallout new vegas یا 3 هرچقدرم قدیمی باشن بازم جای بازی کردن دارن ...
در ضمن چیزی تا release این بازی نمونده ! صبور باش D: لول. منم خیلی منتظرش بودم :)
اقا مرسی دمت گرم در هر صورت می خوام بگیرم این بازی رو ارزش pre_order کردن داره ؟یعنی امکانات خاصی بهت میده یا نه ؟

امروز رفتم Dragon Age Keep تمام پروفایل بازیهای قبلی رو درست و ردیف کردم، به انتظار روزی که بازی بیاد خودمون رو باهاش خفه کنیم، (راستی کتاب Dragon Age: Last flight هم خوب در اومده، به خوبی Masked Empire نبود ولی ارزش خوندن داره، برین سراغش)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or