Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

متا که عالی هست امتیازها که همه تعریف کردن فقط مشکل من سبک بازی هست که با RPG کنار نمیام ولی دوستان اینکاره اینو از دست ندید فوق العادست لامصب

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
:(
دقیقا ! از خالی بودن تاپیک پیداست D:
فک کنم روی pc بیشتر طرفدار داشته باشه توی bc >
idk
اما برای من بهترین بازی سال هست Dragon Age !

زمان عرضه بازی خیلی بده . ادم نمیدونه چیکار کنه . بشینی سر این بازی دیگ بازی های دیگ نمیتونی تجربه کنی . اونارو بازی کنی نمیتونی اینو تجربه کنی . قیمتم که یا خدا . ادم نمیدونه چیکار کنه واقعا :|

شماره یکش برای من یکی از بهترین و طولانی ترین تجربه های گیمینگ زندگیم بود.بعد افتضاح ۲ مطمعن بودم این میترکونه.فقط فکر کن مورگان برمیگرده.یه یه ساعتی هم داشتم انتخابامو وارد da:keep میکردم

زمان عرضه بازی خیلی بده . ادم نمیدونه چیکار کنه . بشینی سر این بازی دیگ بازی های دیگ نمیتونی تجربه کنی . اونارو بازی کنی نمیتونی اینو تجربه کنی . قیمتم که یا خدا . ادم نمیدونه چیکار کنه واقعا :|
گیمری را باید ترک گفت D:
این 3 تا بیان من کلا رو هم 6 تا بازی دارم که تموم نکردم D:
فک کنم حالاحالاها مشغولم ×_×

شماره یکش برای من یکی از بهترین و طولانی ترین تجربه های گیمینگ زندگیم بود.بعد افتضاح ۲ مطمعن بودم این میترکونه.فقط فکر کن مورگان برمیگرده.یه یه ساعتی هم داشتم انتخابامو وارد da:keep میکردم
دقیقا ! یادش بخیر 1 خیلی عمیق و عالی بود .
2 اش بیشتر Action RPG بود . یه چیزی سره هم کردن دادن بیرون چون میدونستن مردم میخرن ... به نظرم بازیش بیشتر اقتصادی بود ×_× ...
دقیقا !
منم 2 ساعت وقت صرف کردم ....
فکر کنم توش کلا غرق میشیم D:

گیمری را باید ترک گفت D:
این 3 تا بیان من کلا رو هم 6 تا بازی دارم که تموم نکردم D:
فک کنم حالاحالاها مشغولم ×_×

دقیقا ! یادش بخیر 1 خیلی عمیق و عالی بود .
2 اش بیشتر Action RPG بود . یه چیزی سره هم کردن دادن بیرون چون میدونستن مردم میخرن ... به نظرم بازیش بیشتر اقتصادی بود ×_× ...
دقیقا !
منم 2 ساعت وقت صرف کردم ....
فکر کنم توش کلا غرق میشیم D:
من با شماره ١ خيلي حال كردم از همه لحاظ كامل بود، از نظر قسمت هاي RPG واقعا غني بود. از معدود بازي هايي بود كه ٤-٥ بار تموم كردم.
اون زير سر سياست هاي احمقانه EA بود كه هنوزم تموم نشده:d بعد DA 2 رفت سراغ Dead space كه شماره سوم رو نابود كرد، Battlefield،C&C... همينجوري در حال تخريبIP هاي خودشه:d
فيفا كلا بازي نميكنم ولي انگار اونم زياد جالب نبود.

RPGکلا انگار کم طرفدار داره ! من که اونقدر تشنه ی یه rpg روی ps4 که نگو تا حدی که برا این بازی (دراگون ) gta رو به اینده موکول کردم.(الان میگن عجب احمقیه :d)
خداییش نباید ازش ساده گذشت . میشه گفت گسترده ترین بازی نسل هشته با بهترین جزییات با صدها ساعت گیم پلی و شخصیت و داستان و پایان ! من اگر بازی rpg داشته باشم هیچ وقت بی بازی نمیمونم .
تا عید و اومدن ویچر لااقل سرگرمیم. این بازی مظلوم نیس. rpg کلا مظلومه که اینجا اینقدر خلوته .وگرنه بازی چیزی کم نداره .

RPGکلا انگار کم طرفدار داره ! من که اونقدر تشنه ی یه rpg روی ps4 که نگو تا حدی که برا این بازی (دراگون ) gta رو به اینده موکول کردم.(الان میگن عجب احمقیه :d)
خداییش نباید ازش ساده گذشت . میشه گفت گسترده ترین بازی نسل هشته با بهترین جزییات با صدها ساعت گیم پلی و شخصیت و داستان و پایان ! من اگر بازی rpg داشته باشم هیچ وقت بی بازی نمیمونم .
تا عید و اومدن ویچر لااقل سرگرمیم. این بازی مظلوم نیس. rpg کلا مظلومه که اینجا اینقدر خلوته .وگرنه بازی چیزی کم نداره .

بله میشه گفت متاسفانه یا خوشبختانه:d طرفدارهای سبک rpg کمتر از دیگر سبکهاست .
من خودم فقط با این سبک حال میکنم و مشتاقانه منتظر اومدنش هستم . منتها چیزهایی که ما از یه بازی rpg انتظار داریم رو DA داره و جای بحثی نمیزاره
دنبال گرافیک و این سوسول بازیها:d نیستیم که هی بیایم بگیم "اقا گرافیکش نسل شونصدمیه یا نه؟"
انشاله بازی که اومد در مورد داستانش هم بسی بحث میکنیم
متاسفانه من شماره یک و دو رو روی pc بازی کردم و سیوهاش به همراه هارم دار فانی رو بدرود گفته . امیدوارم صدمه ای نزنه به روال داستان

بله میشه گفت متاسفانه یا خوشبختانه:d طرفدارهای سبک rpg کمتر از دیگر سبکهاست .
من خودم فقط با این سبک حال میکنم و مشتاقانه منتظر اومدنش هستم . منتها چیزهایی که ما از یه بازی rpg انتظار داریم رو DA داره و جای بحثی نمیزاره
دنبال گرافیک و این سوسول بازیها:d نیستیم که هی بیایم بگیم "اقا گرافیکش نسل شونصدمیه یا نه؟"
انشاله بازی که اومد در مورد داستانش هم بسی بحث میکنیم
متاسفانه من شماره یک و دو رو روی pc بازی کردم و سیوهاش به همراه هارم دار فانی رو بدرود گفته . امیدوارم صدمه ای نزنه به روال داستان

شما برو تو Dragon Age Keep و پروفایل بساز و داستان بازی 1 و 2 رو همونطور که بازی رو رفتی تایید کن توی پروفایلت که بتونی با همون Pre-set بازیت رو شروع کنی.

دوستان داستان بازی به نسخه های قبل مرتبط هست یا نه ؟ اخه من هیچکدوم رو بازی نکردم:d

- - -ویرایش - - -

لامصب از اون بازیهایی هست که باید day one خریدش ! الان رفتم ویدیو بازی رو دیدم از گرافیک خیلی خوشم اومد !:bighug: سیستم مبارزاتش حرف نداشت !( مهم ترین چیز تو بازی برای من همینه :d) داستانش هم که خیلی جالب میزنه !

فقط کسی که نقد هارو اکثرا خونده میتونه بهم بگه اکثرا از چی بازی ایراد گرفتن ؟

دوستان داستان بازی به نسخه های قبل مرتبط هست یا نه ؟ اخه من هیچکدوم رو بازی نکردم:d

- - -ویرایش - - -

لامصب از اون بازیهایی هست که باید day one خریدش ! الان رفتم ویدیو بازی رو دیدم از گرافیک خیلی خوشم اومد !:bighug: سیستم مبارزاتش حرف نداشت !( مهم ترین چیز تو بازی برای من همینه :d) داستانش هم که خیلی جالب میزنه !

نه هیچ ربطی نداره

من با شماره ١ خيلي حال كردم از همه لحاظ كامل بود، از نظر قسمت هاي RPG واقعا غني بود. از معدود بازي هايي بود كه ٤-٥ بار تموم كردم.
اون زير سر سياست هاي احمقانه EA بود كه هنوزم تموم نشده:d بعد DA 2 رفت سراغ Dead space كه شماره سوم رو نابود كرد، Battlefield،C&C... همينجوري در حال تخريبIP هاي خودشه:d
فيفا كلا بازي نميكنم ولي انگار اونم زياد جالب نبود.
Dragon Age 2 واقعا افتضاح بود . من حدودا یادمه 4-5 ساعت بازی کردم بعد دیگه بازیش نکردم اصلا که منجر شد به unistall .... بازی قشنگ شده بود یه بازی Action RPG تمام !!! کلا یه چیزی سره هم کرده بودن داده بودن بیرون به هوای پول در اوردن چون میدونستن مردم با DA 1 حال کرده بودن این رو حتما میخرن D: ...
اما خوشحالم که با سر خوردن زمین پاشیدن به در و دیوار که نتیجش بشه Dragon Age III ...

توی قسمت PC بیشتر طرفدار داره D: احتمالا بعد از عرضه بازی خودم دیگه زیاد توی این تاپیک نیام . فایده نداره ×_×
دقیقا ! بازی فوق القعاده هست ×_× احتمال داره بره برای GOTY .

- - -ویرایش - - -

اتفاقا همین برام جالب بود چون نقدها مساعل متفاوتی رو مطرح کردن
مثلا
توی gamespot گفته مثلا خیلی قسمتهای بازی ممکنه نیاز نباشه از tactical cam استفاده کرد ... و از داستان بازی و شخصیتها فوق القعاده تعریف کرده ...
برعکس توی ign گفته tactical cam خیلی مورده استفاده هست چون نبردهای درگیر کننده سخت میشه اما بعضی قسمتهای داستان ضعف داره D: ...

Dragon Age 2 واقعا افتضاح بود . من حدودا یادمه 4-5 ساعت بازی کردم بعد دیگه بازیش نکردم اصلا که منجر شد به unistall .... بازی قشنگ شده بود یه بازی Action RPG تمام !!! کلا یه چیزی سره هم کرده بودن داده بودن بیرون به هوای پول در اوردن چون میدونستن مردم با DA 1 حال کرده بودن این رو حتما میخرن D: ...
اما خوشحالم که با سر خوردن زمین پاشیدن به در و دیوار که نتیجش بشه Dragon Age III ...

D: ...
2 به نظر من خیلی بد نبود. نسبت به استاندارد های بایوویر خیلی ضعیف بود ولی اگر بدون توجه به دراگون ایج ۱ و سازندش بهش نگاه کنی خیلی هم بازی خوبی بود.
ولی متاسفانه توقع از بایو ویر خیلی بالاس و دراگون ایج ۱ هم توقع همرو بالاتر برده بود.
بزرگترین مشکلشم به نظر من این بود که از چندتا محیط تکرار ۱۰۰ بار استفاده کرده بودن و داستان هم نسبت یه ۱ خیلی ساده و کوتاه شده بود.

نه هیچ ربطی نداره

کی گفته هیچ ربطی نداره؟ پس این Dragon Age Keep رو واسه چی گذاشتن اصلا؟ اتفاقا داستانش به نسخه های قبل ربط داره پس بهتره یه ویدئو خلاصه از هردوشون ببینید و Dragon Age Keep رو هم کامل کنید.

2 به نظر من خیلی بد نبود. نسبت به استاندارد های بایوویر خیلی ضعیف بود ولی اگر بدون توجه به دراگون ایج ۱ و سازندش بهش نگاه کنی خیلی هم بازی خوبی بود.
ولی متاسفانه توقع از بایو ویر خیلی بالاس و دراگون ایج ۱ هم توقع همرو بالاتر برده بود.
بزرگترین مشکلشم به نظر من این بود که از چندتا محیط تکرار ۱۰۰ بار استفاده کرده بودن و داستان هم نسبت یه ۱ خیلی ساده و کوتاه شده بود.
درسته توقع از BioWare همیشه بالاست و تا امروز هم با سری ME به خوبی جواب توقعات رو دادن ( بماند که پایانه 3 یه جوری بود عوضش کردن لول ) ولی در هر صورت DA یک بازی واقعی و عمیق سبک RPG بود! چیزی که الان کمتر در دسترس هست و بازیهای RPG غربی همه شدن ACTION RPG که متاسفانه DRAGON AGE 2 هم همین راه رو پیش گرفت و نه از طرقه منقدها ( متای نسخه 360 فک کنم 77 اینا بود و 3 هم با تعداده نقد کمتر 81 اینا ) به نسبت اولی و نه از طرفه فنها قابل توجه قرار گرفت که خودشون هم این رو قبول کردن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or