Dragon Age 3: نه از بازی The Witcher 3 می‌ترسیم و نه از Dark Souls II.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
dragonage3teaser1.jpg

درود.

با معرفی شدن بازی Dragon Age 3 از سوی Bioware، بازار سبک RPG بازها داغ‌تر از همیشه شد. سه عنوان و سه سازنده‌ای که هر یک در گوشه‌ای از جهان می‌کوشند تا بهترین کارشان را روانه بازار کنند. همانطور که مطلع هستید دو عنوان بسیار مهم در این سبک یعنی The Witcher 3 و Dark Souls II' نیز در حال ساخت هستند، حال با این تفاسیل شرکت Bioware این دو عنوان را رقیب می‌داند؟ در همین راستا از این استودیو اقای Blair Brown در فروم رسمی بازی اذعان کرد: "نه از بازی The Witcher 3 می‌ترسیم و نه از Dark Souls II" وی در ادامه بیان کرد شرکت EA به این بازی اعتماد کامل دارد و از روند آن نیز بسیار خرسند و هیجان زده می‌باشند.

وی در پاسخ به سوال یکی از طرفدارن که در مورد این که بازی‌های The Witcher 3 و Dark Souls II هر دو نشان داده شدند و بسیار هم عالی بودند چه اقداماتی را در بال این بازی‌ها انجام خواهید داد، این گونه پاسخ داد.

"این بازی با نام Dragon Age 3 به فروش می‌رسد، و نه مثل دیگران که می‌گویند، هی اینور را ببینید، عنوان ما هم مثل برخی از بازی‌ها شده است. این بازی اینقدر قوی هست که به تنهایی ایستادگی کند.

وی در ادادمه نیز در مورد اطلاعات جدید از بازی بیان کرد، تصمیم با خودمان است که کی اطلاعات جدید را پیرامون بازی بدهیم، هنوز وقتش نرسیده است منتظر زمان عالی هستیم که هوش از سر همگان برداریم.

gamechup

از dark souls بترس. چون خوتم بکشی بهش نخواهی رسید. نه تنها تو بلکه بتسدا و سی دی پروجکت هم نمی تونن بهش برسن :d برو با هم هیکل خودت شوخی کن :d البته منکر این نمیشم که شماره اول این بازی شاهکار بود

بابا اینام جو هایپ سازندگان W3 و DS2 گرفتتشون حسابی :d
البته در خوب بودن بازی شکی نیست اما خوب اگه اشباه نکنم DS2 و DA3 مال این نسل اند در حالی که ویچر 3 مال نسل بعده و یه جورایی مقایسشون اشباهه شماره ی دوم بازی هم که چنگی به دل نزد
به هر حال هیچ کدومشون به پای ویچر نمیرسند :d

بله شاهد این هستیم BioWare رو با اون همه عظمت زیرسوال می‌برند، جدیدا مد شده زیر سوال بردن استدیو‌هایی که شاهکار می‌سازند حالا هم DA2 رو که یک تیم درجه چندم از BioWare ساخته با جریان پایان ME 3و DLCش رو پیراهن عثمان می‌کنند. واقعا که یادی از شاهکاری‌های BG و JE و SWKOR بکنیم

آخرین ویرایش:
من از RPG ها دو تا رو بیشتر از همه دوست دارم : اسکایریم - Dragon Age - Fallout
ببینیم شماره 3 چطور میشه.شماره 2 رو هم هرکی هرچه قدر می خواد بگه بده من که خیلی خوشم اومد
دارک سولز هم که پورت PC یه معنای واقعی شرم آور بود نمی اومد بهتر بود فقط ما رو الاف کرد! (هرچند کنسولش معرکه شد) خدا شماره 2 بهتر ساخته شه و پورت خالی نباشه
با ویچر هم به هیچ وجه میونه ندارم

وقتی بین چند بازی یه سبک رقابت پیش میاد بازی ها به سرعت پیشرفت میکنه و همه چی به نفع طرفدار اون سبک میشه که جلوش بهترین بازی ها قرار میگیره
خوش بحالشون;)
ما که از این سبک بدمون میاد :|

احسنت به Bioware,با همه احترامی که واسه Witcher و CD Projekt Red قائلم به نظرم هنوز خیلی مونده تا به Bioware برسن!!!
یه نیگاه به کارنامه Bioware باقی سازنده ها رو میگرخونه!!:d

نظرشخصی :
Dragon Age 2 < Dark Souls < Witcher 2

تا اینجای کار اطلاعاتی که از DS II و Witcher 3 منتشر شدن خیلی امیدوار کننده بودن و Bioware نباید صرفا چون استدیو معروفتریه رقباش رو دست کم بگیره.
----
@ مهدی

دلیل نمیشه چون یه زمانی Bioware بازی های خیلی خوبی میساخته الان دیگه همه ازشون تعریف کنند. آره اون موقع Bioware استدیو خیلی خیلی خوبی بود ولی الان بعد از DA II و تا حدودی اون پایان ME3 دوباره باید خودش رو به هوادارا ثابت کنه.

اینطوری بخوای حساب کنی پس هیچکس نباید RE6 ایراد بگیره چون کاپکام هم یه زمانی بازی هاش فوق العاده بودن :|

نظرشخصی :

تا اینجای کار اطلاعاتی که از DS II و Witcher 3 منتشر شدن خیلی امیدوار کننده بودن و Bioware نباید دست کم بگیردشون.
----
@ مهدی

دلیل نمیشه چون یه زمانی Bioware بازی های خیلی خوبی میساخته الان دیگه همه ازشون تعریف کنند. آره اون موقع Bioware استدیو خیلی خیلی خوبی بود ولی الان بعد از DA II و تا حدودی اون پایان ME3 دوباره باید خودش رو به هوادارا ثابت کنه.

اینطوری بخوای حساب کنی کاپکام هم یه زمانی RE هاش فوق العاده بودن پس الان کسی نباید بخاطر RE6 بهشون ایراد بگیره :|

خب علی جان واسه چی Dark Souls و Witcher 2 رو با DA 2 مقایسش میکنی؟؟؟
با DA O مقایسه کن ببین بازم همینجور میمونه!!!

خب علی جان واسه چی Dark Souls و Witcher 2 رو با DA 2 مقایسش میکنی؟؟؟
با DA O مقایسه کن ببین بازم همینجور میمونه!!!

آخرین نسخه عرضه شده توی هر سری رو مقایسه کردم مجتبی. آره قبول دارم DAO شاهکار و بهترین CRPG این نسله ولی متاسفانه نسخه دوم اصلا در حد و اندازه DAO نبود. بخاطر همینه که میگم Bioware نباید بیخودی به خودش مغرور بشه.

نظرشخصی :

تا اینجای کار اطلاعاتی که از DS II و Witcher 3 منتشر شدن خیلی امیدوار کننده بودن و Bioware نباید صرفا چون استدیو معروفتریه رقباش رو دست کم بگیره.
----
@ مهدی

اینطوری بخوای حساب کنی پس هیچکس نباید RE6 ایراد بگیره چون کاپکام هم یه زمانی بازی هاش فوق العاده بودن :|

ME 3 اگر مشکلی داشت متاش اون نمی‌شد. Re 5 و RE 6 هم بازی‌های خوبی نبودند نسبت به RE 4. بود چیه باید بگی است بود یعنی نیست. بعد DA 2 یک ME 3 اد به اون خوبی الان شما پیراهن عثمان کنید گفتم . BioWare کسی رو دست کنم نمی‌گیره ویچر 1 به لطف موتور BioWare اسم برای خودش دست و پا کرد. الان CPR ادعا می‌کنه.
نسخه دوم DA رو هم یک تیم دسته چندی از BioWare ساخته

هنوز اون رسوایی کارمند بایوور رفته بود تو متاکریتیک با کمال قباحت به Witcher 2 صفر داده بود یادمون نرفته!! :))

بنظرم تا همینجاشم از Witcher 3 کلی ترسیدن.

ME 3 اگر مشکلی داشت متاش اون نمی‌شد. Re 5 و RE 6 هم بازی‌های خوبی نبودند نسبت به RE 4. بود چیه باید بگی است بود یعنی نیست. بعد DA 2 یک ME 3 اد به اون خوبی الان شما پیراهن عثمان کنید گفتم . BioWare کسی رو دست کنم نمی‌گیره ویچر 1 به لطف موتور BioWare اسم برای خودش دست و پا کرد. الان CPR ادعا می‌کنه.
نسخه دوم DA رو هم یک تیم دسته چندی از BioWare ساخته

پیرن عثمون دستِ من علی خودش ME فنه :دی
SW آخری فراموش نشه ! تا اونجایی که من یادمه حتی پول و هزینه ی ساختش رو هم در نیاورد
3 تا بازی آخر BW خراب کردن ، به نسبت قبلی هاشون که اصلاً ..... :|
ME2>>>>>>>>ME3
SW 2003>>>>>>>>SW 2010
DA: O >>>>>>>>>>>>>>>>>>>DA2

BW استودیو فوق العاده ای بوده!!!

پیرن عثمون دستِ من علی خودش ME فنه :دی
SW آخری فراموش نشه ! تا اونجایی که من یادمه حتی پول و هزینه ی ساختش رو هم در نیاورد
3 تا بازی آخر BW خراب کردن ، به نسبت قبلی هاشون که اصلاً ..... :|
ME2>>>>>>>>ME3
SW 2003>>>>>>>>SW 2010
DA: O >>>>>>>>>>>>>>>>>>>DA2

BW استودیو فوق العاده ای بوده!!!
تیم فرعی رو به تیم اصلی ربط ندید BioWare آستین SW رو ساخت که اتفاقا رکور‌دها رو شکست و جوایزی هم گرفت و فروش خوبی هم کرد و فقط EA بیشتر کارمنداش رو احراج کرد. بقیه مواردشم به لوکاس خدابیامورز ربط داشت
یادم نرفته سر ME 2 گفتند تو همین بازی سنتر اقا بازی اشکنه چه وضعشه و فلان . ME 3 هر وقت متاش آمد زیر 85 به من مراجعه کن وقتی بازی متاش بالاست پس هیچ بهونه‌آی عم از DLC و پایان پذیرفته نیست.
DA 2 نسبت به DAO ضعیف بود ولی بازم بازی خوبی بود میگم تیم اصلی BioWare اصلا روی اون کار نمی‌کرد چون خودشون گفتند.
هر وقت با EA زندگی کردید به من مراجعه کنید و درباره BioWare نظری داشتید بگید.
بازم میگم با یک ME 3 و DA:2 استدیو BioWare زیر سوال نمی‌ره. فقط ناشر باید زیر سوال بره نه استدیو
الان من بیام بگم DMC که تازه عرضه شده با توجه به نسخه‌های قبلی ضعیف ترو آشغاله خوبه؟الاننینجا تئوری رو زیر سوال ببرم خوبه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or