Downgrader

پس عزيز دله برادر چيزي رو كه امتحان نكردي و نميدوني ميشه يا نه از كجا ميدوني مشكل ساز نشه دوباره!!!
اين دوست ما از همين طريق بود كه ضربه ي سختي خرد.

این راهو همون کسی داده که دانگریدر 2.71 رو ساخته.من اینو از فوروم های آمریکایی پرسیدم خود سازنده دانگریدر جوابمو داد.همینه دیگه می خاد امتحان کنه نخواستم نکنه.تصمیم با خودشه.

اينم شد كمك /راهنمايي/همدردي؟
مثل اينكه شما ايشون رو انداختي در اين چاه;)
حالا خودت رو هيچكاره و بيگناه جلوه ميدي؟؟
اين رسمش نيست.

اولا من بهش نگفتم از دانگریدر استفاده کنه.دوما من فقط خبر اومدن دانگریدر رو گذاشتم و منظورم فقط خبررسانی بوده نه چیزه دیگه !
سوما من همین کمک از دستم بر میاد!

ببینم راهی برای رسیدن به فایلهای اجرایی فلش که میخواد load بشه نیست .من فکر کنم مشکل فلش باشه .. راستی مادر برد کارشو درست نمیکنه؟؟؟ اگه اره خوب یه مادر برد بگیره حداقل بهتر از اینه که نتونه از psp استفاده کنه..
ولی اگر راهی برای رسیدن به فایلهای psp هست بگید.

باتشکر;)

من هي نميخواستم توي اصفهان كانت شم بالاخره نشد:cheesygri
حالا بگذريم
فقط بگم كه ممل جون هم تو اشتباه ميكردي هم من
دستگاه من brick شده (براي اطلاع بيشتر بگم دوست خنگم برده بود مسافرت بعد جي تي اي رو بلد نبود بريزه اشتباهي آپگريد كرده بود بعد وسط دآپگريد دستگاه رو خاموش كرده ود منو ممل فكر ميكردي با مدچيپ حل شه اما نميشه البته به درك 4 پي اس پي منم سوخت اما 5 رو ديگه ميخوام سالم نگه دارم:cheesygri خدا صبر بده)

یه سوال دارم

با سلام خدمت دوستان خوبم . من یه Psp ورژن 1.5 داشتم . دادم دست یکی از دوستام . اون هم رفته بود دستکاری کرده بود ورژن 3.02 رو روی Psp نصب کرده بود . حالا من می تونم کاری کنم که بتونم اونو به حالت اولیه برگردونم ؟ خواهش می کنم از دوستان به من یه کمک بکنن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or