Multi Platform DOOM: The Dark Ages

سازنده
id Software
تاریخ انتشار
2025 May 15
ناشر
Bethesda Softworks
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
DOOM-TheDarkAges_Premium_16x9.jpg

Developer: id Software
Publisher: Bethesda Softworks
Composer: Finishing Move
Engine: id Tech 8
Genre: First-person Shooter
Platforms: Microsoft Windows, Xbox Series X|S, PlayStation 5

Release Date: May 15th, 2025

DOOM,_The_Dark_Ages_Game_Cover.jpeg

Key Art

هشتمین نسخه از فرنچایز افسانه‌ای DOOM و سومین نسخه از از سری مدرن آن در شوکیس اکس باکس در 9 ژوئن 2024 معرفی شد. داستان این نسخه در ادامه نسخه Eternal روایت می‌شود و همانند نسخه قبلی، از لحاظ داستانی برای نسخه 2016 حکم پیش درآمد را دارد.
اید سافتور کار بر روی این نسخه را پس از انتشار آخرین بسته الحاقی اترنال، یعنی Ancient Gods شروع کرد و این بازی در سال 2022 وارد مرحله full production شد. بر خلاف دو نسخه قبلی که بر گیمپلی سریع و نفس‌گیر تاکید داشتند، این نسخه از دووم اسلیر یک تانک متحرک و مخرب ساخته است که با استفاده از سپر اره‌ای خود، دشمنان را قطعه قطعه می‌کند.

50a64b3a-b0e4-4dc8-a9a2-039c48084c26.jpg doom-the-dark-ages-demon.jpg

فضای این نسخه بر خلاف دو نسخه قبلی، تاثیرپذیرفته از المان‌های Dark Fantasy و قرون وسطایی است که می‌توان گفت روح جدیدی به این سری بخشیده است.
آهنگساز افسانه‌ای این سری یعنی میک گوردون، با توجه به دعاوی حقوقی که با ناشر این سری، یعنی بتزدا پیدا کرد، دیگر بر روی این سری کار نمی‌کند. هم‌اکنون، گروه Finishing Move که سابقه کار بر روی چند نسخه از Halo را در کارنامه خود دارند، وظیفه ساخت موسیقی برای این عنوان را بر عهده گرفته‌اند. باید دید که آیا آن‌ها می‌توانند جای خالی بزرگ میک گوردون را برای عاشقان این سری پر کنند یا خیر.

426810637_founditonreddit.png dtda_reveal_05.jpg

نکته متمایزکننده این نسخه با نسخه‌های قبلی آن این است که به بازیکن اجازه می‌دهد گیمپلی را بنا بر سلیقه دلخواه خود تغییر دهد، برای مثال سرعت آن را کم یا زیاد نماید. بنا بر ادعای اید سافتور، این نسخه بزرگ‌ترین بخش داستانی ساخته شده برای این فرنچایز را دارا خواهد بود.

آخرین ویرایش:
اصلا نقدهاشم نیومده. عجیبه واقعا.
بازی که ۲۰ دلاری بود حالا نمیدونم چرا نیامده هنوز!
آخه کد ندادن به هیچکس.
فقط همون پیش نمایش/QA که برای یوتوبر ها و منتقدها گذاشتن بوده.

============
============
پست یکی از کارمندهای اخراجی id:
ترجمه با AI

""
امروز هم‌زمان با انتشار DOOM: The Dark Ages – Revelations است.
به‌جای نوشتن یک پیام طولانی برای جشن گرفتن، فقط می‌خواهم این را بگویم:
هیچ‌وقت ندیده بودم تیم id Software تا این حد سخت تلاش کند تا اثری واقعاً خاص خلق کند.
امیدوارم همه از این آخرین محتوایی که من و بسیاری از اعضای باسابقه تیم با تمام وجود برای ساختنش زحمت کشیدیم، لذت ببرید.

دیروز پایان مسیر ما در این صنعت نبود. افراد فوق‌العاده بااستعداد زیادی اکنون به دنبال فرصت و ماجراجویی بعدی خود هستند و مطمئنم به‌زودی دوباره از بسیاری از ما خواهید شنید.

اگر می‌خواهید از همکارانی که در id Software تحت تأثیر این اتفاق قرار گرفته‌اند حمایت کنید، لطفاً پست‌های آن‌ها را در LinkedIn و سایر شبکه‌های اجتماعی بازنشر کنید، از آن‌ها در پادکست‌ها یا برنامه‌های محتوایی خود دعوت کنید و همچنان بهترین هواداران دنیا باشید.
دیده شدن و حمایت جامعه هواداران، اکنون بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد.

با اینکه هفت سال حضور من در id Software به پایان رسیده است، همیشه به این افتخار خواهم کرد که عضوی از یکی از بهترین تیم‌های تاریخ بازی‌های ویدیویی بوده‌ام و اینکه نامم برای همیشه در کنار یکی از افسانه‌ای‌ترین مجموعه‌های تاریخ بازی‌های ویدیویی ثبت خواهد شد.

از همه شما بابت عشق و حمایتی که در این سال‌ها به من نشان دادید، صمیمانه سپاسگزارم.

— جردن"
https://www.reddit.com/r/Doom/comments/1upsndq/former_id_dev_here/

========

دیگه پست اون کارمندهای عصبانی و ناراحت رو نزارم.
به اندازه کافی همه شرایط رو میدونن.

آخرین ویرایش:
آخه کد ندادن به هیچکس.
فقط همون پیش نمایش/QA که برای یوتوبر ها و منتقدها گذاشتن بوده.

============
============
پست یکی از کارمندهای اخراجی id:
ترجمه با AI

""
امروز هم‌زمان با انتشار DOOM: The Dark Ages – Revelations است.
به‌جای نوشتن یک پیام طولانی برای جشن گرفتن، فقط می‌خواهم این را بگویم:
هیچ‌وقت ندیده بودم تیم id Software تا این حد سخت تلاش کند تا اثری واقعاً خاص خلق کند.
امیدوارم همه از این آخرین محتوایی که من و بسیاری از اعضای باسابقه تیم با تمام وجود برای ساختنش زحمت کشیدیم، لذت ببرید.

دیروز پایان مسیر ما در این صنعت نبود. افراد فوق‌العاده بااستعداد زیادی اکنون به دنبال فرصت و ماجراجویی بعدی خود هستند و مطمئنم به‌زودی دوباره از بسیاری از ما خواهید شنید.

اگر می‌خواهید از همکارانی که در id Software تحت تأثیر این اتفاق قرار گرفته‌اند حمایت کنید، لطفاً پست‌های آن‌ها را در LinkedIn و سایر شبکه‌های اجتماعی بازنشر کنید، از آن‌ها در پادکست‌ها یا برنامه‌های محتوایی خود دعوت کنید و همچنان بهترین هواداران دنیا باشید.
دیده شدن و حمایت جامعه هواداران، اکنون بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد.

با اینکه هفت سال حضور من در id Software به پایان رسیده است، همیشه به این افتخار خواهم کرد که عضوی از یکی از بهترین تیم‌های تاریخ بازی‌های ویدیویی بوده‌ام و اینکه نامم برای همیشه در کنار یکی از افسانه‌ای‌ترین مجموعه‌های تاریخ بازی‌های ویدیویی ثبت خواهد شد.

از همه شما بابت عشق و حمایتی که در این سال‌ها به من نشان دادید، صمیمانه سپاسگزارم.

— جردن"
https://www.reddit.com/r/Doom/comments/1upsndq/former_id_dev_here/

========

دیگه پست اون کارمندهای عصبانی و ناراحت رو نزارم.
به اندازه کافی همه شرایط رو میدونن.
یعنی اووووج بی مهری بود نسبت به این آدما و زحماتشون ماکان. کلا نسخه دارک ایج یکی از عجیب ترین بازی های تاریخ بود، در عینه استحقاق فراوان ولی منتقدا و ژورنالیست های دوزاری شروع کردن به ایرادات عجیب و بنی اسرائیلی گرفتن ازش، فروشش دستخوش مارکتینگ و شکل عرضه ناشر و هزار بلای آسمونیه دیگه شد، پایان سال در عینه ناباوری حتی یدونه جایره هم نگرفت، بازی های به مرااااتب پایینتر به لحاظ کیفی حداقال یک جایره گرفتن ولی این بازی انگار اصلا منتشر نشده که بخواد جایزه بگیره، حتی یدونه hate هم نگرفت، اصلا انگار وجود نداشت. حالا هم dlc بازی، روزی که باید برای انتشارش تیم سازنده جشن میگرفتن و تقدیر میشدن و پاداش میگرفتن به خاطر خلق همچین اثری، ایمیل های قطع همکاری و اخراج رو دریافت کردن در عوضش.
دنیای گیم حقیقتا برای من تموم شده، اصلا فارق از id و بلایی که سرش آوردن، من آدم این نسل از بازی های ویدئویی نیستم دیگه انگار😁. نسلی که قراره نسخه فیزیکی حذف بشه، نسلی که ژورنالیست ها به جای پرداختن به کیفیت اثر دنبال رنگین کمون بازی و هزار پویش و جنبش مسخره هستن، نسلی که داخلش هوش مصنوعی قراره بازی بسازه نه خلاقیت انسانی....
نه متشکرم، من حاضر نیستم خاطرات خوشم رو با این مدیوم به این شکل خراب کنم.

=========
عجب ساندترکیه.
از روی جوزدگی نمیگم ولی از ساندترکهای خود بازی خفن تره.
گردنم درد گرفت:punk::x:x

Until It Is Done و Valley of Bone :Praying:
محشره حقیقتا محشره💥💥💥🔥🔥🔥. به نظر خودمم از ساندترک های بازیه اصلی هم بهتره، خیلی کولاک بود مخصوصا چندتاش اصلا بی نظیره.

یعنی اووووج بی مهری بود نسبت به این آدما و زحماتشون ماکان. کلا نسخه دارک ایج یکی از عجیب ترین بازی های تاریخ بود، در عینه استحقاق فراوان ولی منتقدا و ژورنالیست های دوزاری شروع کردن به ایرادات عجیب و بنی اسرائیلی گرفتن ازش، فروشش دستخوش مارکتینگ و شکل عرضه ناشر و هزار بلای آسمونیه دیگه شد، پایان سال در عینه ناباوری حتی یدونه جایره هم نگرفت، بازی های به مرااااتب پایینتر به لحاظ کیفی حداقال یک جایره گرفتن ولی این بازی انگار اصلا منتشر نشده که بخواد جایزه بگیره، حتی یدونه hate هم نگرفت، اصلا انگار وجود نداشت. حالا هم dlc بازی، روزی که باید برای انتشارش تیم سازنده جشن میگرفتن و تقدیر میشدن و پاداش میگرفتن به خاطر خلق همچین اثری، ایمیل های قطع همکاری و اخراج رو دریافت کردن در عوضش.
دنیای گیم حقیقتا برای من تموم شده، اصلا فارق از id و بلایی که سرش آوردن، من آدم این نسل از بازی های ویدئویی نیستم دیگه انگار😁. نسلی که قراره نسخه فیزیکی حذف بشه، نسلی که ژورنالیست ها به جای پرداختن به کیفیت اثر دنبال رنگین کمون بازی و هزار پویش و جنبش مسخره هستن، نسلی که داخلش هوش مصنوعی قراره بازی بسازه نه خلاقیت انسانی....
نه متشکرم، من حاضر نیستم خاطرات خوشم رو با این مدیوم به این شکل خراب کنم.
End of an era
باید قبول کنیم که ویدیوگیم دیگه داره تغییر شکل میده.
مثل هر هنر دیگه ای که دوران اوجی داره مثل سینما که دیگه به دهه نود برنگشت مثل موسیقی که دیگه به دهه هفتاد برنگشت ویدیو گیم هم دیگه به ۲۰۰۰ و ۲۰۱۰ برنمیگرده.
خبر خوب اینه که انقدر بازی خوب تو بازار هست که تا سالها آدم سرگرم بشه.

• Like
Reactions: uriel
بازی با کارتهای 1080 اجرا نمیشه. پچی مادی چیزی نساختن که بشه بازی رو با این کارت گرافیک ها هم اجرا کرد؟
نه.
اصلا فکر نمیکنم امکانش باشه.
کل نورپردازی بازی کاملا با تکنولوژی RTX ساخته شده.
حیف این انجین پیشرفته که از قرار معلوم باید بازنشسته دونستش.

تهش یه نسخه ای ازش که دست مشین گیمزه رو تو ولف بعدی ببینیم :(

نه.
اصلا فکر نمیکنم امکانش باشه.
کل نورپردازی بازی کاملا با تکنولوژی RTX ساخته شده.
حیف این انجین پیشرفته که از قرار معلوم باید بازنشسته دونستش.

تهش یه نسخه ای ازش که دست مشین گیمزه رو تو ولف بعدی ببینیم :(
نترس یه quake باش می سازن :دی

• Like
  • Sad
Reactions: uriel and m.d.makan
تعدیل کردن این تیم یه حجم عظیمی از بی کفایتی و عدم شعور نیاز داره که مایکروسافت طبق معمول با قدرت از عهده اش بر اومد.
لول. این مهندسایی که اینا اخراج کردن هر کدومشون میتونن ستون فنی یه استدیو باشن.
خیلی حرفه.
استدیو قدیمی و محبوب باشی.
یکی از خفن ترین انجین های تاریخ صنعت گیم زیر دستت باشه.
خودت استدیوت معرف و بازیات از بهترین های سبکی که داری توش بازی میسازی هم باشن.
فروشت هم در بدترین حالت خوب باشه.
بعد تعدیل نیرو میشی و آشغال ساز های استدیو کناریت که کل هنرشون اسکین ساختنه کماکان به کارشون ادامه میدن.
والا در کل صنعتو با این وضعیت گل بگیرن بهتره.

پ.ن: خیلی دلم میخواد هر چی فحش بلدم و بلد نیستم را بدم به باعث و بانی این اوضاع. اما متاسفانه قوانین فروم دست و بالمو بسته:/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or