Multi Platform DOOM: The Dark Ages

سازنده
id Software
تاریخ انتشار
2025 May 15
ناشر
Bethesda Softworks
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
DOOM-TheDarkAges_Premium_16x9.jpg

Developer: id Software
Publisher: Bethesda Softworks
Composer: Finishing Move
Engine: id Tech 8
Genre: First-person Shooter
Platforms: Microsoft Windows, Xbox Series X|S, PlayStation 5

Release Date: May 15th, 2025

DOOM,_The_Dark_Ages_Game_Cover.jpeg

Key Art

هشتمین نسخه از فرنچایز افسانه‌ای DOOM و سومین نسخه از از سری مدرن آن در شوکیس اکس باکس در 9 ژوئن 2024 معرفی شد. داستان این نسخه در ادامه نسخه Eternal روایت می‌شود و همانند نسخه قبلی، از لحاظ داستانی برای نسخه 2016 حکم پیش درآمد را دارد.
اید سافتور کار بر روی این نسخه را پس از انتشار آخرین بسته الحاقی اترنال، یعنی Ancient Gods شروع کرد و این بازی در سال 2022 وارد مرحله full production شد. بر خلاف دو نسخه قبلی که بر گیمپلی سریع و نفس‌گیر تاکید داشتند، این نسخه از دووم اسلیر یک تانک متحرک و مخرب ساخته است که با استفاده از سپر اره‌ای خود، دشمنان را قطعه قطعه می‌کند.

50a64b3a-b0e4-4dc8-a9a2-039c48084c26.jpg doom-the-dark-ages-demon.jpg

فضای این نسخه بر خلاف دو نسخه قبلی، تاثیرپذیرفته از المان‌های Dark Fantasy و قرون وسطایی است که می‌توان گفت روح جدیدی به این سری بخشیده است.
آهنگساز افسانه‌ای این سری یعنی میک گوردون، با توجه به دعاوی حقوقی که با ناشر این سری، یعنی بتزدا پیدا کرد، دیگر بر روی این سری کار نمی‌کند. هم‌اکنون، گروه Finishing Move که سابقه کار بر روی چند نسخه از Halo را در کارنامه خود دارند، وظیفه ساخت موسیقی برای این عنوان را بر عهده گرفته‌اند. باید دید که آیا آن‌ها می‌توانند جای خالی بزرگ میک گوردون را برای عاشقان این سری پر کنند یا خیر.

426810637_founditonreddit.png dtda_reveal_05.jpg

نکته متمایزکننده این نسخه با نسخه‌های قبلی آن این است که به بازیکن اجازه می‌دهد گیمپلی را بنا بر سلیقه دلخواه خود تغییر دهد، برای مثال سرعت آن را کم یا زیاد نماید. بنا بر ادعای اید سافتور، این نسخه بزرگ‌ترین بخش داستانی ساخته شده برای این فرنچایز را دارا خواهد بود.

آخرین ویرایش:
صدای خیلیارو درآورده این کار. آخه واقعا بی معنیه، طرف داره پول نسخه فیزیکی میده که دیسکش رو راحت بزاره بازی کنه، این چه فرقی با دیجیتالی خریدن بازی داره آخه اگر بخواد بازم بشینه دانلود کنه؟!
بازم میگم :D

ماکروسافتی که تو بازار ویدیو گیم شکست خورده از سونی و نینتندو و ....(آمار هست دیگه خداروشکر)
دیگه الان که می خوای بازی منتشر کنی دیسک خالی میدی یعنی چی؟

مشتری مداری که هیچ

حداقل به فکر خودت باش با این تصمیم ها

ماکروسافتی که تو بازار ویدیو گیم شکست خورده از سونی و نینتندو و ....(آمار هست دیگه خداروشکر)

مشتری مداری که هیچ

خاک بر اون سرشون که لانچ بازی رو اینجوری پر حرف و حدیث کردن. خود من که عاشق این فرنچایزم برای تهیه نسخه فیزیکیش مردد هستم، احساس میکنم بهم داره توهین میشه. هیچ دلیلی هم نداشتن برای اینکار. بازی راحت روی دیسک میومد. عملا پول نسخه فیزیکی رو میدی ولی صاحبش نیستی. اونم برای یه بازی که فقط کمپین داستانی داره، برای یه بازی که اینهمه مخاطب در سراسر جهان داره. سازنده خودشو پاره کرده اونهمه آپشن داخل بازی گنجونده که هر کس بنا به سلیقه خودش با تون و گیم پلی بازی راحت باشه و کاستومایزش کنه، اونوقت اینا بعنوان ناشر همچین توهینی به مخاطب میکنن با شرایط عرضه.
من اصلا دنبال حرفای جنگ کنسولی و این حرفا نیستم، هیچوقتم نبودم چون طرفدار بازیه خوبم، ولی مایکروسافت واقعا فاجعه هست، اون تو اصلا چیزی به نام مدیریت و حقوق مشتری مطرح نیست.

مشتری مداری که هیچ

اصلا این شرکت رو درک نمی کنم.
اینا به کنار، رفته فورزا هورایزن رو داده رو PS بعد ورداشته نیاز به اکانت مایکروسافت رو اجباری کرده. یه سریا خب ندارن اکانت می سازن بعد برمی داره اینا رو به خاطر تغییر آی پی بن می کنه! تو که به فروش این بازی ها احتیاج داری دیگه این مسخره بازیات چیه.

خاک بر اون سرشون که لانچ بازی رو اینجوری پر حرف و حدیث کردن. خود من که عاشق این فرنچایزم برای تهیه نسخه فیزیکیش مردد هستم، احساس میکنم بهم داره توهین میشه. هیچ دلیلی هم نداشتن برای اینکار. بازی راحت روی دیسک میومد. عملا پول نسخه فیزیکی رو میدی ولی صاحبش نیستی. اونم برای یه بازی که فقط کمپین داستانی داره، برای یه بازی که اینهمه مخاطب در سراسر جهان داره. سازنده خودشو پاره کرده اونهمه آپشن داخل بازی گنجونده که هر کس بنا به سلیقه خودش با تون و گیم پلی بازی راحت باشه و کاستومایزش کنه، اونوقت اینا بعنوان ناشر همچین توهینی به مخاطب میکنن با شرایط عرضه.
من اصلا دنبال حرفای جنگ کنسولی و این حرفا نیستم، هیچوقتم نبودم چون طرفدار بازیه خوبم، ولی مایکروسافت واقعا فاجعه هست، اون تو اصلا چیزی به نام مدیریت و حقوق مشتری مطرح نیست.
الان داشتم ردیت چک می کردم حتی اونجا هم همه میگفتن پس دیگه نسخه فیزیکی دادن چه کاری بود!!! باز ایندیانا میگیم حجمش زیاد بود این که دیگه جا می شد
منم درگیر کنسول وار نیستم ولی همون جا هم میگفتن Microsoft Effect و درست هم میگن
واقعا منم مردد شدم برای خرید نسخه فیزیکی بالاخره بین اینا و ناشرای Kdc 2 و Expedition 33 باید یه فرقی باشه.
اصلا این شرکت رو درک نمی کنم.
اینا به کنار، رفته فورزا هورایزن رو داده رو PS بعد ورداشته نیاز به اکانت مایکروسافت رو اجباری کرده. یه سریا خب ندارن اکانت می سازن بعد برمی داره اینا رو به خاطر تغییر آی پی بن می کنه! تو که به فروش این بازی ها احتیاج داری دیگه این مسخره بازیات چیه.
دقیقا
انگار دلشون فروش می خواد ولی در عین حال زورشون میاد.
یه بازی هم بدون حاشیه منتشر نکردن این چند وقت
اصلا قابل درک نیستن

متا ۸۳ شد
متاش که ۸۶ شد

و جدا از این بگم که کلا تصویر شفافی ام نداره رو کنسولا انچنان
مخصوصا رو سری اس که افتضاحه بنظرم در حدیه که رو سری اس نباید بازیش کرد! قشنگ ماته! فقط ۶۰ فریمه و کلا هیچ رفلکشنی نداره و انگار روی حالت very low باشه..

حالا نسخه اترنال چقدر خوب بود .. برعکس این ...

متاش که ۸۶ شد

مخصوصا رو سری اس که افتضاحه بنظرم در حدیه که رو سری اس نباید بازیش کرد! قشنگ ماته! فقط ۶۰ فریمه و کلا هیچ رفلکشنی نداره و انگار روی حالت very low باشه..

اترنال بازی نسل ۸ بود این نسل ۹. و حقیقتا سری اس نسل ۸یی نباید توقعی داشت ازش.

متاش که ۸۶ شد

خدا رو شکر کن.
ترکیب CPU ، گرافیک و مقدار رم کامپیوترم چندتا سری اس رو غورت میده ولی بازی روش حتی قابل اجرا نیست.
باز حداقل روی سری اس قابل بازیه.

از لحاظ کیفیت هم خب مشخصه که این انجین نسل بعدیه id Tech هست و خب حتما نسبت به نسخه 7 که اترنال باهاش ساخته شده خیلی سنگین تره.
مایکروسافت اجبارشون کرده که تکنیکها رو خاموش کنن تا روی اون هم قابل اجرا باشه وگرنه اصلا نباید روش منتشر میشد.

آخرین ویرایش:
پرفورمنس روی پی سی بنظرم خیلی خوبه. مصرف vram هم همینطور. البته پرفورمنس روی کارتهای amd جا داره بهتر بشه. برای ۶۰ فریم ۱۰۸۰ یه کارت ۳۰۶۰ti نیاز دارین‌. تنظیمات تا خرتناق بالا.

1000024865.png

1000024866.png

پ.ن : بازی به صورت اجباری RT داره و با این وجود پرفورمنس عالیه. هر۰ند مشخصا کارتهای amd بخصوص نسل ۶۰۰۰ کم آوردن از رقیب مستقیمشون.

این سیستم ووک و بی طرفی و همه خوبن هیچکس بد نیست و چیزی نگیم کسی ناراحت نشه واقعا گند زده به صنعت گیم.

1746834371994.png

الان میمردن I'm too young to die! را تغییر نمیدادن؟ واقعا به کسی بر میخورد؟ یا نه هر وقت میخواستی بازی را شروع کنی یه لبخند ملیح شاید میومد روی لبت؟ (به خاطر اینکه قضیه واضح تر بشه: I'm too young to die! اسم درجه سختی آسان تو 3 تا دووم اولی هست و این جور شوخی ها یه جورایی از چیزایی به حساب میاد که جزو هویت سری و اید بوده. همونطور که بقیه اسم ها مثل Ultra violence و نایتمر هستن. اید حتی وقتی Heretic را عرضه کرد، اسم درجه سختی ایزی را گذاشته بودن Thou needeth a wet-nurse :دی)
شاید اصلا و ابدا چیز مهمی نباشه (و نیست واقعا). اما نتیجه نهایی این کارا نه تنها هیچ وقت مثبت نیست، بلکه هر روز بیشتر از قبل به bland شدن بازیا منتهی میشه.

حتما CAN I PLAY, DADDY? را هم از ولفنشتاین بعدی بر میدارن :(

این سیستم ووک و بی طرفی و همه خوبن هیچکس بد نیست و چیزی نگیم کسی ناراحت نشه واقعا گند زده به صنعت گیم.

View attachment 378872

الان میمردن I'm too young to die! را تغییر نمیدادن؟ واقعا به کسی بر میخورد؟ یا نه هر وقت میخواستی بازی را شروع کنی یه لبخند ملیح شاید میومد روی لبت؟ (به خاطر اینکه قضیه واضح تر بشه: I'm too young to die! اسم درجه سختی آسان تو 3 تا دووم اولی هست و این جور شوخی ها یه جورایی از چیزایی به حساب میاد که جزو هویت سری و اید بوده. همونطور که بقیه اسم ها مثل Ultra violence و نایتمر هستن. اید حتی وقتی Heretic را عرضه کرد، اسم درجه سختی ایزی را گذاشته بودن Thou needeth a wet-nurse :دی)
شاید اصلا و ابدا چیز مهمی نباشه (و نیست واقعا). اما نتیجه نهایی این کارا نه تنها هیچ وقت مثبت نیست، بلکه هر روز بیشتر از قبل به bland شدن بازیا منتهی میشه.

شاید به خاطر woke نباشه‌.

• Like
Reactions: Natural Killer

View attachment 378872

این چیزایی که میگی هیچ ربطی به ووک بودن نداره. کلا این ملت انتی ووک دقیقا تبدیل شدن به اون چیزی که گیر میدن و سریع سر کوچک ترین چیز ها تریگر‌میشن. یعنی کافیه یکی نفس بکشه تا سریع برچسب ووک بهش بزنن. go touch some grass

این چیزایی که میگی هیچ ربطی به ووک بودن نداره. کلا این ملت انتی ووک دقیقا تبدیل شدن به اون چیزی که گیر میدن و سریع سر کوچک ترین چیز ها تریگر‌میشن. یعنی کافیه یکی نفس بکشه تا سریع برچسب ووک بهش بزنن. go touch some grass
شما یه کلمه ووک اول متن دیدی، تریگر شدی. LMFAO :دی
حقیقتا هم نه دوست دارم و نه نیازی میبینم که با شما بحث بکنم.
تیکه و طعنه زدن به انگلیسی هم نه به کول بودنت اضافه می کنه، نه validity حرفت را قراره افزایش بده.
keep it to yourself bro.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or