Multi Platform DOOM: The Dark Ages

سازنده
id Software
تاریخ انتشار
2025 May 15
ناشر
Bethesda Softworks
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
DOOM-TheDarkAges_Premium_16x9.jpg

Developer: id Software
Publisher: Bethesda Softworks
Composer: Finishing Move
Engine: id Tech 8
Genre: First-person Shooter
Platforms: Microsoft Windows, Xbox Series X|S, PlayStation 5

Release Date: May 15th, 2025

DOOM,_The_Dark_Ages_Game_Cover.jpeg

Key Art

هشتمین نسخه از فرنچایز افسانه‌ای DOOM و سومین نسخه از از سری مدرن آن در شوکیس اکس باکس در 9 ژوئن 2024 معرفی شد. داستان این نسخه در ادامه نسخه Eternal روایت می‌شود و همانند نسخه قبلی، از لحاظ داستانی برای نسخه 2016 حکم پیش درآمد را دارد.
اید سافتور کار بر روی این نسخه را پس از انتشار آخرین بسته الحاقی اترنال، یعنی Ancient Gods شروع کرد و این بازی در سال 2022 وارد مرحله full production شد. بر خلاف دو نسخه قبلی که بر گیمپلی سریع و نفس‌گیر تاکید داشتند، این نسخه از دووم اسلیر یک تانک متحرک و مخرب ساخته است که با استفاده از سپر اره‌ای خود، دشمنان را قطعه قطعه می‌کند.

50a64b3a-b0e4-4dc8-a9a2-039c48084c26.jpg doom-the-dark-ages-demon.jpg

فضای این نسخه بر خلاف دو نسخه قبلی، تاثیرپذیرفته از المان‌های Dark Fantasy و قرون وسطایی است که می‌توان گفت روح جدیدی به این سری بخشیده است.
آهنگساز افسانه‌ای این سری یعنی میک گوردون، با توجه به دعاوی حقوقی که با ناشر این سری، یعنی بتزدا پیدا کرد، دیگر بر روی این سری کار نمی‌کند. هم‌اکنون، گروه Finishing Move که سابقه کار بر روی چند نسخه از Halo را در کارنامه خود دارند، وظیفه ساخت موسیقی برای این عنوان را بر عهده گرفته‌اند. باید دید که آیا آن‌ها می‌توانند جای خالی بزرگ میک گوردون را برای عاشقان این سری پر کنند یا خیر.

426810637_founditonreddit.png dtda_reveal_05.jpg

نکته متمایزکننده این نسخه با نسخه‌های قبلی آن این است که به بازیکن اجازه می‌دهد گیمپلی را بنا بر سلیقه دلخواه خود تغییر دهد، برای مثال سرعت آن را کم یا زیاد نماید. بنا بر ادعای اید سافتور، این نسخه بزرگ‌ترین بخش داستانی ساخته شده برای این فرنچایز را دارا خواهد بود.

آخرین ویرایش:
من دیگه حقیقتا در درک مفهوم "ووک" به مشکل خوردم. دیگه فکر میکردم بعد از شنیدن اینکه رنگ بنفش و آدمای چاق ووک هستن، هیچوقت غافلگیری واسم پیش نیاد اما اشتباه میکردم :D
عملا آف تاپیکه و عذر میخوام از همه دوستان. اما همین یه پست آخر را برای توضیح میگذارم.
نوید، من اینجا منظورم از ووک، خود ووک نبود و فکر می کردم که از خود پست هم واضح باشه. منظور من این جریان inclusivity هست که شرکت ها پیش گرفتن. و درستش هم DEI (Diversion and inclusivity) هست توی این مورد. چون ووک بیشتر مربوط به خود شخص هست و DEI بیشتر در سطح سازمانی هست. اما خب ما تو فارسی DEI را به صورت معادل نداریم/استفاده نمی کنیم و به کل قضیه می گیم ووک.
و خب این inclusivity صرفا به معنی رنگ پوست و گرایش ها و... نیست. کلا به همه چیز میتونه تعمیم پیدا کنه و نتیجه بیش از حد جدی گرفتنش هم این نوع عجیب از سانسور کردن میشه. مثلا توی این مورد برای رعایت inclusivity برای پلیرهایی که ترجیح میدن بازی را روی ایزی بازی کنن، این تغییر را دادن. حالا اینجا این موضوع با شدت خیلی ناچیز و در حد یه جمله هست که تغییر پیدا کرده، اما یه وقتایی هم هست که کلا اثر را به طرز قابل توجهی تغییر میده. مثل اضافه کردن ابر اسپیس مارین (Custodes) های زن به 40K (که خب در تضاد واضح با لور تثبیت شده 40 ساله سری هست)، یا انتخاب بازیگرهای رنگین پوست برای نقش هایی که مشخصا کارکاتر های سفید پوست دارن و...

و در کل هم با توجه به خبرهایی که مستقیم و غیر مستقیم از مایکروسافت رسیده توی این مدت، من بیشتر مایکرو را تقصیر کار می بینم تا بتزدا یا اید.

خب من هم بعد عمری بعد از لست اف اس ۲ و گوست این بازی رو پیش خرید کردم
چیز زیادی از بازی نخوندم
و نمیدونم خداروشکر فقط چند تا از مورد های منفی نقد ها رو خوندم
فقط امیدوارم بخش های مربوط به مک ها و اژدها کوتاه باشه یا جزوی از بخش اصلی کمپین نباشه که ارزش تکرار بازی رو به شدت واسه من میتونه بیاره پایین

این سیستم ووک و بی طرفی و همه خوبن هیچکس بد نیست و چیزی نگیم کسی ناراحت نشه واقعا گند زده به صنعت گیم.

View attachment 378872

الان میمردن I'm too young to die! را تغییر نمیدادن؟ واقعا به کسی بر میخورد؟ یا نه هر وقت میخواستی بازی را شروع کنی یه لبخند ملیح شاید میومد روی لبت؟ (به خاطر اینکه قضیه واضح تر بشه: I'm too young to die! اسم درجه سختی آسان تو 3 تا دووم اولی هست و این جور شوخی ها یه جورایی از چیزایی به حساب میاد که جزو هویت سری و اید بوده. همونطور که بقیه اسم ها مثل Ultra violence و نایتمر هستن. اید حتی وقتی Heretic را عرضه کرد، اسم درجه سختی ایزی را گذاشته بودن Thou needeth a wet-nurse :دی)
شاید اصلا و ابدا چیز مهمی نباشه (و نیست واقعا). اما نتیجه نهایی این کارا نه تنها هیچ وقت مثبت نیست، بلکه هر روز بیشتر از قبل به bland شدن بازیا منتهی میشه.

حتما CAN I PLAY, DADDY? را هم از ولفنشتاین بعدی بر میدارن :(
Can i play daddy رو که برمیدارن که سحله خود BJ هم برداشتن دو تا دختر مدرسه ای گذاشتن جاش. :))

عملا آف تاپیکه و عذر میخوام از همه دوستان. اما همین یه پست آخر را برای توضیح میگذارم.
نوید، من اینجا منظورم از ووک، خود ووک نبود و فکر می کردم که از خود پست هم واضح باشه. منظور من این جریان inclusivity هست که شرکت ها پیش گرفتن. و درستش هم DEI (Diversion and inclusivity) هست توی این مورد. چون ووک بیشتر مربوط به خود شخص هست و DEI بیشتر در سطح سازمانی هست. اما خب ما تو فارسی DEI را به صورت معادل نداریم/استفاده نمی کنیم و به کل قضیه می گیم ووک.
و خب این inclusivity صرفا به معنی رنگ پوست و گرایش ها و... نیست. کلا به همه چیز میتونه تعمیم پیدا کنه و نتیجه بیش از حد جدی گرفتنش هم این نوع عجیب از سانسور کردن میشه. مثلا توی این مورد برای رعایت inclusivity برای پلیرهایی که ترجیح میدن بازی را روی ایزی بازی کنن، این تغییر را دادن. حالا اینجا این موضوع با شدت خیلی ناچیز و در حد یه جمله هست که تغییر پیدا کرده، اما یه وقتایی هم هست که کلا اثر را به طرز قابل توجهی تغییر میده. مثل اضافه کردن ابر اسپیس مارین (Custodes) های زن به 40K (که خب در تضاد واضح با لور تثبیت شده 40 ساله سری هست)، یا انتخاب بازیگرهای رنگین پوست برای نقش هایی که مشخصا کارکاتر های سفید پوست دارن و...

و در کل هم با توجه به خبرهایی که مستقیم و غیر مستقیم از مایکروسافت رسیده توی این مدت، من بیشتر مایکرو را تقصیر کار می بینم تا بتزدا یا اید.
وای برام جالبه با اییییین همه خبر و مقاله در این موارد اومده بازم انکار میشه.

باو بخدا اینا یک عمل انجام دادن که باعث یک عکس العمل اینطور از بقیه شده.

• Like
Reactions: Oakenshield
پی سی خیلی اذیته
اصلا هیچ مشکلی نداره آقا.
بعد استیم و بتل نت بهترین لانچر موجوده.
من بین ایشون و مثلا بتل نت فرق خاصی نمیبینم.
یکسری از ویژگیهای اون دوتا رو خب نداره ولی چیزی که ارائه میده اصلا باگی توش نیست و اذیت نمیکنه.

قبلا داغون بود ولی الان من کاملا راضیم.

اصلا هیچ مشکلی نداره آقا.
بعد استیم و بتل نت بهترین لانچر موجوده.
من بین ایشون و مثلا بتل نت فرق خاصی نمیبینم.
یکسری از ویژگیهای اون دوتا رو خب نداره ولی چیزی که ارائه میده اصلا باگی توش نیست و اذیت نمیکنه.

قبلا داغون بود ولی الان من کاملا راضیم.

از این منظر گفتم که اگر گیم پس یکماهه قبلا فعال کرده باشید دیگه اجازه فعال کردن گیم پس رو نمیده
حتی با پشتیبان ابله ماکرو صحبت کردم هرکاری کرد گفت نمیشه و باید ی اکانت دیگه بسازی :-&
( اگر راهی داره بگید )

از اونور دانلود کردن با اون اپ مسخرش پر از باگه و سرعت دانلود هم افتضاح عه
من فورزا 3 و گیرز 4 رو روی استور دارم آدم حامله میشه تا دانلود بشه :)) ~X(~X(~X(

همه اینها به کنار
برای لاگین کردن به XBOX اپ باید با خدا ملاقات کنی و تقریبا با هیچ DNS ای وصل نمیشه

آخرین ویرایش:
از این منظر گفتم که اگر گیم پس یکماهه قبلا فعال کرده باشید دیگه اجازه فعال کردن گیم پس رو نمیده
حتی با پشتیبان ابله ماکرو صحبت کردم هرکاری کرد گفت نمیشه و باید ی اکانت دیگه بسازی :-&
( اگر راهی داره بگید )

از اونور دانلود کردن با اون اپ مسخرش پر از باگه و سرعت دانلود هم افتضاح عه
من فورزا 3 و گیرز 4 رو روی استور دارم آدم حامله میشه تا دانلود بشه :)) ~X(~X(~X(

همه اینها به کنار
برای لاگین کردن به XBOX اپ باید با خدا ملاقات کنی و تقریبا با هیچ DNS ای وصل نمیشه
من گیم پس یک ماهه گرفتم و بعدش هم روی همین اکانت گیم پس خریدم ، حتی اشتراکی هم خریدم و مشکلی نبود.
منظورت اینه که دوباره اکانت یک ماهه روش فعال کنی؟
خب اینکه نمیشه.

برای دانلود حقیقتش مشکلی ندیدم ، سرعت دانلودش برام خوبه ، شبانه با ایرانسل تقریبا همون سرعت با idm رو بهم میده.
با فیبر ایرانسل هم خیلی خوب بود.

برای لاگین غیر از استیم/بتل نت همه vpn میخوان ، مثل GOG/اپیک/EA App و...
خیلی وقتها تو سال همین استیم و بتل نت هم بدون vpn بالا نمیان.

تو با اپ ایکس باکس دانلود بازی شروع که شد بعدش میتونی vpn رو قطع کنی.

من گیم پس یک ماهه گرفتم و بعدش هم روی همین اکانت گیم پس خریدم ، حتی اشتراکی هم خریدم و مشکلی نبود.
منظورت اینه که دوباره اکانت یک ماهه روش فعال کنی؟
خب اینکه نمیشه.

برای دانلود حقیقتش مشکلی ندیدم ، سرعت دانلودش برام خوبه ، شبانه با ایرانسل تقریبا همون سرعت با idm رو بهم میده.
با فیبر ایرانسل هم خیلی خوب بود.

برای لاگین غیر از استیم/بتل نت همه vpn میخوان ، مثل GOG/اپیک/EA App و...
خیلی وقتها تو سال همین استیم و بتل نت هم بدون vpn بالا نمیان.

تو با اپ ایکس باکس دانلود بازی شروع که شد بعدش میتونی vpn رو قطع کنی.
سلام
منم اصلا با گیم پس pc مشکلی ندارم بجای dns هم از اوپن وی پی ان استفاده میکنم خیلی راحت وارد میشه دانلودشم از ایرانسل به راحتی انجام میشه حتی میتکنی vpn رو هم قطع کنی راحت دانلود میشه
تنها مشکل من با این گیم پس یکیش بازی کالاف دیوتی که الکی باید کلی دانلود الکی بکنم.
دوم بازیا یوبی یا ایی ای که هرکار کردم با اکانت ایکسباکسم نتونستم رو خود گیم پس بازی کنم و مشکل گرفتن اچیومنت رو اکانتم داشتم.
به غیر این دوتا موضوع بهترین بهترین راه به نظرم گیم پس برا پیسی اشتراکی یک سال بگیرین با کمترین هزینه بهترین عملکرد دردسرای کرک هم ندارین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or