Multi Platform DOOM Eternal

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Id Software
تاریخ انتشار
March 2020
ناشر
Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
117215

DOOM Eternal

Developer: id Software
Publisher: Bethesda Softworks
Directors: Hugo Martin, Marty Stratton
Composer: Mick Gordon
Genre: First Person Shooter
Engine: id Tech 7
Platforms: PS4, X1, Nintendo Switch, PC & Google Stadia
Release Date: March 20, 2020
جمعه 1 فروردین 1399

=================================================

در عنوان DOOM (2016) مریخ را از تهاجم شیاطین حفظ کردیم اما حالا کره‌ی زمین میزبان نبرد جهنمی‌ها و Doom Slayer است. شیاطین با ترس و لرز، از او با لقب Unchained Predator و Hell Walker یاد می‌کنند. داستان‌های ترسناکی از او شنیده‌اند و اگر خوابی به چشمانشان بیاید، حتی شاید کابوس او را هم ببینند! آنها هیچوقت به تنهایی با اون روبه‌رو نمی‌شوند و سعی می‌کنند با حملات از جهت‌های مختلف او را غافل‌گیر کنند. در کنفرانس E3 از زبان کارگردان بازی شنیدیم که Doom Slayer حالا قدرتمند‌تر از همیشه است اما برای حفظ تعادل، انواع دشمنان نیز به دو برابرِ نسخه‌ی قبل رسیده است. بنابراین باید منتظر درگیری‌های پرتعداد و متنوع‌تری باشیم که سیلی از خون را در محیط‌های اتمسفریکی که از DOOM انتظار داریم، جاری خواهد کرد...

doomguy.jpg

ابزار معرفی شده برای سلاخی شیاطین >:) :

6cc4e79c08ad2af4ac66fad8e3585c42.jpg 008bf00a21d5c0e5a7467efc180b84d8.jpg 800px-Doom_eternal_e3_bfg9000_tyrant.png 800px-Doom_eternal_e3_chaingun_mobile_turret.png 800px-DOOM_Eternal_It_s_Hot_in_Here.jpg Ballista_Concept_Art.jpg DOOM_Eternal_Mancubus_UrbanAssault.jpg Doomblade.jpg Eternal_Plasma_Rifle_Concept.jpg Eternal_Rocket_Launcher_Concept.jpg batch_DOOM-Eternal-Screenshot-10.jpg Heavy_cannon_in_use.jpg
NGRO09B.png

تعدادی از شیاطین مهم این نسخه...آماده‌ی سلاخی شدن >:) :

Marauder.png Arachnotron.png Archivle.png D_TmwSeWkAIztE7.jpg Pain_Elemental.png Doomhunter.jpg

artwork.doom-eternal-the-ancient-gods-part-one.1413x1080.2020-08-07.3.png

The Ancient Gods Part One
Release Date: October 20, 2020
سه شنبه 29 مهر 1399

DOOM-Eternal-The-Ancient-Gods-Part-One-Teaser.jpg
doom-eternal-ancient-gods-dlc-demon-1200x675.jpg doom-1280x720.jpg sJnW5ZauGjdYSaUgGDMYCh-1200-80.jpg
Doom-Eternal-marauders-ancient-gods.jpg

آخرین ویرایش:
علی عکس با کیفیت از این پوسترها نیست؟ خیلی خفنه طراحی آرت هاش :D
نه والا. من که چیزی پیدا نکردم.
تازه برای اولین باره دارن از این آرت رونمایی می‌کنن...ممکنه باکس آرت بازی باشه. احتمالا بعد یا همزمان با نمایش E3 بازی آرت اصلیش منتشر میشه.

• Love
Reactions: uriel
علی خوب درآورده خداییش. حالا اون doom slayer ش یکمی ناجوره ولی خدایی خوب درآورده ، خیلی دیدنیه بازم انصافا :):D:-bd
آره روش هم زیاد فکر کرده...اون یارو زیر لوگوی دووم رو فک کنم از یکی از کانسپت آرتای بازی برداشته...نسبتا هم به تصویر میاد...ولی در واقع احتمالا Hayden باشه و به عنوان دشمن اصلی این نسخه معرفی بشه.
از دو سه سال پیش منتظرم ببینم درگیریشون چطور از آب درمیاد <:-P

• Like
Reactions: uriel
سوپرایز! قیافه‌اش اصلا به Hayden نمیخوره!

108084
108085

من بیشتر یاد Olivia افتادم :))
مثل اینکه نخواهیم فهمید کیه این یارو...ولی کلا آرت خفنی داره میشه...فک نکنم تا حالا این همه نماد شیطانی یه جا توی LA به نمایش گذاشته شده باشه >:)

View attachment 108084
View attachment 108085

مثل اینکه نخواهیم فهمید کیه این یارو...ولی کلا آرت خفنی داره میشه...فک نکنم تا حالا این همه نماد شیطانی یه جا توی LA به نمایش گذاشته شده باشه >:)
فوق العاده آرت خفنی هست و واقعا زیبا کار کردن. این یارو سرش در واقع یه توده مغز مانند هست که اگر اون چهره و نقابشو برداری به همون heyden شبیه میشه، اونم فقط مغزش داخل اون جسم روبوتیکش باقی مونده بود :D. خیلی فضای بازی به کارای دارک فانتزی نزدیک تر شده تا sci fi توی این پوستر که البته من به شدت استقبال میکنم از تغییرات این تیپی.
اون طرف تصویر یعنی سمت چپش تقریبا جاهای خالیش مشخصه جای چجور جونورایی هست :D

• Like
Reactions: Dinosaur and FUTURE

View attachment 108084
View attachment 108085

بنظرم شبیه سرافیم هست یکم

Sent from my G3112 using Tapatalk

• Like
Reactions: FUTURE
چقدر خوبه طراحیش! :دی حس و حال هنری و خفنی داره.
این یارو هم اولش می‌خواستم بگم Hayden هست، ولی بال‌هاش رو که دیدم بی‌خیال شدم! :دی با اینکه بدنش یه حالت رباتیکی داره و اون مغزش هم خیلی به چشم میاد و اینا آدم رو یاد Hayden میندازن، ولی بال‌هاش یه جوریه که حس می‌کنم با موجودی خفن‌تر از ایشون سر و کار داریم و جزو مقامات جهنم باید باشه!
در مورد Hayden هم هر کاری می‌کنن، امیدوارم صداش دست نخوره و همون‌طوری بمونه. واقعاً یکی از خفن‌ترین صداهای تاریخ بازی‌های کامپیوتری بود!

• Like
Reactions: uriel and FUTURE
بنظرم شبیه سرافیم هست یکم

Sent from my G3112 using Tapatalk
سرافیم رو که درست حسابی ندیدیم...نمیدونیم دقیقا چه شکلیه. ولی حدس خوبیه، توی این نسخه احتمال داره ببینیمش. این بالدار بودنش میخوره به اینکه از بهشت اومده باشه ولی چهره اش توی این آرت شیطانیه و یه جورایی بیشتر میخوره مونث باشه!
آخرشم حدس همه مون اشتباه درمیاد و یه شخصیت/موجود جدید از آب درمیاد >:)

• Like
Reactions: uriel and Mahdi444

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or