hmd2009
کاربر سایت
سلام به همه بازی بازان خفن !
اقا من 8 9 ماه که تو کفه این بازیم resident evil the darkside chronicles
اصلا هم وقت ازاد ندارم که بتونم دنبال رفع مشکل اجرای بازیم بگردم
5 شنبه جمعه دانشگام بیرون از تهران روزای دیگم تا 8 ته شب سر کارم اصلا میام خونه به کارامم نمیرسم چه برسه به این که حالی برام بمونه که دنبال plugin نرم افزارم بگردم
خوب دیگه فکر کنم بس باشه زیاده گویی
اقا من از ورژن Dolphin SVN R 4632M استفاده میکنم دقیقا همونی که تو دی وی دی بازی اویل بود که خریدم بدونه نیاز به نصب اجرا میشه ولی بعد از ادرس دادن ایمج بازی و احرای ان با اروری مبنی بر Can't init any Pad Plugins مواحه میشم نمیدونم چه کار کنم
1- مگه با کیبورد نمیشه بازیش کرد (اخه بعضی جاها تو فروم خودنم که میگم باید دسته xbox داشته باشی ! ) ؟
*2- پلاگینش رو توی تنظیمات میرم که ست کنم اصلا تو منوی کشوییش هیچی وجود نداره که انتخاب کنم !
از دوستان یا بهتر بگم اساتید خواهش میکنم کمکم کنید ! تا بتونم این بازی رو اجرا کنم اگه ممکنه
کامل از همه جهات راهنماییتون کامل باشه که دیگه برام سوال پیش نیاد
به جوت خودم الان چشام خوابه که دارم این پستو میتویسم فردا صبحم باید برم داتشگاه تا برگردم تهران میشه ساعت 10 شب !
به هر جال از همه گیمر های خفن که ممکنه کمک کنن ممنونم !
I hope to see ur guide asap
ur's truly S.K
من تو ویندوز ویستا همین مشکلو داشتم 7 نصب کردم ok شد اگه نشد از ورژن های قدیمی تر dolphin استفاده کنید.لبته باید directx و ++C رو اپدیت کنید .بروز باشه. ضمنا نیازیم نیست که حتما دسته ایکس باکس داشته باشید من با کیبورد همین بازی و بازی کردم.
آخرین ویرایش: