Dolphin | Game Cube-Wii Emulator

سلام به همه بچه های گل فروم.

من یه مشکلی با اجرای بازی Resident Evil Code Veronica X دارم.بعد از چند شب روشن گذاشتن پی سی تا صبح برا تموم شدن دانلود 2 و خورده ای گیگی این بازی,وقتی اجراش کردم همه چیز درسته ولی فقط کاراکتر بازی(Claire) دیده میشه و بقیه صفحه سیاه هستش. تو صدای بازی هم یه کم مشکل داره و صدای باز شدن درها بعضی وقتا شنیده نمیشه.

تو گوگل و یوتوب هر چی در مورد این مشکل به انگلیسی سرچ کردم چیز مفیدی دستم رو نگرفت.
ورژن دلفین که استفاده میکنم SVN R 6468 هستش و پی سی رو هم همین یک ماه پیش حدود 950 تومن خرجش کردم و هیچ مشکلی برای اجرای روان بازی ها ندارم و Resident Evil Remake رو هم بدون هیچ مشکلی دارم بازی می کنم رو پی سی.ویدوزم هم 7 هستش(64 بیتی).

شدیدا خواهش میکنم اساتید بزرگوار یه راهنمایی دقیق بکنن که مشکل از کجاست...

ممنون.
موفق باشین.

دوستان من تو بازی رزیدنت اویل زیرو 30 فریم می گیرم ولی برام جالبه که هر چقدر رزولوشن یا جزییات گرافیکی رو زیاد می کنم فریم ریت فرقی با کمترین نداره؟؟؟؟
البته اینم بگم که از plugin dx11 استفاده می کنم

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من ميخوام تازه شروع كنم اما نميدونم بايد كدوم ورژنشو دانلود كنم چجوري بازيهاسو اجرا كنم كسي ما رو راهنمايي ميكنه

سایت دلفین اموزش تنظیمات دلفین رو گذاشته تا بالای 20 fpd بیشتر تو بازیها بگیرید
من انجام دادم توی پیپر ماریو حدود 50 تا 60 درصد میگرفتم بعضی موقع ها هم تا 35 هم میومد اما الان حدود 90 تا 98 تا شده و از 80 هم پایینتر نمیاد
انجام تنظیمات اینجا فقط دقت کنید تمام کارها رو دقیق انجام بدین تا جواب بده
http://www.dolphin-emulator.com/performance.html
اگه بازیهاتون کند اجرا میشه انجام بدید

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Amin_Evil_Dead
سلام

دوستان من evil 1 game cube گير كردم اونجايي كه دو تا لوحه عقاب و گرگ دارم و براي بار دوم تو زير زمين مبارزه كردم با Lisa و همچنين لوحه Metal and stone بدست اوردم و از نبردبان بالا رفتم و در حال حاضر داخل كلبه Lisa هستم ...

بايد ديگه چكار كنم ؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
درود به برو بچ قدیم من یک مشکل دارم الان بازی FF رو از پست اول دان کردم وقتی بازش میکنم :d
هشت هست که همش یک جور هست 50MB هست عکس زیر

dolphin_winrar.jpg

بعد من باید کدومش رو اجرا کنم هر کدوم رو که اجرا میکنم وسط بازی اینجا گیر میکنه
میگه CREATE SAVE DATA

dolphin_game.jpg

درود به برو بچ قدیم من یک مشکل دارم الان بازی FF رو از پست اول دان کردم وقتی بازش میکنم :d
هشت هست که همش یک جور هست 50MB هست عکس زیر

بعد من باید کدومش رو اجرا کنم هر کدوم رو که اجرا میکنم وسط بازی اینجا گیر میکنه
میگه CREATE SAVE DATA

dolphin_game.jpg

پسوند 8 فایل چی هست؟ اگر میتونید یه عکس ازشون بزارید

• Like
Reactions: Farh@d
ارتور جان مشکل اول حل شد تنظیمات WII REMOTE رو درست کردم مشکل دوم اینم عکس

dolphin_winrar.jpg

دوست عزیز سلام
فایلهای شما که هنوز فشرده هستند! باید از حالت فشرده در بیاریشون و یک عدد فایل نهایی به شما بده که اگر بازی گیم کیوب باشه حجمش 1.35 گیگ میشه. فرمت این فایل نهایی یا iso یا gcm هستش. اینجوری که الان هستش اجرا نمیشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or