Dolphin | Game Cube-Wii Emulator

1.JPG
سلام با با این خطا مواجه هستم چکار کنم ؟

بعد هم اجرا میکنه و از برنامه خارج میشه .

imageview.aspx

imageview.aspx

imageview.aspx

سلام
اقا مبارکه.
در مورد ویندوز 64 بگم که xp هم 64 داره.سون 64 بیلد 7600 هم که خیلی ناقص هست و به درد بازی نمیخوره.ولی ویستا sp2 64 عالیه.ولی من ور 64 بیت دولفین رو در ویستا 64 sp2 تست کردم.از لحاظ سرعت زیاد فرقی با 32 بیتی نداره فقط در بعضی بازی ها 2 تا 3 الی 4 5 فریم بیشتره.به نظرم همون 32 بهتره و سازگاری بهتری داره.چون نصب ویندوز 64 ادم رو در به در میکنه و یه سری از نرم افزارها هنوز باش مشکل دارن و نصب نمیشن.

در مورد اون بازی هایی هم که میگید سرعتشون زیاده اگه منظورتون در pcsx2 هست cpu رو روی limit بذاربد.
سلام من نبودم برگشتم ببخشید دیر جواب میدم
ممنونم قابل شما دوستان گل رو نداره و البته به سیستم های خفن شما که نمیرسه ولی خوب یه آب باریکه ای هست که............
در مورد 64 و 32 هم کلی تحقیق کردم آرتور 32 درست میگه فعلا نمی ارزه 64 بزنیم تا .............
همون 32 فعلا جواب میده ولی امروز داشتم میگشتم که خوردم به یه بابایی گفت برو تو کار ویندوز 7 که میگن برای کار گرافیکی خیلی خوبه و به من امشب حتما 7 رو میزنم چون دیگه xp برای این جور کارا و بازی های کامپیوتری جدید و خفن مثه کال آف دیوتی و......... نمی کشه و همین خودش باعث کاهش فریم میشه و مشکلات گرافیکی میشه که باش برخورد میکنین!!!!!!!!! البته دایرک و درایورتون هم آپدیت کنید که خیلی تاثیر داره حالا شما یه تست کنید 7 رو همن 32 بیتی قول میدم راضیتر میشین
موفق باشین

1.JPG
سلام با با این خطا مواجه هستم چکار کنم ؟

بعد هم اجرا میکنه و از برنامه خارج میشه .

imageview.aspx

imageview.aspx

imageview.aspx

شما از بیلد جدید استفاده کن که این مشکل رو حل کردن.این بیلد که شما ازش استفاده کردین خیلی قدیمی هست.

جدیدترین ورژن رو از لینک زیر بگیر.

http://www.mediafire.com/orleans

بنظر من این ارور مهمی نیست اصلا چون من هم داشتمش قبلا یه دور برنامرو ریست کنی دوباره بری تو بازی حله این خوب اگه بتونین رو 64 اجرا ش کنید خیلی خوبه البته برنامه هم باید برای 64 بگیرین

شما از بیلد جدید استفاده کن که این مشکل رو حل کردن.این بیلد که شما ازش استفاده کردین خیلی قدیمی هست.

جدیدترین ورژن رو از لینک زیر بگیر.

http://www.mediafire.com/orleans

با اخزین ورژن هم امتحان کردم باز هم همین مشکل رو داشت .

ممکنه از سیستم من باشه :

ram :2G
vga :geforce 8400 512m
cpu : 3000

با اخزین ورژن هم امتحان کردم باز هم همین مشکل رو داشت .

ممکنه از سیستم من باشه :

ram :2G
vga :geforce 8400 512m
cpu : 3000

وقتی یک بار این ارور رو داد یک بار دیگر شبیه ساز رو بیارید باید کار کنه.

مشکل نمیدونم از چیه ولی به رم و آنتی ویروس مربوط میشه.

وقتی یک بار این ارور رو داد یک بار دیگر شبیه ساز رو بیارید باید کار کنه.

مشکل نمیدونم از چیه ولی به رم و آنتی ویروس مربوط میشه.

این کار رو کردم نشد .

فکر کنم مشکل از ایمیجی باشه که دارم و قتی ایمیج را با نرافزار Alcohol 120% داخل سیدی رام قرار می دم و بعد سیدیرام رو میخوام باز کنم . پیغام زیر رو میده . لطفا راهنمایی کنید .

2.JPG

نه نیاز به برنامه خاصی نیست شما نباید ایمیج رو داخل درایو مجازی بزارید خوب ایمیج ps2 نیست که داخل درایو مجازی بیاد باید با خود شبیه ساز ایمیج رو اجرا کنید.

سلام ببخشيد بچه ها يك سوال دارم بازي METAL GEAR SOLID THE TWIN SNAKES رو ميشه با اين شبيه ساز اجرا كرد!؟ توي صفحه اصلي تاپيك نوشته ايد ولي توي ليست بازي هاي قابل اجرا با اين شبيه ساز نيست.
ميخوام ببينم جريان چيه!؟

سلام ببخشيد بچه ها يك سوال دارم بازي METAL GEAR SOLID THE TWIN SNAKES رو ميشه با اين شبيه ساز اجرا كرد!؟ توي صفحه اصلي تاپيك نوشته ايد ولي توي ليست بازي هاي قابل اجرا با اين شبيه ساز نيست.
ميخوام ببينم جريان چيه!؟

تو لیست بازی های سایت شبیه ساز زده اجرا نمیشه ولی این لیست قدیمی هست و دیر اپدیت میشه و من از اونایی که این بازی رو داشتن شنیدن که در بیلد های جدید اجرا میشه ولی دیگه نمیدونم که به خوبی اجرا میشه یا مشکل داره.حالا اگه کسی تست کرد خبری بده.

ميخوام ببينم جريان چيه!؟

با r4105 امتحانش کردم.

با هر دو نسخه عادی و IL سعی کردم بیارمش ولی از لوگوی کونامی که همون اول میاد جلوتر نمیره اما چند وقت پیش تو Ngemu دیدم که یه بنده خدایی اجراش کرده بود و داخل بازی هم شده بود حالا چجوری نمیدونم.

تو خود شبیه ساز هم Broken علامت گزاری شده.

تو لیست بازی های سایت شبیه ساز زده اجرا نمیشه ولی این لیست قدیمی هست و دیر اپدیت میشه و من از اونایی که این بازی رو داشتن شنیدن که در بیلد های جدید اجرا میشه ولی دیگه نمیدونم که به خوبی اجرا میشه یا مشکل داره.حالا اگه کسی تست کرد خبری بده.
ممنونم، ولي فكر نكنم خبري باشه.
با r4105 امتحانش کردم.

با هر دو نسخه عادی و IL سعی کردم بیارمش ولی از لوگوی کونامی که همون اول میاد جلوتر نمیره اما چند وقت پیش تو Ngemu دیدم که یه بنده خدایی اجراش کرده بود و داخل بازی هم شده بود حالا چجوری نمیدونم.

ممنونم، حيف، كلا خوبيه GC همين پورت بازي ها بود كه شانس بده ما.

با r4105 امتحانش کردم.

اره دقیقا منم چند وقت پیش دیدم که یکی در Ngemu اجراش کرده بود با بیلد قدیمی و چنتا اسکرین شات هم از بازی گذاشته بود ولی الان یادم نیست صفحه چند بود.

اینم فروم های دلفین

http://forums.ngemu.com/dolphin-discussion/

http://forums.dolphin-emu.com/

باسلام خدمت دوستان اویل باز;)
من چند روز دونبال گیمشارک:cheesygri گیمکوب می گشتم بالاخره پیدا کردم گفتم براشما هم بزارم شاید خوشتمن بیاد .
البته این گیمشارک نیست . اکشن ریپلی هست ولی کارش همونه . شما اول این برنامه که خط اول لینکشو گذاشتم می گیرین این برنامه کارش باز کردن کد اون وقت کد بازیهارو از سایت می گیرین میدین تو این برنامه این برنامه کدارو باز می کنه بعد کد جدیدارو میدید تو قسمت ar codes دولفین. فقط یادتون باشه تیک enable cheat دولفینو بزنید . به رجین بازیهام حتمآ توجه کنید . امید وارم بدردتون بخوره;)
http://www.4shared.com/file/129817740/39e4b618/GCNcrypt-v1_5.html

http://www.cheathappens.com/show_az_main.asp?type=7
اینم یه سایت که کد ازش بگیرید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or