love_iran1983
کاربر سایت
سلام من نبودم برگشتم ببخشید دیر جواب میدمسلام
اقا مبارکه.
در مورد ویندوز 64 بگم که xp هم 64 داره.سون 64 بیلد 7600 هم که خیلی ناقص هست و به درد بازی نمیخوره.ولی ویستا sp2 64 عالیه.ولی من ور 64 بیت دولفین رو در ویستا 64 sp2 تست کردم.از لحاظ سرعت زیاد فرقی با 32 بیتی نداره فقط در بعضی بازی ها 2 تا 3 الی 4 5 فریم بیشتره.به نظرم همون 32 بهتره و سازگاری بهتری داره.چون نصب ویندوز 64 ادم رو در به در میکنه و یه سری از نرم افزارها هنوز باش مشکل دارن و نصب نمیشن.
در مورد اون بازی هایی هم که میگید سرعتشون زیاده اگه منظورتون در pcsx2 هست cpu رو روی limit بذاربد.
سلام با با این خطا مواجه هستم چکار کنم ؟![]()
بعد هم اجرا میکنه و از برنامه خارج میشه .
![]()
![]()
![]()
شما از بیلد جدید استفاده کن که این مشکل رو حل کردن.این بیلد که شما ازش استفاده کردین خیلی قدیمی هست.
جدیدترین ورژن رو از لینک زیر بگیر.
http://www.mediafire.com/orleans
با اخزین ورژن هم امتحان کردم باز هم همین مشکل رو داشت .
ممکنه از سیستم من باشه :
ram :2G
vga :geforce 8400 512m
cpu : 3000
وقتی یک بار این ارور رو داد یک بار دیگر شبیه ساز رو بیارید باید کار کنه.
مشکل نمیدونم از چیه ولی به رم و آنتی ویروس مربوط میشه.
سلام ببخشيد بچه ها يك سوال دارم بازي METAL GEAR SOLID THE TWIN SNAKES رو ميشه با اين شبيه ساز اجرا كرد!؟ توي صفحه اصلي تاپيك نوشته ايد ولي توي ليست بازي هاي قابل اجرا با اين شبيه ساز نيست.
ميخوام ببينم جريان چيه!؟
سلام ببخشيد بچه ها يك سوال دارم بازي METAL GEAR SOLID THE TWIN SNAKES رو ميشه با اين شبيه ساز اجرا كرد!؟ توي صفحه اصلي تاپيك نوشته ايد ولي توي ليست بازي هاي قابل اجرا با اين شبيه ساز نيست.
ميخوام ببينم جريان چيه!؟
ممنونم، ولي فكر نكنم خبري باشه.تو لیست بازی های سایت شبیه ساز زده اجرا نمیشه ولی این لیست قدیمی هست و دیر اپدیت میشه و من از اونایی که این بازی رو داشتن شنیدن که در بیلد های جدید اجرا میشه ولی دیگه نمیدونم که به خوبی اجرا میشه یا مشکل داره.حالا اگه کسی تست کرد خبری بده.
ممنونم، حيف، كلا خوبيه GC همين پورت بازي ها بود كه شانس بده ما.با r4105 امتحانش کردم.
با هر دو نسخه عادی و IL سعی کردم بیارمش ولی از لوگوی کونامی که همون اول میاد جلوتر نمیره اما چند وقت پیش تو Ngemu دیدم که یه بنده خدایی اجراش کرده بود و داخل بازی هم شده بود حالا چجوری نمیدونم.
تو خود شبیه ساز هم Broken علامت گزاری شده.
با r4105 امتحانش کردم.
با هر دو نسخه عادی و IL سعی کردم بیارمش ولی از لوگوی کونامی که همون اول میاد جلوتر نمیره اما چند وقت پیش تو Ngemu دیدم که یه بنده خدایی اجراش کرده بود و داخل بازی هم شده بود حالا چجوری نمیدونم.
تو خود شبیه ساز هم Broken علامت گزاری شده.