B A T I S T A
کاربر سایت
سلام من سیستم رو عوض کردم بزودی مشخصات رو میزارم توی امضا ولی توی بعضی بازی ها هنوز مشکل هست و مثلا مشکل گرافیکی ممکنه باشه به نظر من این دلفین باید بیشتر کار بشه روش و..........
با سلام
جواب سوال های شما در تاپیک هست ولی برای یاداوری:
1-بله کار میکنه.
2-تو فروم اصلی شبیه ساز این موضوع بررسی شده و به این جواب رسیدند:
BUDGET BUILD ~$445
Highlight of this build is the possibility to unlock 2 additional cores from the 550, giving you a $100 Quad Core PC that can overclock to 4GHz. Keep an eye out for mail in rebates! The CORSAIR RAM is known to FREQUENTLY go on sale for around $25!
Processor: AMD Phenom II X2 550 Black Edition $99
Motherboard: BIOSTAR TFORCE TA790GX 128M $109
RAM: CORSAIR TWIN2X4096-6400C5 $46
Graphics Card: Radeon 4850 (any brand) $99
Case: Cooler Master Centurion 5 Black $20
Power Supply: Thermaltake TR2 W0070RUC 430W $35
Hard Drive: Western Digital Caviar Blue 160GB $39
MAINSTREAM BUILD ~$670
Highlight of this build is the CPU again. The E8400 is a monster of an overclocker, capable of speeds beyond 4GHz. The large on-chip cache and raw power make this CPU the king of this class as no current AMD CPU can match its performance when it comes to Dolphin - not even a 955 Quad!
Processor: Intel Core 2 Duo E8400 $167
Motherboard: GIGABYTE GA-EP45-UD3R $114
RAM: CORSAIR TWIN2X4096-6400C5 $46
Graphics Card: GeForce GTX 260 (any brand) $159
Case: Cooler Master 690 Black $49
Power Supply: OCZ StealthXStream OCZ700SXS 700W $79
Hard Drive: Western Digital Caviar Blue 500GB $56
ENTHUSIAST BUILD ~$1425
Highlight of this build is the Hard Drive. SSDs being where they currently are, it would be far more beneficial to use a Raptor drive instead. The choice of the 920 over a Q9550 comes from the fact that a Q9550 is no different than a E8400 (clock for clock) when it comes to Dolphin. The only real option is to go with a processor that can overclock just as high, but still be faster clock for clock. Is the extra cost worth it? In my humble opinion, no, no it is not. If you have cash to burn and are looking to use your new PC for something other than Dolphin then this might be the choice for you.
Processor: Intel Core i7 920 $279
Motherboard: EVGA E758-A1 $294
RAM: OCZ OCZ3G1600LV6GK $99
Graphics Card: GeForce GTX 285 (any brand) $314
Case: Antec P183 $139
Power Supply: CORSAIR CMPSU-750TX 750W $119
Hard Drive: Western Digital VelociRaptor 150GB $179
3-همونطور که در بالا میبینید شبیه ساز برای خوب اجرا کردن بازی ها به CPU دو هسته ای احتیاج داره که برای شما تک هسته ای هستش و همچنین رم و گرافیکتون هم از حداقل پایینتره پس توقع زیادی نمیشه داشت و فکر کنم حداکثر فریمی که در بازی های سنگین بگیرید 10 باشد بنابراین ارتقا سیستم باید صورت بگیره تا نتیجه مطلوب بگیرید.
4-در مورد بازی هم به پست اول سربزنید.
موفق باشید.
سلام من سیستم رو عوض کردم بزودی مشخصات رو میزارم توی امضا ولی توی بعضی بازی ها هنوز مشکل هست و مثلا مشکل گرافیکی ممکنه باشه به نظر من این دلفین باید بیشتر کار بشه روش و..........
با سلام
اگه میشه تنظیمات RE0 و RE:Remake رو بذارین.
تو 0 از بازی میاد بیرون تو remake هم صدا خش خش میشه هم از پشت دیوار جسد همونی که زامبی میخوردش دیده میشه . اون تنظیمات optimaze رو هم از config درست کرم ولی نشد.
واسه بازی با دسته باید Plugin دان کنم؟
فریم خوبه.
با تشکر![]()
دستت درست مشکل دسته حل شد.سلام
اصولا این شبیه ساز تنظیمات خاصی قبل از بازی نمیخواد و به صورت پیشفرض برای بازی ها تنظیماتی رو در نظر میگیره که همونا کافیه.
فقط شما مطمئن بشید که از آخرین نسخه استفاده میکنید.
در ظمن بازیتون رو با هر دو نسخه عادی و IL اجرا کنید تا ببینید کدوم بهتره اجرا میکنه.
برای دسته هم پلاگین nJoy که داخل شبیه ساز هستش نیاز شما رو برطرف میکنه.
سیستم اینه فعلا
بعدا میزارم دقیقشو توی امضا
cpu:amd athlon (tm)7750 dual core
ram 4 gig
VGA : GeForce 9600GT 1GIG DDR3 GIGA
پس الان دیگه باید اون ورژن x64 رو دانلود کنم درسته؟؟؟؟؟؟
هنوز بعضی بازی ها مشکل دارن مثلا Resident_Evil_Zero_USA_
هنوز نتونستم درست باش کار کنم بعضی بازی ها هم dont sent میده ولی legend of zelda رو خیلی کره کار کردم
در کل به نظر من هر چقدر هم سیستم بالا باشه این جور شبیه سازی ها هنوز باید کار بشه روشون چون مشکلات اساسی دارن و هرچقدر هم سیستم بالا باشه بازم بعضی ناسازگاری ها داده میشه که خوب مثلا این دلفین معلومه باید بیشتر کار بشه رو تا این همه الکی cpu رو نگیره و بجای اینکه هر روز بیان یه ورژن جدید با 2 تا عدد بالاتر بدن باید بیان و ردیفشون کنن کامل که همه بای ها بدون مشکل بیاد لاقل روی سیستم های خوب
مثلا الان روی pcsx2 خیلی خوب داره کار میشه و خیلی بهتر شده ولی بازم کافی نیست و باید مثه ps1 رمان ببره تا این جور مشکلات رطرف بشه
مثلا امروز یه چنتا بای هارو انقدر فریم زیاد میداد که شده بود روی دور تند و عملا نمیشد بازی کرد این جوری طرف بهتره بره خود کنسول رو بخره
در پایان دارم لینک کل بازی های این جور کنسولارو میفرستم برای میلاد عزیز که سریع همه رو دانلود میکنه و آرشیو میکنه که هرکی دوست داشت بازی مورد نظرش رو بگه تا براش بفرستیم
سلام
مبارکتون باشه.
در مورد نسخه 64 شبیه ساز ( یا هر نرمافزار 64 بیتی دیگری ) شما ابتدا باید سیستم عامل 64 بیتی داشته باشید تا بتونید اجراش کنید.
ممنونم قابل شما دوستان عزیز رو ندارهایشالا که دیگه این بازی ها گرافیکی ها مثه کیوب وی و پلی 2 رو دیگه مشکل نداشته باشه از نظر سیستم هر چند که این شبیه سازا بیشتر باید کار بشه روشون تا روی پی سی درست جواب بدن و مشکلاتشون برطرف بشه
در مورد 64 هم درسته باید سیستم عامل جواب بده که فکر کنم xp 64 نداشته باشه و باید بریم سراغ ویندوز سون7؟؟؟؟؟؟؟؟
در کل امیدوارم که این تیم ها وبرنامه و... نسخه های بهتری برای شبیه سازی این کنسولا آماده کنن که دیگه اینا هم مثه ps1 و........ راحت روی pc اجرا بشن :laughing: کلا حالشو ببریم :biggrin1:
سیستم اینه فعلا
بعدا میزارم دقیقشو توی امضا
cpu:amd athlon (tm)7750 dual core
ram 4 gig
VGA : GeForce 9600GT 1GIG DDR3 GIGA
پس الان دیگه باید اون ورژن x64 رو دانلود کنم درسته؟؟؟؟؟؟
هنوز بعضی بازی ها مشکل دارن مثلا Resident_Evil_Zero_USA_
هنوز نتونستم درست باش کار کنم بعضی بازی ها هم dont sent میده ولی legend of zelda رو خیلی کره کار کردم
در کل به نظر من هر چقدر هم سیستم بالا باشه این جور شبیه سازی ها هنوز باید کار بشه روشون چون مشکلات اساسی دارن و هرچقدر هم سیستم بالا باشه بازم بعضی ناسازگاری ها داده میشه که خوب مثلا این دلفین معلومه باید بیشتر کار بشه رو تا این همه الکی cpu رو نگیره و بجای اینکه هر روز بیان یه ورژن جدید با 2 تا عدد بالاتر بدن باید بیان و ردیفشون کنن کامل که همه بای ها بدون مشکل بیاد لاقل روی سیستم های خوب
مثلا الان روی pcsx2 خیلی خوب داره کار میشه و خیلی بهتر شده ولی بازم کافی نیست و باید مثه ps1 رمان ببره تا این جور مشکلات رطرف بشه
مثلا امروز یه چنتا بای هارو انقدر فریم زیاد میداد که شده بود روی دور تند و عملا نمیشد بازی کرد این جوری طرف بهتره بره خود کنسول رو بخره
در پایان دارم لینک کل بازی های این جور کنسولارو میفرستم برای میلاد عزیز که سریع همه رو دانلود میکنه و آرشیو میکنه که هرکی دوست داشت بازی مورد نظرش رو بگه تا براش بفرستیم
ممنونم قابل شما دوستان عزیز رو ندارهایشالا که دیگه این بازی ها گرافیکی ها مثه کیوب وی و پلی 2 رو دیگه مشکل نداشته باشه از نظر سیستم هر چند که این شبیه سازا بیشتر باید کار بشه روشون تا روی پی سی درست جواب بدن و مشکلاتشون برطرف بشه
در مورد 64 هم درسته باید سیستم عامل جواب بده که فکر کنم xp 64 نداشته باشه و باید بریم سراغ ویندوز سون7؟؟؟؟؟؟؟؟
در کل امیدوارم که این تیم ها وبرنامه و... نسخه های بهتری برای شبیه سازی این کنسولا آماده کنن که دیگه اینا هم مثه ps1 و........ راحت روی pc اجرا بشن :laughing: کلا حالشو ببریم :biggrin1:
این برنامه روی سیستم من مشکلی نداره!
ولی رفتم روی سیستم رفیقم تست کردم مشکل پلاگین می گیره همون برنامه بدون کم کسری فرستادم روی سیستم دوستم می گه پلاگین وجود نداره
سیستم دوستم اینه...
Q6600
9400
4 G Ram DDR3
,..............
مشکل چیه؟
سلام دوستان.من بازی resident evil the umbrella chronicles رو با این شبیه ساز بازی میکنم ولی چند تا مشکل دارم که امید وارم با کمک شما حل بشه.
وقتی هر مرحله از بازی رو شروع میکنم تا 30 ثانیه اول خوب اجرا میشه ولی بعدش یهو قسمتی از صدای بازی قطع میشه یعنی مثلا صدای موسیقی بازی میاد ولی صدای شلیک گلوله نمیاد یا بر عکس. با بیلد های مختلف هم تست کردم ولی باز هم همین مشکل رو داشت.
مشکل دوم اینه که وقتی در بازی اسپری که باهاش مقدار سلامتی رو زیاد میکنیم رو برمیدارم نمیدونم روی کیبورد با چه دگمه ای ازش استفاده کنم.مانند شکل زیر:
مشکل سوم :به یه مرحله از بازی که میرسم بازی به صورت سیستم دگمه زنی میشه و میگه که باید دسته رو تکون بدید که من بلد نیستم که با کدوم کلید باید این کار رو انجام بدم.شکل زیر:
مشکل چهارم :من این بازی رو بیشتر از 15 fps نمیتونم بازی کنم.میخواستم بدونم که برای همه اینطوره یا فقط من؟
سیستم من:
cpu:amd 5000 x2
ram :2 gb
vga:8600 gts
لطفا راهنمایی کنید.تشکر میکنم.