Dolphin | Game Cube-Wii Emulator

جدی الان شما CD اول رو تمام کردی؟؟

خوب اگر میخوای بدونی چجوری باید CD عوض کرد ما رو هم راهنمایی کن تا CD اول رو تمام کنیم تا بگیم چجوری میشه عوض کرد!

جدی من شدید گیر کردم! حوصله فکر کردن هم ندارم
!

علي قاعدش اينه كه ديسك دوم رو بذاريم سيو اخر بازي رو چك كنه بره ادامه ي بازي اما اگه نشه مي تونيد save بازي رو از ابتداي ديسك دوم دانلود كنيد ادامه بديد

!

علي قاعدش اينه كه ديسك دوم رو بذاريم سيو اخر بازي رو چك كنه بره ادامه ي بازي اما اگه نشه مي تونيد save بازي رو از ابتداي ديسك دوم دانلود كنيد ادامه بديد
هر کجا گیر کردی بگو تا راهنمایی کنم مشکل عوض کردن cd هم حل شد از tool bar برنامه دلفین گزینه change disc رو میزنی حل میشه ممنمونم

جدی الان شما CD اول رو تمام کردی؟؟

خوب اگر میخوای بدونی چجوری باید CD عوض کرد ما رو هم راهنمایی کن تا CD اول رو تمام کنیم تا بگیم چجوری میشه عوض کرد!

جدی من شدید گیر کردم! حوصله فکر کردن هم ندارم!
هر کجا گیر کردی بگو راهنمایی کنم

سلام .

آره گیر کردم خفن!! آقا من الان توی عمارت هستم! کتابهای خوب و بد رو هم دارم!

مجسمه های خوب و بد رو هم دارم! اون هزار پا رو هم کشتم! در هایی هم که قفل بودن رو هم بار کردم , منظورم درهایی(3تا درا) هستش که با اون مثلآ شوالیه ها و شمشیر هاشون بسته شده بود!

الان باتری میخوام برای آسانسور که نمیدونم از کجا گیر بیارمش! و اینکه اون کتابهای خوب و بد و مجسمه های خوب و بد رو کجا باید بزارم!

اگه بگی یه دنیا ............

سلام.

آقا لینک بالا مشگل نداره! فقط به IP ما اجازه دانلود نمیده!

در ضمن این فایلی که شما زحمت کشیدی و آپلود کردی کامل نیستش!

در واقع شما فقط Dolphin رو آپلود کردین! و فایل شما DolphinIL رو نداره!!

هردو فایل با هم حجمشون میشه 8.28 MB !

ممنون میشم اگر کسی با VPN فایل اول رو دانلود کرد جایی آپلود کنه که بشه دانلودش کرد! ترجیحآ با لینک مستقیم :biggrin1: ممنون.
سلام
پسوند اينا 7z هستش با چي باز ميشن؟

سلام .

مجسمه های خوب و بد رو هم دارم! اون هزار پا رو هم کشتم! در هایی هم که قفل بودن رو هم بار کردم , منظورم درهایی(3تا درا) هستش که با اون مثلآ شوالیه ها و شمشیر هاشون بسته شده بود!

الان باتری میخوام برای آسانسور که نمیدونم از کجا گیر بیارمش! و اینکه اون کتابهای خوب و بد و مجسمه های خوب و بد رو کجا باید بزارم!

كسي تاحالا بازي‌هاي Wii رو با اين شبيه ساز امتحان كرده؟
چطور مگه؟
من با يه ورژن قديمي ( فكر كنم حدود 3 ماه پيش ) Zelda رو امتحان كردم ولي بازي نكردم.فقط ميخواستم ببينم ميارش يا نه كه آورد.
مگه شما مشكلي داريد؟

مي خواستم بدونم كه Wii از لحاظ سخت افزاري چقدر از گيم كيوب قوي تره كه سازندگان اين شبيه ساز اينقدر سريع در حال كاركردن روي wii هستن. :confused:
شايد خندتون بگيره بگم ولي حقيقت اينه كه Wii در واقع يه گيم كيوب هستش كه تقويت شده:eek:
هر دو از CPU هاي PowerPC استفاده ميكنند و از يك خانواده هستند ولي با كلاك متفاوت:eek:
DSP كه مسئول پردازش صدا در اين دو هستش هر دو از يك خانواده هستند ولي با كلاك متفاوت:eek:
و...
در واقع اصول شبيه سازي به قدرت ربطي نداره و به معماري اجزا اصلي اون كنسول بستگي داره.

سلام .

شما الان 4 تا بال نیاز داری تا با مجسمه ها ترکیب کنی و بزاری روی اون مجسمه با ترازو که در طبقه دوم سالن اصلی هست حالا سه تا از بالها داخل اون دو کتاب هستن که از منو باید با انتخاب examine کتاب ها رو باز کنی حالا موند یک بال.از اتاق کنفرانس واقع در طبقه دوم قصر به یک اتاقی میری که در اون اتاق یه در هست که جلوش شمع هست باید با کاراکتر پسر یعنی بیلی شمع رو روشن کنی و اون تک بال رو هم از داخل اون اتاق گیر بیاری البته اینارو پیغام خصوصی کرده بودم فکر کردم شاید نرسیده باشه:laughing:

آخرین ویرایش:
سلام

از لینکی که بازی Mortal Kombat - Deception رو گذاشته بود بازی رو دانلودش کردم و فایل RAR رو باز کردم متوجه شدم که فایل Dolphin SVN R 2037 هم داخلش هست که حجمش 90 مگابایته .
الان که اجراش میکنم با کیفیت عالی دموی اول بازی رو نشون میده ، ولی همین که دمو تموم میشه خطا میگیره (عکس پایین) و کلا DolphinWx بسته میشه .
میشه لطفا راهنمایی کنین که چطوری بازی رو اجرا کنم و آیا تنها شبیه ساز و بهترینش همینه ؟

167v3gy.jpg

سلام

از لینکی که بازی Mortal Kombat - Deception رو گذاشته بود بازی رو دانلودش کردم و فایل RAR رو باز کردم متوجه شدم که فایل Dolphin SVN R 2037 هم داخلش هست که حجمش 90 مگابایته .
الان که اجراش میکنم با کیفیت عالی دموی اول بازی رو نشون میده ، ولی همین که دمو تموم میشه خطا میگیره (عکس پایین) و کلا DolphinWx بسته میشه .
میشه لطفا راهنمایی کنین که چطوری بازی رو اجرا کنم و آیا تنها شبیه ساز و بهترینش همینه ؟

167v3gy.jpg
تنها راه اجرا كردن اين بازي در حال حاضر استفاده از ورژن 2037 هستش با اضافه كردن TLBHack =1 به فايل ini شبيه ساز.
ولي با اين حال در هنگام بازي كردن شاهد هنگ مكرر هستيد.پيشنهاد ميكنم يه مقدار دست نگه داريد تا كلا مشكل اين بازي حل شود.:smile:
.
.
از دوست عزيز آرتور ميخوام كه اين لينك رو هم به پست اول اضافه كنه چون چيز خيلي بدرد بخوري هستش و اطلاعات خيلي جامعي داره:
http://spreadsheets.google.com/lv?key=pmSKnNaSoLuNqLjSCSk8rfg
با تشكر.

تنها راه اجرا كردن اين بازي در حال حاضر استفاده از ورژن 2037 هستش با اضافه كردن TLBHack =1 به فايل ini شبيه ساز.
ولي با اين حال در هنگام بازي كردن شاهد هنگ مكرر هستيد.پيشنهاد ميكنم يه مقدار دست نگه داريد تا كلا مشكل اين بازي حل شود.

اما من اين بازي رو با ورژن 3032 راحت دارم بازي مي كنم هيچ دستي هم به برنامه نزدم بازي 60 فريم عالي اجرا ميشه بدون كوچكترين مشكلي شايد منظورتون يه نسخه ديگه از اين بازي باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or