satamirosat
کاربر سایت
معلومه كه تو همه چيز خوب كار نميكنه ولي در كل خوب عمل ميكنه.بچه ها کامل و بدون مشکل اجرا می کنه ؟
سلام دوستان. من بازی اویل صفر رو دانلود کردم و الان هم دارم بازی میکنم . برای اینکه بتونید راحت و بدون مشکل بازی کنید چند نکنه هست که میگم. اول اینکه از آخرین ورژن استفاده منید که همه پلاگینها رو داره و اصلا نیار به تنظیمات خاص نداره.آخرین ورژن رو از لینک زیر دانلود کنید
http://www.nyleveia.com/daco/down.php?os=32&ver=3089
دوم اینکه اگه سیستم 4 هسته داشته باشید راحت و بدون هنگ کردن بازی میکنید.
سیستم من که دارم باهاش بازی میکنم مشخصات زیر رو داره
CPU : Intel Dual Core 2200
RAM : 2GB Kingstone
VGA : 7600 GS 512 Club up to 768
با این سیستم بازی قابل بازی کردن هست ولی زیاد هنگ میکنه . اگر ظرفیت RAM بالاتری داشته باشید از مقدار هنگ کردن کمتر میشه.
هنگ کردن فقط مربوط به زمانی میشه که توی یه Screen تغییر دوربین داشته باشید البته این تغییر دوربین در خیلی جاها هست ولی این هنگ کردن مربوط به مکانهایی میشه که یه تغییر دوربین کلی داشته باشید و کلا زاویه دید تغییر کنه.
در مورد تنظیمات هم فقط یک نکته هست و اونم اینه که در قسمت Setting یه گزینه با عنوان Enable Dual Core هست که همون استفاده از 2 CPU هست که غیر فعال هست. یادتون باشه که حتما این گزینه رو فعال کنید.
امیدوارم که لحظات خوبی رو با بازیهای تاریخی و به یاد ماندنی Resident Evil سری GameCube که واقعا یه شاهکار در سری بازیهای اویل هست داشته باشید.
گيم كيوب تقريبا تو مايه هاي PS2 هستش ولي Wii رو بايد بازي كنيد تا بفهميد چي هستش.:smile:اين دو شبيه ساز بازيهاش چي جوري است مثل سوني دو است تو چه سبكب است
گيم كيوب تقريبا تو مايه هاي PS2 هستش ولي Wii رو بايد بازي كنيد تا بفهميد چي هستش.:smile:
سلام دوست عزیز برای خرید بازیهای گیم کیوب یا هر کنسول دیگه (چه قدیم یا جدید) بهتره یه سری به این وبلاگ بزنی.در این وبلاگ هر بازی که مد نظرت هست رو بگو تا در اسرع وقت در اختیارت قرار بگیره.(میتونی به لیست سری اول محصولات هم یه نگاهی بندازی تا متوجه تفاوتش بشی!)
http://emulatorteam.blogsky.com/category/cat-8
سلام بچه ها این dolphin wiimote plugin اجرا نمی شود برای همین هیچ بازی wii اجرا نمی شود می شود کمک کنید ممنون
سیستمه من مشخصات ایناس میشه باهاش بازی هارو آپ کرد:confused:
processor:Intel(R) core(TM)2 Duo Cpu E8400 @ 3.00GHz #.00GHz
Memory(RAM) 2.00GB
Graphic:NVIDIA GeForce 9500GTX 1024MB
Mainboard:P5QC
دوست عزیز حتی بهتر از اون هم جواب میده چون مشکلات پلاگین رو نداره وبا حالت دیفالت میشه بازی کرد در مورد بازی ها اگر اینترنت پرسرعت داری که هیچ وگرنه تو همین تایپیک یکی هست که میفروشه برو به صفحه اول مطمین هم باش جواب میده خودم چند تا باریشو کردمسلام دوستان. راستش من چيز زيادي در مورد اين دوتا كنسول و شبيه سازش نميدونم. مثل pcsx2 جواب ميده؟ اصلا بازيهاشو از كجا گير بيارم؟