من super paper mario بازي كردم اما وسطاي دموي اول بازي صفحه سياه ميشه همون طوري مي مونه بعد يه سوالم داشتم دسته ي 360 چرا توي بازي هاي wii كار نمي كنه؟
براي دسته ي 360 از كدوم پلاگين استفاده مي كني؟ بايد از پلاگين dolphin kb/x360 pad استفاده كني و در صورتي كه دسته connect باشه گزينه xinput pad فعال شده (مثل پلاگين xpad در شبيه ساز pcsx2) و تيك انرا بزنيد و دسته رو تنظيم كنيد.
من بازيCaptain_Tsubasa_Ougonsedai را دارم اما اجرا نمي شود.چرا؟
احتمالا به خاطر J بودن ريجن بازي نيست؟
چه پيغامي بهتون ميده؟ كلا پيغام ريجن زياد هم درست نيست مثلا بازي burnout با dolphinil همين پيغام ميده اما با dolphin.exe راحت اجرا ميشه يا مثلا يه بازي ديگه بود وقتي انتي فعال مي كردم اين پيغام مي يومد حالا سعي كن يكم تنظيمات برنامه رو دستكاري كني ممكنه درست بشه
برای من هم همین طور شد..!هيچ پيغامي نميده.صفحه سياه مي آيد اما هيچ چيزي اتفاق نمي افتد و هيچ تصوير و صدايي نمي آيد .انگار بازي اجرا نمي شود.
هيچ پيغامي نميده.صفحه سياه مي آيد اما هيچ چيزي اتفاق نمي افتد و هيچ تصوير و صدايي نمي آيد .انگار بازي اجرا نمي شود.
هيچ پيغامي نميده.صفحه سياه مي آيد اما هيچ چيزي اتفاق نمي افتد و هيچ تصوير و صدايي نمي آيد .انگار بازي اجرا نمي شود.
برای من هم همین طور شد..!
صفحه سیاه میشه و فقط صدای منو wii میاد!
اون تيك را از روي صحبت قبلي شما زده بودم ولي باز هم همان صفحه سياه مي ماند و هيچ اتفاقي نمي افتد.براي بازي هاي كه اين مشكل رو دارند بايد تيك ztp bloom hack رو در پلاگين opengl بزنيد مانند بازي Resident Evil:The Umbrella Chronicles كه چند پست بالا تر (پست 126) در موردش نوشتم و منم با اين بازي همين مشكل رو داشتم.احتمالا مشكل از همينه.تست كنيد و خبرش رو بديد.
در ضمن بازي ingame هست و حتما اجرا ميشه.