Dolphin | Game Cube-Wii Emulator

من super paper mario بازي كردم اما وسطاي دموي اول بازي صفحه سياه ميشه همون طوري مي مونه بعد يه سوالم داشتم دسته ي 360 چرا توي بازي هاي wii كار نمي كنه؟

من super paper mario بازي كردم اما وسطاي دموي اول بازي صفحه سياه ميشه همون طوري مي مونه بعد يه سوالم داشتم دسته ي 360 چرا توي بازي هاي wii كار نمي كنه؟

براي دسته ي 360 از كدوم پلاگين استفاده مي كني؟ بايد از پلاگين dolphin kb/x360 pad استفاده كني و در صورتي كه دسته connect باشه گزينه xinput pad فعال شده (مثل پلاگين xpad در شبيه ساز pcsx2) و تيك انرا بزنيد و دسته رو تنظيم كنيد.

dol%20pad360.JPG

در مورد super paper mario , من اين بازي رو ندارم كه تست كنم و ببينم كه مشكل از كجاست.كلا از سري بازي هاي ماريو زياد خوشم نمياد.ولي اگر خبري در اين مورد به دستم رسيد اطلاع ميدم.
درسايت كه اين بازي رو ingame زده يعني همون طوري كه خودتون گفتيد ميتونيد وارد بازي بشيد ولي با مشكل گرافيكي و كرش مواجه ميشيد.تنظيمات plugin opengl رو هم دست كاري كن,بي تاثير نيست.
اگه با زبان انگيسي واردي ميتوني از فروم شبيه ساز هم كمك بگيري.

http://forums.dolphin-emu.com/

براي دسته ي 360 از كدوم پلاگين استفاده مي كني؟ بايد از پلاگين dolphin kb/x360 pad استفاده كني و در صورتي كه دسته connect باشه گزينه xinput pad فعال شده (مثل پلاگين xpad در شبيه ساز pcsx2) و تيك انرا بزنيد و دسته رو تنظيم كنيد.

بله شما اينو درست مي گين من enable كه مي زنم توي بازي هاي gc هم عالي كار مي كنه اين قسمت هم ظاهرا براي تنظيم پد gc هست اما توي wii كار نمي كنه حتي توي wiimote هم پد 360 هست اما هيچ تاثيري نداره:confused:

من بازيCaptain_Tsubasa_Ougonsedai را دارم اما اجرا نمي شود.چرا؟
احتمالا به خاطر J بودن ريجن بازي نيست؟

چه پيغامي بهتون ميده؟ كلا پيغام ريجن زياد هم درست نيست مثلا بازي burnout با dolphinil همين پيغام ميده اما با dolphin.exe راحت اجرا ميشه يا مثلا يه بازي ديگه بود وقتي انتي فعال مي كردم اين پيغام مي يومد حالا سعي كن يكم تنظيمات برنامه رو دستكاري كني ممكنه درست بشه

چه پيغامي بهتون ميده؟ كلا پيغام ريجن زياد هم درست نيست مثلا بازي burnout با dolphinil همين پيغام ميده اما با dolphin.exe راحت اجرا ميشه يا مثلا يه بازي ديگه بود وقتي انتي فعال مي كردم اين پيغام مي يومد حالا سعي كن يكم تنظيمات برنامه رو دستكاري كني ممكنه درست بشه

هيچ پيغامي نميده.صفحه سياه مي آيد اما هيچ چيزي اتفاق نمي افتد و هيچ تصوير و صدايي نمي آيد .انگار بازي اجرا نمي شود.

هيچ پيغامي نميده.صفحه سياه مي آيد اما هيچ چيزي اتفاق نمي افتد و هيچ تصوير و صدايي نمي آيد .انگار بازي اجرا نمي شود.

برای من هم همین طور شد..!
صفحه سیاه میشه و فقط صدای منو wii میاد!

براي بازي هاي كه اين مشكل رو دارند بايد تيك ztp bloom hack رو در پلاگين opengl بزنيد مانند بازي Resident Evil:The Umbrella Chronicles كه چند پست بالا تر (پست 126) در موردش نوشتم و منم با اين بازي همين مشكل رو داشتم.احتمالا مشكل از همينه.تست كنيد و خبرش رو بديد.

در ضمن بازي ingame هست و حتما اجرا ميشه.

آخرین ویرایش:
براي بازي هاي كه اين مشكل رو دارند بايد تيك ztp bloom hack رو در پلاگين opengl بزنيد مانند بازي Resident Evil:The Umbrella Chronicles كه چند پست بالا تر (پست 126) در موردش نوشتم و منم با اين بازي همين مشكل رو داشتم.احتمالا مشكل از همينه.تست كنيد و خبرش رو بديد.

در ضمن بازي ingame هست و حتما اجرا ميشه.
اون تيك را از روي صحبت قبلي شما زده بودم ولي باز هم همان صفحه سياه مي ماند و هيچ اتفاقي نمي افتد.

چرا بازي legend of zelda براي wii را اجرا مي كنم صداي بازي اصلا نمي آيد(از نظر تصويري هيچ مشكلي ندارد).به نظرم بازي ديگه اي هم اجرا كنم هم صدا نمي آيد.مشكل از چيست؟

من وقتی میخوام RE 0 رو بازی کنم اجرا که میکنم بازی رو صفحه سیاه میاد و ارور پایین رو میده بعدش هم که OK میکنم برنامه بسته میشه. ویندوز هم ویستا هست. دوستان راهنمایی کنن.

ممنون

من وقتی میخوام RE 0 رو بازی کنم اجرا که میکنم بازی رو صفحه سیاه میاد و ارور پایین رو میده بعدش هم که OK میکنم برنامه بسته میشه. ویندوز هم ویستا هست. دوستان راهنمایی کنن.

ممنون
نوشته كه يكسري از اجزاي Opengl رو نداريد.
شما جديدترين درايور كارت گرافيكتون رو بگيريد ، مشكل حل ميشه.

نوشته كه يكسري از اجزاي Opengl رو نداريد.
شما جديدترين درايور كارت گرافيكتون رو بگيريد ، مشكل حل ميشه.

ممد جديدترين درايور داره فك كنم خود برنامه چنتا فايل رو نداره بهتره يه ورژن ديگه شو دانلود كنه

rev - 3028

Current rev - 3028
OpenAL is turned on (DSound is still default)
DSPTool Added

Windows 32 bit (both JIT and JITIL)

Link

Windows 64 bit (JIT Only)

Link

در ريو هاي جديد داره حسابي رو wii كار ميشه :

Code:
SVN 3028: wii sd: got some register values from real hardware. nintendo apps still don't a

SVN 3027: DSP change condition code in accordance to latest finding

SVN 3026: Edited wiki page through web user interface.

SVN 3025: starting on wii sd writing and other things. I need someone to dump values of CI

SVN 3024: wii sd: fix reading!

SVN 3023: some more error logging goodness in wii sd

SVN 3022: fix memleak in wii sd reading

Enjoy!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or