DmC: Devil may Cry | Xbox 360

• Thread starter Thread starter versus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
توی hell and hell کسی تونسته ورجیل رو شکست بده؟
2 ساعت باهاش وَر رفتن اخرم نشد بکشمش ! )x
چند تا نکته را رعایت کنی خیلی سادس .
اوا اینکه زمانی که تون شمشیر های آبی رنگ میاد بالاسرش با اون ستاره های آبی رنگ که داری می ریری نزدیکش و یک بار می زنی تا شمشیر ها از بین بره بعد ازش فاصله می گیری اما باهاش درگیر نشو
دوم زمانی که شارژ می کنه خودش را و به سرعت میاد سمتت و پشت سرش یکسری از ردپاهای شمشیری که زده است سری جاخالی بده و با چنگک قرمزت رنگت بگیرش بیارش طرف خودت بعد شروع کن بزن
اگر نتوانستی این و
ا نگاه کن
DmC: Devil May Cry - Vergil Boss - Hell and Hell Difficulty (No Damage) - YouTube

منم چند مرحل از بازی رو رفتم
نظرم رو میگم
به نظرم خیلی بهتر از اون چیزی بودکه انتظارش رو داشتم
ایده ای خوبی تو اضافه شده

مهمترینش هم سورپرایزی شدن اتفاقات درون بازی هست
مثلا برای ظاهر شدن دشمنان ایدی خوبیه که رو موجوده زوم میکنه یه لحظه
یا وقتی اتفاقاتی همچون زلزله میخواد بیوفته نوع نمایش صحنه واقعا گیرا طرحی شده

فقط یه چیز باید اذیت بود
اونم تعداد بالای کمبو تو بازیه
واقعا بعضی وقتها سردرد میگرفتم و قاطی میکردم ، سره همین هم بعضی وقتها بی دلیل کشته میشدم

اگه بخوایم GOW III رو تاپ ژانز H&D بدونیم ، توش اینقدر سنگین کمبو لیست نداشت
شما فقط کافی بود با یه دکمه شمشیر رو تغییر بدی بعد دیگه اون وسیله جنگی ثابت میموند
ولی تو این بازی باید تند تند بین
Xbox-Button-LT.png
و
Xbox-Button-RT.png
درگیر باشی
واقعا رو اعصابه نافرم :|

منم چند مرحل از بازی رو رفتم
نظرم رو میگم
فقط یه چیز باید اذیت بود
اونم تعداد بالای کمبو تو بازیه
واقعا بعضی وقتها سردرد میگرفتم و قاطی میکردم ، سره همین هم بعضی وقتها بی دلیل کشته میشدم

اگه بخوایم GOW III رو تاپ ژانز H&D بدونیم ، توش اینقدر سنگین کمبو لیست نداشت
شما فقط کافی بود با یه دکمه شمشیر رو تغییر بدی بعد دیگه اون وسیله جنگی ثابت میموند
ولی تو این بازی باید تند تند بین
Xbox-Button-LT.png
و
Xbox-Button-RT.png
درگیر باشی
واقعا رو اعصابه نافرم :|
دویل می کرای از ابتدا هم combo های سنگینی داشت !
تازه نه تنها باید بین ال تی و آر تی درگیر باشی بلکه در حین این دو دکمه باید بتونی سریع روی سلاح های مختلف هم سوییچ کنی که ترکیب بین دو قدرت فرشته و شیطان با سلاح های مختلف و اسلجه های مختلف هم باشه

اینجا رو میشه یه راهنمایی بکنید :

توی مرحله بیستم که دو تا برادر باید با هم بجنگند ، وقتی یه مقدار که ویرجیل را میزنیم و جونش تقریبا داره تموم میشه ویرجیل میشینه و اون روحه نمیزاره بهش ضربه بزنیم . ویرجیل یه کم میشنه و جونش بیشتر میشه و دوباره میزنمش و بازم وقتی جونش نزدیکه که تموم بشه بازم میشینه تا جون بگیره .
وقتی میشینه باید چه جوری زدتش ؟

اینجا رو میشه یه راهنمایی بکنید :

توی مرحله بیستم که دو تا برادر باید با هم بجنگند ، وقتی یه مقدار که ویرجیل را میزنیم و جونش تقریبا داره تموم میشه ویرجیل میشینه و اون روحه نمیزاره بهش ضربه بزنیم . ویرجیل یه کم میشنه و جونش بیشتر میشه و دوباره میزنمش و بازم وقتی جونش نزدیکه که تموم بشه بازم میشینه تا جون بگیره .
وقتی میشینه باید چه جوری زدتش ؟

RS+LS رو بزن بعد یه ضربه با شمشیر بزنی تمومه

من میخوام مراحل رو با Rank SSS تموم کنم Time , Collection که معلومه چیه راحت SSS میشه
فقط گیر Style هستم هر کاری میکنم نمیتونم بالاتر از SS بگیرم :(
کسی راهی داره ، لطفا بگه ....

بازی را بالاخره تموم کردم ، عجب بازی خفنی بود .
به عنوان اولین تجربه Devil may cry ام تجربه فوق العاده ایی بود . خیلی از بازی لذت بردم فقط ای کاش یه مقدار طولانی تر بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or