میشه یکی بگه این جا را چیکار کنم :
مرحله دهم و اون غول آخر که فکر کنم اسمش باب بارباس بود را چه جوری باید کشت ؟ هر کاری میکنم نمیشه
میشه یکی بگه این جا را چیکار کنم :
مرحله دهم و اون غول آخر که فکر کنم اسمش باب بارباس بود را چه جوری باید کشت ؟ هر کاری میکنم نمیشه

سلام اول اسپويلر بذار تا براي بقيه آخر بازي اسپويل نشهسلام به همگی. میشه بگید این غول آخر که خود داداشمه چطور باید کشت ؟ هرکار میکنم هی دفاع می کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()

Bloody Palace منظورته ؟1 ساعت پیش بازی رو تموم کردم و دوباره روی Son Of Sparda شروع کردم مرحله اول و هم رفتم و نسبت به Nephilim سخت تر شده واقعا :d
خیلی کنجکاوم Heaven Or Hell , Hell And Hell رو تجربه کنم برا همین میخوام یه بار دیگه تموم کنم بازی رو :d
بازی قرار بود یه چیزی داشته باشه که چندتا Wave باشه و بازی کنیم . فکر کنم گفته بودن با یه آپدیت اضافه میشه به بازی . خبری نیست هنوز ؟ یه Bloody داشت توی اسمش فکر کنم :d
این همه میگفتن BP بیش از صد مرحله داره منظورشون 101 مرحله بود؟!Bloody Palace منظورته ؟شایعه شده که قراره با DLC "سقوط ورجیل" عرضه بشه ولی خب میشه امیدوار بود که زودتر بیاد
ظاهراه Bloody Palace هم سختی های مختلفی داره و شامل 101 مرحله و 5 باس فایت میشه

اينجا يعني كسي نيست بگه چند مرحله ست؟الان اون بچه اي كه از داخل شكم اون زن اومد بيرون رو كشتم و اون مرحله هم تموم شد:dمن الان اينجام كه رفتم و چشم اون پيرمرد رو پيدا كردم و بهش دادم همونجا مرحله تموم شد حالا سوالم اينه:من الان تو مرحله چندم؟كل بازي چند مرحل ست؟
اینجا رو کسی میتونه به من یه راهنمایی بده :
فکر کنم مرحله 17 یا 18 باشه ، اونجا که باید چهار تا ستون را از زمین دربیاریم بعد روی یه علائمی بپریم و ضربه بزنیم تا اون شکا ها بچرخه و روی گزینه صحیح قفل بشه ، من خیلی سعی کردم این جا رو رد کنم ولی تو این معما گیر کردم .
قلقی چیزی نداره ؟ مثلا اول روی کدوم کلیک کنیم و ... ؟
ممنون میشم کمک کنید .
تعداد مراحل :اينجا يعني كسي نيست بگه چند مرحله ست؟الان اون بچه اي كه از داخل شكم اون زن اومد بيرون رو كشتم و اون مرحله هم تموم شد:d
مرسي دادا حدس زدم ولي گفتم شايد اين يكي فرق كنه:dنسخه 3و4 رو تموم كردم 20 مرحله بودن:dتعداد مراحل :اون مرحله 18 ـه راه حل جامع براش سراغ ندارم، یه ذره باهاش کار کنید دستتون میادتمام نسخه های DMC بجز نسخه اول 20 مرحله ایی اند، DmC هم همینطوره