DmC: Devil may Cry | Xbox 360

• Thread starter Thread starter versus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میشه یکی بگه این جا را چیکار کنم :

مرحله دهم و اون غول آخر که فکر کنم اسمش باب بارباس بود را چه جوری باید کشت ؟ هر کاری میکنم نمیشه

میشه یکی بگه این جا را چیکار کنم :

مرحله دهم و اون غول آخر که فکر کنم اسمش باب بارباس بود را چه جوری باید کشت ؟ هر کاری میکنم نمیشه

شما اول اون مشت قرمز رنگ ها را انتخاب می کنی (اسمش را یادم نیست) بعد روی دایره های قرمز رنگ که اطراف محیط هستند میزنی (3 تا دایره قرمز) بعد از این که زدی باب تقریبا آبی رنگ میشه می دویی طرفش هما (کله باب) شروع می کنی اون را بزنی بعد از این که اون Health Bar پایین تمام شد یک علامت روی چشمش میاد که با اون چنگک آبی رنگ می کشی بیرون و..............

سلام به همگی. میشه بگید این غول آخر که خود داداشمه چطور باید کشت ؟ هرکار میکنم هی دفاع می کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!8-|
سلام اول اسپويلر بذار تا براي بقيه آخر بازي اسپويل نشه
اون آخر دويل تريگر استفاده كن ls+rs بعد ميتوني بكشيش

یه دو روزی میشه بازی رو تموم کردم. همه ی نکات مثبت و منفی در مورد داستان و گیم پلی و گرافیک به کنار، موسیقیش به نظر من اصلا ارضا کننده نبود. مخصوصا آخرش که دیگه...:|
واسه همین هم این 2 روز همه ش داشتم آهنگ های DMC3 رو گوش میکردم و در نهایت تصمیم گرفتم واسه تجدید خاطرات (و همچنین واسه اونایی که نسخه ی سوم رو بازی نکردن) تم اصلی DMC3 رو آپلود کنم و اینجا بذارم تا دوستان حالشو ببرن. :دی

لینک دانلود

Steal a soul for a second chance
But you will never become a man

My chosen torture makes me stronger
In a life that craves the hunger
A Freedom and a quest for life
Until the end the judgement night

Bless me with your gift of light
Righteous cause on judgement night
Feel the sorrow the light has swallowed
Feel the freedom like no tomorrow

Stepping forth a cure for soul’s demise
Reap the tears of the victim’s cries
Yearning more to hear the suffer (of a)
Of a demon as I put it under

Killed before, a time to kill them all
Passed down the righteous law
Serve a justice that dwells in me
Lifeless corpse as far as the eye can see
The eye can see [ Repeat five times ]

Bless me with the
Leaf off of the tree
On it I see
The freedom reign

We are falling
The light is calling
Tears inside me
Calm me down

Midnight calling
Mist of resolving
Crown me, with the
Pure green leaf

Praise to my father
Blessed by the water
Black night, dark sky
The devil’s cry

[ Repeat three times ]

[back voice]
Life of vengeance, a passive test
Until the grave I will rest
Engage the pressure until it crumbles
The existence of the lifeless black souls

Onward to the sacred battlefield
Where justification and limits are revealed
Tools of steel in rage they conquer
Weed out the killing of victim’s stalker

The powers proven to end the madness
Upon I take it to end the savage
The rays of light a truth of meaning
To my father the blood is pleading

A justice rage for all to feel
With innocent cries and hatred squeals
The gore of evil seems to satisfy
When slain an maimed and pacified
My chosen torture makes me stronger
In a life that craves the hunger
A Freedom and a quest for life
Until the end the judgement night

Watch the footsteps but never follow
If you want to live tomorrow
Steal a soul for a second chance
But you will never become a man

1 ساعت پیش بازی رو تموم کردم و دوباره روی Son Of Sparda شروع کردم مرحله اول و هم رفتم و نسبت به Nephilim سخت تر شده واقعا :d
خیلی کنجکاوم Heaven Or Hell , Hell And Hell رو تجربه کنم برا همین میخوام یه بار دیگه تموم کنم بازی رو :d
بازی قرار بود یه چیزی داشته باشه که چندتا Wave باشه و بازی کنیم . فکر کنم گفته بودن با یه آپدیت اضافه میشه به بازی . خبری نیست هنوز ؟ یه Bloody داشت توی اسمش فکر کنم :d

1 ساعت پیش بازی رو تموم کردم و دوباره روی Son Of Sparda شروع کردم مرحله اول و هم رفتم و نسبت به Nephilim سخت تر شده واقعا :d
خیلی کنجکاوم Heaven Or Hell , Hell And Hell رو تجربه کنم برا همین میخوام یه بار دیگه تموم کنم بازی رو :d
بازی قرار بود یه چیزی داشته باشه که چندتا Wave باشه و بازی کنیم . فکر کنم گفته بودن با یه آپدیت اضافه میشه به بازی . خبری نیست هنوز ؟ یه Bloody داشت توی اسمش فکر کنم :d
Bloody Palace منظورته ؟ :دی شایعه شده که قراره با DLC "سقوط ورجیل" عرضه بشه ولی خب میشه امیدوار بود که زودتر بیاد :دی ظاهراه Bloody Palace هم سختی های مختلفی داره و شامل 101 مرحله و 5 باس فایت میشه

من الان اينجام كه رفتم و چشم اون پيرمرد رو پيدا كردم و بهش دادم همونجا مرحله تموم شد حالا سوالم اينه:من الان تو مرحله چندم؟كل بازي چند مرحل ست؟

Bloody Palace منظورته ؟ :دی شایعه شده که قراره با DLC "سقوط ورجیل" عرضه بشه ولی خب میشه امیدوار بود که زودتر بیاد :دی ظاهراه Bloody Palace هم سختی های مختلفی داره و شامل 101 مرحله و 5 باس فایت میشه
این همه می‌گفتن BP بیش از صد مرحله داره منظورشون 101 مرحله بود؟!=)) :دی :|

بازیو 3 بار تموم کردم
این 3 درجه سختیِ ابتدایی بازی واسه خوردسالان طراحی شده بود؟
درجه ی son of sparda یک درجه ی بالانس متعادل بود برای این سبک بازی، ولی بازم خیلی اسون بود با توجه به قدرت و توانایی هایی که از قبل بدست اوردی !
روی درجه ی بهشت یا جهنم هم بازی رو تموم کرد، فانه :d
فقط dante most die ادم رو به چالش میکشه کامل
و بدترین قسمت بازی مینی گیم ها بود که خنده دار بود
این هر کدوم رو بار اول میتونستی تکمیل کنی ! یه دویل می کرای بود و یه مینی گیم های غیر قابل تموم کردن ! 8-|
اینا مشکلاتش بود، ولی خودِ بازی خیلی عالی بود از همه نظر

اینجا رو کسی میتونه به من یه راهنمایی بده :

فکر کنم مرحله 17 یا 18 باشه ، اونجا که باید چهار تا ستون را از زمین دربیاریم بعد روی یه علائمی بپریم و ضربه بزنیم تا اون شکا ها بچرخه و روی گزینه صحیح قفل بشه ، من خیلی سعی کردم این جا رو رد کنم ولی تو این معما گیر کردم .
قلقی چیزی نداره ؟ مثلا اول روی کدوم کلیک کنیم و ... ؟

ممنون میشم کمک کنید .

من الان اينجام كه رفتم و چشم اون پيرمرد رو پيدا كردم و بهش دادم همونجا مرحله تموم شد حالا سوالم اينه:من الان تو مرحله چندم؟كل بازي چند مرحل ست؟
اينجا يعني كسي نيست بگه چند مرحله ست؟الان اون بچه اي كه از داخل شكم اون زن اومد بيرون رو كشتم و اون مرحله هم تموم شد:d

اینجا رو کسی میتونه به من یه راهنمایی بده :

فکر کنم مرحله 17 یا 18 باشه ، اونجا که باید چهار تا ستون را از زمین دربیاریم بعد روی یه علائمی بپریم و ضربه بزنیم تا اون شکا ها بچرخه و روی گزینه صحیح قفل بشه ، من خیلی سعی کردم این جا رو رد کنم ولی تو این معما گیر کردم .
قلقی چیزی نداره ؟ مثلا اول روی کدوم کلیک کنیم و ... ؟

ممنون میشم کمک کنید .
اون مرحله 18 ـه
راه حل جامع براش سراغ ندارم، یه ذره باهاش کار کنید دستتون میاد
اينجا يعني كسي نيست بگه چند مرحله ست؟الان اون بچه اي كه از داخل شكم اون زن اومد بيرون رو كشتم و اون مرحله هم تموم شد:d
تعداد مراحل :
تمام نسخه های DMC بجز نسخه اول 20 مرحله ایی اند، DmC هم همینطوره

آخرین ویرایش:
اون مرحله 18 ـه راه حل جامع براش سراغ ندارم، یه ذره باهاش کار کنید دستتون میاد
تعداد مراحل :
تمام نسخه های DMC بجز نسخه اول 20 مرحله ایی اند، DmC هم همینطوره
مرسي دادا حدس زدم ولي گفتم شايد اين يكي فرق كنه:dنسخه 3و4 رو تموم كردم 20 مرحله بودن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or