منم خیلی دوست داشتم بازی روی PC بیاد ولی از اونجایی که بازی های قبلی NT روی PC نیومده یه ذره بعیده این نسخه جدید روی PC بیاد ، البته یه وقت دیدی Capcom مثل نسخه 4 بازی بعد از چند ماه بازی رو برای PC هم پورت کردمن هیچ وقت نسبت به داستان پردازی کپکام شکی نداشتم و اگر اینی که شما میگید درست باشه,پس نگرانی های من در مورد این شماره ی جدید بی معنی و بی مورده.
فقط کاش روی PC هم تایید بشه,هر چند که امیدی بهش ندارم.
شما بازی کنید و برای ما تعریف کنید
خدا کنه همینجوری باشه.چون یه خبر شنیدم که میگفت NT میخواد از این پس بازی هاش رو روی چند پلتفرم عرضه کنه.منم خیلی دوست داشتم بازی روی PC بیاد ولی از اونجایی که بازی های قبلی NT روی PC نیومده یه ذره بعیده این نسخه جدید روی PC بیاد ، البته یه وقت دیدی Capcom مثل نسخه 4 بازی بعد از چند ماه بازی رو برای PC هم پورت کرد
مشکل از پلتفرم PC نیست مشکل از NT چون قبلا برای PC بازی نساخته و درواقع این NTـه که توانایی و تجربه ساخت بازی برای PC رو ندارهخدا کنه همینجوری باشه.چون یه خبر شنیدم که میگفت NT میخواد از این پس بازی هاش رو روی چند پلتفرم عرضه کنه.
امیدوارم شایعه نباشه و همچین کاری کنه.حالا مگه PC چی کم داره که همچین کاری نمیکنن؟
در جواب آتوسا :
وقتی میگی علی خب مشخص کن با کدوم علی هستیاول فکر کردم با نظر من مخالفی بعدش دیدم با من نیستی
![]()
هنوز جزئیات زیادی در مورد داستان نگفتن ولی مثل اینکه حالت کلی داستان همونه ( اسپاردا و 2000 سال پیش و Eva و ... ) ولی تغییراتی هم داشته مثلا گویا Eva توی این نسخه انسان نبوده و درواقع فرشته بوده ، یا داستان توی این نسخه در مورد موندوس نیست و درباره شهری به اسم Limbo ـه:d:d:d
من موافقم دانته ی جدید خیلی خیلی به دانته ی 3 شباهت داره فقط هنوز یه سوالی برام اومده و اون هم اینه که آیا داستان ریبوت شده ؟ یا سرآغازه ؟
طرف قبلا معتاد بوده ترکش دادن شده این تریلر جدیدش رو ببین:d اینجور هم شنیدیم داستانش از دانته جداست
اره این یارو که اصلا شبیه دانته نیست یه معتاد که جو گیر شده فکرکرده دانته است{من خودم این یارو ترک دادم:d :d}

خب مثه اینکه بد نیست اما اینکه اوا رو تغییر دادن و کردن فرشته یه ذره مسخره شده فعلا که منتظریم شاید بازم اطلاعات جدیدی از داستان منتشر بشههنوز جزئیات زیادی در مورد داستان نگفتن ولی مثل اینکه حالت کلی داستان همونه ( اسپاردا و 2000 سال پیش و Eva و ... ) ولی تغییراتی هم داشته مثلا گویا Eva توی این نسخه انسان نبوده و درواقع فرشته بوده ، یا داستان توی این نسخه در مورد موندوس نیست و درباره شهری به اسم Limbo ـه
منم دوست داشتم بازی با MT Framework 2 ساخته باشه ولی متاسفانه این موتور برای بازیسازای خارجی قابل استفاده نیست ( علاوه بر این زبانش هم کاملا ژاپنیه )هر چقدر از شخصیت جدید بازی بدتون بیاد مثل خودم ولی دیگه انصافا یکم جانب حق رو در مورد گرافیک و Level Design و Location Design رعایت کنید. Concept و Trailer هایی که از بازی اومده بیرون نشون میده که تیم سازنده ایده های جالبی لااقل تو قسمت های گفته شده دارند. در حالت مبارزه وقتی کل اشیاء از مکانشون حرکت میکنند و همه چیز بهم ریخته هست بنظرم نکته جالبی بود. من یکم شک دارم Ninja Theory داره با موتور خودش بازی رو میسازه یحتمل داره با MT Framework 2 خود کپکام کار میکنه چون استایل گرافیکی بازی در کل شبیه بازیهای دیگه کپکام هست و ازونطرف DMC یک Hack'n Slash با سرعت بالا هست و فریم بالا و پایدار و نرم بودن گیمپلی مساله مهمی هست که من تابحال تو کلیه بازیهای Ninja Theory چنین نکاتی رو به نحو احسن ندیدم.
البته لیمبو شهر نیست,لیمبو یه نوع برزخ هست اگه اشتباه نکنم<که اگه دقت کنی تو تریلر فقط دانته تو لیمبو دیده می شد چون رگه ی شیطانی داره,,ولی اون زنه(هر کی که بود)انسان بود و دیده نمی شد...هنوز جزئیات زیادی در مورد داستان نگفتن ولی مثل اینکه حالت کلی داستان همونه ( اسپاردا و 2000 سال پیش و Eva و ... ) ولی تغییراتی هم داشته مثلا گویا Eva توی این نسخه انسان نبوده و درواقع فرشته بوده ، یا داستان توی این نسخه در مورد موندوس نیست و درباره شهری به اسم Limbo ـه
آره درست میگی فرخ جان ( درست گفتم ؟البته لیمبو شهر نیست,لیمبو یه نوع برزخ هست اگه اشتباه نکنم<که اگه دقت کنی تو تریلر فقط دانته تو لیمبو دیده می شد چون رگه ی شیطانی داره,,ولی اون زنه(هر کی که بود)انسان بود و دیده نمی شد...