DmC: Devil may Cry | PS3

نظرتون درباره بازی چیه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    34
در ضمن Dont worry!!:d
تو ايام نوروز بازي خاصي نمياد كه بخوام بخرم!
البته امسال تو مارچ بازی های خیلی خیلی زیادی میادش که 3-4 تاش بنظر من تجربه کردنش واجب هست. مارچ هم میشه اواخر اسفند و تو عید و این حرف ها دیگه!

البته امسال تو مارچ بازی های خیلی خیلی زیادی میادش که 3-4 تاش بنظر من تجربه کردنش واجب هست. مارچ هم میشه اواخر اسفند و تو عید و این حرف ها دیگه!

نزدیکترین فکر کنم گاو باشه که هفته قبل از عید میاد و کار رو برای نیما که فکر کنم اوریج خور باشه سخت میکنه

آقا بالخره چجوریه ؟ افت فریم داره ، نداره ؟ الان نسخه 360 بخریم یا ps3 ?
من تو نسخه 360 تو بازی که افت فریم ندارم، کات سین ها هم هیچ مشکلی ندارن!
ولی امیر دقت کردی کات سین هاش افت فریم داره? چهره ها هم جالب نیست!:دی
اما معلومه داستانش باحاله ها , از اون سلاح L2 خیلی خوشم اومد
من (نسخه 360) اصلا افت فریم تو کات سین ندارم! چهره ها هم فقط به نظرم اون دختره که اول بازی کنار ماندس بود افتضاح طراحی شده بود و بقیه مشکلی ندارن!
داستانش خداس:x اون سلاح L2 و R2 هم خیلی جالبه:x یکم جلو تر که بری یه ویژگی برای اون دو تا باز می‌کنه!

---------- نوشته در 01:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:10 PM ارسال شده بود ----------

خب IGN هم تو نقد نسخه PS3 اشاره کرده که این نسخه مشکل افت فریم داره:
PS3 version has expected UE3 frame-rate issues, apparently.

دوستان از جمله امیر میشه بگین این ویژگی هایی که تو گیم پلی هست کدوماش تو نسخه های قبلی بوده و کدوماش جدیده؟مثلا همین L2 R2 یا چیزای دیگه

دوستان از جمله امیر میشه بگین این ویژگی هایی که تو گیم پلی هست کدوماش تو نسخه های قبلی بوده و کدوماش جدیده؟مثلا همین L2 R2 یا چیزای دیگه
فقط استفاده از اسلحه با مربع تو نسخ قبلی بوده:دی
L2 و R2 کاملا جدیده! تو نسخه اول برای تغییر اسلحه باید استارت می‌زدید و سلاح گرم و سرد رو انتخاب می‌کردید!
تو نسخه سوم که انجام دادنش بر همه واجبه هم با زدن R2 سلاح سرد سوییچ می‌شد و با L2 سلاح گرم!
این تو کاملا جدید شده و با نگه داشتن L2 از سلاح فرشته ای و با نگه داشتن R2 از سلاح شیطانی استفاده می‌کنی!
تا جایی که من رفتم هنوز سلاح گرم جدیدی نداره و فعلا Ebony & Ivory (همون دو تا اسلحه دانته) رو دارم فقط!
تنها چیز های مطابق با نسخه های قبلی هم یکی همین E & I و یکی هم Rebillion شمشیر دانته!
اون زن هایی که می‌ری پیششون برای آپگرید و.. هم تو نسخ قبلی شیر بودن!

دوستان ببخشید واقع من در مورد باگ وافت فریم نمی دونم ابتدایی هستم در این باره لطفا بیگید اگر افت فریم داشته باشیم بازی چه طوری میشه یا باگ ببخشید زحمتتون میدم

دوستان ببخشید واقع من در مورد باگ وافت فریم نمی دونم ابتدایی هستم در این باره لطفا بیگید اگر افت فریم داشته باشیم بازی چه طوری میشه یا باگ ببخشید زحمتتون میدم

باو بیخیال ولش کن :دی
حالا ما یه چرتو پرتایی گفتیم, شما زیاد جدی نگیر:دی

همون بهتر که ندونی و بشینی بازی کنی و لذت ببری !

-------------------

( ما تازه فهمیدیم Backlight Bleed چیه ، دیگه نمیتونیم تو صفحه led مون نگاه کنیم ، انگار نه انگار تا دیروز میگفتیم خداست ! :|:d )

باو این چیه خدایی مردونه DMC 4 جلوی این شاهکار بود
اصلا خوشم نیومد
اول بازی که شروع شد کلا ابرومون جلوی خانواده رفت این از این :|
بعدشم افت فریم و کات سین های بی کیفیت و لود بد تکسچر ها کلی رو اعصاب بود
خدایی باید یک پچ درست و حسابی برای بازی بدن

از حیث گرافیک تکنیکی جلوی DMC 4 که رو 60 فریم بود و بازم گرافیک فوقالعاده ای ارائه میداد ، گند زدن واقعا !

پیشرفت گرافیک بصری بازی هم به هیچ عنوان در حدی نیست که بشه مشکلات تکنیکیش رو توجیه کرد !

کم کاری در کم کاری تو این بخش ...

گیم پلی و داستان و حال و ریبوت و ... بازی باید تموم بشه کامل تا بشه نظر داد
( تا اینجا خوب بوده ! )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or