البته امسال تو مارچ بازی های خیلی خیلی زیادی میادش که 3-4 تاش بنظر من تجربه کردنش واجب هست. مارچ هم میشه اواخر اسفند و تو عید و این حرف ها دیگه!در ضمن Dont worry!!:d
تو ايام نوروز بازي خاصي نمياد كه بخوام بخرم!
البته امسال تو مارچ بازی های خیلی خیلی زیادی میادش که 3-4 تاش بنظر من تجربه کردنش واجب هست. مارچ هم میشه اواخر اسفند و تو عید و این حرف ها دیگه!
من تو نسخه 360 تو بازی که افت فریم ندارم، کات سین ها هم هیچ مشکلی ندارن!آقا بالخره چجوریه ؟ افت فریم داره ، نداره ؟ الان نسخه 360 بخریم یا ps3 ?
من (نسخه 360) اصلا افت فریم تو کات سین ندارم! چهره ها هم فقط به نظرم اون دختره که اول بازی کنار ماندس بود افتضاح طراحی شده بود و بقیه مشکلی ندارن!ولی امیر دقت کردی کات سین هاش افت فریم داره? چهره ها هم جالب نیست!
اما معلومه داستانش باحاله ها , از اون سلاح L2 خیلی خوشم اومد
اون سلاح L2 و R2 هم خیلی جالبه
یکم جلو تر که بری یه ویژگی برای اون دو تا باز میکنه!PS3 version has expected UE3 frame-rate issues, apparently.
فقط استفاده از اسلحه با مربع تو نسخ قبلی بودهدوستان از جمله امیر میشه بگین این ویژگی هایی که تو گیم پلی هست کدوماش تو نسخه های قبلی بوده و کدوماش جدیده؟مثلا همین L2 R2 یا چیزای دیگه
دوستان ببخشید واقع من در مورد باگ وافت فریم نمی دونم ابتدایی هستم در این باره لطفا بیگید اگر افت فریم داشته باشیم بازی چه طوری میشه یا باگ ببخشید زحمتتون میدم
دوستان ببخشید واقع من در مورد باگ وافت فریم نمی دونم ابتدایی هستم در این باره لطفا بیگید اگر افت فریم داشته باشیم بازی چه طوری میشه یا باگ ببخشید زحمتتون میدم
:d )