DmC در دنیایی موازی و با Dante ـی متفاوت اتفاق می افتد

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
8b8b5004cfc084dccaae1d880e87dba8.png

دانته نیمه شیطان و نیمه فرشته در DmC آن دانته ایی نیست که از سری Devil May Cry میشناسید

خبر عجیبیست ولی مجله Degeki PlayStation توضیح میدهد : بازی Ninja Theory در دنیایی موازی اتفاق می افتد

دانته ایی که ما میشناسیم و دوستش داریم در دنیایی خودش و Marvel Vs Capcom وجود دارد ، به گفته مجله این تغییر خط داستانی پیشنهاد نینجا تئوری بوده است

دانته DmC قدرت های شیطانی و فرشته ایی دارد که میتوانید با زدن یک دکمه بین آنها Switch کنید ، همچنین در DmC نیز Devil Trigger وجود دارد ولی اینبار دانته تبدیل به شیطان نمیشود و بجای آن دشمنان فریز میشوند

DmC Devil May Cry در حال ساخت برای کنسول های PS3 و Xbox 360 میباشد

منبع

در مورد دنیای موازی انیمه اشتاین گیت رو نگاه کنین که مفصل در مورد دنیای موازی توضیح میده.
از این دانته من حمایت میکنم، قیافش چون چرکولکه به نظر شر هم میاد.

برداشت من از این خبر اینه که بعد از DmC کاپکام دوباره برمیگرده به سری اصلی و DMC5 رو میسازه
برداشت شما*کاملا اشتباهه. عزیزم اینا گفتن ریبوت میدونی یعنی چی؟ یعنی هر چیزی که تا حالا از دانته قبلی میشناختی با خودت به گور ببر.

برداشت شما*کاملا اشتباهه. عزیزم اینا گفتن ریبوت میدونی یعنی چی؟ یعنی هر چیزی که تا حالا از دانته قبلی میشناختی با خودت به گور ببر.
اتفاقا برداشت من خیلی هم درسته ، ریبوت با دنیای موازی خیلی فرق داره ( اول گفتن ریبوت ولی الان وقتی دیدن هوادارا دارن اعتراض میکنند و حاظر نیستن بازی رو بخرن گفتن دنیای موازیه )

ریبوت یعنی تمام داستانها و شخصیتهای قبلی رو بریز دور و بازی جدید قراره کاملا جای بازی قبلی رو بگیره ، ولی دنیای موازی یعنی هنوز بازی های قبلی و شخصیت های قبلی وجود دارن و این نسخه جدید فقط ورژن جدید از اونهاست و داستان و شخصیت های اصلی دست نخورده باقی میمونند ( دنیای موازی به زبون دیگه میشه Spin Off )

اتفاقا برداشت من خیلی هم درسته ، ریبوت با دنیای موازی خیلی فرق داره ( اول گفتن ریبوت ولی الان وقتی دیدن هوادارا دارن اعتراض میکنند و حاظر نیستن بازی رو بخرن گفتن دنیای موازیه )

ریبوت یعنی تمام داستانها و شخصیتهای قبلی رو بریز دور و بازی جدید قراره کاملا جای بازی قبلی رو بگیره ، ولی دنیای موازی یعنی هنوز بازی های قبلی و شخصیت های قبلی وجود دارن و این نسخه جدید فقط ورژن جدید از اونهاست و داستان و شخصیت های اصلی دست نخورده باقی میمونند ( دنیای موازی به زبون دیگه میشه Spin Off )
یک خورده پیچیده هست ولی منم با dante never cry موافقم.گر چه میدونم که این بازی خراب میکنه اون به طرز شدید.اخه موندم چرا عین ادم نمیدن کامیا بسازه ما رو راحت کنه؟Bayoneta گیم پلی فوق العاده ای داشت ولی کلا باهاش مثل DMC حال نمیکنم.

Absolutely Confirm
گرچه یه کوچولو اسپین آف با دنیایه موازی فرق میکنه... ولی کاملاً با علی دانته عزیز موافقم...

منم با برادر علی دانته موافقم.
قابل توجه اون بالایی:
استاد چرا همیشه اون نقطه بالای عکس اواتارت که مربوط به اف یا ان بودنت هست خاموشه در حالیکه تو سایتی؟

در مورد قسمت سبز ، خیر ولی اطمینان دارم که خوب از آب درمیاد
در مورد قسمت قرمز ، بله داستان خوب بود اما ناقص بود (شماره 3) برای مثال : مگه بعد از مرگ اوا ، ورجیل اسیر نشد دانته فرار کرد ، بعد یهو چی شد ورجیل برگشت و خواست قدرتو بدست بگیره!!! آرخام از کحا پیداش شد؟ ورجیل چطور آرخام رو پیدا کرد؟ دلیل اینکه ورجیل از دانته متنفره چیه؟ و....خیلی چراهای دیگه
در مورد قسمت قهوه ای ، شما از کجا می دونین معتاده ، صد بار گفتم بازم میگم کتک خورده! بعدشم نباید اینقدر نگاه آدم سطحی باشه به مسائل
در مورد قسمت آبی : چی ؟ این از اون حرفا بودا :| داستان دویل یه داستان فلسفیه که از شماره ی اول مسیر خوبی رو در پیش گرفت اما بعدش دچار انحرافاتی شد که داستان رو از مسیر اصلی خارج کرد ، شما خودتون از داستان چیزی متوجه نمیشین به گیم پلیش علاقمندین خوب از طرف خودتون حرف بزنین نه بقیه !

در مورد قسمت آخر هم ، وقتی بازی بیاد بیرون همه چیز معلوم میشه
lol times infinite!
هنوز تاریخ نداره بازی، حرف از مطمئن بودن راجب داستان خوبش میزنید! ضمنا تمام نکاتی هم گفتید راجب داستان مجهول زیبایی داستان رو نشون میده دلیل نداره از اول تا آخر بیاد قصه بگن و بازی تموم شه. کما اینکه خیلی از این چیزایی که گفتید توی دنیای DMC روشن شده.
شما هم میتونی بری از n تا dmc باز بپرسی که dmc رو بخاطر داستانش دنبال میکنن یا خود شخص دانته! همین کم مونده بود شما بیای بگی چیزی از داستان دویل می کرای متوجه نمیشین :))!
حالا باحالی حرفتون اینه که میگید داستان خوب میشه و کلا بهتر از همه dmc ها در حالی که هیچی معلوم نیست، اما گیم پلی ـی که تقریبا روشن شده چجوریه میشه " زمان عرضه مشخص میشه " :))!

نه علی جان این جوری نیست ، ریبوت ، همیشه ریبوت هست ... و مقوله اسپینآف کاملا ازون جداست . اسپینآف اتفاقا توی دنیای بازی رخ میده ، و نر در دنیای موازی ... اصلا ما دنیای موازی نداریم . یه فضا(دنیا) هست که بازی توی اون رخ میده ، OK . حالا اگه من بیام توی این دنیا هر یک از عناصرم رو از نو تعریف کنم ، مث کرکتر اصلی ، در واقع من ریبوت کردم . اما اسپینآف شما دنیات هومنه ، چیز جدیدی خلق نمیکنی ، یا عناصر موجودت رو "ازنوتعریف نمیکنی" ؛ این از نو تعریف کردن جوهره اصلی Reeboot هست ؛ کاری که کسلوانیا : اربابن سایه انجام داد ؛ این که میگی تمام شخصیت های بازی رو دور نمیریزه و از نو ورژن دیگه ای رو خلق میکنه ، به معنای واقعی کلمه "ریبوت" هست . زیاد به چیزهایی که کپکام و فنها میگن توجه نکن ، این بازی یک ریبوت از سری DMC هست ...
===
پ.ن : الآن ربط Bayonetta به این تاپیک چیه الله اعلم .
پ.ن2:کی برای داستان DMC بازی میکنه ؟!

lol times infinite!هنوز تاریخ نداره بازی، حرف از مطمئن بودن راجب داستان خوبش میزنید! ضمنا تمام نکاتی هم گفتید راجب داستان مجهول زیبایی داستان رو نشون میده دلیل نداره از اول تا آخر بیاد قصه بگن و بازی تموم شه. کما اینکه خیلی از این چیزایی که گفتید توی دنیای DMC روشن شده.
شما هم میتونی بری از n تا dmc باز بپرسی که dmc رو بخاطر داستانش دنبال میکنن یا خود شخص دانته! همین کم مونده بود شما بیای بگی چیزی از داستان دویل می کرای متوجه نمیشین :))!
Worthless for type but I have to
پیشاپیش اگه به کسی اهانت شد عذرخواهی میکنم...
اول از همه بگم که در حالت کلی حق با شماست، ولی نباید همه چیز رو بیان به آدم بگن که... آدم عقل داره، فکر داره، شعور داره و اگه به کار بیوفتن میتونه بین بعضی مسائل ارتباط برقرار کنه...
من از داستان این بازی دفاع میکنم... چون هرچی باشه واسه قبل از اینه که دانته قدرت شیطانیش (Inferno) رو بدست بیاره و همین پتانسیل جذاب شدنش رو داره (با دیدن تریلرها و مقالات میتونی به این موهم دست پیدا کنی) اگه هم نمیخواید زحمت همین هم بکشید، از تریلر میفهمید که موهایه دانته مشکیه... حالا حوصله اینکه بگم این چه ربطی داره به این قضیه رو ندارم ولی اگه بازم مجبورشم میگم
بنده 7بار شماره یک رو تموم کردم 2بار شماره 2رو تموم کردم 15بار شماره 3 رو تموم کردم و 22بار شماره 4 رو تموم کردم (با نزدیک به 200ساعت بازی) و هنوز هم میگم نقطه قوت این سری داستانش هست (برید لااقل ریتینگ سایتا رو به داستانش ببینید) اونا هم که دانته رو انتخاب میکنن ناشی از سن پایین و درک پایینشون از فلسفه بازی میشه؛ اینم بدونید که تو ایران به علت ضعف گیمرها تو انگلیسی کسی به داستان توجه نمیکنه و اسیر گیم پلی محشرش میشن اما تو فروم هایه خارجی بیشتر از گیم پلی به داستان اهمیت میدن...
اما شما هم مجبور نیستی نه الان نظر بدی، نه نظر بقیه رو اینطوری زیر سؤال ببری؛ صبر کن بازی اوومد، بازیش کن بعد بحث کنیم...

• Like
Reactions: devil girl
نه علی جان این جوری نیست ، ریبوت ، همیشه ریبوت هست ... و مقوله اسپینآف کاملا ازون جداست . اسپینآف اتفاقا توی دنیای بازی رخ میده ، و نر در دنیای موازی ... اصلا ما دنیای موازی نداریم . یه فضا(دنیا) هست که بازی توی اون رخ میده ، OK . حالا اگه من بیام توی این دنیا هر یک از عناصرم رو از نو تعریف کنم ، مث کرکتر اصلی ، در واقع من ریبوت کردم . اما اسپینآف شما دنیات هومنه ، چیز جدیدی خلق نمیکنی ، یا عناصر موجودت رو "ازنوتعریف نمیکنی" ؛ این از نو تعریف کردن جوهره اصلی Reeboot هست ؛ کاری که کسلوانیا : اربابن سایه انجام داد ؛ این که میگی تمام شخصیت های بازی رو دور نمیریزه و از نو ورژن دیگه ای رو خلق میکنه ، به معنای واقعی کلمه "ریبوت" هست . زیاد به چیزهایی که کپکام و فنها میگن توجه نکن ، این بازی یک ریبوت از سری DMC هست ...
===
پ.ن : الآن ربط Bayonetta به این تاپیک چیه الله اعلم .
پ.ن2:کی برای داستان DMC بازی میکنه ؟!
در مورد Spin-Off درست میگی و اشتباه از من بود

ولی در مورد DmC : کیوان دنیای موازی خیلی با ریبوت فرق داره همین الان توی سایت هایی مثل NeoGaf ، IGN ، Capcom Unity یا اصلا همین منبع من siliconera دارن کاپکام رو مسخره میکنند که چطوری زیر حرف خودشون زدن و ریبوت رو تبدیل کردن به دنیای موازی .
هر دومون میدونیم وقتی یه بازی ریبوت شد یعنی داستان ها و نسخه های قبلی رو بریز بیرون ( Tomb Raider ) و خودت رو با نسخه های جدید وفق بده ، اول کاپکام اعلام کرد بازی رو قراره ریبوت کنه و داستان دانته رو از اول بگه ولی الان وقتی دیده بازی این همه Feed Back منفی داره و احتمال موفق شدنش کمه داره میگه بازی ریبوت نیست و توی دنیای موازی اتفاق میوفته و شخصیت ها و داستان های قبلی توی یک دنیای دیگه هنوز وجود دارن ( اگه بازی قراره ریبوت بشه یعنی همه چیز قراره از اول پاک بشه و دوباره نوشته بشه ولی اینجا اینطوری نیست )
The Dante we know and love still exists in our world and the Marvel vs. Capcom 3 universe
اینکار کاپکام یه جورایی Damage Control حساب میشه ، که اگه DmC موفق نشد دوباره برگرده و سری اصلی رو ادامه بده در ضمن توی منبع دیگه یه جمله خیلی عجیب تر نوشته بود که یه جورایی غیر قابل باوره ولی اونجا هم به نقل از Dengeki PlayStation گفته بود که :

that the storyline in DmC would shift at some point in the game.

?!Does this imply that the Dante from Devil May Cry 1-4 will appear in DmC
اصولا بعد از ریبوت شدن یه سری دیگه نباید خبری از شخصیت های نسخه قبل باشه ( منظورم دقیقا همون شخصیت هاست نه نسخه ریبوت شدشون ) ولی اینجا حتی این احتمال رو دادن که دانته قدیمی شاید توی DmC حضور داشته باشه

در کل این دنیای موازی کاملا با ریبوت فرق داره و کاپکام نخواست ریسک کنه برای همین ریبوت رو به دنیای موازی تغییر داد

آخرین ویرایش:
حالا باحالی حرفتون اینه که میگید داستان خوب میشه و کلا بهتر از همه dmc ها در حالی که هیچی معلوم نیست، اما گیم پلی ـی که تقریبا روشن شده چجوریه میشه " زمان عرضه مشخص میشه " :))!
فکر نمی کنم کسی رو مسخره کرده باشم که با تمسخر رو به رو شده باشم ، حتما n تا dmc باز در ایران رو میگین ، کسایی که زبان انگلیسیشون صفره و و چیزی از داستان نمی فهمن ! خب اگه متوجه می شدین که چنین حرفی نمی زدین !
من نگفتم بهتر از همه ی dmc ها میشه ، حدس زدم که داستانی در پیش رو داریم که دیگه نقاط ضعیف dmc های قبل در اون برطرف شده باشه
توجه خالص به گیم پلی کردن نشون دهنده ی ضعف بازیکن در درک یه اثر هست

• Like
Reactions: Arth@s
فکر نمی کنم کسی رو مسخره کرده باشم که با تمسخر رو به رو شده باشم ، حتما n تا dmc باز در ایران رو میگین ، کسایی که زبان انگلیسیشون صفره و و چیزی از داستان نمی فهمن ! خب اگه متوجه می شدین که چنین حرفی نمی زدین !
من نگفتم بهتر از همه ی dmc ها میشه ، حدس زدم که داستانی در پیش رو داریم که دیگه نقاط ضعیف dmc های قبل در اون برطرف شده باشه
توجه خالص به گیم پلی کردن نشون دهنده ی ضعف بازیکن در درک یه اثر هست
خب دویل این سبک کار کپکامه که تو تمام بازیاش ابهام میذاره!!! نمونش RE.کلا سبک کارشون خوبه.من که خوشم میاد.دمشون گرم.

خب بچه ها این دنیای موازی هم رویت شد :دی این تریلر رو ببینید تا همه چی دستتون بیاد در واقع تکمیل شده ی تریلر tgs ـه ! گویا جدید هست و برای امروز (توی بخش تریلرها بچه ها گذاشتن) :دی نکته ای که هست اینه که دنیای موازی اینا اونی نیست که شما فک میکنید دنیای موازی اینا همون دنیای بیونتا ی استاد ـه که اینا از روش اسکی رفتن !!! اگه دقت کنید توی اوایل تریلر میبینید که محیط شهر داره داغون میشه ولی کسی اونحا نیست همون اتفاقاتی که توی بیونتا می افتاد و بعد بیونتا بین دو محیط خودش رو جابهجا میکرد یا اگه دقت کنید توی گوشه کنار خیابون آدم های معمولی رو میبینید که به شکل تقریباً نامرئی هستن و هی غیب و ظاهر میشن و باز هم just like bayonetta ! در کل تمام تلاش اینا توی یه چیز خلاصه میشه ! ساختن یه DmC ای که از بیونتا کپی شده ! :دی
اینم تریلر :
http://trailers-ak.gametrailers.com...gs11_specialextended_jp_1280x720_3500_h32.mp4

خب بچه ها این دنیای موازی هم رویت شد :دی این تریلر رو ببینید تا همه چی دستتون بیاد در واقع تکمیل شده ی تریلر tgs ـه ! گویا جدید هست و برای امروز (توی بخش تریلرها بچه ها گذاشتن) :دی نکته ای که هست اینه که دنیای موازی اینا اونی نیست که شما فک میکنید دنیای موازی اینا همون دنیای بیونتا ی استاد ـه که اینا از روش اسکی رفتن !!! اگه دقت کنید توی اوایل تریلر میبینید که محیط شهر داره داغون میشه ولی کسی اونحا نیست همون اتفاقاتی که توی بیونتا می افتاد و بعد بیونتا بین دو محیط خودش رو جابهجا میکرد یا اگه دقت کنید توی گوشه کنار خیابون آدم های معمولی رو میبینید که به شکل تقریباً نامرئی هستن و هی غیب و ظاهر میشن و باز هم just like bayonetta ! در کل تمام تلاش اینا توی یه چیز خلاصه میشه ! ساختن یه DmC ای که از بیونتا کپی شده ! :دی
اینم تریلر :
http://trailers-ak.gametrailers.com...gs11_specialextended_jp_1280x720_3500_h32.mp4
احسان این تریلر دیروز منتشر شده و فقط 20 ثانیه اش جدیده ولی بازم ممنون برای لینک ;)

همین طوری به قدر کافی وضعیت بازی پیچیده است لااقل تو دیگه پیچیده ترش نکن :دی اتفاقا این دنیاش با بایونتا فرق داره و تنها وجه اشتراکشون همین هاله مانند بودن آدماشونه ( که اینم حتی فرق داره توی بیونتا انسان ها کاملا پیدا بودن ولی توی DmC هی ناپدید میشن و دوباره به صورت هاله پیدا میشن )

اتفاقا Tameem خیلی از بیونتا انتقاد کرده و گفته زیادی ژاپنیه ، علاوه بر اون IP بیونتا متعلق به PlatinumGames ـه در صورتی که IP دویل می کرای متعلق به Capcom ـه و اصلا امکان این که این دوتا بازی توی یه دنیا اتفاق بیوفتن خیلی کمه

توی دنیای DmC همه چیز غیر از Limbo طبیعیه و در واقعه این Limbo ـه که دنبال دانته است و خود شهر زنده است و سعی میکنه دانته رو بکشه و فقط زمانی انسان ها هاله مانند میشند که دانته به درون Limbo کشیده میشه ولی توی بیونتا هر جا که بیونتا دوست داشته باشه میتونه به دنیای فرشته ها و شیاطین دسترسی داشته باشه ( همون حالتی که فرشته ها رو میبینه ) ، علاوه بر اون توی بیونتا فرشته ها همگی شبیه مجسمه اند ولی توی DmC امکان نداره اینطور باشه چون مادر دانته فرشته بوده و یه مجسمه که نمیتونه بچه دار بشه :دی

حالا دیدی دنیای DmC با Bayonetta فرق داره ؟!

با این بخش از حرفت هم کاملا مخالفم ( توهین به DMC !!؟؟؟) : تنها بخشی از بازی که شباهتی به Bayonetta داره همون هاله مانند بودن انسان هاست که خود بایونتا هم این ایده رو از یه بازی دیگه کپی کرده ( اسمش یادم نمیاد اما مطمئنم که قبل از بیونتا یه بازی بود که همین ایده رو پیدا کرده بود ) پس نمیشه گفت که داره از Bayonetta کپی میکنه ، غیر از این یه مورد تمامی اجزای بازی از DMC های قبلی الهام گرفته شده

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or