DmC در دنیایی موازی و با Dante ـی متفاوت اتفاق می افتد

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
8b8b5004cfc084dccaae1d880e87dba8.png

دانته نیمه شیطان و نیمه فرشته در DmC آن دانته ایی نیست که از سری Devil May Cry میشناسید

خبر عجیبیست ولی مجله Degeki PlayStation توضیح میدهد : بازی Ninja Theory در دنیایی موازی اتفاق می افتد

دانته ایی که ما میشناسیم و دوستش داریم در دنیایی خودش و Marvel Vs Capcom وجود دارد ، به گفته مجله این تغییر خط داستانی پیشنهاد نینجا تئوری بوده است

دانته DmC قدرت های شیطانی و فرشته ایی دارد که میتوانید با زدن یک دکمه بین آنها Switch کنید ، همچنین در DmC نیز Devil Trigger وجود دارد ولی اینبار دانته تبدیل به شیطان نمیشود و بجای آن دشمنان فریز میشوند

DmC Devil May Cry در حال ساخت برای کنسول های PS3 و Xbox 360 میباشد

منبع

برید بمیر بابا با این مذخرفاتتون. بازی رو بدید بیرون ببینم اصلا گیم پلیش مال هست...
من کلآ هیچی در مورد این DmC نمیدونم ولی در مورد دنیاهای موازی ، نظریه ای که در موردش وجود داره و البته هیچ وقت هم به اثبات نرسیده اینه که بینهایت دنیای موازی داریم که هرکدوم توی یه لحظه از دنیاهای دیگه جدا میشن !
مثلآ الآن ما توی این دنیا هستیم و داریم برای خودمون زندگی میکنیم ولی توی یه دنیای موازی ممکنه جنگ جهانی دوم اصلآ اتفاق نیفتاده باشه و هیتلر یه نقاش معروف شده باشه ! :دی توی یه دنیای موازی دیگه فیلم اخراجی ها انقدر فروشش کم بوده که تهیه کننده ورشکست شده ! :دی اصلآ مثال ساده تر ! الآن که من این رو مینویسم هم یه دنیای موازی دیگه تشکیل میشه که اونجا من همچین چیزی ننوشتم ! :دی
این خرافات دنیای موازی یکی از بی اساس ترین شایعاتی که اخیرا روح منو داره رنج میده:d همه این اتیشا از فرنج شروع شد...:d

منكه ترجيح ميدم بشينم و منتظر معرفي Bayonetta 2 باشم .

گرچه بازيهاي NT تا الان خوب بودند در مجموع ولي در مقابل كاميا و بازيهاش حرفي براي گفتن ندارن.پس هرچه قدر هم اين DmC خوب لاشه بازم بگرد شماره هاي سگانه نميرسه.

اقا یکی برام توجیه کنه.اسم بازی Devil may cry هست اسم شخصیت اصلی دانته هست بعدش این همون دانته نیست؟خب عین ادم بگین یک گندی تو شخصیت زدیم حال هم نداریم درستش کنیم،میگیم یکی دیگه است!
خوبه باز ابروی دانته(اصلیه)نمیره چون متای این بازی زیر 80 هست!!!

اصولا کپکام جدیدا خوب داره گند میزنه تو آی پی های معروفش و واسه پیچیدن به بازی هم مواردی ازقبیله دنیایه موازی و دیگر موارده درمیکنه :d

خوب اقا همون سازنده اصلیش و بیارین یه چیز درست و حسابی بدین بیرون هم ملت راضین هم شما فروش می کنید مگه مغز خر خوردین که اینجوری گند می زنید به ای پی تون اون از شماره 4 اینم از این یکی!

بازی زیبایی میشه ، من اطمینان دارم با یه داستان قوی چیزه خوبی از آب در میاد !
سری های قبلی پر از نکات مبهم و بی اساس بودن ، خوبه که دارن یه بازی درست و درمون می سازن ، با یه داستان قوی ، امیدوارم که نکات مبهم هم برطرف بشه
یعنی به نظرتون این بازی بهتر از این نیست که هی بیاین 10 -12 تا دویل بسازن اونم هر سری مبهم تر از قبل (داستان 3 هنوز کامل نبود، 4 رو ساختن ناقصتر از 3 )

سری های قبلی پر از نکات مبهم و بی اساس بودن ، خوبه که دارن یه بازی درست و درمون می سازن ، با یه داستان قوی ، امیدوارم که نکات مبهم هم برطرف بشه
یعنی به نظرتون این بازی بهتر از این نیست که هی بیاین 10 -12 تا دویل بسازن اونم هر سری مبهم تر از قبل (داستان 3 هنوز کامل نبود، 4 رو ساختن ناقصتر از 3 )
شما مگه این رو بازی کردید که از داستان خوبش باخبرید؟ 3 و 1 داستانش خوب و کافی بود. 4 هم زیادی ساده بود ولی تمام اینا به کنار، دانته واقعی داشت! نه یه معتاد. هرچند هر چقدر خبر از این بازی میاد من بیشتر میخندم و احساس خوبی میکنم چون میدونم بدجور شکست میخوره و سوژه خندمون جور میشه!
بعد یه چیزی هست، DMC بخاطر داستانش محبوب نیست. دانته و گیم پلی هست که ملت رو به سمت خودش کشونده. که خب این از نظر دانته داشتن که اوته کاملا، گیم پلی تا اینجا چیزی که دیدم چیزی فراتر از افتضاح بوده!

شما مگه این رو بازی کردید که از داستان خوبش باخبرید؟ 3 و 1 داستانش خوب و کافی بود. 4 هم زیادی ساده بود ولی تمام اینا به کنار، دانته واقعی داشت! نه یه معتاد. هرچند هر چقدر خبر از این بازی میاد من بیشتر میخندم و احساس خوبی میکنم چون میدونم بدجور شکست میخوره و سوژه خندمون جور میشه!
بعد یه چیزی هست، DMC بخاطر داستانش محبوب نیست. دانته و گیم پلی هست که ملت رو به سمت خودش کشونده. که خب این از نظر دانته داشتن که اوته کاملا، گیم پلی تا اینجا چیزی که دیدم چیزی فراتر از افتضاح بوده!
در مورد قسمت سبز ، خیر ولی اطمینان دارم که خوب از آب درمیاد
در مورد قسمت قرمز ، بله داستان خوب بود اما ناقص بود (شماره 3) برای مثال : مگه بعد از مرگ اوا ، ورجیل اسیر نشد دانته فرار کرد ، بعد یهو چی شد ورجیل برگشت و خواست قدرتو بدست بگیره!!! آرخام از کحا پیداش شد؟ ورجیل چطور آرخام رو پیدا کرد؟ دلیل اینکه ورجیل از دانته متنفره چیه؟ و....خیلی چراهای دیگه
در مورد قسمت قهوه ای ، شما از کجا می دونین معتاده ، صد بار گفتم بازم میگم کتک خورده! بعدشم نباید اینقدر نگاه آدم سطحی باشه به مسائل
در مورد قسمت آبی : چی ؟ این از اون حرفا بودا :| داستان دویل یه داستان فلسفیه که از شماره ی اول مسیر خوبی رو در پیش گرفت اما بعدش دچار انحرافاتی شد که داستان رو از مسیر اصلی خارج کرد ، شما خودتون از داستان چیزی متوجه نمیشین به گیم پلیش علاقمندین خوب از طرف خودتون حرف بزنین نه بقیه !

در مورد قسمت آخر هم ، وقتی بازی بیاد بیرون همه چیز معلوم میشه

نکات مبهم تو داستان،بازی رو جذاب تر میکنه! نمونش هم رزیدنت اویل!
البته این نکته ها باید بلاخره روشن بشن ولی تا 10تا ازش نسازن ول کنش نیستن :دی

نکات مبهم تو داستان،بازی رو جذاب تر میکنه! نمونش هم رزیدنت اویل!
البته این نکته ها باید بلاخره روشن بشن ولی تا 10تا ازش نسازن ول کنش نیستن :biggrin1:
بازی که 10 نسخه ازش ساخته بشه دیگه بازی نیست...... :|

آشغاله
اون ابهامی هم که فرمودید در اویل بازی رو جذاب می کرد اما در دویل عذاب آور بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or