DmC در دنیایی موازی و با Dante ـی متفاوت اتفاق می افتد

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
8b8b5004cfc084dccaae1d880e87dba8.png

دانته نیمه شیطان و نیمه فرشته در DmC آن دانته ایی نیست که از سری Devil May Cry میشناسید

خبر عجیبیست ولی مجله Degeki PlayStation توضیح میدهد : بازی Ninja Theory در دنیایی موازی اتفاق می افتد

دانته ایی که ما میشناسیم و دوستش داریم در دنیایی خودش و Marvel Vs Capcom وجود دارد ، به گفته مجله این تغییر خط داستانی پیشنهاد نینجا تئوری بوده است

دانته DmC قدرت های شیطانی و فرشته ایی دارد که میتوانید با زدن یک دکمه بین آنها Switch کنید ، همچنین در DmC نیز Devil Trigger وجود دارد ولی اینبار دانته تبدیل به شیطان نمیشود و بجای آن دشمنان فریز میشوند

DmC Devil May Cry در حال ساخت برای کنسول های PS3 و Xbox 360 میباشد

منبع

برداشت من از این خبر اینه که بعد از DmC کاپکام دوباره برمیگرده به سری اصلی و DMC5 رو میسازه
آره منم موافقم... اتفاقا حالا جالب تر شد... دنیای موازی... اینجوری میشه داستان رو کلی بیشتر از حتی 5 سری ادامه داد :-o :d

چرا این دنیا‌های موازی شبیه به هم هستن؟
اصولا نباید با هم خیلی‌ فرق داشته باشن?
من کلآ هیچی در مورد این DmC نمیدونم ولی در مورد دنیاهای موازی ، نظریه ای که در موردش وجود داره و البته هیچ وقت هم به اثبات نرسیده اینه که بینهایت دنیای موازی داریم که هرکدوم توی یه لحظه از دنیاهای دیگه جدا میشن !
مثلآ الآن ما توی این دنیا هستیم و داریم برای خودمون زندگی میکنیم ولی توی یه دنیای موازی ممکنه جنگ جهانی دوم اصلآ اتفاق نیفتاده باشه و هیتلر یه نقاش معروف شده باشه ! :دی توی یه دنیای موازی دیگه فیلم اخراجی ها انقدر فروشش کم بوده که تهیه کننده ورشکست شده ! :دی اصلآ مثال ساده تر ! الآن که من این رو مینویسم هم یه دنیای موازی دیگه تشکیل میشه که اونجا من همچین چیزی ننوشتم ! :دی

من کلآ هیچی در مورد این DmC نمیدونم ولی در مورد دنیاهای موازی ، نظریه ای که در موردش وجود داره و البته هیچ وقت هم به اثبات نرسیده اینه که بینهایت دنیای موازی داریم که هرکدوم توی یه لحظه از دنیاهای دیگه جدا میشن !
مثلآ الآن ما توی این دنیا هستیم و داریم برای خودمون زندگی میکنیم ولی توی یه دنیای موازی ممکنه جنگ جهانی دوم اصلآ اتفاق نیفتاده باشه و هیتلر یه نقاش معروف شده باشه ! :دی توی یه دنیای موازی دیگه فیلم اخراجی ها انقدر فروشش کم بوده که تهیه کننده ورشکست شده ! :دی اصلآ مثال ساده تر ! الآن که من این رو مینویسم هم یه دنیای موازی دیگه تشکیل میشه که اونجا من همچین چیزی ننوشتم ! :دی

یا مثلا من جای اینکه بن بشم ادمین شده باشم:d

من فکر کنم این کالکشنه از dmc بیشتر فروش کنه یعنی یه جورایی مطمئنم

حتما اریا این کالکشن رو بازی کن مخصوصا اگه داستان برات مهمه

آریا با این توضیحت بدتر زدی موضوع رو پیچیده تر کردی :دی ( کلا دنیای های موازی بحث خیلی پیچیده اییه :دی )

مثال بازیی بخوایم برای دنیاهای موازی بیاریم میشه مثل Resident Evil 2 و Resident Evil Operation Raccoon City یا مثل Marvel Vs Capcom و Ultimate Marvel Vs Capcom که کلیات همونه و فقط توی جزییات تفاوت دارن

بالاخره انقدر این دانته ی مزخرف توسط فن ها له شد که بالاخره فهمیدن چه گندی بالا اومده زدن از دانته ی محبوب جداش کردن :دی حداقل خدا رو شکر :دی
فقط یه لحظه تمام حرفها و چیزهایی که در مورد داستان گفتند رو از اول معرفی بازی تا الان تو ذهنتون مرور کنید کاملاً واضحه که اینا دارن لحظه ای جلو میرن و عمراً هیچ کدوم از این نکاتی که در مورد داستان دارن میگن از پیش فکر شده و تعیین شده نبوده :دی لحظه به لحظه بر اساس واکنش فن ها و بازخوردشون میان گند قبلی رو یه جور ماست مالی کنن بره :دی خدا آخر عاقبت بازی رو بخیر کنه با این لحظه ای تغییر کردن :دی حداقل اسمش رو هم تا چند وقت دیگه عوض کنن خِلاص :دی

دنیای موازی موضوع جالبیه که کاپکوم برای این بازی مطرح کرده ، من که واقعا خوشم اومد امیدوارم داستانش هم جالب باشه
البته فکر کنم خبر خوب اینه که کاپکوم بعد از این شماره دویل رو به همون سبک قبلی ادامه میده ، درسته ؟!

بنظرم کپکام خودش شکست رو قبل از مسابقه قبول کرده و این فقط سرپویشیه واسه زده نشدن فنایه این بازی و از دست ندادنشون!!! اینو من از قبل پیش بینی میکردم، اما ببینید پیش بینی بعدی من اینه که میگن این بازی اصلاً اسپین آف بوده نه ریبوت :دی
میگید نه، صبر کنید تا ریلیز بشه، از همینکه واسه PC نمیاد میشه این نتیجه رو گرفت... البته خدا رو شکر که نمیاد... وفتی خوده کپکام انقدر از پروژش نامیده دیگه وای به حال بازی...
امیدوارم کامیا و میکامی بیان حق امتیاز بازی رو بخرن و خودشون Devil May Cry 5 یا اصلاً ریبوت رو بسازن
به هر حال بازم دستت درد نکنه علی دانته عزیز...

تیپ ها رو مقایسه کنید فقط ...

دانته جدید رو انگار از توی جوب پیداش کردن

همچنین در DmC نیز Devil Trigger وجود دارد ولی اینبار دانته تبدیل به شیطان نمیشود و بجای آن دشمنان فریز میشوند

چقدر مضخرف :-&

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or