DLC جدید Castlevania LOS در هفته جاری

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
کونامی تاریخ عرضه و قیمت تکه دوم از DLC این بازی را اعلام کرد.

20110603clos.jpg

طبق گزارش IGN این DLC در تاریخ 7 جوئن بر روی شبکه های لایو و PSN و با قیمت 800 مایکروسافت پوینت و 9.99$ قرار خواهد گرفت.

در این قسمت شاهد سرونوشت گابریل و همچنین اطلاعات بیشتر در مورد خانواده بلمونت خواهیم بود.

اولین نظر رو خودم بدم.

DLC قبلی با اینکه واقعا خوب کار شده بود و معماهای خیلی زیبایی داشت اما خیلی کوتاه بود و واقعا ارزش 800 پوینت رو نداشت. امیدوارم این یکی کمی طولانی تر باشه و با توجه به اینکه گابریل وارد دنیای Darkness میشه انتظار دارم از هیجان بالایی برخوردار بشه. (اسپویل)
از اونجایی هم که گابریل تو آخر DLC اول خون آشام شد فکر کنم شاهد قدرت های جدید باشیم.

به نظر من Lords of Shadow یه افتضاح به معنی کامل برای سری Castlevania هست
و هر خبری در موردش واقعا اذیتم میکنه
این نظر صرف شماست. خوبه 10 ساله کسوانیا خور نیستی جاوید. :-" (آدمو برق بگیره جو نگیره :دی)

اگر توجه کنی متوجه میشی که این سری ربطی به قدیمی ها نداره و یه ریبوت محسوب میشه. هرچند هیچ وقت حرف هیچ کس رو قبول نمیکنی و حرف خودت fact محسوب میشه. دیگه از میثم اینا بیشتر طرفداراش نیستی. میثمی که این سری رو به عنوان یه ریبوت قبول داره و لذت میبره ازش به عنوان یه ریبوت.

آخه جالب اینه که اصلا بازی نکردی این عنوان رو اما با قاطعیت در موردش نظر میدی.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: "[MTV]"
به نظر من Lords of Shadow یه افتضاح به معنی کامل برای سری Castlevania هست
و هر خبری در موردش واقعا اذیتم میکنه

o0o0o0o0oo0..... بی خیال...:-o

واقعاً به نظرت افتضاحه...؟!!!

منم شماره های قبلی رو بازی کردم....ولی به قول فردین به عنوان Reboot واقعاً عالی بود....

تنها مشکل بازی گوگولی بودن گابریل بود که اونم به لطف خدا آخر بازی رفع شد...:d

بی صبرانه منتظر این DLC هستم...

امیدوارم تو E3 یه خبری هم از شماره جدید بشه.....البته خیلی بعیده.../:)

این نظر صرف شماست. خوبه 10 ساله کسوانیا خور نیستی جاوید. :-" (آدمو برق بگیره جو نگیره :دی)

اگر توجه کنی متوجه میشی که این سری ربطی به قدیمی ها نداره و یه ریبوت محسوب میشه. هرچند هیچ وقت حرف هیچ کس رو قبول نمیکنی و حرف خودت fact محسوب میشه. دیگه از میثم اینا بیشتر طرفداراش نیستی. میثمی که این سری رو به عنوان یه ریبوت قبول داره و لذت میبره ازش به عنوان یه ریبوت.

من که با امولاتور سری قبلی های نینتددو رو و PS2 رو بازی کرده بودم کلی لذت بردم و این شمارش واقعا خوشحالم کرد، یه جورایی بهترین بازیی البته از نظر من برای 360 بود که بازی کردم نمیدونم چرا ولی خیلی بهم حال داد.

o0o0o0o0oo0..... بی خیال...:-o

واقعاً به نظرت افتضاحه...؟!!!

منم شماره های قبلی رو بازی کردم....ولی به قول فردین به عنوان Reboot واقعاً عالی بود....

تنها مشکل بازی گوگولی بودن گابریل بود که اونم به لطف خدا آخر بازی رفع شد...:d

بی صبرانه منتظر این DLC هستم...

امیدوارم تو E3 یه خبری هم از شماره جدید بشه.....البته خیلی بعیده.../:)

سری Castlevania به خاطر داستان و موزیک و المانهای خواص خودش در روند بازی عنوانی کاملا منحصر بفرد هست که Lords of Shadow از هیچکدوم اینها بهره نبرده
موزیک بازی که اصلا در حد اسم Castlevania نیست
بازی هم میشه گفت ترکیبی از God of War و Shadow of the colossuss هست
در مورد داستان بازی هم وضع افتضاحتره چون بیست و چند شماره از بازی که قبل از LOS که اومده همرو نقض میکنه داستانش
LOS در سال 1047 اتفاق میوفته که گابریل به عنوان یکی از افراد Clan بلمونت معرفی میشه که دارای Whip Vampire Killer هست در صورتیکه اولین Whip با قابلیت Vampire Killer در سال 1095
و طی داستان بسیار جالب و طولانی به وجود میاد
در LOS شخصیت Dracula وجود دارد در صورتیکه قبل از سال 1095 اصلا چیزی به اسم Dracula یا Lord of Vampires یا King of the Night اصلا وجود نداشت و طی اتفاقات بسیار مفصل و عجیب به وجود میاد

به نظر من LOS حکم Re4 و Re5 رو تو سری Resident Evil دازه و حتی خیلی بدتر چون Re4و5 با اینکه از حالت کلاسیک بازی فاصله گرفته بودن ولی باز style مخصوص خودشون رو حفظ کردن(که re4 به وجود آورد) . از نظر داستان هم وفادار به سری بودن و به جرات داستان Re5 یکی از بهترینها تو سری هست.اما LOS اینطور نبود و ضمن تقلید تو بخش گیم پلی در مواردی که اشاره کردم بسیار ضعیف بود

سری Castlevania به خاطر داستان و موزیک و المانهای خواص خودش در روند بازی عنوانی کاملا منحصر بفرد هست که Lords of Shadow از هیچکدوم اینها بهره نبرده
در مورد داستان بازی هم وضع افتضاحتره چون بیست و چند شماره از بازی که قبل از LOS که اومده همرو نقض میکنه داستانش
LOS در سال 1047 اتفاق میوفته که گابریل به عنوان یکی از افراد Clan بلمونت معرفی میشه که دارای Whip Vampire Killer هست در صورتیکه اولین Whip با قابلیت Vampire Killer در سال 1095
در LOS شخصیت Dracula وجود دارد در صورتیکه قبل از سال 1095 اصلا چیزی به اسم Dracula یا Lord of Vampires یا King of the Night اصلا وجود نداشت و طی اتفاقات بسیار مفصل و عجیب به وجود میاد

به نظر من LOS حکم Re4 و Re5 رو تو سری Resident Evil دازه و حتی خیلی بدتر چون Re4و5 با اینکه از حالت کلاسیک بازی فاصله گرفته بودن ولی باز style مخصوص خودشون رو حفظ کردن(که re4 به وجود آورد) . از نظر داستان هم وفادار به سری بودن و به جرات داستان Re5 یکی از بهترینها تو سری هست.اما LOS اینطور نبود و ضمن تقلید تو بخش گیم پلی در مواردی که اشاره کردم بسیار ضعیف بود
جاوید جان بهتره قبل از اینکه طوماری پست بدی بری معنی REBOOT رو بفهمی بعد... در ضمن

که بهترین نحو پیاده سازی کرد... در مورد موسیقی هم اصلا حوصله بحث باهات ندارم چون به اندازه خودشون اپیک بودن و نیاز به بحث نداره.

بحث تقلید از گاد آو وار هم خیلی وقته که پروندش بسته شده حالا شما نخوندی منم حوصله ندارم برم از آرشیو سایت جمع کنم بیارم. فقط اینو بگم که خود گاو تقلید محسوب میشه و گیم پلی اوریجینال نداره پس خواهشن بحث تقلید رو وسط نکش. کلا تو دنیای گیم همه چی تقلیده، همه چیییی. اگر قرار باشه هر بازی ای که میاد یونیک باشه کلا باید همه شرکت ها بساطشون رو جمع کنن برن تره خرد کنن و فقط شرکت های صاحب سبک بمونن تو میدون.

بقیه نوشته هات هم که اصلا لازم نیست جوابشونو بدم چون همونطور که گفتم اول معنی ریبوت رو بدون بعد حرفات رو تکرار کن.

آخرین ویرایش:

Code:
http://boards.ign.com/ps3_lobby/b8269/196150292/p2
شاید به کار اومد.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or