DLC جدید Castlevania LOS در هفته جاری

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
کونامی تاریخ عرضه و قیمت تکه دوم از DLC این بازی را اعلام کرد.

20110603clos.jpg

طبق گزارش IGN این DLC در تاریخ 7 جوئن بر روی شبکه های لایو و PSN و با قیمت 800 مایکروسافت پوینت و 9.99$ قرار خواهد گرفت.

در این قسمت شاهد سرونوشت گابریل و همچنین اطلاعات بیشتر در مورد خانواده بلمونت خواهیم بود.

الان شما دقیقا منظورتون چی بود از این پست؟
شرکت تو بحث بود یا چیز دیگه؟
منظورت از اینکه اگه بازیهای دیگه نبودن چیه؟
بعدش شما وقتی میای نظر میدی کامل بخون پست رو و بعد بیا نظر بده
کسی نگفت این بازی خوبه یا بده این پستی هست که دادم

""به نظر من Lords of Shadow یه افتضاح به معنی کامل برای سری Castlevania هست""

اگه بازم متوجه نشدی معنی این جمله رو بگو تا واضحتر توضیح بدم
نه خب، اصولاً من یه مقدار گیجم : د ی؛ شما به هوش و منزلت رفیع خودت بگذر.
چطوری شما استنباط می‌کنی که کسی یه جایی رو خونده یا نخونده، واقعاً؟
ما جبهه‌ای نگرفتیم؛ اصلاً مگه یا شما مشکل داریم که شما جبهه میگیری. استخون درد که نداریم.
من به شخصه میگم توی سری کسلوینیا LoS رو یه بازی خوب می‌دونم.
خب این ینی چی الان؟ ینی اینکه من سری قبلی رو بازی نکردم؟ یا اینکه ینی من تازه واردم؟ یا اینکه نه، من خیلی حالیمه؟ هیچکودومش والّا. هیچکودومش.
گیرم که من تازه کار و شب خوابیده صب پاشده کسلوینیا باز شده‌ام؛ الان ماها هم نظرامونو اعلام کردیم، گفتم با نظر شما مخالفم.
آیا همه اشتباه فکر می‌کنن مگر اینکه خلافش ثابت بشه؟!
به هر صورت مالِ بابامو که شما غارت نکردی که، اینم واسه شما :d.
اگه کافیه.
و اینکه " اگه بازم متوجه نشدی معنی این جمله رو بگو تا واضحتر توضیح بدم" - نقل قول مستقیم.
ـــــ
هم این آتیشا از فردین بلند میشه! آخه بگو بشر این چه خبریه تو میزاری احساسات خلق خدا رو جریحه دار میکنی؟:d

• Like
Reactions: Kavigne
ا
شما بالاخره تکلیفتو مشخص نکردی
سری کلاسیک که باش بزرگ شدی به نظرت بهتره یا راهی که LOS در پیش گرفته؟

من نسبت به LOS نظر کاملاً مثبتی دارم و واقعا از این بازی لذت بردم.هم به عنوان castlevania هم به عنوان یک reboot.
بالاغیرتاً یه سوال میپرسم صادقانه جواب بدید.
اگه ما یه عنوان از کلاسیکها رو "مبنا" قرار بدیم مثل super castlevania 4 کدوم یکی بیشتر به عنوان یک "دنباله" راه SC4 رو پی میگیره و کدوم به گیم پلی SC4 وفادار تره؟ symphony of the night یا lords of shadow؟
من میگم LOS ،چون خوده بازی دقیقا داره سعی میکنه خودشو به classicvania ها نزدیک تر بکنه.چندتا آهنگ هم از classicvania ها توی بازی گنجانده شده.حتی اون توپ های قرمزِ بعد از باس فایر های classicvania ها رو هم توی بازی داریم!و بالاتر از همه ما یه بازی H&S داریم که به یه بازی beat 'em up خیلی بهتر میخوره تا یه بازی castle exploring...
مهمتر از همه،یه بلمانت داریم که با شلاق میجنگه!
در ضمن:

شباهت های armor

1j6hd5ax0mck6ld2x6zl.jpg

آره همین جو و Theme خاص رو بچسب
سری Castlevania با همین جو خاص محبوب شد
حالا اون جو چرا باید از بین بره؟
کم رنگ شاید شده باشه ولی از بین نرفته.

بلمات قبل از این که یه "فامیل" باشه،اسم یه قبلیه ست.:d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: FaRd!N
من نسبت به LOS نظر کاملاً مثبتی دارم و واقعا از این بازی لذت بردم.هم به عنوان castlevania هم به عنوان یک reboot.
نظرت کاملا محترمه

بالاغیرتاً یه سوال میپرسم صادقانه جواب بدید.
اگه ما یه عنوان از کلاسیکها رو "مبنا" قرار بدیم مثل super castlevania 4 کدوم یکی بیشتر به عنوان یک "دنباله" راه SC4 رو پی میگیره و کدوم به گیم پلی SC4 وفادار تره؟ symphony of the night یا lords of shadow؟

میشه بگی چرا Super Castlevania 4 رو مبنا قرار بدیم؟
در مورد گیم پلی شما وقتی Symphony of the night یا circle of the moon یا Harmony of Dissonance یا Aria of Sorrow یا Dawn of Sorrow یا Portrait of Ruin یا Order of Ecclesia که بازی میکنی(اسم اینارو آوردم چون نوشته بودی بعد از SOTN تو سری Castlevania یونیک مرد)یادmetroid میوفتی؟ ولی وقتی LOS رو بازی میکنی یاد GOW و SOTC نمیوفتی و کاملا حس و حال Castlevania بهت دست میده؟

بلمات قبل از این که یه "فامیل" باشه،اسم یه قبلیه ست.:d

اگه Clan رو قبیله معنی کنی آره
Clan دورترین معنیش قبیله هست
معنای ملموس و نزدیکش خاندان و خانواده هست
Clan بلمونت یعنی خاندان بلمونت

اگه کلّ بازیای دیگه نبودن، اونوخت بازم این حرفا رد و بدل می‌شد؟
از شما که خبرنگار سایتی این حرف بعیده
اینو معنی کن بعد بریم سراغ بحث فنی در مورد سری

میشه بگی چرا Super Castlevania 4 رو مبنا قرار بدیم؟
در مورد گیم پلی شما وقتی Symphony of the night یا circle of the moon یا Harmony of Dissonance یا Aria of Sorrow یا Dawn of Sorrow یا Portrait of Ruin یا Order of Ecclesia که بازی میکنی(اسم اینارو آوردم چون نوشته بودی بعد از SOTN تو سری Castlevania یونیک مرد)یادmetroid میوفتی؟ ولی وقتی LOS رو بازی میکنی یادa GOW و SOTC نمیوفتی و کاملا حس و حال Castlevania بهت دست میده؟
اون unique ـی که شما گفتی به "حس و حال" ربط نداشت که.:d
جایی از حرفام نگفتم castlevania LOS ـه unique ـه. و جایی هم نگفتم metrovania ها حس castlevania بهم نمیده.(باز توی metrovania حداقل یه شمعدونی هست که ازش قلب بیرون بیاد!)

SC4 رو مبنا قرار دادم چون یکی از بهترین classicvania هاست.یعنی یه castlevania ـه unique،(بقول فن ها گفتی) یعنی castlevania to the core !مهمتر از همه این که من میخوام LOS رو به classicvania نسبت بدم نه metrovania.

من فقط میخوام بگم LOS بیشتر از اونچه که شما میگی یک castlevania ـست (با این که بعنوان یک ریبوت وظیفه ای نسبت به اسمش نداره) و این که بنظرم، LOS بیشتر از یه RPG یا ادونچر،castlevania ست.
ولی خب سالیان ساله که castlevania به دو قسمت (شاید هم سه) metrovania و classicvania تجزیه شده و بدنبال اون،community مخصوصشون.
نظرات و سلایق هر طرف ممکنه متفاوت باشه ولی من تا آخر دنیا هم میتونم این بحث رو ادامه بدم:d

اگه Clan رو قبیله معنی کنی آره
Clan دورترین معنیش قبیله هست
معنای ملموس و نزدیکش خاندان و خانواده هست
Clan بلمونت یعنی خاندان بلمونت
والا اون دانش "لیسانس مترجمی" ـه من بهم میگه که دورترین معنای clan میشه "خاندان"
اصلا نه حرف من (clan) نه حرف شما (فامیل یا همون last name )،بلمانت یه bloodline ـه!:d(چون فامیل همشون بلمانت نیست.)

آقا شما كه از اين سريش خوشت نيومده خوب براي چي مياي تو تاپيكي كه سر فصلش اينه: *dlc جديد براي castlevania;los *؟
شما خوشت نيومد نگيرش چرا نظره كلي ميدي:"به نظر من los يه افتضاح به معني كامل براي سري castlevania است"
اگرم دلت جر و بحث ميخواد برو يه تاپيك بزن انقدر به lords of shadow و سازنده هاش فحش بده كه خودت خسته شي.اسمشم بذار :"lords of shadow افتضاحي براي صنعت گيم"
در ضمن وقتي يك بحث رو شروع مي كنيد يه ذره به دور و اطراف نگاه كنيد ببينيد چند نفر موافق نظرتون هستند بعد ادامه بديد

اون unique ـی که شما گفتی به "حس و حال" ربط نداشت که.:d
جایی از حرفام نگفتم castlevania LOS ـه unique ـه. و جایی هم نگفتم metrovania ها حس castlevania بهم نمیده.(باز توی metrovania حداقل یه شمعدونی هست که ازش قلب بیرون بیاد!)

SC4 رو مبنا قرار دادم چون یکی از بهترین classicvania هاست.یعنی یه castlevania ـه unique،(بقول فن ها گفتی) یعنی castlevania to the core !مهمتر از همه این که من میخوام LOS رو به classicvania نسبت بدم نه metrovania.

من فقط میخوام بگم LOS بیشتر از اونچه که شما میگی یک castlevania ـست (با این که بعنوان یک ریبوت وظیفه ای نسبت به اسمش نداره) و این که بنظرم، LOS بیشتر از یه RPG یا ادونچر،castlevania ست.
ولی خب سالیان ساله که castlevania به دو قسمت (شاید هم سه) metrovania و classicvania تجزیه شده و بدنبال اون،community مخصوصشون.
نظرات و سلایق هر طرف ممکنه متفاوت باشه ولی من تا آخر دنیا هم میتونم این بحث رو ادامه بدم:d

والا اون دانش "لیسانس مترجمی" ـه من بهم میگه که دورترین معنای clan میشه "خاندان"
اصلا نه حرف من (clan) نه حرف شما (فامیل یا همون last name )،بلمانت یه bloodline ـه!:d(چون فامیل همشون بلمانت نیست.)

اگه موافق باشی بحث رو تو یه تاپیک دیگه که مربوط به سری Castlevania باشه ادامه بدیم
چون یه مقدار(شایدم بیشتر)از موضوع این تاپیک فاصله داره
بیا این تاپیک که مفصل در مورد سری تبادل نظر کنیم
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=43871

از شما که خبرنگار سایتی این حرف بعیده
اینو معنی کن بعد بریم سراغ بحث فنی در مورد سری
یه لحظه!
جناب، چرا شلوغش میکنی؟
دو مورد هست: یک. از اون جمله منظورم کاملاً واضحه منظورم اینه که LoS بدون در نظر گرفتن پیشینه، یه بازی قابل قبول بود. منظور مشخّص نیست؟
خب، حالا اگه پیشینه و تاریخچه رو که خیلی هم واسه یه بازی ویدئویی مهمّه رو الحاق کنیم بهش یه بازی با قدرت خوب حاصل میشه.
من زیاد طرف حسابم این نبود که LoS یونیکه یا نیست، منظورم LoS بصورت مستقل بود.
و همچنین که اینا همش حدیث نفسه در واقع؛ ینی این که هرکسی نظرشو میده. من LoS رو چه با درنظر گرفتن سری‌های قبلی و چه بدون اونها دوست دارم.
حتماً نظر شما محترم بوده که اینقدر بحث شده تا نظرتونو عوض کنید.
دو.خبرنگار بودن این وسط چه رولی بازی می‌کنه؟

خبرنگار بودن این وسط چه رولی بازی می‌کنه؟

شما که خبرنگار سایت هستین نباید جمله ای بنویسین که کاملا بی مفهوم باشه
این جمله شماست "" اگه کلّ بازیهای دیگه نبودن، اونوقت بازم این حرفا رد و بدل می‌شد؟ ""
یعنی چی اگه بازیهای دیگه نبودن؟
اگه بازیهای دیگه نبودن چه دلیلی داشت با این بازی مقایسه بشن؟
وقتی چیزی اصلا وجود نداشته باشه مگه میشه با چیزی مقایسه کرد؟
قبول کنین حرفتون بی معنیه کاملا

شما که خبرنگار سایت هستین نباید جمله ای بنویسین که کاملا بی مفهوم باشه
این جمله شماست "" اگه کلّ بازیهای دیگه نبودن، اونوقت بازم این حرفا رد و بدل می‌شد؟ ""
یعنی چی اگه بازیهای دیگه نبودن؟
اگه بازیهای دیگه نبودن چه دلیلی داشت با این بازی مقایسه بشن؟
وقتی چیزی اصلا وجود نداشته باشه مگه میشه با چیزی مقایسه کرد؟
قبول کنین حرفتون بی معنیه کاملا
دوستان می دونن. من اصولاً اصلاً آدم بی منطقی نیستم.
ببینم حرفی حقه، شک نکنید که قبول می کنم. که اگه نکنم وای بر من!
ولی وقتی من اون جمله رو می نوشتم، دقیقاً می دونستم میخواد ابهام ایجاد بشه، به خاطر همین پشت بندش یه سری توضیحات دادم.
منظورم از اینکه "اگه بازیای دیگه نبودن" دقیقاً اینه که اگه مقایسه‌ای در کار نبود، مستقل از همه‌ی بازی های قبلی کسلوینیا و هر بازی؛ مثلاً GOW این بازی یعنی LoS یه بازی کاملاً خوب بود.
اگر جایی ابهامی هست، باز بگین؛ من که نمیدونم دیگه چجوری توضیح بدم.
شما سه بار این سوالو پرسیدی و من هر سه بار دقیقاً همینی که الان گفتمو تکرار کردم.

• Like
دوستان می دونن. من اصولاً اصلاً آدم بی منطقی نیستم.
ببینم حرفی حقه، شک نکنید که قبول می کنم. که اگه نکنم وای بر من!
ولی وقتی من اون جمله رو می نوشتم، دقیقاً می دونستم میخواد ابهام ایجاد بشه، به خاطر همین پشت بندش یه سری توضیحات دادم.
منظورم از اینکه "اگه بازیای دیگه نبودن" دقیقاً اینه که اگه مقایسه‌ای در کار نبود، مستقل از همه‌ی بازی های قبلی کسلوینیا و هر بازی؛ مثلاً GOW این بازی یعنی LoS یه بازی کاملاً خوب بود.
اگر جایی ابهامی هست، باز بگین؛ من که نمیدونم دیگه چجوری توضیح بدم.
شما سه بار این سوالو پرسیدی و من هر سه بار دقیقاً همینی که الان گفتمو تکرار کردم.

خوب حرف منم واضحه
من میگم معمولا تو یه سری , شماره جدید که میاد با شماره های قبلی مقایسه میشه بایدم مقایسه بشه تا ببینیم وضعیتش چطوریه(پیشرفت کرده یا پسرفت)
حالا بعضی وقتها اتفاق میوفته که شماره جدید از یه سری بازیهای دیگه هم تقلید میکنه
الان فرض کن Resident Evil 2 اولین Re باشه که اومده بیرون و هیچ Re دیگه ساخته نشده
الان میشه بیاییم بگیم تو فلان قسمتها Re2 نسبت به مثلا Re0 ضعیف عمل کرده؟
خوب وقتی اصلا Re0 ساخته نشده مگه میشه همچین چیزی گفت
شما میگی بدون در نظر گرفتن Castlevania های قبلی و بازیهای GOW و SOTC بازی LOS یه بازی کاملا خوبه
مگه همچین چیزی ممکنه که وقتی یه بازی اسمش Castlevania هست با شماره های قبلیش مقایسه نشه؟ یا وقتی از بازیهای دیگه تقلید کرده بیاییم نادیده بگیریم
خوب اگه اینطوریه اصلا مقایسه چه معنی داره کلا؟

• Like
خوب حرف منم واضحه
من میگم معمولا تو یه سری , شماره جدید که میاد با شماره های قبلی مقایسه میشه بایدم مقایسه بشه تا ببینیم وضعیتش چطوریه(پیشرفت کرده یا پسرفت)
حالا بعضی وقتها اتفاق میوفته که شماره جدید از یه سری بازیهای دیگه هم تقلید میکنه
الان فرض کن Resident Evil 2 اولین Re باشه که اومده بیرون و هیچ Re دیگه ساخته نشده
الان میشه بیاییم بگیم تو فلان قسمتها Re2 نسبت به مثلا Re0 ضعیف عمل کرده؟
خوب وقتی اصلا Re0 ساخته نشده مگه میشه همچین چیزی گفت
شما میگی بدون در نظر گرفتن Castlevania های قبلی و بازیهای GOW و SOTC بازی LOS یه بازی کاملا خوبه
مگه همچین چیزی ممکنه که وقتی یه بازی اسمش Castlevania هست با شماره های قبلیش مقایسه نشه؟ یا وقتی از بازیهای دیگه تقلید کرده بیاییم نادیده بگیریم
خوب اگه اینطوریه اصلا مقایسه چه معنی داره کلا؟
ای خدای مهربان!
الآن شما، اوّل خونسردی خودتو حفظ کن، بعد از بالا یه بار خط به خط نوشته‌های خودتو بخون، خدا وکیلی در راستای حرفی که من زدم دقیقاً ننوشتی؟
خب دقیقاً منم همینو می‌گم آخه! من میگم اگر مقایسه‌ای نباشه، LoS یه بازی خوب.
اگر پیشینه رو در نظر بگیریم همچنین، نه تنها LoS بد نیست، بلکه خیلی هم عالیه.
ــــ
بعد یه موضوع اینکه من نمیدونم حقیقتاً قصد شما از این بحث چیه.
ولی فکر می‌کنم می‌خوای بگی که: "آره، فولانی خبرنگار سایته و هیچی سواد نداره. اصلاً معلوم نیست اینا کیا رو از اینور اونور میارن می‌کنن خبرنگار. مقایسه نمیدونه چیه و کردنش خبرنگار. من خودم باهاش بحث کردم و همچین کوبوندمش که از جاش بلند نشد. من خیلی قدرتمند هستم و بلا بلا بلا..."
البتّه اینارو فقط حس میزنم؛ چون از لحن و راه و روشت اینجوری بر میاد.
علی‌ایّ‌حال! آقا، اگر اینا راضیت میکنه، بعله. ما همینطوری هستیم که شما می‌گید. از بازی چیزی نمی‌فهمیم و سعی می‌کنیم از این به بعد شما رو الگو قرار داده تا شاید فرجی بشه و بتونیم یه کم چیزی یاد بگیریم.
ـــــ
پانوشت1:
ـــــ
پانوشت2: شما رو به خیر و مارو به سلامت.

آخرین ویرایش:
ای خدای مهربان!
الآن شما، اوّل خونسردی خودتو حفظ کن، بعد از بالا یه بار خط به خط نوشته‌های خودتو بخون، خدا وکیلی در راستای حرفی که من زدم دقیقاً ننوشتی؟
خب دقیقاً منم همینو می‌گم آخه! من میگم اگر مقایسه‌ای نباشه، LoS یه بازی خوب.

جالبه
من کجا گفتم مقایسه نشه یا اگه مقایسه نشه خوبه LOS یا یه چیز تو این مایه ها که میگی در راستای حرف شماست؟

ــــ
بعد یه موضوع اینکه من نمیدونم حقیقتاً قصد شما از این بحث چیه.
ولی فکر می‌کنم می‌خوای بگی که: "آره، فولانی خبرنگار سایته و هیچی سواد نداره. اصلاً معلوم نیست اینا کیا رو از اینور اونور میارن می‌کنن خبرنگار. مقایسه نمیدونه چیه و کردنش خبرنگار. من خودم باهاش بحث کردم و همچین کوبوندمش که از جاش بلند نشد. من خیلی قدرتمند هستم و بلا بلا بلا..."
البتّه اینارو فقط حس میزنم؛ چون از لحن و راه و روشت اینجوری بر میاد.
علی‌ایّ‌حال! آقا، اگر اینا راضیت میکنه، بعله. ما همینطوری هستیم که شما می‌گید. از بازی چیزی نمی‌فهمیم و سعی می‌کنیم از این به بعد شما رو الگو قرار داده تا شاید فرجی بشه و بتونیم یه کم چیزی یاد بگیریم.

حسی که داری جالبه ولی خودت 100% اینطوری هستی که فکر میکنی منم مثل خودتم
ولی باید بگم اشتباه میکنی
شما جنبه انتقاد نداری تو امضات بنویس تا کسی نقل قول نکنه پستهاتو
در ضمن هنوزم میگم این حرف که "" یه بازی(توی سری) بدون در نظر گرفتن شمارهای قبلی عنوان خوب یا بدی هست"" یه جمله کاملا اشتباهه حالا شما میگی حرف درستیه دیگه چیزی ندارم بگم
همین جا هم بهتره بحثمون تموم شه
موفق باشین

جالبه
من کجا گفتم مقایسه نشه یا اگه مقایسه نشه خوبه LOS یا یه چیز تو این مایه ها که میگی در راستای حرف شماست؟
ــــ
حسی که داری جالبه ولی خودت 100% اینطوری هستی که فکر میکنی منم مثل خودتم
ولی باید بگم اشتباه میکنی
شما جنبه انتقاد نداری تو امضات بنویس تا کسی نقل قول نکنه پستهاتو
در ضمن هنوزم میگم این حرف که "" یه بازی(توی سری) بدون در نظر گرفتن شمارهای قبلی عنوان خوب یا بدی هست"" یه جمله کاملا اشتباهه حالا شما میگی حرف درستیه دیگه چیزی ندارم بگم
همین جا هم بهتره بحثمون تموم شه
موفق باشین
100درصد.
سوابق شما کاملاً معلوم و مبرهنه.
و اینکه واقعاً چه انتقاد خوبی کردی شما.
یکی از دوستان هم قبلاً گفتن:"جاوید جان شما راست میگی." ولی من گفتم شما ناراحت میشی. اما الآن پی بردم.
الآن هم شما یه شخصیت حماسی و حرفه‌ای توی سایت هستی که هیچکس جرات نمیکنه حتّی به شما نزدیک بشه. به تنهایی اون بالا بمون.
درضمن، به شما هیچگونه ارتباطی نداره که چه کسی پستای منو نقل قول میکنه و کی نمیکنه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or