اگه کلّ بازیای دیگه نبودن، اونوخت بازم این حرفا رد و بدل میشد؟
LoS؛ سوای از پیشینه و هر بند و بساطی که بهش مربوط میشه یه بازی عالیه.
چه از نظر گیمپلی، چه پلات، چه درون مایه و موسیقی و غیره.
چرا باید از اینا چشم پوشی کرد؟
الان شما دقیقا منظورتون چی بود از این پست؟
شرکت تو بحث بود یا چیز دیگه؟
منظورت از اینکه اگه بازیهای دیگه نبودن چیه؟
بعدش شما وقتی میای نظر میدی کامل بخون پست رو و بعد بیا نظر بده
کسی نگفت این بازی خوبه یا بده این پستی هست که دادم
""به نظر من Lords of Shadow یه افتضاح به معنی کامل برای سری Castlevania هست""
اگه بازم متوجه نشدی معنی این جمله رو بگو تا واضحتر توضیح بدم
castlevania گیم پلی unique
داشت ( البت اگه به beat em up بتونیم بگیم unique!)
با ورود symphony of the night،این سری تبدیل شد به یه metroid clone ..اسم
metroidvenia با ورود SOTN ورد زبون ها شد.
castlevania ـه unique سالهاست که مُرده.
به جای بازی کردن با کلمات اگه نسخه های قبل از LOS رو بازی کردی بگو بدونم با کی طرفم و الا اگه تجربه نکردی که اصلا بحثی نیست
همانطور که کسانی که اولین تجربه شون از سری Resident Evil شماره 4 بازی بوده و فکر میکنن Re4 بهترین تو سری و Leon اصلیترین و بهترین شخصیت Re هست طرفدارهای LOS هم دقیقا اینه جریانشون پس ادامه بحث کاملا بی فایدس
آدم وقتی میتونه در مورد سری بازی نظر درستی بده که اکثر شماره های اون سری رو بازی کرده باشه در غیر اینصورت کاملا نتیجه گیری اشتباهه
باور کن همیشه توپیدن به یه بازی کلاس نداره !
شما وقتی یادگرفتی پست دادن رو و اینکه خودتو دانای کل در نظر نگیری و اینکه چون خودت توپیدن به یه بازی رو کلاس میدونی(حالا مفهوم اینکه نظر دادن راجع به یه بازی چه ربطی به کلاس داشتن و اینجور چیزا داره) فکر نکنی بقیه هم اینجوری هستن اعلام کن تا بعد در مورد بقیه مطالبی که نوشتی بحث کنیم
باز هم تاکید میکنم که معنیش رو یاد بگیر بعد. بله ریبوت یعنی همه چیز بازی از داستان گرفته و گیم پلی و ... همه چی می تونه ریست بشه. نمومنه بارزش هم همین DmC که داره میاد. اسم یارو دانتست اما هیچ ربطی به دانته قدیمی نداره و اصلا قیافشم شبیه اون نیست چه رسد به داستان و گیم پلیش.
حداقل کاراکتر بازی اسمش دانته هست(که از سری قبل برداشتن) و نیومده داستان شمارههای قبل رو نقض کنه
حالا خوبه یه نفر به تو گفت کسوانیا چیه و رفتی و بازی کردی که الان ادعای کسوانیا باز بودنت میشه
من 10 شماره از سری رو بازی کردم(که شامل LOS هم میشه) ولی شما فقط LOS رو بازی کردی حالا خودت قضاوت کن نظر کدوممون میتونه در مورد سری درستر باشه
لازم نیست بازی کنم چون خیلی وقت هم گفتم که دوست ندارم اصلا بازی کنم. حالا دلایلش برای خودم مهمه که دوست ندارم اینجا بیانشون کنم. من این کسلوانیا ریبوت رو بیشتر دوست دارم تا قبلی ها.
وقتی شمارههای قبلی رو بازی نکردی با چه دلیلی میگی LOS رو بیشتر دوست داری نسبت به قبلیها؟
در ضمن جواب قسمت اصلی پستم رو که در مورد یونیک بودن بازی بود رو ندادی