DLC جدید Castlevania LOS در هفته جاری

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
کونامی تاریخ عرضه و قیمت تکه دوم از DLC این بازی را اعلام کرد.

20110603clos.jpg

طبق گزارش IGN این DLC در تاریخ 7 جوئن بر روی شبکه های لایو و PSN و با قیمت 800 مایکروسافت پوینت و 9.99$ قرار خواهد گرفت.

در این قسمت شاهد سرونوشت گابریل و همچنین اطلاعات بیشتر در مورد خانواده بلمونت خواهیم بود.

آخرین ویرایش:
جاوید جان بهتره قبل از اینکه طوماری پست بدی بری معنی REBOOT رو بفهمی بعد

Reboot یعنی داستان اصلی بازی کلا نقض بشه؟(یعنی فردا بیان سری Re رو مثلا Reboot کنن میتونن تو داستان بگن Tویروس یا Gویروس رو یکی دیگه ساخته؟)

بحث تقلید از گاد آو وار هم خیلی وقته که پروندش بسته شده حالا شما نخوندی منم حوصله ندارم برم از آرشیو سایت جمع کنم بیارم. فقط اینو بگم که خود گاو تقلید محسوب میشه و گیم پلی اوریجینال نداره پس خواهشن بحث تقلید رو وسط نکش. کلا تو دنیای گیم همه چی تقلیده، همه چیییی. اگر قرار باشه هر بازی ای که میاد یونیک باشه کلا باید همه شرکت ها بساطشون رو جمع کنن برن تره خرد کنن و فقط شرکت های صاحب سبک بمونن تو میدون.

من نگفتم گیم پلی GOW ارجیناله
گفتم تقلید کرده از اون یعنی وقتی المانهایی رو تو LOS میبینی یاد GOW و SOTC میوفتی
تازه اینی که میگی بدتر میکنه جریان رو
سری Castlevania گیم پلی کاملا یونیک داره که خیلی از بازیها آرزوشونه یونیک باشن
حالا این که یونیک هست بره تقلید کنه که چی بشه؟

بقیه نوشته هات هم که اصلا لازم نیست جوابشونو بدم چون همونطور که گفتم اول معنی ریبوت رو بدون بعد حرفات رو تکرار کن.

بقیه رو موقعی میتونی جواب بدی که دو سه نسخه غیر از LOS از سری رو بازی کرده باشی

خداوکیلی 7 تا کسلوانیا بازی کردم تا قبل LoS ، حالا من هیچی ، یه فنهای بی کله ای رو ازین سری میشناسم که LoS رو فوق العاده با ارزش میدونن ، من نمیدونم شما چطوری این بازی رو انقدر غیر منطقی زیر سوال میبری !!!
باور کن همیشه توپیدن به یه بازی کلاس نداره !
راجع به تقلید هم همونطور که فردین گفت،خود BoC که کریتوس دستش میگیره کاملا قرقره شده از تازیانه 20 و اندی ساله خاندان بلمانته ... این که سلاح شما از دست کرکتر اصلی به شکل طناب رها شه (منظورم مکانیزمشه) اولین بار از همین کسلوانیا بوجود اومده ؛ که گاو اونو به ارث برده .ضمنا معنای Reboot هم ، ... والا من بهش میگم "بازآفرینی" . یعنی از صفر یه چیزی رو دوباره خلق کنی ؛ از داستان گرفته ، تا گیم پلی ...
راجع به موزیک هم گفته شما بدجوری خنده داره ! Oscar Araujo دیگه چی باس درست میکرد تا بهش بگن شاهکار؟!من باب متا و گیمرنکینگز هم بخوایم نگاه کنیم ، واقعا عالی بوده این بازی ...
W8ing 4 next :دی

Reboot
سری Castlevania گیم پلی کاملا یونیک داره که خیلی از بازیها آرزوشونه یونیک باشن
حالا این که یونیک هست بره تقلید کنه که چی بشه؟
castlevania گیم پلی unique داشت ( البت اگه به beat em up بتونیم بگیم unique!)
با ورود symphony of the night،این سری تبدیل شد به یه metroid clone ..اسم metroidvenia با ورود SOTN ورد زبون ها شد.
castlevania ـه unique سالهاست که مُرده.

• Like
Reactions: Kavigne
Reboot یعنی داستان اصلی بازی کلا نقض بشه؟(یعنی فردا بیان سری Re رو مثلا Reboot کنن میتونن تو داستان بگن Tویروس یا Gویروس رو یکی دیگه ساخته؟)
باز هم تاکید میکنم که معنیش رو یاد بگیر بعد. بله ریبوت یعنی همه چیز بازی از داستان گرفته و گیم پلی و ... همه چی می تونه ریست بشه. نمومنه بارزش هم همین DmC که داره میاد. اسم یارو دانتست اما هیچ ربطی به دانته قدیمی نداره و اصلا قیافشم شبیه اون نیست چه رسد به داستان و گیم پلیش.
بقیه رو موقعی میتونی جواب بدی که دو سه نسخه غیر از LOS از سری رو بازی کرده باشی
حالا خوبه یه نفر به تو گفت کسوانیا چیه و رفتی و بازی کردی که الان ادعای کسوانیا باز بودنت میشه :دی بذار یه سال بشه بعد :دی . لازم نیست بازی کنم چون خیلی وقت هم گفتم که دوست ندارم اصلا بازی کنم. حالا دلایلش برای خودم مهمه که دوست ندارم اینجا بیانشون کنم. من این کسلوانیا ریبوت رو بیشتر دوست دارم تا قبلی ها. قبلی ها رو اصلا رد نمیکنم به هیچ وجه سوء تفاهم نشه.
کلاسیک ها برای خودشون یه سری طرفدار دارن و ریبوت هم واسه خودش یه سری طرفدار دست و پا کرده که من از دسته دوم هستم و لازم نمی بینم که خلاف میلم و تحت امر و نهی کس دیگه برم سمت کلاسیک ها.

اگه کلّ بازیای دیگه نبودن، اونوخت بازم این حرفا رد و بدل می‌شد؟
LoS؛ سوای از پیشینه و هر بند و بساطی که بهش مربوط میشه یه بازی عالیه.
چه از نظر گیم‌پلی، چه پلات، چه درون‌ مایه و موسیقی و غیره.
چرا باید از اینا چشم پوشی کرد؟
من که متاسفانه DLCیا رو بازی نکردم، ولی می‌دونم خَیلی خوب بودن.
اسماشونم قشنگن!
مرسی فردین.

اگه کلّ بازیای دیگه نبودن، اونوخت بازم این حرفا رد و بدل می‌شد؟
LoS؛ سوای از پیشینه و هر بند و بساطی که بهش مربوط میشه یه بازی عالیه.
چه از نظر گیم‌پلی، چه پلات، چه درون‌ مایه و موسیقی و غیره.
چرا باید از اینا چشم پوشی کرد؟

الان شما دقیقا منظورتون چی بود از این پست؟
شرکت تو بحث بود یا چیز دیگه؟
منظورت از اینکه اگه بازیهای دیگه نبودن چیه؟
بعدش شما وقتی میای نظر میدی کامل بخون پست رو و بعد بیا نظر بده
کسی نگفت این بازی خوبه یا بده این پستی هست که دادم

""به نظر من Lords of Shadow یه افتضاح به معنی کامل برای سری Castlevania هست""

اگه بازم متوجه نشدی معنی این جمله رو بگو تا واضحتر توضیح بدم

castlevania گیم پلی unique داشت ( البت اگه به beat em up بتونیم بگیم unique!)
با ورود symphony of the night،این سری تبدیل شد به یه metroid clone ..اسم metroidvenia با ورود SOTN ورد زبون ها شد.
castlevania ـه unique سالهاست که مُرده.

به جای بازی کردن با کلمات اگه نسخه های قبل از LOS رو بازی کردی بگو بدونم با کی طرفم و الا اگه تجربه نکردی که اصلا بحثی نیست
همانطور که کسانی که اولین تجربه شون از سری Resident Evil شماره 4 بازی بوده و فکر میکنن Re4 بهترین تو سری و Leon اصلیترین و بهترین شخصیت Re هست طرفدارهای LOS هم دقیقا اینه جریانشون پس ادامه بحث کاملا بی فایدس
آدم وقتی میتونه در مورد سری بازی نظر درستی بده که اکثر شماره های اون سری رو بازی کرده باشه در غیر اینصورت کاملا نتیجه گیری اشتباهه

باور کن همیشه توپیدن به یه بازی کلاس نداره !

شما وقتی یادگرفتی پست دادن رو و اینکه خودتو دانای کل در نظر نگیری و اینکه چون خودت توپیدن به یه بازی رو کلاس میدونی(حالا مفهوم اینکه نظر دادن راجع به یه بازی چه ربطی به کلاس داشتن و اینجور چیزا داره) فکر نکنی بقیه هم اینجوری هستن اعلام کن تا بعد در مورد بقیه مطالبی که نوشتی بحث کنیم

باز هم تاکید میکنم که معنیش رو یاد بگیر بعد. بله ریبوت یعنی همه چیز بازی از داستان گرفته و گیم پلی و ... همه چی می تونه ریست بشه. نمومنه بارزش هم همین DmC که داره میاد. اسم یارو دانتست اما هیچ ربطی به دانته قدیمی نداره و اصلا قیافشم شبیه اون نیست چه رسد به داستان و گیم پلیش.
حداقل کاراکتر بازی اسمش دانته هست(که از سری قبل برداشتن) و نیومده داستان شمارههای قبل رو نقض کنه

حالا خوبه یه نفر به تو گفت کسوانیا چیه و رفتی و بازی کردی که الان ادعای کسوانیا باز بودنت میشه

من 10 شماره از سری رو بازی کردم(که شامل LOS هم میشه) ولی شما فقط LOS رو بازی کردی حالا خودت قضاوت کن نظر کدوممون میتونه در مورد سری درستر باشه

لازم نیست بازی کنم چون خیلی وقت هم گفتم که دوست ندارم اصلا بازی کنم. حالا دلایلش برای خودم مهمه که دوست ندارم اینجا بیانشون کنم. من این کسلوانیا ریبوت رو بیشتر دوست دارم تا قبلی ها.
وقتی شمارههای قبلی رو بازی نکردی با چه دلیلی میگی LOS رو بیشتر دوست داری نسبت به قبلیها؟

در ضمن جواب قسمت اصلی پستم رو که در مورد یونیک بودن بازی بود رو ندادی

آخرین ویرایش:
شما وقتی یادگرفتی پست دادن رو و اینکه خودتو دانای کل در نظر نگیری و اینکه چون خودت توپیدن به یه بازی رو کلاس میدونی(حالا مفهوم اینکه نظر دادن راجع به یه بازی چه ربطی به کلاس داشتن و اینجور چیزا داره) فکر نکنی بقیه هم اینجوری هستن اعلام کن تا بعد در مورد بقیه مطالبی که نوشتی بحث کنیم.
من پست دادن بلدم ، هیچ وقت هم خودمو دانای کل ندونستم ... اما دیدم شما نظرات خودت که بینهایت شبیه جفنگیاته رو بصورت Fact بیان میکنی ، بر خود واجب دونستم که اون جمله رو بهت بگم ؛ نمیتونی منکر این بشی که این الآن مده که به یه چیزی گیر بدن ، کلاس داره! شدیدا تابلوئه شما داری این حرکتو میزنی ! الآن من نمیدونم سید چی گفت بهت که با همچین ادبیاتی جوابشو دادی . کلا شازده ، از من به تو نصیحت که همیشه سعی نکن نظر خودتو وحی منزل بدونی :) E3 هم مبارک:)

من پست دادن بلدم اما دیدم شما نظرات خودت که بینهایت شبیه جفنگیاته رو بصورت Fact بیان میکنی ، بر خود واجب دونستم که اون جمله رو بهت بگم ؛ . کلا شازده ، از من به تو نصیحت که همیشه سعی نکن نظر خودتو وحی منزل بدونی :) E3 هم مبارک:)

نه هنوز یادنگرفتی باز
شما مشکل داری فکر کنم تو معنی کردن کلمات فارسی

به نظر من Lords of Shadow یه افتضاح به معنی کامل برای سری Castlevania هست
این جمله ای هست که من نوشتم
برات اون قسمتم بولد کردم شاید مشکل داشته باشی تو دیدن بعضی کلمات
اگه بازم برداشتت از جمله اینکه Fact قرار میدم و وحی منزل میدونم دیگه چیزی ندارم برا توضیح دادن فقط میتونم بگم موفق باشی

هیچ وقت هم خودمو دانای کل ندونستم.نمیتونی منکر این بشی که این الآن مده که به یه چیزی گیر بدن ، کلاس داره! شدیدا تابلوئه شما داری این حرکتو میزنی
بزار اول دانای کل رو معنی کنم برات.دانای کل کسی هست که از همه چیز(ظاهر و باطن)اطلاع داشته باشه
میای میگی دانای کل نمیدونی خودتو بعد تو ادامه میگی تابلو هست داری این حرکتو میای
من بازم نمیتونم بفهمم بحث و اظهار نظر در مورد یه بازی چه ربطی به کلاس گذاشتن داره
ولی بازم میای میگی داری کلاس میای
همونطور که گفتم چون نقد یه بازی رو خودت کلاس گذاشتن میدونی فکر میکنی بقیه هم اینجورین و این طرز فکرت کاملا اشتباهه

یعنی بخدا خودتم نمی فهمی چی داری میگی و اصلا پست های منو نمیخونی.

حداقل کاراکتر بازی اسمش دانته هست(که از سری قبل برداشتن) و نیومده داستان شمارههای قبل رو نقض کنه
خوب چی میشه اینم اسمش بلمونته. و 100% DmC جدید تمام شماره های قبلی رو نقض کرده داستان که پیش کش.
من 10 شماره از سری رو بازی کردم(که شامل LOS هم میشه) ولی شما فقط LOS رو بازی کردی حالا خودت قضاوت کن نظر کدوممون میتونه در مورد سری درستر باشه
دلیل بیهوده ای میاری. 10000 بار میگم ریبووته باز تو بیا بورو تو چشم من که "من اینقدر زیاد بازی کردم" آفرین که 10 شماره بازی کنی عجرتت با خدا. ما بلد نیستیم بازی کنیم نووووبیم واسه همین LoS رو دوست داریم.

وقتی شمارههای قبلی رو بازی نکردی با چه دلیلی میگی LOS رو بیشتر دوست داری نسبت به قبلیها؟
تو از کجا میدونی بازی نکردم؟! نمیخوام بحث های کسلواینا قدیمی ها مطرح بشه چون همونطور که گفتم دلایل خاصی دارم که نمیخوام مطرحش کنم. اگر کسوانیا نمیدونستم چیه در همون ابتدا که Caslvania HD بر روی لایو اومد 800 پوینت ناقابل (معادل حدودا 13-15 هزار تومان ما) نمیدادم اونو بخرم. شما لطفا بیا بگو به کودوم شماره از کسوانیا هایی که بازی کردی پول پرداخت کردی؟

نمیخوام بحث به بیراهه بره اما بهتره فکر کنی بعد پست بدی.

به جای بازی کردن با کلمات اگه نسخه های قبل از LOS رو بازی کردی بگو بدونم با کی طرفم و الا اگه تجربه نکردی که اصلا بحثی نیست
همانطور که کسانی که اولین تجربه شون از سری Resident Evil شماره 4 بازی بوده و فکر میکنن Re4 بهترین تو سری و Leon اصلیترین و بهترین شخصیت Re هست طرفدارهای LOS هم دقیقا اینه جریانشون پس ادامه بحث کاملا بی فایدس
آدم وقتی میتونه در مورد سری بازی نظر درستی بده که اکثر شماره های اون سری رو بازی کرده باشه در غیر اینصورت کاملا نتیجه گیری اشتباهه

گفته های من "نتیجه گیری" نیست،حقیقتیه که مو لای درزش نمیره...
مطمئناً من یه چیزایی میدونستم که اومدم گفتم.و مطمئناً با castlevania هم خیلی آشنا هستم.
بر خلاف اکثر castlevania باز های ایرانی من این سری رو با عناوین DC یا SOTN شروع نکردم،من با این سری بزرگ شدم و این سری رو از اولین عنوانش یعنی castlevania ـه NES بازی کردم و احتمالاً بیشتر از هر کسی توی این سایت با این سری آشنام.اگر هم کیلویی میخواید حساب بکنید به spoiler مراجعه کنید.
قرمز ها اونایی هستن که من تموم کردم.

• castlevania
  • castlevania ii: simon's quest
  • castlevania iii: dracula's curse
  • super castlevania iv
  • castlevania: dracula x
  • castlevania ii:belmont's revenge
  • castlevania:circle of the moon
  • castlevania chronicles
  • castlevania:symphony of the night
  • castlevania:harmony of dissonance
  • castlevania:aria of sorrow
  • castlevania: dawn of sorrow
  • castlevania:lament of innocence
  • castlevania:curse of darkness
  • castlevania: portrait of ruin
  • castlevania: order of ecclesia
  • castlevania: lords of shadow
در ضمن جواب قسمت اصلی پستم رو که در مورد یونیک بودن بازی بود رو ندادی
من فکر کردم جای FaRd!N جواب دادم...
castlevania شاید جو و theme خاص و unique خودشو داشته باشه ولی تا وقتی که clone یه بازی دیگه ست نمیتونیم به گیم پلیش بگیم unique.

جالبه دوستان ادعای فن بودن دارن ، اما هنوز نمیدونن هر شماره کسلوانیا یه کرکتر داره ! ولی از خاندان بلمانته ... ! چیزی که LoS هم ازون بی بهره نیست ... نقد کردن ، کلاس نداره ، نقد الکی کردن و از روی جهل ، و این که کاملا هدف شما ازون نقد چیه (کاملا مشخصه!) برای کلاس گذاشتنه ... در کل برو بساطتو یه جا دیگه پهن کن :دی ! lol ... اون قدری خدا iq داده بهم بفهمم طرفم چی رو برای چی داره میگه :دی زّت زیاد ...

آخرین ویرایش:
یعنی بخدا خودتم نمی فهمی چی داری میگی
این حرفتو نادیده میگیرم

خوب چی میشه اینم اسمش بلمونته. و 100% DmC جدید تمام شماره های قبلی رو نقض کرده داستان که پیش کش
Belmont اسم نیست فامیله
دانته اسمی آشنا تو سری DMC هست ولی گابریل از بیخ وجود نداره تو سری قبلی
اگه نقض کرده که مثل LOS گند زده(یه مثال هم بزن که مثلا کجا رو نقض کرده)

دلیل بیهوده ای میاری. 10000 بار میگم ریبووته باز تو بیا بورو تو چشم من که "من اینقدر زیاد بازی کردم" آفرین که 10 شماره بازی کنی عجرتت با خدا. ما بلد نیستیم بازی کنیم نووووبیم واسه همین LoS رو دوست داریم.
این که کسی از یه سری بازی 1 عنوان بازی کرده و یکی دیگه چندتا بیشتر و اونی که شماره های بیشتری بازی کرده نظرش درستر و بهتر میتونه باشه دلیل بیهودس؟
وقتی برا حرفی که مینویسی دلیل نداری بیاری میری سراغ کلماتی مثل نوبیم یا ...
کسی نگفت شما LOS رو دوست داشته باش یا نه پس از دادن پست بیهوده خودداری کن و برو سر مطلبی که عنوان شده

تو از کجا میدونی بازی نکردم؟! نمیخوام بحث های کسلواینا قدیمی ها مطرح بشه چون همونطور که گفتم دلایل خاصی دارم که نمیخوام مطرحش کنم. اگر کسوانیا نمیدونستم چیه در همون ابتدا که Caslvania HD بر روی لایو اومد 800 پوینت ناقابل (معادل حدودا 13-15 هزار تومان ما) نمیدادم اونو بخرم. شما لطفا بیا بگو به کودوم شماره از کسوانیا هایی که بازی کردی پول پرداخت کردی؟
من نگفتم خودت گفتی شماره های قبلی رو بازی نکردی اونم به دلایل خاصی(حرف خودته)
اگه اینطوری حساب کنی فروشنده های بازی تو کل دنیا از همه بیشتر حالیشونه و منتقد اصلی هر بازی هستن

گفته های من "نتیجه گیری" نیست،حقیقتیه که مو لای درزش نمیره...
مطمئناً من یه چیزایی میدونستم که اومدم گفتم.و مطمئناً با castlevania هم خیلی آشنا هستم.
بر خلاف اکثر castlevania باز های ایرانی من این سری رو با عناوین DC یا SOTN شروع نکردم،من با این سری بزرگ شدم و این سری رو از اولین عنوانش یعنی castlevania ـه NES بازی کردم و احتمالاً بیشتر از هر کسی توی این سایت با این سری آشنام.
شما بالاخره تکلیفتو مشخص نکردی
سری کلاسیک که باش بزرگ شدی به نظرت بهتره یا راهی که LOS در پیش گرفته؟

castlevania شاید جو و theme خاص و unique خودشو داشته باشه ولی تا وقتی که clone یه بازی دیگه ست نمیتونیم به گیم پلیش بگیم unique.
آره همین جو و Theme خاص رو بچسب
سری Castlevania با همین جو خاص محبوب شد
حالا اون جو چرا باید از بین بره؟

Belmont اسم نیست فامیله
دانته اسمی آشنا تو سری DMC هست ولی گابریل از بیخ وجود نداره تو سری قبلی
اگه نقض کرده که مثل LOS گند زده(یه مثال هم بزن که مثلا کجا رو نقض کرده)
خوب شد گفتی و الا نمیدونستم فامیلیه. باشه دفعه بعد میگم اسم کاراکتر اصلی رو بذارن سایمون بلمونت تا بتونی ربطش بدی. تو هنوز نتوستی کلمه ریبوت رو برای خودت معنی کنی.
کسی نگفت شما LOS رو دوست داشته باش یا نه پس از دادن پست بیهوده خودداری کن و برو سر مطلبی که عنوان شده
تو داری پست بیهوده میدی و میخوای حرفت رو به کرسی بنشونی.

اینقدر هم بازی کردم بازی کردن نکن بخدا فهمیدیم بازی کردی.

اصلا تو راست میگی و حرفت رو وحی منزل گرفتیم. راضی شو برادر راضی شو. بحث باهات کلا از اولشم بیهوده بود نباید شروع میکردیم. به بزرگی خودت ببخش که اذیت کردیم جاوید جان. پیشنهاد میکنم در همین راستا که داری قدم برمی داری ادامه بده موفق میشی. به آروزت هم رسیدی و ما کم آوردیم در مقابلت ;) حرفت fact. تمام... موفق باشی. :rose:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or