Dishonored | Xbox 360

نمیدونم چرا سر بازیهای stealth معتاد بازی میشم...:d

چه این بازی چه سری بازیهای اسپلینتر سل چه سری بازیهای هیتمن....

خلاصه اینجور کشتن برا من یکی که خیلی شیرینه...>:d<

نه اینکه خیلی باحال طرفو از پشت خفت گیر میکنی کلی خر کیف میشی که مراحل بعدم از این زرنگ بازیها در بیاری....:d

علیرغم اینکه بازی قشنگی هست الان که بیشتر بازی کردم متاسفانه چون به گرافیک بالا عادت دارم و خوشم میاد این بازی اصلا راضیم نمیکنه! کیفیت تکسچرای بازی در حد بازیهای پی اس 2 هستش! و فکر میکنید لود نمیشن در صورتی که لود شده اشون اون شکلی هستش! دست بازیکن که در تصویر میبیینید انگار از خمیره! یه بازی مثل مکسپین تا فیها خالدون صورت مکس رو ساختن و جزیات داره یه بازی هم مثل این.
نمیدونم چرا اینطوری ساختنش! بعید میدونم نابلد بودن و باید در علتهای دیگه جستجو کرد.

علیرغم اینکه بازی قشنگی هست الان که بیشتر بازی کردم متاسفانه چون به گرافیک بالا عادت دارم و خوشم میاد این بازی اصلا راضیم نمیکنه! کیفیت تکسچرای بازی در حد بازیهای پی اس 2 هستش! و فکر میکنید لود نمیشن در صورتی که لود شده اشون اون شکلی هستش! دست بازیکن که در تصویر میبیینید انگار از خمیره! یه بازی مثل مکسپین تا فیها خالدون صورت مکس رو ساختن و جزیات داره یه بازی هم مثل این.
نمیدونم چرا اینطوری ساختنش! بعید میدونم نابلد بودن و باید در علتهای دیگه جستجو کرد.
و خداوند حالات مختلف گرافیکی را آفرید!
داداش من بازی گرافیکی تقریبا به حالت Cell Shade داره و برای این سبک، عالی ـه!
شما اومدی داری با MP3 مقایسه می‌کنی؟!
سبک گرافیک این بازی به صورت عامیانه کارتونی ـه نه واقعی!

اقا کسی میدونه بخوایم باید اچیومنت اون که بدون کشتن بازی رو تموم کنیم بگیریم چطوریاست ؟
اون گرفتن rb بیهوش میکنه دیگه کشتن حساب نمیشه که ؟ :دی اول بازی هم اجباریه یه جورایی حساب نمیشه اینطور که معلومه چون از اول زندان میشه فقط مخفی کاری رفت

اقا کسی میدونه بخوایم باید اچیومنت اون که بدون کشتن بازی رو تموم کنیم بگیریم چطوریاست ؟
اون گرفتن rb بیهوش میکنه دیگه کشتن حساب نمیشه که ؟ :دی اول بازی هم اجباریه یه جورایی حساب نمیشه اینطور که معلومه چون از اول زندان میشه فقط مخفی کاری رفت
هیچ کدوم از اچیو ها ربطی به زندان نداره:دی
همشون بعد از فرار از زندان(:دی)حساب می‌شن!

تو سایت اچیومنت ایکس باس 360 فکر کنم یه نفر گفته بود از بیهوش کننده استفاده کرده و اچیو باز نشده . البته فکر کنم چرت گفته .
من هنوز به بار دوم نرسیدم . نمیشه اون اسسین های اول بازی رو نکُشت ؟

دقیقا تایید میشه
اتمسفر بازی مثل Fallout:New Vegas هست

داداش دیگه سل شید رو ندونم چیه باید برم بمیرم!
کجاش سل شیده؟ اگه سل شید محسوب میشه پس بوردر لند و ..بازیای دیگه که گرافیکشون واقعا خوبه چی حساب میشن؟ اونام مشکل بی کیفیت بودن تکسچرارو دارن یا منحصرا این بازی باید اینطوری باشه؟ من احتمال میدم حجم بازی خیلی بالا بوده مجبور شدن اینطوری کنن.

اقا شديدا بازي عاليه!!!:x
حسي كه موقع بازي كردنش دارم دقيقا همون حسيه كه ٢٠٠٧ سر bioshock داشتم،به معناي حقيقيه كلمه يونيك هستش
فيزيك بازي هم خيلي خوبه،محيط بازي هم شديدا half life 2 رو برام تداعي ميكنه كه به خاطر victor antonov هستش
خلاصه اين عنوانو از دست ندين

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or