gamekhor2007
کاربر سایت
بازی نصب شده تو هارد چقدر حجم میگیره؟برای من 3.9 هست
و خداوند حالات مختلف گرافیکی را آفرید!علیرغم اینکه بازی قشنگی هست الان که بیشتر بازی کردم متاسفانه چون به گرافیک بالا عادت دارم و خوشم میاد این بازی اصلا راضیم نمیکنه! کیفیت تکسچرای بازی در حد بازیهای پی اس 2 هستش! و فکر میکنید لود نمیشن در صورتی که لود شده اشون اون شکلی هستش! دست بازیکن که در تصویر میبیینید انگار از خمیره! یه بازی مثل مکسپین تا فیها خالدون صورت مکس رو ساختن و جزیات داره یه بازی هم مثل این.
نمیدونم چرا اینطوری ساختنش! بعید میدونم نابلد بودن و باید در علتهای دیگه جستجو کرد.
هیچ کدوم از اچیو ها ربطی به زندان ندارهاقا کسی میدونه بخوایم باید اچیومنت اون که بدون کشتن بازی رو تموم کنیم بگیریم چطوریاست ؟
اون گرفتن rb بیهوش میکنه دیگه کشتن حساب نمیشه که ؟اول بازی هم اجباریه یه جورایی حساب نمیشه اینطور که معلومه چون از اول زندان میشه فقط مخفی کاری رفت
اقا کسی میدونه بخوایم باید اچیومنت اون که بدون کشتن بازی رو تموم کنیم بگیریم چطوریاست ؟
اون گرفتن rb بیهوش میکنه دیگه کشتن حساب نمیشه که ؟اول بازی هم اجباریه یه جورایی حساب نمیشه اینطور که معلومه چون از اول زندان میشه فقط مخفی کاری رفت
دقیقا تایید میشهو خداوند حالات مختلف گرافیکی را آفرید!
داداش من بازی گرافیکی تقریبا به حالت Cell Shade داره و برای این سبک، عالی ـه!
شما اومدی داری با MP3 مقایسه میکنی؟!
سبک گرافیک این بازی به صورت عامیانه کارتونی ـه نه واقعی!
داداش دیگه سل شید رو ندونم چیه باید برم بمیرم!و خداوند حالات مختلف گرافیکی را آفرید!
داداش من بازی گرافیکی تقریبا به حالت Cell Shade داره و برای این سبک، عالی ـه!
شما اومدی داری با MP3 مقایسه میکنی؟!
سبک گرافیک این بازی به صورت عامیانه کارتونی ـه نه واقعی!