Dishonored | PC

ss_preview_dishonored_spreadcover.jpg.jpg

Developer : Arkane Studios
Publisher : Bethesda Softworks
Genre : Modern Action Adventure
Release Date :
October 9,11,12. 2012

Arkane Studios را باید جزو شرکت های کوچک ولی بسیار بلند پرواز صنعت بازی شناخت شرکتی که با دو عنوان Dark Messiah of Might and Magic و Arx Fatalis سعی کرد وارد سبک نقش آفرینی شده و با بزرگانی چون Gothic و Elder Scrolls رقابت کند اما متاسفانه عنوان پرهزینه و بزرگ این شرکت یعنی Dark Messiah of Might and Magic به یک شکست تجاری تبدیل شد و از متقدین نیز امتیاز های متوسطی را دریافت کرد این در حالی بود که رقیب اصلی آن Oblivion با فروشی عالی ، به عنوان بهترین بازی سال 2006 نیز انتخاب شد، پس از آن بود که این استودیو به حاشیه رفت و مدتن ها در سکوت خبری باقی ماند تا اینکه سال گذشته Zenimax با خرید آن علنا آن را به زیر مجموعه ای از رقیب سابق Bethesda تبدیل کرد ، حال پس از گذشت یکسال GI اولین عنوان حاصل از این همکاری را معرفی کرده است Dishonored یک اکشن مخفی کاری با فضایی آینده گرایانه خواهد بود که ظاهرا با خشونت بسیار ، داستانی سنگین و سیاه یک عنوان جذاب و بزرگ به نظر میرسد ، باید دید و منتظر ماند که آیا این عنوان نیز مانند سایر آثاری که Bethesda فقط ناشر آن هاست نظیر Hunted و Brink یک عنوان ضعیف خواهد بود یا در حد و اندازه های عناوین ساخت این شرکت ظاهر خواهد شد.
طراحان معروفي در اين بازي حضور دارند از جملطارح اصلي Harvey smith كه بر روي بازي Deus Ex كار كرده است و همچنين در بازي Thief: Deadly Shadows حضور داشته است.سازنده عناوين Arx Fatalis و Dark Messiah of Might and Magic يعني مدير ارشد طراحان و معاون استديو Raf Colantonio و يكي از طراحان بازي Half-Life 2 اقاي Viktor Antonov كه شهر اكونوميك City 17 را طراحي كرده بود

استودیو Arkane اطلاعات جدیدی از بازی Dishonored منتشر کرد که می‌توان به‌وجود پارامتر مانا، قدرت‌های مختلف و زمان صرف‌شده برای اتمام بازی اشاره کرد. این استودیو اعلام کرد که یک بازی‌باز حرفه‌ای می‌تواند بازی را درعرض 12 ساعت تمام کند؛ اما اگر اهل گشت‌وگذار هستید، این زمان برای شما دوبرابر خواهد شد. علاوه‌بر این، یک بازی‌باز معمولی مسلماً زمان بیشتری را صرف تمام‌کردن بازی خواهد کرد که به‌صورت میانگین، می‌تواند درعرض 14 ساعت بازی را به‌اتمام رساند. از طرفی، سازندگان از وجود پارامتر مانا در بازی پرده‌برداری کردند. این پارامتر در ابعاد کم به‌صورت غریزی پرخواهد شد اما برای انجام جادوهای کلیدی نیاز به‌استفاده از داروهای مخصوص خواهید داشت. سازندگان اعلام کردند که حدود 40 " Bone Charm " در بازی وجود دارد که به بازی‌باز قابلیت‌های ماورالطبیعه می‌دهد. وجود شش قدرت فعال و چهار قدرت غیرفعال (به‌اصطلاح Passive) از دیگر اطلاعات منتشر شده درباره‌ی بازی است. عنوان Dishonored اکتبر / مهر-آبان امسال برای سه پلتفرم معمول منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان

منم بازی را شروع کردم. بازی خیلی خوبیه.در اصل عالیه. اما قبول دارین Deus Ex یه چیز دیگه بود؟

اون 3 تا سرباز در خونه اون پیرزن را تو مرحله اول چطوری میشه نکشت؟ کلا راهنمایی برای اصلا و ابدا نکشتن وجود داره؟ (چونمیدونم یشه اصلا دست به سلاح نشد و بازی را تموم کرد)

خوب، من هم بالاخره بازی رو تموم کردم!
3122_(14).gif

قبل از هر چیز باید بگم که این جوری که من بازی رو تموم کردم بعید می دونم هیچ کدوم تون این طوری بازی کرده باشید! من توی یکی دو مرحله اول (که هنوز نمی دونستم Chaos چیه) در حد 4-3 نفر آدم کشتم، ولی از اون به بعد کل بازی رو بدون کشتن حتی یه نفر آدم تموم کردم! یعنی حتی Target های اصلی که باید می کشتیم رو هم من با گزینه های Non-Lethal زنده نگه می داشتم! باور نمی کنید؟ بفرمایید این نمونه کار:

واقعا لذت بردید عجیجان من؟ البته ما که بخیل نیستیم، ایشالا همه تون یه روز این طوری بشید! فقط بچه هایی که می خوان من روی سرشون یه دستی بکشم لطفا نوبت رو رعایت کنند که مثل دفعه های قبلی کار به خون و خونریزی نکشه!
78289398871882455641.png

بازی جالبی بود و گیم پلی لذت بخشی داشت، ولی من اصلا سر در نمیارم چرا توی بعضی سایت ها می گفتند سخته! یعنی یه جورایی حتی برای من که هیچ کس رو نمی کشتم هم هیچ جای بازی سخت نبود. مطمئنم کسی که Splinter Cell بازی کرده باشه و Stealth باز باشه هیچ مشکلی با مخفی کاری های لازم تو بازی پیدا نمی کنه! فقط توصیه می کنم بهتون که بازی رو با Chaos پایین و بدون قتل عام تموم کنید، چون حتی ابن طوری هم واقعا آسونه، دیگه چه برسه به این که بخواید راه برید و همه رو بکشید و به قول بچه ها بشه مثل Black Ops II، که اون جوری دیگه به نظر من بیش از حد آسون میشه.
54.gif

آخرین ویرایش:
خوب، من هم بالاخره بازی رو تموم کردم!
3122_(14).gif

قبل از هر چیز باید بگم که این جوری که من بازی رو تموم کردم بعید می دونم هیچ کدوم تون این طوری بازی کرده باشید! من توی یکی دو مرحله اول (که هنوز نمی دونستم Chaos چیه) در حد 4-3 نفر آدم کشتم، ولی از اون به بعد کل بازی رو بدون کشتن حتی یه نفر آدم تموم کردم! یعنی حتی Target های اصلی که باید می کشتیم رو هم من با گزینه های Non-Lethal زنده نگه می داشتم! باور نمی کنید؟ بفرمایید این نمونه کار:

واقعا لذت بردید عجیجان من؟ البته ما که بخیل نیستیم، ایشالا همه تون یه روز این طوری بشید! فقط بچه هایی که می خوان من روی سرشون یه دستی بکشم لطفا نوبت رو رعایت کنند که مثل دفعه های قبلی کار به خون و خونریزی نکشه!
78289398871882455641.png

بازی جالبی بود و گیم پلی لذت بخشی داشت، ولی من اصلا سر در نمیارم چرا توی بعضی سایت ها می گفتند سخته! یعنی یه جورایی حتی برای من که هیچ کس رو نمی کشتم هم هیچ جای بازی سخت نبود. مطمئنم کسی که Splinter Cell بازی کرده باشه و Stealth باز باشه هیچ مشکلی با مخفی کاری های لازم تو بازی پیدا نمی کنه! فقط توصیه می کنم بهتون که بازی رو با Chaos پایین و بدون قتل عام تموم کنید، چون حتی ابن طوری هم واقعا آسونه، دیگه چه برسه به این که بخواید راه برید و همه رو بکشید و به قول بچه ها بشه مثل Black Ops II، که اون جوری دیگه به نظر من بیش از حد آسون میشه.
54.gif
من تو کل بازی یه نفر رو کشتم فقط :دی
Go away :D
P.s : اونم High Overseer بود،
biggrin1.gif
اگه فکر میکنی‌ که نکشتن کسی‌ تو یه بازیSleath Tier 2 :دی که برای مخاطب عام طراحی شده افتخار هست سخت در اشتباهی‌
biggrin1.gif
:دی بیا Sc :دی
78289398871882455641.png
======
موضوع اصلی‌ رو یادم رفت بگم :دی، اومده بودم تاپیک اینو بگم که محمود حواسم رو پرت کرد :دی
میگم، دقت کردین وقتی‌ تو Time bend، تیر میزنین، تیر‌ها رو هوا میمونن؟ رو High chaos که میری، خیلی‌ حال میده اینجوری :دی، میزنی‌ Time bend، میری جلو یه نفر، چند تا تیر میزنی‌، بعدا صبر میکنی‌، اونا هم رو هوا میمونن، وقتی‌ که Time bend تموم می‌شه، مثل موشک میخورن به حریف :دی، صحنه‌ای مثل این پدید میاد :دی

عکس هیتلر هست فکر کنم :دی

126077596-4.jpg

آخرین ویرایش:
من تا حالا تو بازی از هرکی که خوشم نیاد و اون قلبه دربارش چیزای بدی بگه رو میکشم!!!:d
همین الان اون پیرزنه تو Golden Cat رو دادم موشا خوردنش!!!:d

اون 3 تا سرباز در خونه اون پیرزن را تو مرحله اول چطوری میشه نکشت؟ کلا راهنمایی برای اصلا و ابدا نکشتن وجود داره؟ (چونمیدونم یشه اصلا دست به سلاح نشد و بازی را تموم کرد)

چقد خوبه تازه وارد باشی! یه سوال میپرسی بعدش 3 نفر میان هیشکی را نکشتن اما هیچکدوم نمیگن اونجا چطوری نکشی سربازها را

سلام تازه وارد جان. :دی

نگران نباش، یه مدت که بگذره توی بازی سنتر XP می گیری و خرج تهیه Augmentation های مختلف می کنی و قدرت و Respect ات میره بالاتر!
78289398871882455641.png

برای این که ملت رو نکشی باید سعی کنی یا از گوشه و کنار بدون درگیری باهاشون در بری (استفاده از Blink و Possess کردن توصیه میشه)، یا از گزینه های غیرمرگبار استفاده کنی، که این ها هم مشخص هستند: مثلا به جای تیرهای معمولی تیرکمونت از تیرهای خواب آور (Sleep Dart) استفاده کنی، یا این که از پشت به ملت نزدیک بشی و با دکمه Ctrl بیهوش شون کنی. کلا تو هر موقعیتی اگه خوب فکر کنی چندین راه حل پیدا می کنی.

در مورد اون سربازها:

راحت ترین راهش اینه که به هر سه تاشون Sleep Dart بزنی که بیهوش بشن، ولی من چون خسیس بودم و نمی خواستم تیر خرج کنم دو تاشون رو با گرفتن گردن شون می خوابوندم و سومی رو که وقت نمی شد برم پشت سرش با Sleep Dart می زدم.
78289398871882455641.png
من تو کل بازی یه نفر رو کشتم فقط :دی
Go away :D
P.s : اونم High Overseer بود،
biggrin1.gif
اگه فکر میکنی‌ که نکشتن کسی‌ تو یه بازیSleath Tier 2 :دی که برای مخاطب عام طراحی شده افتخار هست سخت در اشتباهی‌
biggrin1.gif
:دی بیا Sc :دی
78289398871882455641.png
آره! اونم کسی که تو اسکایریم عشقش Quest های Daedra و Dark Brotherhood بود! عجیجم من که میگم هیشکی رو نکشتم توی اسکایریم هم به هیچ وجه شمشیر خودم رو بی دلیل بیرون نمی کشیدم! حتی بعد از یه مدت Shout های Kyne's Peace رو به سختی تکمیل کردم تا مجبور نباشم خرس و شیر و مارمولک و غیره و ذلک رو هم بی دلیل بکشم! تو اگر هم راست بگی و هیشکی رو نکشته باشی تنها حالتش اینه که اول یه دور بازی رو با کشتن هر جنبنده ای که رد می شده (!) تموم کردی و بعد دیدی ای بابا، Chaos ام رفت بالا، بذار یه دور هم درست حسابی بازی کنم!
78289398871882455641.png

هر چی ما رعایت میکنیم انگاری شما اصلا توجه نمیکنید ! از این شکلک ها نفرستید و درضمن به نظرات یک دیگر هم احترام بگذارید .

تذکر برای بار آخر میدم !
:)

شروع کردم به بازی. حدود 2 ساعتی بازی کردم.
عالیه. هیچ چیزی کم و کسر نداره.
بزرگترین نقطه قوت بازی این هست که بازی رو هر جور که دوست داری می تونی پیش بری. این خودش به تنهایی باعث میشه بازی رو 5-6 بار یا حتی بیشتر بخواین تموم کنید.

شرمنده می پرسم، دليلش اينه كه تو پست اول نوشته نشده بود:
سيستم مورد نياز بازی چيه؟ بعد سی پی يو سه هسته ای، رم 4 گيگ و گرافيك رادون HD 6450 راحت اجرا می شه اين بازی؟

شرمنده می پرسم، دليلش اينه كه تو پست اول نوشته نشده بود:
سيستم مورد نياز بازی چيه؟ بعد سی پی يو سه هسته ای، رم 4 گيگ و گرافيك رادون HD 6450 راحت اجرا می شه اين بازی؟

Min spec:
Processor: 3.0 GHz dual core or better
Memory: 4 GB system RAM
Hard Disk Space: 9 GB
Video Card: DirectX 9 compatible with 512 MB video RAM or better (NVIDIA GeForce GTX 460 / ATI Radeon HD 5850)
Sound: Windows compatible sound card

Recommended Spec:
Processor: 2.4 GHz quad core or better
Memory: 4 GB system RAM
Hard Disk Space: 9 GB
Video Card: DirectX 9 compatible with 768 MB video RAM or better (NVIDIA GeForce GTX 460 / ATI Radeon HD 5850)
Sound: Windows compatible sound card

===
با اینکه اینطوری نوشته شده ولی‌ کلا بازی سنگینی‌ نیست، راحت می‌شه اجرا کرد.

CPU ـی كه برای مينيموم می خواد دارم ولی واقعا سی پی يو بالایی می خواد و يه سه هسته ای قوی با فركانس بالاتر از مينيموم هم ممكنه بخاطر پروسس های ويندوز كم بياره...البته فكر كنم، اونم در صورتی كه واقعا اينطور باشه:دی
اما از اونجایی كه شما می گيد مشكلی نيست و روی كنسول 7-8 سال پيش هم اجرا می شه فكر كنم مشكلی نباشه:دی

CPU ـی كه برای مينيموم می خواد دارم ولی واقعا سی پی يو بالایی می خواد و يه سه هسته ای قوی با فركانس بالاتر از مينيموم هم ممكنه بخاطر پروسس های ويندوز كم بياره...البته فكر كنم، اونم در صورتی كه واقعا اينطور باشه:دی
اما از اونجایی كه شما می گيد مشكلی نيست و روی كنسول 7-8 سال پيش هم اجرا می شه فكر كنم مشكلی نباشه:دی

این سیستم واقعا الکیه!
من دارم با e6550 و 2گیگ رم راحت full hd بازی میکنم (البته Anti Alising خاموش)
بازی واقعا بهینه طراحی شده

منم بازی رو تموم کردم البته باید زودتر از اینا تموم میکردم چون مجبور شدم ویندوز عوض کنم و سیو هام پرید ولی کلا شاهکار بود من این بازی را بیشتر از دوز اکس و اسکایریم پسندیدم خعلی قشنگ بوود :d :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or