Dishonored 2 | PC

• Thread starter Thread starter M.V.S
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بالاخره پس از مدت ها انتظار نسخه دوم بازی Dishonored برای PC، XOne و PS4 معرفی شد.

داستان بازی:
داستان بازی 15 سال بعد از نسخه قبل و در شهر Karnaca در کنار شهر
Dunwall می پیوندد. هنگامی که لرد Regent مرده و تاعون از بین رفته. حالا فردی از جهانی دیگر آمده و تاج و تخت Emily Kaldwin را گرفته و سرنوشت جزیره نامعلوم است.

اطلاعات تایید شده بازی:

# - شما در نقش Emily Kaldwin و Corvo Attano بازی را تجربه خواهید کرد.
# - هر کدام از این دو کرکتر دارای نشان مخصوص هستند و از سلاح ها، ابزار و جادوهای خاصی استفاده میکنند.
# - محیط بازی نسبت به نسخه ی قبل بزرگ تر گردیده.
# - آلمان های نسخه قبلی مانند خشونت بالا، دید اول شخص و مخفی کاری عمیق حفظ شده اند.
# - مانند نسخه قبل تصمیمات شما در بازی و کشتن ها و نکشتن هایتان در نتیجه ی هر مرحله و در نهایت بازی تاثیر خواهد داشت.
# - هنگامی که بین Emily یا Corvo یکی را به عنوان کرکتر اصلی خود انتخاب کنید امکان سویچ کردن بین این دو را نخواهید داشت.
# - قابلیت tendril-shooting (شلیکِ پیچک) امیلی عملکردی مانند Blink دارد با این تفاوت که به امیلی این اجازه را میدهد که به دیوارها بچسبد و همچنین دشمنان خود را از روی دیوار برای کشتن سریع تر به بالا بکشد.
*در صورت انتشار اطلاعات بیشتر بروزرسانی میگردد*

Developer: Arkane Studios
Publisher: Bethesda Softworks
Genre: Action-Adventure, Stealth
Platforms: XOne, PS4, PC
...:Release Date
Mods: Single-Player

تاپیک تصاویر بازی

|Dishonored 2 -- Official E3 2015 Announce Trailer|
vkae_screenshot_20150615004434.jpg

(1080p (86mb
دانلود

(720p (54mb
دانلود

آخرین ویرایش:
گفته شده بازی با AMD خیلی مشکل داره
تو استیم همه دارن از بهینگی بازی گله میکنن فقط مربوط به کارت گرافیکای AMD نیست :

Mouse is laggy and suttery, the framerate all over the place regardless if i play on medium, high or even very high - which is astonnishing o.O
And the leaning is majorly bugged.

Something is seriously wrong with the optimization at this point with the game.
Not recommended until the next patch, i'm sad to admit that, but it's simply the truth.

Win 10 64 bit
16gig RAM
Intel Xeon 1231-v3 @3,4ghz
Nvidia GTX 970 4g

also Nvidia 375.70 drivers

دوستان زیاد به این مسائل توجه نکنید، من خودم با کارت GTX 950 روی تنظیمات High تا الان زیر 30 فریم نگرفتم و حدودا نصف بازی رو رفتم. انقدر گیم پلی بازی(مخصوصا بصورت مخفی کاری) جالب و سرگرم کننده هست که اصلا آدم حواسش به چیزای دیگه معطوف نمیشه و اون افت فریم های گه گداری اصلا به چشم نمیاد.

بر اساس بررسی کوتاهی که انجام دادم بار پردازشی بازی روی CPU بیش از حد زیاده و روی هسته ی اول هم بیشتر هست، برای همین روی برخی سیستم ها گلوگاه ایجاد می کنه
اما در کل مشکل حادی نداره و گیم پلیش مثل اولی عالیه.

مشکل این بازی با موس چیه سرعت خیلی کمه زیاد کردن sens داخل بازی هم تاثیری درش نداره
تو تب تنظیمات ماوس برو و حساسیت ماوس رو زیاد کن اوکی میشه .
بازی رو گرفتم و چند دقیقه ای رو توش بودم . گیمپلی بازی خیلی دلچسبه . البته به نظر میرسه کمی مشکل داره فعلا . یه سری لگ ریز میده . گرافیکش خیلی بهتر از فاجعه شماره اولش هستش ولی دلچسب نیست . بازی مشکل Aliasing داره و به نظر میرسه دوای دردش تنها فعال کردن TXAA انویدیا هست . داستان بازی نیز جالب توجهه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: s.1
نمی خوام سر کسی رو درد بیارم طرفدار برند انویدیا یا AMDهم نیستم،اما تجربه طی سالها به من ثابت کرده هرگز AMDنخرم!هرچند ممکنه توی رده کارت گرافیک های رقیبش بهتر فریم بده
اما هیچوقت فاجعه ی Rageبا AMDرو فراموش نمیکنم به بحث های فنی هم کاری ندارم نمی خوام هم بدونم مقصر این وسط بازیسازه یا AMDاصلا برام مهم نیست

آخرین ویرایش:
تو تب تنظیمات ماوس برو و حساسیت ماوس رو زیاد کن اوکی میشه .
بازی رو گرفتم و چند دقیقه ای رو توش بودم . گیمپلی بازی خیلی دلچسبه . البته به نظر میرسه کمی مشکل داره فعلا . یه سری لگ ریز میده . گرافیکش خیلی بهتر از فاجعه شماره اولش هستش ولی دلچسب نیست . بازی مشکل Aliasing داره و به نظر میرسه دوای دردش تنها فعال کردن TXAA انویدیا هست . داستان بازی نیز جالب توجهه.

داره اما ک یا زیاد کردنش تاثیری نداره اصلا سرعت نه کم می شه نه زیاد مگه با گیم پد برم.

نمی خوام سر کسی رو درد بیارم طرفدار برند انویدیا یا AMDهم نیستم،اما تجربه طی سالها به من ثابت کرده هرگز AMDنخرم!هرچند ممکنه توی رده کارت گرافیک های رقیبش بهتر فریم بده
اما هیچوقت فاجعه ی Rageبا AMDرو فراموش نمیکنم به بحث های فنی هم کاری ندارم نمی خوام هم بدونم مقصر این وسط بازیسازه یا AMDاصلا برام مهم نیست
من گرافیک Amd داشتم خود به خود سوخت:D6 ماهی هم از گارانتی گذشته بود.ازاون به بعد نه سی پی یو Amd استفاده کردم نه گرافیکش

من گرافیک Amd داشتم خود به خود سوخت:D6 ماهی هم از گارانتی گذشته بود.ازاون به بعد نه سی پی یو Amd استفاده کردم نه گرافیکش
حالا شاید این مورد استثنا بوده اما در کل تجربه ثابت کرده AMDنخرم،الان هم هر کسی به این بازی منفی داده AMDداشته داشته..........

گیمپلی بازی عالیه . گشتن تو محیط بسیار سود آور هستش و کلی آیتم میده . متاسفانه بازی اصلا بهینه نیست و افت فریم های خیلی زیادی داره . کاش سریع یه پچ بیاد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or