DiRT 3 | PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    dirt 3
Developer: Codemasters
Publisher: Codemasters
Genre: Racing - Cars
Platforms: PC - 360 - PS3
Release Date: 24 May
3 خرداد
ESRB: E​

دنباله ی سری بازی های Racing و پرطرفدار Dirt, در سال 2011 منتشر خواهد شد و علاوه بر افزایش گرافیک, ویژگی های دیگری نیز با خود خواهد آورد. خودروهای بیشتر, جاده های بیشتر و مسابقات بیشتر و متنوعتر, از جمله ی این ویژگی ها خواهند بود. همانطور که اشاره شد تعداد خودروهای این بازی افزایش یافته و به بیش از 50 مدل خودرو رسیده که این تعداد خودرو, از میان خودروهای مسابقه ای 5 دهه ی اخیر, بدقت گلچین شده اند. با افزایش دوبرابری تعداد جاده های موجود در بازی, بازیکنان در نقش یک راننده ی حرفه ای ظاهر شده و در مسابقات بیرون از جاده ای و خاکی به رقابت میپردازند.
تنوع جاده ها و شرایط آب و هوایی نیز به مقدار زیادی افزایش یافته بطوری که شاهد آب و هوای برفی و یا بارانی در نقاط مختلف جهان از قبیل قاره ی اروپا, آفریقا و آمریکا خواهیم بود.​

نکاتی از بازی :​

- این بازی همانند شماره ی قبلی خود از موتور Ego استفاده می کند ولی با این تفاوت که برخلاف بازی Dirt 2 که از ورژن 1.0 این موتور استفاده می کرد, در این بازی از موتور Ego 2.0 استفاده شده که دارای پیشرفتهای گرافیکی بسیاریست​

- همانند بازی قبلی, این بازی نیز از قابلیتهای DirectX 11 استفاده می کند​

604706_20101117_640screen001.jpg

وبسایت رسمی :​

تصاویر :​

تریلر :​

سیستم مورد نیاز و پیشنهادی :

Minimale Systemanforderungen: Dirt 3
- CPU: AMD Athlon 64 X2 2,8 GHz, Intel Pentium D 2.8 GHz
- RAM: 2 GiB
- HDD: 15 GByte
- Grafikkarte: AMD Radeon HD 2000 256 MiB, Geforce 8000 Serie 256 MiB

Empfohlene Systemanforderungen: Dirt 3
- DirectX 11
- Betriebssystem: Windows Vista oder Windows 7
- CPU: AMD Phenom II oder Intel Core i7
- RAM: 3 GiB
- Grafikkarte: AMD Radeon HD 6000 Serie

آخرین ویرایش:
نورپردازيش تو شب محشره !!!!!
واقعا عاليه ...
اگر اشتباه نكنم اين بلند شدن برف و گرد و خاك از روي زمين و چسبيدنشون به ماشين رو هم همين كدمسترز با colin macrea rally وارد بازي ها كرد :d
بازم كارشون رو درست انجام دادن .
مرســـي از عكس ها حسين جان :x
کوروش تازه الان این تصاویری که دیدی رو دایرکس 9 بود دایرکس 11 فرق میکنه :d:d

واقعا بازی شاهکاری هست هنوز بازی نکردم.امروز غروب رفتم گفت بازی شنبه میاد.بچه ها دعا کنید بتونم تا اون موقع طاقت بیارم.تا اون مقع هی عکس بزارین تا منم دووم بیارم...just keeding.:d:d:d:d:d:d

عزیزان و تاج سران و سروران دقت کنید . دقت کنید ! .
اگه شما هم اکنون در حال بازی dirt 3 هستید و fraps شما روشن هست و در حال عکس گرفتن از بازی هستید و همینطور اگه در رزولوشن hd همه گزینه ها ultra و high هست و فریم شما در این حالت بین 55 تا 70 هستش . خیلی ذوق نکنید . چرا ؟ چون بازی شما در حالت dx9 در حال اجراست . این بدین معنی میتونه باشه که یا کارت شما از dx 11 پشتیبانی نمیکنه و یا اینکه باز هم کارت شما از dx11 پشتیبانی نمیکنه:d
ما تست کردیم و چندین بار benchmark گرفتیم و متوجه شدیم سیستم در حالت کار با dx11 در همون رزولوشن hd و تنظیمات گرافیکی بالا نهایت فریمش به 41 رسید و rang فریم ها از 35 تا 41 متغییر بود .
اما در dx9 و همان تنظیمات فریم بین 55 تا 70 متغییر بود .

اما نکته جالب تر اینکه برای dx 11 و گزینه گرافیکی معروفش یعنی tesselation فقط در چند مورد محدود در بازی به کار گرفته شده که عبارتند از : tesselation for water and clouds . همین و بس .
و در مقایسه هیچ فرقی بین dx9 و dx11 مشاهده نخواهید کرد . مطلقا هیچی .( نظر شخصی ) .
کلا dirt 3 آخر و عاقبت همه racing هاست .توهین به dirt = توهین به مقدسات گیمرهای عزیز . (نظر عمومی) .

بازی اگر چه دارای map های تکراری با آب و هوای متغییر است و واقعا از نظر گرافیکی نسبت به dirt 2 حرف جدیدی برای گفتن ندارد . اما گیم پلی آن در قسمت هایی از بازی مانند drift spin jump و تلفیقی از همه این مراحل بسیار سرگرم کننده می باشد . اما گیم پلی آن در سایر موارد مانند time trail و مسابقات دیگر به شدت تکراری است .

نکته دیگر طراحی زیبا و خلاقانه واسط کاربری بازیست که منو ها و هر قسمت از race ها را درون چند ضلعی حجم دار قرار داده .

بازی نکته خاص و قابل ملاحظه دیگری ندارد .
از گذاشتن عکس با fraps معذوریم . به علت عدم تطابق موتور بازی در حالت dx11 و عدم هم خانی آن با برنامه fraps .:dاز گذاشتن عکس های زیبا معذوریم حتی شما دوست عزیز .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hosein me
مرسی از کمکت.ولی اگر یکم جامع تر و بیشتر بود بهتر میشد.اگر جایی(سایتی،تایپیکی وغیره) در موردش دیدی معرفی کنی ممنون میشم.بازم ممنون از کمکت.بقیه بچه ها هم اگه چیزی میدونن حتی اگر خیلی خلاصه بازم بگن.
انشاالله بازی کردن به همی بچه ها خوش بگذره.>:d<>:d<>:d<:d
اینارو با توجه به همون آپشنهای دیرت 2 میگم ... فکر نکنم واسه دیرت 3 هم فرقی داشته باشه ,
1.gear ratioاگه هر چقدر اون رو به سمت short تمایل بدیدشتاب خودرو بیشتر میشه اما از نهایت سرعت اون کمتر میشه ... اگر به سمت long تمایل بدید شتاب کمتر میشه اما سرعت نهایی خودرو افزایش پیدا میشکنه.
2.downforce هر چقدر اون رو به سمت high تمایل بدید میزان چسبندگی خودرو به سطح جاده افزایش پیدا میکنه و بر عکس اگه به سمت low تمایل بدید چسبندگی کمتر میشه ...
3.suspension هرقدر اون رو به سمت stiff تمایل بدید فنربندی خشکتر خواهد شد و هر قدر هم به سمت soft تمایل بدید فنر بندی نرمتر میشه.
4.ride heght ارتفاع خودرو رو از سطح زمین با این تنظیم کنید ... low ارتفاع کمتر و high ارتفاع بیشتر.
5.differential که هر چقدر اون رو به سمت strong تمایل بدید دیفرانسیل خشکتر و تمایل خودرو به حرکت در خط مستقیم بیشتر میشه ... یعنی پایداری ماشین برای حرکت مستقیم بیشتره ... و برعکس هر چه به loose نزدیکترش کنید تمایل خودرو به گردش و مانورهای سریعتر بیشتره و اصولا در این حالت ناپایدارتره
6.brake bias که مربوط به تقسیم نیروی ترمز روی چرخهای جلو عقبه ... هر قدر نشانگر رو به سمت front نزدیک کنید ترمزگیری چرخهای جلو بیشتر میشه و از عقب کاسته میشه و. بالعکس ... هرچه به front نزدیکتر بشه ماشین زودتر سرعتش کم میشه ولی تو این حالت کنترلش سخت تره ... هر چقدر به rear نزدیک کنید کاهش سرعت بیشتر زمان میبره

بچه ها من تو ساخت پروفایل مشکل دارم... میگه باید sign-in بشی تو live!
با اینکه offline profile دارم خودش sign-in میکنه.
چیکار کنم؟
بخاطر این Save نیمی کنه :(

منون ازت XagroX جان واسه ی توضیحاتت.خیلی حال کردم.خیلی خیلی ممنون.>:d<>:d<:d
فقط ی توضیحی درباره ی قسمت 2 و 3 بده که چه تاثیری هنگام حرکت میذاره:-?:-s.بقیه رو فهمیدم.:d
بازم ممنون بخاطر توضیحات خوبتون.>:d<:-bd\m/:thumbup::worthy::guitar:

بچه ها من تو ساخت پروفایل مشکل دارم... میگه باید sign-in بشی تو live!
با اینکه offline profile دارم خودش sign-in میکنه.
چیکار کنم؟
بخاطر این Save نیمی کنه :(

شما باید آخرین windows live یا همون game for windows 3.1 رو نصب کنی .
قابل توجه اون عده که بعد از نصب بازی و کرک نتونستن وارد بازی بشن همش به این خاطر هست که بازی برای اجرا و save احتیاج به این برنامه داره . یادتون نره که ابتدای شروع بازی برای خودتون یک offline profile در windows live بازی بسازید .

امروز صبح دانلودش رو تموم کردم . . . این که خیلی گرافیکش توووووپه . . . توی تریلرهاش اصلن معلوم نبود . . . تنها مشکل من اینه که خیلی فرمونش نرمه(همون هندلینگ خودمون!:d), نمیدونید چه جوری باید درستش کنم . . .؟

سلام
چطور جوی پد رو تو بازی فعال کنم؟

علیکم سلام

شما میری توی setting بعد میری توی تنظیمات کیبورد

بعد روی کلیدهای مورد نظر کلیک میکنی وقتی علامت سوال اومد

دکمه جوی پد مورد نظرت رو فشار میدی(خیلی محکم :d )تا جایگزین بشه.

بازی رو تموم کردم . فقط باید بگم خیلی آبکی . تکراری . بی محتوا و کاغذ بود . استفاده از یک جاده و نقشه با 3 آب و هوای مختلف و فقط برعکس کردن مسیر از انتها به ابتدا . فقط 2 تا از map هاش رو پسندیدم یکی که در دیرت 2 هم بود همون استادیوم و دیگری جاده ای که کنارش آبشار داره و از وسط جنگل عبود می کنه خیلی زیبا بود . بقیه اش به لعنت یزید هم نمی ارزید .
joypad رو هم که هر وقت وارد بازی میشید باید remap کنید . چون دکمه ها save نمیشن و در هر بار باید دوباره تنظیم بشن .
خودشون رو مسخره کردن با این بازی چرت .:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or