DiRT 3 | PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    dirt 3
Developer: Codemasters
Publisher: Codemasters
Genre: Racing - Cars
Platforms: PC - 360 - PS3
Release Date: 24 May
3 خرداد
ESRB: E​

دنباله ی سری بازی های Racing و پرطرفدار Dirt, در سال 2011 منتشر خواهد شد و علاوه بر افزایش گرافیک, ویژگی های دیگری نیز با خود خواهد آورد. خودروهای بیشتر, جاده های بیشتر و مسابقات بیشتر و متنوعتر, از جمله ی این ویژگی ها خواهند بود. همانطور که اشاره شد تعداد خودروهای این بازی افزایش یافته و به بیش از 50 مدل خودرو رسیده که این تعداد خودرو, از میان خودروهای مسابقه ای 5 دهه ی اخیر, بدقت گلچین شده اند. با افزایش دوبرابری تعداد جاده های موجود در بازی, بازیکنان در نقش یک راننده ی حرفه ای ظاهر شده و در مسابقات بیرون از جاده ای و خاکی به رقابت میپردازند.
تنوع جاده ها و شرایط آب و هوایی نیز به مقدار زیادی افزایش یافته بطوری که شاهد آب و هوای برفی و یا بارانی در نقاط مختلف جهان از قبیل قاره ی اروپا, آفریقا و آمریکا خواهیم بود.​

نکاتی از بازی :​

- این بازی همانند شماره ی قبلی خود از موتور Ego استفاده می کند ولی با این تفاوت که برخلاف بازی Dirt 2 که از ورژن 1.0 این موتور استفاده می کرد, در این بازی از موتور Ego 2.0 استفاده شده که دارای پیشرفتهای گرافیکی بسیاریست​

- همانند بازی قبلی, این بازی نیز از قابلیتهای DirectX 11 استفاده می کند​

604706_20101117_640screen001.jpg

وبسایت رسمی :​

تصاویر :​

تریلر :​

سیستم مورد نیاز و پیشنهادی :

Minimale Systemanforderungen: Dirt 3
- CPU: AMD Athlon 64 X2 2,8 GHz, Intel Pentium D 2.8 GHz
- RAM: 2 GiB
- HDD: 15 GByte
- Grafikkarte: AMD Radeon HD 2000 256 MiB, Geforce 8000 Serie 256 MiB

Empfohlene Systemanforderungen: Dirt 3
- DirectX 11
- Betriebssystem: Windows Vista oder Windows 7
- CPU: AMD Phenom II oder Intel Core i7
- RAM: 3 GiB
- Grafikkarte: AMD Radeon HD 6000 Serie

آخرین ویرایش:
دوستان، لطف کنن عزیزانی که زحمت میکشن و عکس میذارن، سایز عکس ها را کمتر بگیرن تا عزیزانی که اینترنت با سرعت خوب ندارن تو لود صفحه ها مشکل پیدا نکنن

ممنون

• Like
Reactions: hosein me
کاش به جای این رو grid کار می کردن
dirt2 با چند تا dlc ماشین و اینا perfect می شد به نظر من دیگه نیازی به عرضه ی این نبود
کلا" سازنده ها اخیرا" یاد گرفتن چند تا فیچر به بازی اضافه می کنن یه شماره جدید میدن ...
مثل kz2

حرف دل من رو زدی.
حالا بیا به این دوستان تو هر پست 100 بار توضیح بده .
دقیقا dirt ی بازی تموم شده بود نهایتا با یک dlc رو همون dirt2 تمومش میکردن .
آخه این بازی future خاصی هم نداره 2 تا پیسته و 2 نوع آب و هوا .
ولی انصافا داخل کابین راننده از dirt2 خیلی جذاب تره و جزییاتش بیشتره .
عزیز من شما هم با اون سرعت تو مسیر برفی با سرعت 200 تا بخوری به دیوار مطمئن باش اتفاق خاصی پیش نمیاد تو dirt3 .فکر کردی کل ماشینت damage میخوره و فیزیک و این صحبت ها ! نه ! فقط ماشینت reset میشه بر میگرده به مسیر .

من همین الان این کار رو کردم وبازی full screen اجرا شد ولی مشکلی که پیش میاد اینکه کلا رنگهای زرد رو قرمز نشون میده .وقتی عکس میگیرم که بزارم اینجا رنگها توی عکس درست میشن.:d
به حق چیزهای ندیده ونشنیده:d

آقا مشکلم حل شد .
هرکس این مشکل رو داره از همین تنطیماتی که full screen رو true میکنیم بایدdirectx forcedx9روهم true کنید تا همه چی روبراه بشه.
یاعلی
واسه من بازم جواب نداد.

دوستان من DIRT 2 رو به خاطر طراحی بد قسمت انتخاب و خرید اتومبیل کلا نرفتم ....:sick:
DIRT 3 که شبیه DIRT 2 نیست ؟
اگه مثل DIRT 1 باشه که خیلی جذابه .....
>:d<

در جواب آقای sheypooorchi بگم که منم میدونم که اگه همچین اتفاقی بیفته نهایتا بازی ریست میشه.
واسه این حرفم اگه یکم توجه میکردی میفهمیدی که فقط شوخی بود و برای سر ذوق آوردن بقیه ی بچه ها بود.

من مثل شما نیستم که فقط بخوام که بکوبم به بازی.بعدشم چرا هی موضع خودت رو عوض میکنی یه بار میگی این بازی بدرد نمیخوره و ازش اشکال میگیری و حالا آمدی میگی باید روی grid کار میکردن و از اینجور حرفها،اگه ازهمون اول میومدی این رو میگفتی و اینقدر بازی dirt رو نمیکوبیدی اینقدر بحث و جدل به پا نمیکردی.
راستی اینم بگم که این حرف ها رو واسه به پا کردن یه جدل دیگه نمیزنم فقط یه توصیه و درخواست دوستانه ازت دارم که همیشه از همون اول یه حرف و روش وایسا و اینقدر تغییر موضع نده.
ممنون دوست عزیز.

درباره گیم پلی هم اگه چیزی هست بگو.در کل چطوری شده؟:-?

راستی اگه کسی در مورد قسمت vehicle setup که توی dirt 2 هم بود توضیحی داره بگه منظورم اینه اون تنظیمات چه تاثیری رو ماشین و کنترلش داره؟:-?:-?:-?

اگه اون قسمتي رو ميگي كه قبل استارت بازي ميومد مربوط به تنظيمات دنده و موتور ترمز بود ... دقيق يادم نيست كه اسم گزينه هاش چي بود اما يه گزينه داشت به اسم gear كه اگه اون رو به يه طرف تنظيم ميكردي ماشين شتابش بيشتر ميشد و برعكس اگه عمل ميكردي تاپاسپيد بازي زياد ميشد يعني ضريب و فاصله دنده هاي گير بكس تغيير ميكرد كه براي مسيرهاي طولاني و كم پيچ و مستقيم بهتره كه تاپ اسپيد بيشتر باشه و برعكس... يه گزينه ديگه كه برا ترمزها بود اگه اون رو كم و زياد ميكردي درصد نيروي ترمزگيري رو به جلو و عقب تقسيم ميكرد ... با اينكه هميشه ترمزهاتي جلو قويترن اما براي بعضي مسيرهاي پيچ در پيچ بهتره در صد تقسيم نيرو رو يه كم براي چرخهاي جلو بيشتر كنيم ... يه گزينه هم مربوط به نرمي فنر بندي بود كه براي بعضي ماشينها با توجه به ارتفاع و نيرويي كه براي چسبندگي آيروديناميكي ماشين به سطح جاده تنظم ميشد ... كلا اين تنظيمات تو بازي خيلي نقش داشتن و كلا ركوردها رو محسوس جابه جا ميكمردن ... بهتره تا حدودي با همشون آشنا باشيد... براي اطلاعات فني و عمومي تون هم بد نيست

والا شما ها هنوز یاد نگرفتید که به عقاید هم احترام بزارید .
بله من بازی رو کوبیدم . روی اون چیزی که دیدم و شما هنوز ندیدی دارم صحبت می کنم نه روی هوا .
تو این تاپیک از همه چی از فوتبال و گرفته تا آنچارتد و اکشن صحبت شده .
آخه کدوم آدم عاقلی میاد racing رو با اینا مقایسه می کنه ؟
والا من تو پست های قبلی هیچ حرفی از اکشن و آنچارتد نزدم . گفتم طبق اون چیزی که من تو سایت you*** دیدم مرحله برفیش کاغذه . حالا یا شما خیلی بازی رو گنده کردید یا کلا نمی خوای حرف حساب گوش کنید و رو حرف خودتون پافشاری می کنید .
بعد هم codemasters اگه می خواست به ترکیبش دست نزنه تا حالا شما داشتی همون colin mc rally رو بازی می کردی . خدا رو شکر این بازی که tuning نداشته از ابتدا واتومبیل هاش هم همه بدون لایسنس و من در اوردی هستن .چه تنوعی ؟ همون ماشین هایی که تو dirt2 بود اینجا هم میبینی . به این میگی تنوع ؟ به تهوع شبیه تره .)x. شما هم که کنسولیزه تشریف دارید هرچی بزارن جلوتون بازی می کنید به به چه چه می کنید . شما هم اگه کلا با گرافیک کاری نداری و dx11 برات مهم نیست کلا خدافظی کن برو super mario بازی کن خودتو نچسبون به همچین بازی هایی امثال dirt و فلان و فلان که فقط در حد امضا ازش سر در میاری نه بیشتر .
خدا رو شکر همه اینترنت 2 مگ و 3 مگ دارید ی search ساده انجام بدید و اون ویدئو پیست برفی رو ملاحضه کنید . اونوقت هرکی اومد گفت این بازی خداست معلومه که fan بازی در میاره و منطق نداره .

اونطور كه معلومه شما خودت تحمل حرف و نظر و به قول خودت عقايد بقيه رو نداري .الكي داري بازي رو ميكوبي و افتادي تو حرف خودت و بقيه رو بچه ميدوني ... انتقاد به جاش هميشه خوبه ولي شما ببين چن نفر الان تو همين بازي سنتر منتظر بازين و كلي ذوق كردن به خاطر امتيازاي شاخش ... يه دفعه بياي به خاطر يه قسمت برفي بازي كل بازيو بكوبي خوب معلومه ديگه اينطوري جوابت رو ميدن ... يا از يه طرف شما مطمئنيد بازي ماشيناش من درآوردي بوده؟! احتمالا مثلا هامر اچ3 رو تو بازي نديديد.... شما مشكلت اينه كه يه كارت گرافيك داري كه دايركت ايكس 11 ساپورت ميكنه و الكي جو گير شدي ... من از سال 2004 colin mcrae rally رو بازي ميكنم كه به قول شما ميشه colin mc rally ... كسي هم مثل شما الكي به راليها و بازيهاي كم مدعاي كودمسترز گير بده برام هيچ فرقي نميكنه ... اما نميتوني كاربرا يا بعضيها يا حتي يكي از اونارو رو مثل بچه ها خطاب كني و خودت رو بالاتر بگيري در صورتي كه شناختي ازشون نداري ... كه اگه اين حق رو بخودت ميدي جوابش رو هم ميگيري

Last edited by a moderator:
اگه اون قسمتي رو ميگي كه قبل استارت بازي ميومد مربوط به تنظيمات دنده و موتور ترمز بود ... دقيق يادم نيست كه اسم گزينه هاش چي بود اما يه گزينه داشت به اسم gear كه اگه اون رو به يه طرف تنظيم ميكردي ماشين شتابش بيشتر ميشد و برعكس اگه عمل ميكردي تاپاسپيد بازي زياد ميشد يعني ضريب و فاصله دنده هاي گير بكس تغيير ميكرد كه براي مسيرهاي طولاني و كم پيچ و مستقيم بهتره كه تاپ اسپيد بيشتر باشه و برعكس... يه گزينه ديگه كه برا ترمزها بود اگه اون رو كم و زياد ميكردي درصد نيروي ترمزگيري رو به جلو و عقب تقسيم ميكرد ... با اينكه هميشه ترمزهاتي جلو قويترن اما براي بعضي مسيرهاي پيچ در پيچ بهتره در صد تقسيم نيرو رو يه كم براي چرخهاي جلو بيشتر كنيم ... يه گزينه هم مربوط به نرمي فنر بندي بود كه براي بعضي ماشينها با توجه به ارتفاع و نيرويي كه براي چسبندگي آيروديناميكي ماشين به سطح جاده تنظم ميشد ... كلا اين تنظيمات تو بازي خيلي نقش داشتن و كلا ركوردها رو محسوس جابه جا ميكمردن ... بهتره تا حدودي با همشون آشنا باشيد... براي اطلاعات فني و عمومي تون هم بد نيست

مرسی از کمکت.ولی اگر یکم جامع تر و بیشتر بود بهتر میشد.اگر جایی(سایتی،تایپیکی وغیره) در موردش دیدی معرفی کنی ممنون میشم.بازم ممنون از کمکت.بقیه بچه ها هم اگه چیزی میدونن حتی اگر خیلی خلاصه بازم بگن.
انشاالله بازی کردن به همی بچه ها خوش بگذره.>:d<>:d<>:d<:d

درود
خوب بازی را اجرا کردم واقعا در مقایسه با DIRT2خیلی بهتر شد مخصوصا از لحاظ گرافیکی
دایرکس 11 هم دار به خوبی کار خودشو میکنه
تو جادهای خاکی به شکل واقعا زیبا از زمین خاک بلند میشه مراحل بارونی هم خوب کار شده یک افکت جدیدتو مراحل بارونی روی شیشه و در دیوار ماشین انداختند که واقعا زیبا هست
همچنین لاستیک های ماشین هم خیلی عوض شده
در کل کنترل ماشین هم خیلی روان و خوب هست تا اینجا که مشکلی نداشتم دوستانی هم که PCدارند حتما این نسخه را تهیه کنند بخاطر وجود ابشن های گرافیکی زیاد روی PC و کیفیت جالب تر

تنوع مراحل هم خیلی زیاد شده حداقل در مقایسه به نسخه قبل که اینطور هست

یک توصیه دیگه هم اینکه حتما ویبره دسته را روشن کنید خیلی حال میده
توی تصاویر زیر هم همه اپشن های گرافیکی تا اخر بالا هست

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: pedramstalker
عزیز من هنوز روی حرف خودم هستم بازی رو گرفتم و بازی کردم . الانم میگم آش دهن سوزی نیست .
بعد هم به شما اصلا ارتباطی نداره که قبلا چی گفتم و حالا چی میگم . شما سرت تو کار خودت باشه .
هیچ لزومی نبود که بیان DIRT دیگه ای بسازن به اسم DIRT3 من هم حرف اون دوستمون رو قبول دارم که اگه یکی یا چند DLC برای همون DIRT2 میومد بهتر بود تا یکی جدید شبیه قبلی .
بحث و جدل رو شما به راه انداختی که از پست دادن فقط نقل قول کردنش رو یاد گرفتی که نصف صفحه رو بگیره که مثلا ی پست داده باشی .
من هنوزم روی حرف خودم هستم . شما به جای آنالیز پست های من سرت تو درس و مشق و کتابت باشه .
بله وقتی که 400 تومن دادم پول کارت توقع زیادی هم دارم این به شما چه ارتباطی پیدا میکنه .
شما با همون DX 9 خوش باش .
بنده هیچ کاربری رو با بی احترامی خطاب نکردم و همیشه کلمه دوستان یا عزیزان رو استفاده م یکنم . حالا اگه فرضا جایی هم گفتم بچه ها شما به خودت نگیر .
در کل این بازی حرف جدیدی برای گفتن نداره . نظر من همینه تغییر هم نخواهد کرد .
آقایانی که الان 2 تا زن و ی بچه هم دارید . ببخشید ی زن و 2 تا بچه دارید و اصلا بچه نیستید . عقل و شعور دارید .ی حرفی که زده میشه روش فکر میکنید و منطقی هستید به خدا دارم فارسی صحبت می کنم .شمایی که کلی تجربه دارید تو زندگی و اصلا بازی نمی کنید .فقط اینجا عضو هستید و سالی یک بار پست میدید . انسان های فرهیخته FAN بازی در نیارید خواهشا .

درباره گیم پلی هم اگه چیزی هست بگو.در کل چطوری شده؟:-?

راستی اگه کسی در مورد قسمت vehicle setup که توی dirt 2 هم بود توضیحی داره بگه منظورم اینه اون تنظیمات چه تاثیری رو ماشین و کنترلش داره؟:-?:-?:-?
تنظیم کردن Vehicle Setup خیلی پیچیدست.......کافیه مثلا یکیش رو ببری اینور و اونور......مثلا من ماشینم لیز میخورد همش زد به سرم رفتم ارتفاع رو کم کردم و ترمز و یکی دیگه رو دستکاری کردم و نمیدونم چی شد ولی سر پیچ ها مثل مرد میپیچید بدونه اینکه لیز بخوره.....اما تو یه مرحله دیگه با همون تنظیمات رفتم رو در و دیوار:)).......فرق میکنه هر مرحله.....

تنظیم کردن Vehicle Setup خیلی پیچیدست.......کافیه مثلا یکیش رو ببری اینور و اونور......مثلا من ماشینم لیز میخورد همش زد به سرم رفتم ارتفاع رو کم کردم و ترمز و یکی دیگه رو دستکاری کردم و نمیدونم چی شد ولی سر پیچ ها مثل مرد میپیچید بدونه اینکه لیز بخوره.....اما تو یه مرحله دیگه با همون تنظیمات رفتم رو در و دیوار:)).......فرق میکنه هر مرحله.....

ولی اگر یکم درباره ی همون گزینه هاش هم توضیحی کسی بده،دیگه اینقدری اطلاعات داریم که مثلا بفهمیم این واسه هوای برفی خوبه یانه؟.
بازم ممنون.>:d<>:d<>:d<>:d<

نورپردازيش تو شب محشره !!!!!
واقعا عاليه ...
اگر اشتباه نكنم اين بلند شدن برف و گرد و خاك از روي زمين و چسبيدنشون به ماشين رو هم همين كدمسترز با colin macrea rally وارد بازي ها كرد :d
بازم كارشون رو درست انجام دادن .
مرســـي از عكس ها حسين جان :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or