DiRT 3 | PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    dirt 3
Developer: Codemasters
Publisher: Codemasters
Genre: Racing - Cars
Platforms: PC - 360 - PS3
Release Date: 24 May
3 خرداد
ESRB: E​

دنباله ی سری بازی های Racing و پرطرفدار Dirt, در سال 2011 منتشر خواهد شد و علاوه بر افزایش گرافیک, ویژگی های دیگری نیز با خود خواهد آورد. خودروهای بیشتر, جاده های بیشتر و مسابقات بیشتر و متنوعتر, از جمله ی این ویژگی ها خواهند بود. همانطور که اشاره شد تعداد خودروهای این بازی افزایش یافته و به بیش از 50 مدل خودرو رسیده که این تعداد خودرو, از میان خودروهای مسابقه ای 5 دهه ی اخیر, بدقت گلچین شده اند. با افزایش دوبرابری تعداد جاده های موجود در بازی, بازیکنان در نقش یک راننده ی حرفه ای ظاهر شده و در مسابقات بیرون از جاده ای و خاکی به رقابت میپردازند.
تنوع جاده ها و شرایط آب و هوایی نیز به مقدار زیادی افزایش یافته بطوری که شاهد آب و هوای برفی و یا بارانی در نقاط مختلف جهان از قبیل قاره ی اروپا, آفریقا و آمریکا خواهیم بود.​

نکاتی از بازی :​

- این بازی همانند شماره ی قبلی خود از موتور Ego استفاده می کند ولی با این تفاوت که برخلاف بازی Dirt 2 که از ورژن 1.0 این موتور استفاده می کرد, در این بازی از موتور Ego 2.0 استفاده شده که دارای پیشرفتهای گرافیکی بسیاریست​

- همانند بازی قبلی, این بازی نیز از قابلیتهای DirectX 11 استفاده می کند​

604706_20101117_640screen001.jpg

وبسایت رسمی :​

تصاویر :​

تریلر :​

سیستم مورد نیاز و پیشنهادی :

Minimale Systemanforderungen: Dirt 3
- CPU: AMD Athlon 64 X2 2,8 GHz, Intel Pentium D 2.8 GHz
- RAM: 2 GiB
- HDD: 15 GByte
- Grafikkarte: AMD Radeon HD 2000 256 MiB, Geforce 8000 Serie 256 MiB

Empfohlene Systemanforderungen: Dirt 3
- DirectX 11
- Betriebssystem: Windows Vista oder Windows 7
- CPU: AMD Phenom II oder Intel Core i7
- RAM: 3 GiB
- Grafikkarte: AMD Radeon HD 6000 Serie

آخرین ویرایش:
درباره گیم پلی هم اگه چیزی هست بگو.در کل چطوری شده؟:-?

راستی اگه کسی در مورد قسمت vehicle setup که توی dirt 2 هم بود توضیحی داره بگه منظورم اینه اون تنظیمات چه تاثیری رو ماشین و کنترلش داره؟:-?:-?:-?

گیم پلی عالیه مثل 360 و PS3 تاپیک ها شون بخونید متوجه میشید این تنظیمات توی Underground 2 بود اگر یادم باشه که خوراک داداشم بود و هم رو بلد ازش سوال می کنم میام اینجا میگم. ولی تعجب می کنم چرا بازی فول اسکرین نیست اینجوریه :
الان روی مانیتور با رزولوشن 1152 * 864 بدون مشکل با حداکثر کیفیت بازی می کنم با گرافیک 6770 لپتاپ :
تست فریم خودم هم گذاشتم :
qxb842r5igq5bwxs3u9.jpg

irnpiq76sxp2m54lq6.png

آقای KiNG St@r ممنون.دمت گرم اگه بتونی خیلی سریع اطلاعاتی رو که گفتی برادرم میدونه رو سریع بزاری.اگه تا فردا بزاری خیلی ممنون میشم.
بازم اگه دیرتر شد عیبی نداره.
خیلی باهالی.دمت گرم.
اگه چیزی به گیم پلی و کلن چیز جدیدی توی مسابقات اضافه شده رو توضیح بدی خیلی خوب میشه.
خدا کنه مشکله full screen _ت هم در بشه.
فعلا بدرود.

تصاویر نشون میده که بازی مهیجی هست(هر چند از قبل هم اطمینان داشتم بهش) و اینکه بازی از مود ها(عکس دومی از آقا مسعود) و پیست های متنوع و جالبی(عکس اولی از آقا مسعود)تشکیل شده.
سرازیری توی عکس اولی که آقا مسعود گذاشته رو ببینین.فرض کن توی سرازیری باسرعت 200 تا توی هوای برفی بیای پایین.....وااااااای...... x_x:silenced::wow::eek::-oبعدش بنگ بخوری به دیوار:wacko::hurted1:8-x اینم عقبتش=o:-)

کاش به جای این رو grid کار می کردن
dirt2 با چند تا dlc ماشین و اینا perfect می شد به نظر من دیگه نیازی به عرضه ی این نبود
کلا" سازنده ها اخیرا" یاد گرفتن چند تا فیچر به بازی اضافه می کنن یه شماره جدید میدن ...
مثل kz2

در مورد این مشکل fullscreen، من این مشکل رو تو DiRT2 داشتم، با این روش زیر حل شد، شاید تو DiRT3 هم بشه این کارو کرد... بازم دوستانی که گیم رو دارن یه امتحانی بکنن!

تو پوشه Ducuments در Libraries، در فولدری که به اسم خود گیم (DiRT2) هست، یک پوشه ای به نام hardwaresettings قرار داره ، تو این پوشه فایل hardware_settings_config رو می تونین پیدا کنین (البته در DiRT2)
wugghqif6f28m1aw3u.jpg

بازش کنین و fullscreen=fulse رو به fullscreen=true تغییر بدین و Save کنین. (با Notepad می تونین عوضش کنین.)
6ar06gzti1roll56t3.jpg

با این روش من مشکل fullscreen رو تو DiRT2 حل کردم، شاید تو 3 هم بشه یه کارایی کرد!

• Like
Reactions: KiNG St@r
در مورد این مشکل fullscreen، من این مشکل رو تو DiRT2 داشتم، با این روش زیر حل شد، شاید تو DiRT3 هم بشه این کارو کرد... بازم دوستانی که گیم رو دارن یه امتحانی بکنن!

تو پوشه Ducuments در Libraries، در فولدری که به اسم خود گیم (DiRT2) هست، یک پوشه ای به نام hardwaresettings قرار داره ، تو این پوشه فایل hardware_settings_config رو می تونین پیدا کنین (البته در DiRT2)
wugghqif6f28m1aw3u.jpg

بازش کنین و fullscreen=fulse رو به fullscreen=true تغییر بدین و Save کنین. (با Notepad می تونین عوضش کنین.)
6ar06gzti1roll56t3.jpg

با این روش من مشکل fullscreen رو تو DiRT2 حل کردم، شاید تو 3 هم بشه یه کارایی کرد!

من الان میخواستم همین رو بگم منم همین مشکل رو داشتم یهو یاد Dirt2 افتادم:d
درضمن بازی بسیار زیباست .
من یه مشکل گرافیکی دارم وقتی گزینه arbient cclusion رو میزارم روی ultra زمین سیاه میشه . دوستانی که بازی رو داونلود کردن این مشکل رو ندارن؟

wugghqif6f28m1aw3u.jpg

6ar06gzti1roll56t3.jpg

واقعا ممنون توی پوشه سیستم همچین فایلی با همچین مشخصاتی بود اما Full Sreen True بود.
عجیبه مشکل چیه!!!

واقعا ممنون توی پوشه سیستم همچین فایلی با همچین مشخصاتی بود اما Full Sreen True بود.
عجیبه مشکل چیه!!!

من همین الان این کار رو کردم وبازی full screen اجرا شد ولی مشکلی که پیش میاد اینکه کلا رنگهای زرد رو قرمز نشون میده .وقتی عکس میگیرم که بزارم اینجا رنگها توی عکس درست میشن.:d
به حق چیزهای ندیده ونشنیده:d

آقا مشکلم حل شد .
هرکس این مشکل رو داره از همین تنطیماتی که full screen رو true میکنیم بایدdirectx forcedx9روهم true کنید تا همه چی روبراه بشه.
یاعلی

آخرین ویرایش:
انصافا کابینش خوبه . اما بیرونش ی کم نه زیاد کاغذ نیست ؟
بخدا من حاليم نميشه اين كاغد كه مي گي يعني چي؟؟
من به شخصه به گرافيكش 9.5 ميدم.محيط برفي بازي هم واقعا زيباست.قشنگ ترين محيط برفي داخل يه بازي ريسينگ.
البته اين ماشين ها هم كه لايسنس نشده من دراوردي هستن:d به گفته ي خودتون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or