DiRT 3 | PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    dirt 3
Developer: Codemasters
Publisher: Codemasters
Genre: Racing - Cars
Platforms: PC - 360 - PS3
Release Date: 24 May
3 خرداد
ESRB: E​

دنباله ی سری بازی های Racing و پرطرفدار Dirt, در سال 2011 منتشر خواهد شد و علاوه بر افزایش گرافیک, ویژگی های دیگری نیز با خود خواهد آورد. خودروهای بیشتر, جاده های بیشتر و مسابقات بیشتر و متنوعتر, از جمله ی این ویژگی ها خواهند بود. همانطور که اشاره شد تعداد خودروهای این بازی افزایش یافته و به بیش از 50 مدل خودرو رسیده که این تعداد خودرو, از میان خودروهای مسابقه ای 5 دهه ی اخیر, بدقت گلچین شده اند. با افزایش دوبرابری تعداد جاده های موجود در بازی, بازیکنان در نقش یک راننده ی حرفه ای ظاهر شده و در مسابقات بیرون از جاده ای و خاکی به رقابت میپردازند.
تنوع جاده ها و شرایط آب و هوایی نیز به مقدار زیادی افزایش یافته بطوری که شاهد آب و هوای برفی و یا بارانی در نقاط مختلف جهان از قبیل قاره ی اروپا, آفریقا و آمریکا خواهیم بود.​

نکاتی از بازی :​

- این بازی همانند شماره ی قبلی خود از موتور Ego استفاده می کند ولی با این تفاوت که برخلاف بازی Dirt 2 که از ورژن 1.0 این موتور استفاده می کرد, در این بازی از موتور Ego 2.0 استفاده شده که دارای پیشرفتهای گرافیکی بسیاریست​

- همانند بازی قبلی, این بازی نیز از قابلیتهای DirectX 11 استفاده می کند​

604706_20101117_640screen001.jpg

وبسایت رسمی :​

تصاویر :​

تریلر :​

سیستم مورد نیاز و پیشنهادی :

Minimale Systemanforderungen: Dirt 3
- CPU: AMD Athlon 64 X2 2,8 GHz, Intel Pentium D 2.8 GHz
- RAM: 2 GiB
- HDD: 15 GByte
- Grafikkarte: AMD Radeon HD 2000 256 MiB, Geforce 8000 Serie 256 MiB

Empfohlene Systemanforderungen: Dirt 3
- DirectX 11
- Betriebssystem: Windows Vista oder Windows 7
- CPU: AMD Phenom II oder Intel Core i7
- RAM: 3 GiB
- Grafikkarte: AMD Radeon HD 6000 Serie

آخرین ویرایش:
خیلی در لفافه میگم :d
خود بازی با کرکش اینجا 9 گیگ گذاشته. منم دارم میگیرم، سالمه. آقا گرفتنت منو ندیده بودی ها :d
http://mihandownload.com/2011/05/دانلود-رایگان-بازی-DiRT-3.php
همون mihandownload (این چه وضعه لینکه آخه؟ :d)
چه ربطی داره؟ بزار با نظرات آشنا بشیم. مگه سایت ها بازیها رو نقد میکنن، شما تو ذوقت میخوره؟ :d

آقا چشم بچه نظراتتون رو بگین.
بعدش راستی منظورت از این جمله( آقا گرفتنت منو ندیده بودی ها :d) چی بود.نگرفتم:>

آخرین ویرایش:
آقا چشم بچه نظراتتون رو بگین.
بعدش راستی منظورت از این جمله( آقا گرفتنت منو ندیده بودی ها :d) چی بود.نگرفتم:>
میدونی که، گذاشتن لینک دانلود دیگه تو سایت ممنوعه :d;)
djwolf: انگار کرک NETSHOW هم 7 گیگ هست، نسخه Limited Edition preload.

آپدیت: ببین خود طرفم گفته ما 2 روز زودتر گذاشتیم، مال Pre-order ـیهاست، یکی کامنت زده کرکه RELOAD است. من گیج شدم :d :
DiRT 3 عنوان جدیدترین بازی به سبک مسابقه ای میباشد که موعد انتشاراین بازی 24 می سال 2011 میلادی میباشد که همان گونه که ملاحظه می فرمایید تیم بزرگ *** دو روز زودتر از موعد انتشار رسمی ، این بازی را در اختیار تمامی کاربران *** قرار داده است

آخرین ویرایش:
میدونی که، گذاشتن لینک دانلود دیگه تو سایت ممنوعه :d;)

OKEY:-bd

راستی درباره اینکه گفتم بچه هایی که بازی کردن درباره ی بازی بد نگن به خاطر این بود که میخواستم بچه های دیگه از بازی دل زده نشن.بازم ببخشین.#:-s^:)^:sorry:>:d<
بخشیدین ها؟ هورا:excited:هورا :excited:بخشیدن.

:d:d:d:d:d:d:d

ببينم بلدي اينم بتروكني يا نه :d:d:d
انقدر داغونه؟ :|

کلهم اجمعین RACING تو خون منه .:d
اینم تموم میشه .بزار بیاد .
حیف که خیلی درب و داغونه .:-s
DX11 : در این بازی وجود داخلی ندارد (شاید وجود خارجی داشته باشد ) .
فرمول ساخت : DIRT 2 + مراحل ابری نیمه ابری بارانی و برفی + 4 تا DRIFT و غیره ... + یکم سخت تر شدن = DIRT3 .
عدم وجود نو آوری در اتومبیل ها و گیم پلی . و اتومبیل های تکراری بعضا ناشناخته .
تبلیغات وسیع ازانتهای DIRT2 تا هم اکنون .
تغییر لوگو منو و دموی ابتدای بازی به DIRT3 .
برید حالش رو ببرید .

آخرین ویرایش:
جناب شیپورچی خسته نشدی؟! توی شونصد تا تاپیک نظرت رو گفتی و تا تونستی کوبوندی بازی رو
اگه واسه اعلام نظر بود خوب ما نیز همین جا اعلام می کنیم که نظر شما رو گرفتیم و نیاز به تکرار نیست
ریسینگ مگه آنچارتد هست که بخواد زیر رو رو بشه و گیم پلی جدید داشته باشه. تمام ریسینگ ها خلاصه می شه در هندلینگ و تیونینگ و لیست ماشین ها و البته این سری توی فیزیک و مسابقات رالی مشهوره. تنها تنوعشون هم توی ماشین ها و مکان ها و نوع مسابقات هست که این بازی همیشه توی تنوع مکان و نوع مسابقات عالی بوده و شاید تنها ضعفش توی لیست ماشین ها باشه که من هنوز بازی رو انجام ندادم که نظر بدم
در کل شما بازی رو با یه اکشن ادونچر اشتباه گرفتی و الا یه ریسینگ اصلا نیاز نداره به این همه تغییر که شما ار این بازی انتظار داری

جناب شیپورچی خسته نشدی؟! توی شونصد تا تاپیک نظرت رو گفتی و تا تونستی کوبوندی بازی رو
اگه واسه اعلام نظر بود خوب ما نیز همین جا اعلام می کنیم که نظر شما رو گرفتیم و نیاز به تکرار نیست
ریسینگ مگه آنچارتد هست که بخواد زیر رو رو بشه و گیم پلی جدید داشته باشه. تمام ریسینگ ها خلاصه می شه در هندلینگ و تیونینگ و لیست ماشین ها و البته این سری توی فیزیک و مسابقات رالی مشهوره. تنها تنوعشون هم توی ماشین ها و مکان ها و نوع مسابقات هست که این بازی همیشه توی تنوع مکان و نوع مسابقات عالی بوده و شاید تنها ضعفش توی لیست ماشین ها باشه که من هنوز بازی رو انجام ندادم که نظر بدم
در کل شما بازی رو با یه اکشن ادونچر اشتباه گرفتی و الا یه ریسینگ اصلا نیاز نداره به این همه تغییر که شما ار این بازی انتظار داری

دقیقاااااااااا با هات موافقم.
من که به شدت منتظرشم و شک ندارم با یه شاهکار سروکار داریم.
حالا زیاد هم کاری به امتیاز ها ندارم ولی جناب........... برو یه نگاهی به امتیاز های بازی بکن.
( برو vg247 باز کن سمت چپ امتیاز های بازی رو ببین)

حرف حساب جواب نداره اینجاست.:-bd
حرف دل من رو زدی.>:d<
باریکلا\m/.بعضی ها انتضار دارن بازی ها نسبت به سری های قبلش کنفیکن بشه.
جالبه بازیی مثل max payne 3 که وقتی عکساشو میبینن میگن چرا اینقدر عوض شده؟~x(

درباره ی بازی dirt 3 باید بگم به قول افراد فوتبالی نباید به ترکیب خوب دست زد پس مگه Codmasters تنش میخواره که بیاد توی گیم پلی بازی تغییر ایجاد کنه.

محمد هنوز نگرفتی برا بعضی ها بازی خلاصه میشه تو گرافیک DX11؟ بی خیالی طی کن:d

بازی تغییر میخواد برای چی ... خدا رو شکر که همون گیم پلی رو حفظ کرده ... اتفاقا این سبک گیم پلی رالی های کودمسترز همیشه عالیه ... حالا دیرت 2 سهله بگید شبیه کالین مک رای 2004 باز من قبولش دارم ...خوشبختانه میگید که شبیه دیرت اولی هم شده ..در مورد گرافیک هم که ماشالا نسل کنسولیزه حسابی قانع و راضی بارمون آورده :)

بازی تغییر میخواد برای چی ... خدا رو شکر که همون گیم پلی رو حفظ کرده ... اتفاقا این سبک گیم پلی رالی های کودمسترز همیشه عالیه ... حالا دیرت 2 سهله بگید شبیه کالین مک رای 2004 باز من قبولش دارم ...خوشبختانه میگید که شبیه دیرت اولی هم شده ..در مورد گرافیک هم که ماشالا نسل کنسولیزه حسابی قانع و راضی بارمون آورده :)

تفاوتي در نسخه ي پي سي حس ميشه نسبت به نسخه ي كنسولي؟؟؟

محمد جان ناراحت نشی ولی خدای هرکی یک نظری دار و قابل احترام رضا هم جز این مورد هست
می دونم کلا گرافیک بازی از همه چیز براش مهم تر هست
شاید توقع بیشتری از گرافیک بازی داره

والا شما ها هنوز یاد نگرفتید که به عقاید هم احترام بزارید .
بله من بازی رو کوبیدم . روی اون چیزی که دیدم و شما هنوز ندیدی دارم صحبت می کنم نه روی هوا .
تو این تاپیک از همه چی از فوتبال و گرفته تا آنچارتد و اکشن صحبت شده .
آخه کدوم آدم عاقلی میاد racing رو با اینا مقایسه می کنه ؟
والا من تو پست های قبلی هیچ حرفی از اکشن و آنچارتد نزدم . گفتم طبق اون چیزی که من تو سایت you*** دیدم مرحله برفیش کاغذه . حالا یا شما خیلی بازی رو گنده کردید یا کلا نمی خوای حرف حساب گوش کنید و رو حرف خودتون پافشاری می کنید .
بعد هم codemasters اگه می خواست به ترکیبش دست نزنه تا حالا شما داشتی همون colin mc rally رو بازی می کردی . خدا رو شکر این بازی که tuning نداشته از ابتدا واتومبیل هاش هم همه بدون لایسنس و من در اوردی هستن .چه تنوعی ؟ همون ماشین هایی که تو dirt2 بود اینجا هم میبینی . به این میگی تنوع ؟ به تهوع شبیه تره .)x. شما هم که کنسولیزه تشریف دارید هرچی بزارن جلوتون بازی می کنید به به چه چه می کنید . شما هم اگه کلا با گرافیک کاری نداری و dx11 برات مهم نیست کلا خدافظی کن برو super mario بازی کن خودتو نچسبون به همچین بازی هایی امثال dirt و فلان و فلان که فقط در حد امضا ازش سر در میاری نه بیشتر .
خدا رو شکر همه اینترنت 2 مگ و 3 مگ دارید ی search ساده انجام بدید و اون ویدئو پیست برفی رو ملاحضه کنید . اونوقت هرکی اومد گفت این بازی خداست معلومه که fan بازی در میاره و منطق نداره .

لینک همون ویدئو :

آخرین ویرایش:
تفاوتي در نسخه ي پي سي حس ميشه نسبت به نسخه ي كنسولي؟؟؟

کوروش جان مطمئنا با اون آپشن گرافیکی dirt2 که خدا رو شکر هنوز همونم داره باید فرق ببینی
وگرنه برو همون کنسولیش رو بخر ما هم نسخه pc رو می گیریم فوقش یا از وسط به دو نیم میشه یا پرت میشه بیرون .:d

دقیقاااااااااا با هات موافقم.
من که به شدت منتظرشم و شک ندارم با یه شاهکار سروکار داریم.
حالا زیاد هم کاری به امتیاز ها ندارم ولی جناب........... برو یه نگاهی به امتیاز های بازی بکن.
( برو vg247 باز کن سمت چپ امتیاز های بازی رو ببین)

بنده به امتیازهای فلان سایت و فلان review کاری ندارم .
اون چیزی رو باور می کنم و قبول م یکنم که از نزدیک ببینم .
حرف من اینه که آش دهن سوزی نیست . خب! شماو سایرین میگید هست !
هرکی نظر خودش رو داره .
والسلام .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or