DiRT 3 | PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    dirt 3
Developer: Codemasters
Publisher: Codemasters
Genre: Racing - Cars
Platforms: PC - 360 - PS3
Release Date: 24 May
3 خرداد
ESRB: E​

دنباله ی سری بازی های Racing و پرطرفدار Dirt, در سال 2011 منتشر خواهد شد و علاوه بر افزایش گرافیک, ویژگی های دیگری نیز با خود خواهد آورد. خودروهای بیشتر, جاده های بیشتر و مسابقات بیشتر و متنوعتر, از جمله ی این ویژگی ها خواهند بود. همانطور که اشاره شد تعداد خودروهای این بازی افزایش یافته و به بیش از 50 مدل خودرو رسیده که این تعداد خودرو, از میان خودروهای مسابقه ای 5 دهه ی اخیر, بدقت گلچین شده اند. با افزایش دوبرابری تعداد جاده های موجود در بازی, بازیکنان در نقش یک راننده ی حرفه ای ظاهر شده و در مسابقات بیرون از جاده ای و خاکی به رقابت میپردازند.
تنوع جاده ها و شرایط آب و هوایی نیز به مقدار زیادی افزایش یافته بطوری که شاهد آب و هوای برفی و یا بارانی در نقاط مختلف جهان از قبیل قاره ی اروپا, آفریقا و آمریکا خواهیم بود.​

نکاتی از بازی :​

- این بازی همانند شماره ی قبلی خود از موتور Ego استفاده می کند ولی با این تفاوت که برخلاف بازی Dirt 2 که از ورژن 1.0 این موتور استفاده می کرد, در این بازی از موتور Ego 2.0 استفاده شده که دارای پیشرفتهای گرافیکی بسیاریست​

- همانند بازی قبلی, این بازی نیز از قابلیتهای DirectX 11 استفاده می کند​

604706_20101117_640screen001.jpg

وبسایت رسمی :​

تصاویر :​

تریلر :​

سیستم مورد نیاز و پیشنهادی :

Minimale Systemanforderungen: Dirt 3
- CPU: AMD Athlon 64 X2 2,8 GHz, Intel Pentium D 2.8 GHz
- RAM: 2 GiB
- HDD: 15 GByte
- Grafikkarte: AMD Radeon HD 2000 256 MiB, Geforce 8000 Serie 256 MiB

Empfohlene Systemanforderungen: Dirt 3
- DirectX 11
- Betriebssystem: Windows Vista oder Windows 7
- CPU: AMD Phenom II oder Intel Core i7
- RAM: 3 GiB
- Grafikkarte: AMD Radeon HD 6000 Serie

آخرین ویرایش:
جناب شیپورچی خسته نشدی؟! توی شونصد تا تاپیک نظرت رو گفتی و تا تونستی کوبوندی بازی رو
اگه واسه اعلام نظر بود خوب ما نیز همین جا اعلام می کنیم که نظر شما رو گرفتیم و نیاز به تکرار نیست
ریسینگ مگه آنچارتد هست که بخواد زیر رو رو بشه و گیم پلی جدید داشته باشه. تمام ریسینگ ها خلاصه می شه در هندلینگ و تیونینگ و لیست ماشین ها و البته این سری توی فیزیک و مسابقات رالی مشهوره. تنها تنوعشون هم توی ماشین ها و مکان ها و نوع مسابقات هست که این بازی همیشه توی تنوع مکان و نوع مسابقات عالی بوده و شاید تنها ضعفش توی لیست ماشین ها باشه که من هنوز بازی رو انجام ندادم که نظر بدم
در کل شما بازی رو با یه اکشن ادونچر اشتباه گرفتی و الا یه ریسینگ اصلا نیاز نداره به این همه تغییر که شما ار این بازی انتظار داری

جناب wander من نسبت به هر پستی که داده میشه نظرم رو اعلام می کنم و فکر نکنم این خارج از قائده و قانون سایت باشه ! هست !؟ واقعا دارم تنوعی که شما ازش حرف زدی رو در مورد ماشین ها میبینم . خیلی متنوع هستند واقعا .مرسی بابت ابراز این نکته مهم و یادآوریش .

کوروش جان مطمئنا با اون آپشن گرافیکی dirt2 که خدا رو شکر هنوز همونم داره باید فرق ببینی
وگرنه برو همون کنسولیش رو بخر ما هم نسخه pc رو می گیریم فوقش یا از وسط به دو نیم میشه یا پرت میشه بیرون .:d

همينشم خوبه باز #:-s

والا شما ها هنوز یاد نگرفتید که به عقاید هم احترام بزارید .
بله من بازی رو کوبیدم . روی اون چیزی که دیدم و شما هنوز ندیدی دارم صحبت می کنم نه روی هوا .
تو این تاپیک از همه چی از فوتبال و گرفته تا آنچارتد و اکشن صحبت شده .
آخه کدوم آدم عاقلی میاد racing رو با اینا مقایسه می کنه ؟
والا من تو پست های قبلی هیچ حرفی از اکشن و آنچارتد نزدم . گفتم طبق اون چیزی که من تو سایت you*** دیدم مرحله برفیش کاغذه . حالا یا شما خیلی بازی رو گنده کردید یا کلا نمی خوای حرف حساب گوش کنید و رو حرف خودتون پافشاری می کنید .
بعد هم codemasters اگه می خواست به ترکیبش دست نزنه تا حالا شما داشتی همون colin mc rally رو بازی می کردی . خدا رو شکر این بازی که tuning نداشته از ابتدا واتومبیل هاش هم همه بدون لایسنس و من در اوردی هستن .چه تنوعی ؟ همون ماشین هایی که تو dirt2 بود اینجا هم میبینی . به این میگی تنوع ؟ به تهوع شبیه تره .)x. شما هم که کنسولیزه تشریف دارید هرچی بزارن جلوتون بازی می کنید به به چه چه می کنید . شما هم اگه کلا با گرافیک کاری نداری و dx11 برات مهم نیست کلا خدافظی کن برو super mario بازی کن خودتو نچسبون به همچین بازی هایی امثال dirt و فلان و فلان که فقط در حد امضا ازش سر در میاری نه بیشتر .
خدا رو شکر همه اینترنت 2 مگ و 3 مگ دارید ی search ساده انجام بدید و اون ویدئو پیست برفی رو ملاحضه کنید . اونوقت هرکی اومد گفت این بازی خداست معلومه که fan بازی در میاره و منطق نداره .

لینک همون ویدئو :

بببین این همه اومدی سر و صدا کردی آیی این بازی اینجوریه مثل کاغذه آخرش معلوم شد که هنوز خودت بازی نکردی فقط با دید ن یه ویدئو تو یوتوپ اومدی این همه اظهار نظری میکنی

من نمیخوام بحث کنم یا به نظر دیگران احترام نزارم ولی بهتر بود وال بازی خودتون بازی میکردین بعد نظر میدادین نه اینکه با دیدن یک ویدئو این همه بزنی تو سر بازی

شما تو این فروم با بچه طرف نیستی که میگی شما هر چی جلوتون میزارن به به چه چه می کنید فک کنم کسی که دسته بازی یا پشت سیستم میشینه بازی کنه اینقدر عقلش می کشه که بتونه در مورد بازی نظر درست بده

اون فایل ویدئویی که تو یوتوپ دیده میشه اصلا نمیشه جزئیات بازی تشخیص داد

اخه ادم حسابی تو که هنوز بازی نکردی چرا الکی بد می گی از بازی:))
اگرم دوست داری الکی از بازی بد بگی انقدر بگو تا ....... یه کاری شهb-)
چون واسه فن های بازی این شرو ورا مهم نیس;)

جناب sheypooorchi شما که انقدر به محتوای تاپیک ها و قائده و قانون سایت حساسی و فکر میکنی اینجا خبریه! بهتره اول خودت یاد بگیری از نقل قول چند گانه استفاده کنی نه این که 4 تا پست پشت هم بزنی!
بعد هم کوبیدن یه بازی به بدترین نحو با انتقاد و عقاید شخصی فرق داره!

کلا تو این تاپیک fan زیاد شده .
شما تو این چند تا پست کجا بودی که الان اومدی حرفی رو که من به یکی دیگه گفتم بازگو می کنی؟
اول درست بخون . درست درک کن خواهشا بعد پست بده. من گفتم شما همهتون بچه اید نمیفهمید؟
اصلا 4 تا پست بالا و پایین پست های قبلی من رو خوندی؟
گفتم اونی که گفت ما کنسولیزه شدیم برامون فرقی نداره به همین گرافیک زاضی هستیم هر چی جلوش بزارن بازی می کنه به به چه چه میگه .
اصلا مشکل اینه که هیچ کسی اینجا انتقاد پذیر نیست . کلا ایرانی جماعت همینطوریه .
اصلا من تو سر بازی میزنم . دلم می خواد که اینطوری نقدش کنم . اصلا ازش بدم میاد .فقط ازش بد میگم .شما مشکلتون چیه ؟ منظور فقط شخص شما نیست . مگه شما یا اقوام و دوستانتون تهیه کنندگان این بازی بودید یا سهمی چیزی تو codemasrer دارید که همچین حرفی میزنید؟
بابا بازی 2000 تومان میخرید خوشتون اومد صدبار تا تهش میرید . نیومد که باز چیزی از دست ندادید .
من نمیگم این بازی آشغاله یا مفت ارزش نداره . از ابتدا هم بحث من این بود که چرا به جای مشابه سازی از اول ی چیز جدید نساختن . اگه بنا به dirt بازی کردن باشه که dirt2 هست . حالا یکم آفتاب مهتاب و 2 تا پیست اضافه کردن . متفاوت نیست . خاص نیست . معمولیه .

صلوات بفرستید بابا همدیگه رو اذیت نکنیم همه با هم داداشیم اومدیم اینجا دور هم از تفریح مورد علاقمون حرف می زنیم ؛ با نظر من و اون یکی هم یه بازی بالا یا پایین نمیاد !>:d<

• Like
Reactions: sheypooorchi
من تا حالا Dirt رو بازي نكردم ...
نميدونم چرا خداييش :-/
اما كالين مك ري رالي رو بازي كرده بودم قبلا !!
سبك بازي تقريبا همونه ... ريسينگه، قرار نيست چيز ديگه اي بشه ..
اما به نظرم گرافيكش نسبت به ريسينگ هاي اين نسل قابل قبوله ...( فكر كنم در حد شيفت 2 نيست)
دميج بازي هم جالب نبود به نظرم توي اون تصادف اخر توي تريلر ...
در كل بد نبود ...
--------------------------------------------------------------
دوستان انقدر با هم جر و بحث نكنيد ...
آقا رضا نقد منفي ميكنه، شما هم سعي كنيد نقد مثبت كنيد ..
سعي كنيد با همديگه بحث مفيد كنيد كه به درد عده اي بخوره كه تازه كار هستند ( مثل خودم توي Dirt ) و ميخوان تصميم بگيرن در مورد بازي :)
نقد هميشه جنبه ي منفي داره ... يعني كفه ي ترازو توي نقادي به ايراد گرفتن سنگيني ميكنه هميشه تا محاسن رو گفتن !! قانونشه ..

بنده به امتیازهای فلان سایت و فلان review کاری ندارم .
اون چیزی رو باور می کنم و قبول م یکنم که از نزدیک ببینم .
حرف من اینه که آش دهن سوزی نیست . خب! شماو سایرین میگید هست !
هرکی نظر خودش رو داره .
والسلام .

درسته هر کس نظر خودش رو داره نظر شما هم صد در صد محترم.
فقط میشه در این مورد یه توضیحی به من بدی ؟
از ابتدا واتومبیل هاش هم همه بدون لایسنس و من در اوردی هستن
فکر نکنم اتوموبیل هاش
من در آوردی باشه.الان Nissan 350 من در اوردیه ؟
نکنه اصلا بازیش نکردی ما رو گرفتی.:d

دقیقاهمه تنظیماتی که dirt 2 داشت اینم همونه.هیچ فرقی نمی کنه . اگه شد ی عکس میزارم ببینید .

خیلی جالبه اولش لوگوی amd و ati میاد بالا بعد با کارت خودش مشکل داره .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or