Dirt 3 l PS3

اونها همیشه آخر هر مثلت هستن البته مثلث راستی و بالایی معلومه دیگه زده مونته کارلو یا شیبویا .

سلام Justice جان
شما كه ١٠٠درصدكرديد بازيرو،
اين dc اولى(Zone1)اون ٨٠موردشو شما خودت باآزمون و خطا بدست آوردى يا اينكه جايى لينكى ويدئويى واسه راهنمايي استفاده كرديد؟ممنون ميشم اگه لينك كاملى دارىد بديد استفاده كنيم،
لينك هاى يوتيوب ٢٠~٣٠تاتكنين رو نمايش داده اگه اشتباه نكنم.

اين dc اولى(Zone1)اون ٨٠موردشو شما خودت باآزمون و خطا بدست آوردى يا اينكه جايى لينكى ويدئويى واسه راهنمايي استفاده كرديد؟ممنون ميشم اگه لينك كاملى دارىد بديد استفاده كنيم،

شما اگه بری توی u tube و سرچ کنی: batter sea trophy سه تا ویدیو پیدا میکنی که هر کدومشون واسه یه قسمت از محوطه هستن. . .آخر تیتر ویدیو ها هم زده 100% یعنی کاملن ;)

با آزمون و خطا هم میشه! اما ممکنه دسته توی دستت بشکنه(از خوشحالی :d)

سلام Justice جان

من که تا اونجا که تونستم خودم گرفتم تو xbox و با کمک دوستم تمومش کردم :dولی تو ps3 دیگه استاد شده بودم همشو با (با آزمون و خطا رفتم):d.
شما اگه بری توی u tube و سرچ کنی: batter sea trophy سه تا ویدیو پیدا میکنی که هر کدومشون واسه یه قسمت از محوطه هستن. . .آخر تیتر ویدیو ها هم زده 100% یعنی کاملن ;)
ای تنبل ! مشورت بهتر تا تقلب :d

آخرین ویرایش:
من که تا اونجا که تونمستم خودم گرفتم تو xbox و با کمک دوستم تمومش کردم :dولی تو ps3 دیگه استاد شده بودم همشو با (با آزمون و خطا رفتم):d.

با آزمون و خطا هم میشه! اما ممکنه دسته توی دستت بشکنه(از خوشحالی :d)
ممنون بريم ببينيم چكار ميشه كرد،
البته ناگزيرسرى هم به يوتيوب ميزنيم. :d

آخه بعضی هاش دیگه به عقل جن هم نمیرسه :d

ممنون بريم ببينيم چكار ميشه كرد،
البته ناگزيرسرى هم به يوتيوب ميزنيم. :d

برو ببینم چه میکنی درایور

پلتش کن بیا توی کلوپ که میخوایم مراسم پلت کنون بگیریم برات :d

آقا شماره 3 این بازی هم مثل 2 کنترلش سخت هست.
من 2 رو گرفتم بازی خیلی خوب ساخته شده ولی اصلا نمیتونم ماشین رو کنترل کنم.
تو شیفت2 و موتور استورم ولی ماشینا رو راحت کنترل میکنم

آقا شماره 3 این بازی هم مثل 2 کنترلش سخت هست.
من 2 رو گرفتم بازی خیلی خوب ساخته شده ولی اصلا نمیتونم ماشین رو کنترل کنم.
تو شیفت2 و موتور استورم ولی ماشینا رو راحت کنترل میکنم

اگه به این بازی 9/10 بدن مطمئن باش 8.5 فقط بخاطر گیمپلی خفنشه ! ;) بدون ایراده ( حداقل برای من ! :d )

آخرین ویرایش:
سلام دوستان چنتا سوال دارم راج به تروفی ها:شرمنده سوالا زیاد شده .
1-منظور از win a Dirt tour همون کامل کردن یک season ـه؟
2-Min Cooper و Power and Glory Car Pack و Mud and Guts Car Pack و mote carlo و shibuya >>>اینها کجا هستند من که پیدانکردم!!
3-Self Preservation Society : win a dirt tour in the cooper without reciving any damage
any damage یعنی دقیقا ماشین به کجا نباید بخوره؟و به کجا عیب نداره بخوره؟
4-Rally Evolution : win a dirt tour race in a rally car from each decade
5-Can't touch this : remain unifected in a round of outbreak(pro tour or jam session)n

سلام دوستان چنتا سوال دارم راج به تروفی ها:شرمنده سوالا زیاد شده .
1-منظور از win a Dirt tour همون کامل کردن یک season ـه؟
2-Min Cooper و Power and Glory Car Pack و Mud and Guts Car Pack و mote carlo و shibuya >>>اینها کجا هستند من که پیدانکردم!!
3-Self Preservation Society : win a dirt tour in the cooper without reciving any damage
any damage یعنی دقیقا ماشین به کجا نباید بخوره؟و به کجا عیب نداره بخوره؟
4-Rally Evolution : win a dirt tour race in a rally car from each decade
5-Can't touch this : remain unifected in a round of outbreak(pro tour or jam session)n

1. نه فقط یه مسابقه رو برنده شو.
2. مینی کوپر همون ماشین مستر بینه دیگه:d مابقی هم مپ پک و کار پک هستن.
3. با ماشینه مستر بین یه مسابقه رو بدونه اینکه ماشینت ضربه ببینه برنده شو.
4. گفته در تمامی مناطقی که برای مسابقات رالی تایین شده یک بار برنده شو.
5. یه مودی هست مثل زامبی که یکی سبز می شه باید با کوبیدن به بقیه ، بقی رو هم مثل خودش کنه ، تو تو اون مسابقه تا آخر کسی که ویروسی شده بهت برخورد نکنه.

سلام ,
توی Gymkhana Sprint 03
مربوط میشه به سیزن 4 اولین مثلث و مرحله یکی مانده به آخر
اینجا من هرکاری میکنم در بهترین شرایط 3 ثانیه برای پلات کردن کم میارم,یعنی زیر 52 باید بزنم من بزور 54 و خورده میزنم ,
اون لاستیکا که دورش بوته اس کارو خراب کرده,باید 2 بار دورش بچرخم,یه کلیپ هم دیدم 50.90 زده بود و دور اون بوته ها دوبار چرخید,
اما بنظر من امکان نداره چون من درست مثل خودش رفتم و جایی زمان از دست ندادم,
اونقدر این مرحله رفتم هنگ کردم یکی کمک کنه:d

سلام ,
توی Gymkhana Sprint 03
مربوط میشه به سیزن 4 اولین مثلث و مرحله یکی مانده به آخر
اینجا من هرکاری میکنم در بهترین شرایط 3 ثانیه برای پلات کردن کم میارم,یعنی زیر 52 باید بزنم من بزور 54 و خورده میزنم ,
اون لاستیکا که دورش بوته اس کارو خراب کرده,باید 2 بار دورش بچرخم,یه کلیپ هم دیدم 50.90 زده بود و دور اون بوته ها دوبار چرخید,
اما بنظر من امکان نداره چون من درست مثل خودش رفتم و جایی زمان از دست ندادم,
اونقدر این مرحله رفتم هنگ کردم یکی کمک کنه:d
با درود دوست عزیز ...

من الان همون قسمتو رفتم و راحت بار اول طلا رو گرفتم اما باید بعضی از مانع هارو بر عکس اون مسیری که گفته بری مثلا همون اول کار اون ترکتور زو باید از سمت راست دونات بزنی یا همون بوته بقول خودت از سمت راستش دونات بزنی همشونو جز آخری که دیگه تو کارخونست اون دونات رو باید از سنت راست که راهنمایی کرده بری اگه مهارت خوب باشه اینجوری که گفتم راحت پلات رو می گیری اگه نتونسی بیشتر تمرین کن رو سرعتت چون بعضی جا ها باید گاز داد حسابی:d.

با درود دوست عزیز ...

من الان همون قسمتو رفتم و راحت بار اول طلا رو گرفتم اما باید بعضی از مانع هارو بر عکس اون مسیری که گفته بری مثلا همون اول کار اون ترکتور زو باید از سمت راست دونات بزنی یا همون بوته بقول خودت از سمت راستش دونات بزنی همشونو جز آخری که دیگه تو کارخونست اون دونات رو باید از سنت راست که راهنمایی کرده بری اگه مهارت خوب باشه اینجوری که گفتم راحت پلات رو می گیری اگه نتونسی بیشتر تمرین کن رو سرعتت چون بعضی جا ها باید گاز داد حسابی:d.

بار اول طلا:praying: :d (البته ناسلامتی شما پلات کردی بازیرو)
ممنون,
من رو ادونسد گذاشتم و رو اینترمیدیت نیست, چون وقتی رو اینترمیدییت باشه که مسیر رو نشون میده اونجا زیر اون گاراژ:d که باید اسپین کنی گیر میکنه ولی رو ادوسند میشه خیلی روون از دور میدون گرفت و اسپین کرد :d
ولی مسیرارو مثل تراکتور و اون بوته رو از سمت راست میرفتم,
راستی تنظیمات مربوط به ضریب گیربکس و دیفرانسیل عقب یا جلو ....رو شما رو پیشفرض میری؟اگر تغییر میدی ممنون میشم بگی بتو این مرحله رو چی گذاشتی؟

(اگه یادت باشه یه مرحله برفی هم بود که باید با یه suv پلات میکردیم که به محض پلات شدن فقط واسه همون تک مرحله یه تروفی میداد,پلات کردن اونم دهن سرویس میکرد:d)

بار اول طلا:praying: :d (البته ناسلامتی شما پلات کردی بازیرو)
ممنون,
من رو ادونسد گذاشتم و رو اینترمیدیت نیست, چون وقتی رو اینترمیدییت باشه که مسیر رو نشون میده اونجا زیر اون گاراژ:d که باید اسپین کنی گیر میکنه ولی رو ادوسند میشه خیلی روون از دور میدون گرفت و اسپین کرد :d
ولی مسیرارو مثل تراکتور و اون بوته رو از سمت راست میرفتم,
راستی تنظیمات مربوط به ضریب گیربکس و دیفرانسیل عقب یا جلو ....رو شما رو پیشفرض میری؟اگر تغییر میدی ممنون میشم بگی بتو این مرحله رو چی گذاشتی؟

(اگه یادت باشه یه مرحله برفی هم بود که باید با یه suv پلات میکردیم که به محض پلات شدن فقط واسه همون تک مرحله یه تروفی میداد,پلات کردن اونم دهن سرویس میکرد:d)
چیزی نبود با یه دوسه بار به درو دیوار زدن 51.051 هم زدم:d.
بهتر رو اینترمدیت بازی تو اینجور چانجا :d بعضی مواقع باید آماتور شد دیگه:d نکنه تو رو اون آخری می زاری :praying:(حتی اسمش برام ترسناکه :d)
نه اینارو بهتره آتنو بزتری دستکاری کردن اون چالش بر انگیزه فقط بدرد مسابقات می خوره.

بله اونو خوب یادمه منم بدجوری داغون شدم بارهای اول :dولی رانندگی تو برف قلق داره وقتی دستت بیاد راحت می شه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or