ASYLUM MANAGER
کاربر سایت
یعنی شما الان خیلی راحت آنلاین بازی میکنی دیگه ؟!نه کی گفته اصلا اینجوری نیست .
بازی GRID و DiRT 1 سروراشون خیلی وقته بسته شده .
یعنی شما الان خیلی راحت آنلاین بازی میکنی دیگه ؟!
سلام نه نگرفتم,تروفی 500.000 اسکور جیم کاهانا رو گرفتی؟
سلام نه نگرفتم,
اینطور که بوش میاد و میبینم چنت تروفی از جیم کاهانا مونده.
ویرایش : این 500000پوینت رو باید تو فاینال ریسش که همونه موناکو هست بگیرم؟
البته این رکورد ماله سه ماهه پیشه اون موقع 38 نفر جلوتر بودم:d
... Do u challenge me mortal ? I'm master of the roads. LOOL:d
ببخشید من منظور شما رو درست متوجه نشدم,یعنی توی جامپ و دریف و دونات و ... هرکدام جدا جدا هرچقدر اسکور بگیرم خود سیستم باهم جمع میزنه بشه 500 هزار تا تروفی رو میده ؟ یا اینکه فقط باید یک مرحله رو انتخاب کنم مثلا دریفت! و تو اون 500هزار تا بگیرم!!!فرقی نمی کنه تو Freestyle Gymkhana که هم دونات و هم اسپین و جامپ و دریفت و کلی هست باید 500 هزار اسکور بگیری .
ببخشید من منظور شما رو درست متوجه نشدم,یعنی توی جامپ و دریف و دونات و ... هرکدام جدا جدا هرچقدر اسکور بگیرم خود سیستم باهم جمع میزنه بشه 500 هزار تا تروفی رو میده ؟ یا اینکه فقط باید یک مرحله رو انتخاب کنم مثلا دریفت! و تو اون 500هزار تا بگیرم!!!
اگه حالت اول باشه که جمع همه رو حساب کنه من الان از کجا میتونم متوجه بشم که چقدر پوینت دارم؟
زمان : 33.728دوستانرکورد منو تو Time Trial->Speed Run ->DC Compound->Parking Lot بشکنید
البته این رکورد ماله سه ماهه پیشه اون موقع 38 نفر جلوتر بودم![]()
![]()
الان هر کی ادعا داره بیاد بشکونه... Do u challenge me mortal ? I'm master of the roads. LOOL![]()
![]()

یعنی تو هرم 1 نیست؟فک کنم هنوز به Freestyle mode نرسیدی تو این حالت یه زمین مخصوص باید برای اینکه اسکور بگیری حرکات نمایشی(دریفت و جامپ و اسپین و دونات و اسمَش ) رو انجام بدی تو زمان معیین و همون لحظه اسکورتو نشون میده و باید کل اسکورت از 500.000 رد کنه.
یعنی تو هرم 1 نیست؟
چون تو هرم 1 آخرین مرحلش فری استایله,ولی اونجا نهایتا 220-230 هزار تا میشه گرفت!
اونها همیشه آخر هر مثلت هستن البته مثلث راستی و بالایی معلومه دیگه زده مونته کارلو یا شیبویا .سلام من 2فصل رو کامل کردم
فصل3 باز شد,
الان خواستم DC هاشو برم,
این DC ها به چه صورته ؟
آرهاونها همیشه آخر هر مثلت هستن البته مثلث راستی و بالایی معلومه دیگه زده مونته کارلو یا شیبویا .