Dirt 3 l PS3

آسون تره .

بیخیال:-o چه سرطانی بوده دیگه DIRT2 :d

یه دونه تروفی مونده بگیرم و خلاص :d باید تا لول 35 بخش مولتی برم(34 هستم الان)

سخت ترین تروفی بازی هم برای من پلات گرفتن توی مسابقه ی باب اسلیج بود! همون که با ماشین مینی باید تو Norway زیر 57 ثانیه بری!!

سلام نه نگرفتم,
اینطور که بوش میاد و میبینم چنت تروفی از جیم کاهانا مونده.

ویرایش : این 500000پوینت رو باید تو فاینال ریسش که همونه موناکو هست بگیرم؟

فرقی نمی کنه تو Freestyle Gymkhana که هم دونات و هم اسپین و جامپ و دریفت و کلی هست باید 500 هزار اسکور بگیری .

دوستان :d رکورد منو تو Time Trial->Speed Run ->DC Compound->Parking Lot بشکنید >:) البته این رکورد ماله سه ماهه پیشه اون موقع 38 نفر جلوتر بودم:d
الان هر کی ادعا داره بیاد بشکونه :| ... Do u challenge me mortal ? I'm master of the roads. LOOL:d

اهم , حیف که بازی رو رد کردم رفت ( یعنی ماله رفیقم بود :d )

وگرنه میومدم حسابتون رو می رسیدم , تا دیگه رکورد نزنید :d >:)

البته من همون هرم اول رو هم کامل نکردم :d

فرقی نمی کنه تو Freestyle Gymkhana که هم دونات و هم اسپین و جامپ و دریفت و کلی هست باید 500 هزار اسکور بگیری .
ببخشید من منظور شما رو درست متوجه نشدم,یعنی توی جامپ و دریف و دونات و ... هرکدام جدا جدا هرچقدر اسکور بگیرم خود سیستم باهم جمع میزنه بشه 500 هزار تا تروفی رو میده ؟ یا اینکه فقط باید یک مرحله رو انتخاب کنم مثلا دریفت! و تو اون 500هزار تا بگیرم!!!
اگه حالت اول باشه که جمع همه رو حساب کنه من الان از کجا میتونم متوجه بشم که چقدر پوینت دارم؟

ببخشید من منظور شما رو درست متوجه نشدم,یعنی توی جامپ و دریف و دونات و ... هرکدام جدا جدا هرچقدر اسکور بگیرم خود سیستم باهم جمع میزنه بشه 500 هزار تا تروفی رو میده ؟ یا اینکه فقط باید یک مرحله رو انتخاب کنم مثلا دریفت! و تو اون 500هزار تا بگیرم!!!
اگه حالت اول باشه که جمع همه رو حساب کنه من الان از کجا میتونم متوجه بشم که چقدر پوینت دارم؟

فک کنم هنوز به Freestyle mode نرسیدی تو این حالت یه زمین مخصوص باید برای اینکه اسکور بگیری حرکات نمایشی(دریفت و جامپ و اسپین و دونات و اسمَش ) رو انجام بدی تو زمان معیین و همون لحظه اسکورتو نشون میده و باید کل اسکورت از 500.000 رد کنه.

اینم یه رکورد جدید !
Time Trial->Rally->FINLAND->MUTANEN->PRO
زمان : 1:20.661
رتبه : 730
دوستان
yahoo_4.gif
رکورد منو تو Time Trial->Speed Run ->DC Compound->Parking Lot بشکنید
yahoo_19.gif
البته این رکورد ماله سه ماهه پیشه اون موقع 38 نفر جلوتر بودم
yahoo_4.gif

الان هر کی ادعا داره بیاد بشکونه
yahoo_22.gif
... Do u challenge me mortal ? I'm master of the roads. LOOL
yahoo_4.gif
زمان : 33.728
رتبه : 136

دوستان رکورد شکن این بازی همدیگه رو ادد کنید ...
من MceaPROGAMER
این رکورد شکنی ها رو به کلاب ببریم یا همین جا ؟:-/

فک کنم هنوز به Freestyle mode نرسیدی تو این حالت یه زمین مخصوص باید برای اینکه اسکور بگیری حرکات نمایشی(دریفت و جامپ و اسپین و دونات و اسمَش ) رو انجام بدی تو زمان معیین و همون لحظه اسکورتو نشون میده و باید کل اسکورت از 500.000 رد کنه.
یعنی تو هرم 1 نیست؟
چون تو هرم 1 آخرین مرحلش فری استایله,ولی اونجا نهایتا 220-230 هزار تا میشه گرفت!

دوستان رکورد شکن این بازی همدیگه رو ادد کنید ...

من هستم اما فقط Hard core و Gimkhana :frown:

این رکورد شکنی ها رو به کلاب ببریم یا همین جا ؟:-/

رکوردشکنی ها رو ببریم به کلاب ،هر کی برد بیاد اینجا کری بخونه و از خودش شادی در وکنه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or