Dirt 3 l PS3

حالا اجباری نیست روی Advanced بری:dروی Intermediate بزار , من الان همین جاده ای که گفتی (اگه اشتباه نکرده باشم چون فقط تو این جاده کلاس 80 بود) رو همین درجه سختی رفتم با رنو 5 و یه دست فرمون معمولی (مثل جاده های هرازه:d) راحت با 7/8 ثانیه اول شدم !
رو advanced یه حال دیگه ای داره:d
پس با این وجود باید کد بزنم یا اینکه رو اینترمدییت برم,
راستی رو advanced با رنو5 چندثانیه رفتی؟:d

آقا احمد گل تو واقعیت هم ماشینهای سری 70 و 80 همینطوری هستن قدرت متورشون بالاست این بند خدا ها هم که قوطی کبریت:d هستن و کنترولشون موقع حرکت سخت می شه:d .
یادش بخیر اولین باری که D3 بازی کردم تو جم سشن بود با این ماشینا دور خودم می چرخیدم:d .

مهرداد فکر کنم Buggy ها رو میگه،ماشینهای دهه 70 80 که خوبن!!

اون ماشینای دهه 70 80 هم بعضیاشون دست نزده قِر میدن :dمنظور من هم همین buggy ها بودن فقط اسمشونو نمیدونستم ! :d یعنی واقعاً چرت هستن ! :-&
خدا رحمت کند کسی رو که Mitsubishi Lancer رو اختراع کرده ! بی نقصه :d شتاب و سرعت کافی ! کنترل بی نظیر ! خوش فُرم :d

رو advanced یه حال دیگه ای داره:d
پس با این وجود باید کد بزنم یا اینکه رو اینترمدییت برم,
راستی رو advanced با رنو5 چندثانیه رفتی؟:d
من که پیر شدم :dمن تو هارد کور این مسیر رو فک کنم 2.10 رفتم یادم نمی یاد درست.
بابا این ها بدتر سوسک ها هستن :d
اون ماشینای دهه 70 80 هم بعضیاشون دست نزده قِر میدن :dمنظور من هم همین buggy ها بودن فقط اسمشونو نمیدونستم ! :d یعنی واقعاً چرت هستن ! :-&
خدا رحمت کند کسی رو که Mitsubishi Lancer رو اختراع کرده ! بی نقصه :d شتاب و سرعت کافی ! کنترل بی نظیر ! خوش فُرم :d

چیز نکن اصل حال (حالگیری) با بوگی تو هاردکوره:d.
Mitsubishi Lancer Evolation X خداست واقعا محشره مخصوصا تو DiRT 2 .
تازگی یگی تو بدترین منطقه آبادان دیدم :(منم می خوووام:d Fista هام فوق العادست .

منظور من هم همین buggy ها بودن فقط اسمشونو نمیدونستم ! :d یعنی واقعاً چرت هستن ! :-&

وقتی شروع به حرکت میکنه انگار یکی داره فحشم میده:ranting::angry:

خداست واقعا محشره

شما هم که اهل دل هستین :d

توی ماشینهای سری اول همین لانسر هست به نظرم(از نظر طراحی و زیبایی و قدرت و . . . :d) بعدش هم عجیب عاشق این Audi هستم،خیلی حال میکنم باهاش(هر چند بد قلق هستش!!)

تازگی یگی تو بدترین منطقه آبادان دیدم :(منم می خوووام:d

:o :lovestruck: :o

سلام دوستان
برای باز شدن های هرم های دیگه باید چکار کرد؟
راستی کسی تونسته توی تور یک همه چلنج ها رو پلات کنه؟

بعضی از هرم ها که ماله DLC هستن که فقط دوتا مپ شیبویا و مونته کارلو رو داره .

شیبویا ماله رالی کراسه که از D2 بازسازی شده دادن برا D3 .
مونته کارلو هم که رالیه که همش برفه البته جادش آسفالته و بعضی جاهاش یذره برف ریخته تو جاده و محیط کوهستانیه خیلی جالبه .

در خدمتم:d من بازی رو 100% کردم:d .

بعضی از هرم ها که ماله DLC هستن که فقط دوتا مپ شیبویا و مونته کارلو رو داره .

شیبویا ماله رالی کراسه که از D2 بازسازی شده دادن برا D3 .
مونته کارلو هم که رالیه که همش برفه البته جادش آسفالته و بعضی جاهاش یذره برف ریخته تو جاده و محیط کوهستانیه خیلی جالبه .

آقا این هرم اولی چلنج هاش , Drift و Donut رو چطور پلات کردی من هرکار میکنم از یه Drift نهایتا گلد میشه و Donut هم نهایتا سیلور بقیه چلنج هاشو پلات کردم
هنوز تو هرم اول گیر کردم:d
باید چنتافیلم از یوتیوب ببینم که چطوری اینکارو کرده,

در خدمتم:d من بازی رو 100% کردم:d .
^:)^

آقا این هرم اولی چلنج هاش , Drift و Donut رو چطور پلات کردی من هرکار میکنم از یه Drift نهایتا گلد میشه و Donut هم نهایتا سیلور بقیه چلنج هاشو پلات کردم
هنوز تو هرم اول گیر کردم:d
باید چنتافیلم از یوتیوب ببینم که چطوری اینکارو کرده,

باید سرعتت همیشه مناسب باشه و سر پیچ با L2 , R2 کنترول کنی یعنی موقع پیچیدن یلحظه L2 رو می زنی که سرعتت کمتر بشه و درجه پیچت بیشتر و بعد R2 رو می زنی که گاز بده و خودشو بکشه و دونات زدن که خیلی راحته هیچ وقت سعی نکن یه دونات رو دوبار دور بزنی و سرعتت هر چی بالا تر باشه موقعی چرخیدن اون بار دونات سریع تر پیر می شه دوناتا ترتیب دارن .

اگه تونستم من فیلم تو یوتوب آپ می کنم براتون.

باید سرعتت همیشه مناسب باشه و سر پیچ با L2 , R2 کنترول کنی یعنی موقع پیچیدن یلحظه L2 رو می زنی که سرعتت کمتر بشه و درجه پیچت بیشتر و بعد R2 رو می زنی که گاز بده و خودشو بکشه و دونات زدن که خیلی راحته هیچ وقت سعی نکن یه دونات رو دوبار دور بزنی و سرعتت هر چی بالا تر باشه موقعی چرخیدن اون بار دونات سریع تر پیر می شه دوناتا ترتیب دارن .

ممنون,
آقا من سری فیلم تو یوتیوب دیدم که پلات کردن
واسه دونات فقط دور اون 2تا کوچیکا میچرخید و بزرگه رو بیخیال شده بود
من تو چرخش ها از دستی یا همون O هم استفاده میکردم پس احتمالا مشکل همینجا بوده.

بعد از این آپدیت جدید طبیعتا خیلیا نمیتونن دیگه آنلاین بازی کنن چه این بازی و چه GRID
علتش هم معلومه . این قبلا به PSN وصل میشده اما حالا باید به SEN وصل بشه :d
واسه همین وقتی میخواین برین تو قسمت Multiplayer میگه شما باید اول به Playstation Network وصل بشین در حالی که شما وصل هستین !
فعلا صبر کنید تا Codemasters یه حرکتی بزنه :d

دوستان وضعیت تروفی های بازی چطوره :d
از Dirt 2 سختره یا اسون تر ؟
سخته آقا سخت :d
البته برای من سخت بود

سلام بالاخره دونات و دریفت هم پلات شد موناکو که فاینال ریسش هست اونم با 222هزارتا اول شدم فقط هنوز اون عدد هفت که هر بار هر جاده ای رو تموم میکنیم پر میشه کامل پر نشده,حتما ماله تروفی های باقیمانده جیم خانا ــه؟باید ببینم دیگه چه تروفی ای از جیم خانا مونده فعلا که همه رالی ها شو رو ادونسد بجز یکیش اول شدم و چلنج هاشم پلات شده و موناکورو هموطور که گفتم اول شدم.
بعد از این آپدیت جدید طبیعتا خیلیا نمیتونن دیگه آنلاین بازی کنن چه این بازی و چه GRID
واسه همین وقتی میخواین برین تو قسمت Multiplayer میگه شما باید اول به Playstation Network وصل بشین در حالی که شما وصل هستین !
یعنی فقط آنلاین بازی کردن مشکل داره , من که میخوام کد بزنم فقط ماشیناش باز شه مشکل نداره؟یه هفته است کدرو خریدم هنوز پی اس ان داغونه نتوستم وصل شم:d

نه کی گفته اصلا اینجوری نیست .
بازی GRID و DiRT 1 سروراشون خیلی وقته بسته شده .
دوستان وضعیت تروفی های بازی چطوره :d
از Dirt 2 سختره یا اسون تر ؟
آسون تره .
سلام بالاخره دونات و دریفت هم پلات شد موناکو که فاینال ریسش هست اونم با 222هزارتا اول شدم فقط هنوز اون عدد هفت که هر بار هر جاده ای رو تموم میکنیم پر میشه کامل پر نشده,حتما ماله تروفی های باقیمانده جیم خانا ــه؟باید ببینم دیگه چه تروفی ای از جیم خانا مونده فعلا که همه رالی ها شو رو ادونسد بجز یکیش اول شدم و چلنج هاشم پلات شده و موناکورو هموطور که گفتم اول شدم.

یعنی فقط آنلاین بازی کردن مشکل داره , من که میخوام کد بزنم فقط ماشیناش باز شه مشکل نداره؟یه هفته است کدرو خریدم هنوز پی اس ان داغونه نتوستم وصل شم:d

تروفی 500.000 اسکور جیم کاهانا رو گرفتی؟

آنلاین بازی درسته مشکلی نداره من الان دارم بازی می کنم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or