Dirt 3 l PS3

سلام دوستان . من تازه واردم ...
یه سوال دارم . ورژنم 3.55 هستش . Dirt 3 رو ریختم . اولش ارور 10080031 میداد بعد فهمیدم فایل ای بوت فیکس شده نیست . چند تا ای بوت فیکس شده متفاوت رو دانلود و جایگزین قبلی کردم .
الان دیگه ارور نمیده ولی اتفاقی هم نمیوفته ... صفحه سیاه میمونه . چی کار باید بکنم ؟
ممنون :)

سلام دوستان . من تازه واردم ...
یه سوال دارم . ورژنم 3.55 هستش . Dirt 3 رو ریختم . اولش ارور 10080031 میداد بعد فهمیدم فایل ای بوت فیکس شده نیست . چند تا ای بوت فیکس شده متفاوت رو دانلود و جایگزین قبلی کردم .
الان دیگه ارور نمیده ولی اتفاقی هم نمیوفته ... صفحه سیاه میمونه . چی کار باید بکنم ؟
ممنون :)
عزیز تازه وارد این قسمت ماله کنسوله اوریجه

سوالت رو اینجا بپرس :
[h=3]Dirt 3 | Jailbreak[/h]

سلام دوستان , این بازی چقدر بخش سینگلش طول میکشه ؟ اندازه نسخه دوم هست ؟
تخریب پذیری اون نسخه معرکه بود اینم ماشینا به همون باحالی خراب میشن؟:d
از هدایت نسخه قبل هم خیلی خوشم اومد , میشه مثل شماره دوم کرد سیستم هدایت رو؟

سلام دوستان , این بازی چقدر بخش سینگلش طول میکشه ؟ اندازه نسخه دوم هست ؟
تخریب پذیری اون نسخه معرکه بود اینم ماشینا به همون باحالی خراب میشن؟:d
از هدایت نسخه قبل هم خیلی خوشم اومد , میشه مثل شماره دوم کرد سیستم هدایت رو؟
1- از لحاظ مدت زمان و مسابقات پیر می شی تا تموم بشه مخصوصا WT که روحتو جدا می کنه .

2-بله تازه تو بخش هارد کور مولتی امکان داره تایرت بترکه و با رینگ خالی تا خط پایان بری .

3-سیستم کنترل بازی بنظر من طبیعی تر شده نسبت به نسخه قبلی و خشک تر قبلی خیلی کنترول نرمی داشت ولی این آرکید تر شده اما جالبه و حرفه ای.

چیزی که خیلی تو بازی نسبت به نسخه قبل تغییر کرده آهنگ های بازی و محیط ها که مثل نسخه قبلی به دل نمی شینه اما شک نکن که از بازی زده نمی شی اگه طرف دار واقعی سبک رالی باشی.

• Like
Reactions: mohsen7337
در مورد تنظیمات ماشین در بخش آنلاین(asist) یه توضیحی بدین لطفا

من همه ی اونها رو off کردم الان...وقتی همه ی گزینه های کمکی رو فعال میکنم ، خیلی عقب میفتم!!

در مورد تنظیمات ماشین در بخش آنلاین(asist) یه توضیحی بدین لطفا

من همه ی اونها رو off کردم الان...وقتی همه ی گزینه های کمکی رو فعال میکنم ، خیلی عقب میفتم!!

کلی بگم سعی کن experience level رو بهتر رو intermediate قرار بدی چون بهترین حالت برای مسابقه است.
وقتی رو casual یا همون تمام asist ها on باشه گزینه auto steer هم on می شه که خودبخود سر پیچ ها هرچند نا چیز سرعتو برات کم می کنه و باعث می شه عقب بیوفتی.

کسی این تروفی ها رو گرفته؟؟

Superstar
earn enough fans to achieve the superstar title

Join the party
win a game in each of the multiplayer party modes

Flag stealer
steal the flag from the opposing team 5 times in a game of transporter

Road trip
complet a joyride online with at least 3 other players

Steer hunter
complete a game of invasion with out of any negative

همین چند تا بود :d

لطفا یه راهنمایی بکنید

کسی این تروفی ها رو گرفته؟؟

Superstar
earn enough fans to achieve the superstar title

Join the party
win a game in each of the multiplayer party modes

Flag stealer
steal the flag from the opposing team 5 times in a game of transporter

Road trip
complet a joyride online with at least 3 other players

Steer hunter
complete a game of invasion with out of any negative

همین چند تا بود :d

لطفا یه راهنمایی بکنید
  1. به لول 35 برس تو آنلاین.
  2. تو پارتی مد که فک کنم ترنسپورتر و موش گربه:d و اینویشن(تخته هیولا ها رو باید زیر کنی) باید هر کدومشون یک بار اول بشی .
  3. ترنسپورتر که یکی از زیر مجموعه های پارتی مد هستش باید تو یه بازی 5 بار پرچم رو از ماشین صاحب پرچم(با کوبندن ماشینت به ماشین صاحب پرچم)بگیری.
  4. یه بازی (عشق و حال:d) همونی که با هم رفتیم باید بازی رو با خودت 4 نفر تموم کنی.
  5. تو اینویشن که پکی از زیر مجموعه های پارتی مد هستش باید بازی روی بدونه اینکه امتیاز منفی بگیری تموم کنی.(کلا یه چیزایی مثل ساختمونن که بشون بزنی امتیاز منفی می گیری).

مهرداد جان،اگه من تو رو نداشتم باید چیکار میکردم >:d<

همه ی این تروفی ها تو بخش پارتی مد هستن،هر وقت میزنم match making بشه ،مگس هم پیدا نمیکنه!! همه ریختن توی pro tour !!

سلام بر عاشقان Dirt علی الخصوص Dirt 3 ,
و سلام خدمت آقا مهرداد که بچه هارو راهنمایی میکنند,
سوالی که دارم اینه که من توی تور اول - قسمت جاده کنیا هرکاری میکنم اختلافم با نفر اول 10 ثانیه اینطوراست(دست فرمونم هم بد نیست بطوری که توی تور اول همونجا که باید 15000تا دریف میزدی تا پلات بده من 16000 و خورده دریفت زدم و همه ی رالی هاشو تا اینجا روی Advanced و همه Assist ها off بودن اول شدم)اینهارو گفتم بدونید که بازی بد نیست(نمیگم خوبه)
حالا با این شرایط موندم چرا اون جاده اینطوری میشه,
البته ناگفته نماند فقط 2تا ماشین داده یکیش رنو5 ویکی دیگش یادم نیست که با هردو تست کردم نتیجه اینطوری بود,
بقیه ماشین ها VIP هستن یعنی باید کد بزنم تا بااونا برم اول شم؟؟؟؟؟ یعنی چاره فقط همینه؟

سلام بر عاشقان Dirt علی الخصوص Dirt 3 ,
و سلام خدمت آقا مهرداد که بچه هارو راهنمایی میکنند,
سوالی که دارم اینه که من توی تور اول - قسمت جاده کنیا هرکاری میکنم اختلافم با نفر اول 10 ثانیه اینطوراست(دست فرمونم هم بد نیست بطوری که توی تور اول همونجا که باید 15000تا دریف میزدی تا پلات بده من 16000 و خورده دریفت زدم و همه ی رالی هاشو تا اینجا روی Advanced و همه Assist ها off بودن اول شدم)اینهارو گفتم بدونید که بازی بد نیست(نمیگم خوبه)
حالا با این شرایط موندم چرا اون جاده اینطوری میشه,
البته ناگفته نماند فقط 2تا ماشین داده یکیش رنو5 ویکی دیگش یادم نیست که با هردو تست کردم نتیجه اینطوری بود,
بقیه ماشین ها VIP هستن یعنی باید کد بزنم تا بااونا برم اول شم؟؟؟؟؟ یعنی چاره فقط همینه؟
حالا اجباری نیست روی Advanced بری:dروی Intermediate بزار , من الان همین جاده ای که گفتی (اگه اشتباه نکرده باشم چون فقط تو این جاده کلاس 80 بود) رو همین درجه سختی رفتم با رنو 5 و یه دست فرمون معمولی (مثل جاده های هرازه:d) راحت با 7/8 ثانیه اول شدم !

حالم از این اسباب بازی های توی بازی بهم میخوره ! :d همینا که به فرمون دست نزدی خودش دور خودش میچرخه ! :d حالا وانت خوبه :d
این DC ها برای پلاتینیومش هر کدوم راحت 35 دقیقه تا الان وقتمو گرفته ! :d شایدم بیشتر !

حالم از این اسباب بازی های توی بازی بهم میخوره ! :d همینا که به فرمون دست نزدی خودش دور خودش میچرخه ! :d حالا وانت خوبه :d
این DC ها برای پلاتینیومش هر کدوم راحت 35 دقیقه تا الان وقتمو گرفته ! :d شایدم بیشتر !

آقا احمد گل تو واقعیت هم ماشینهای سری 70 و 80 همینطوری هستن قدرت متورشون بالاست این بند خدا ها هم که قوطی کبریت:d هستن و کنترولشون موقع حرکت سخت می شه:d .
یادش بخیر اولین باری که D3 بازی کردم تو جم سشن بود با این ماشینا دور خودم می چرخیدم:d .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or