Dirt 2 | PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    dirt 2
Dirt 2
-------------------------
Rally - Offroad Racing
Codemasters تازیخ انتشار : دسامبر 2009

این بازی در ادامه ی موفق بازی Dirt ساخته شده و با توجه به موفقیت های شماره ی یک بازی , از این بازی نیز انتظارات زیادی می رود. بازی هم ساخت شرکت معروف Codemasters می باشد که از این شرکت بازی مسابقه ای بد تابحال دیده نشده.
در ضمن نسخه ی PC این بازی در ماه دسامبر وارد بازار می شود. (برخلاف نسخه ی کنسولی این بازی که در ماه سپتامبر منتشر می شود ) علت این تاخیر برای نسخه ی PC , افزودن قابلیت ساپورت DirectX 11 و قابلیتهای جدید آن از قبیل hardware tessellation -
Shader Model 5.0 و ... می باشد.
همچنین این بازی اولین بازی با قابلیت پشتیبانی از DirectX 11 است.

عکسهای بسیار زیبای این بازی رو هم می توانید در سایت زیر مشاهده کنید :
http://www.gamespot.com/pc/driving/dirt2/images.html

بازی برایم من که روونه منم رم 4 دارم ولی گرافیکم 9600GT و من الان با حداکثر گرافیک با AA فعال بدون هیچ مشکلی گرافیکی بازی میکنم.
ولی با این تفاسیر فکر میکنم بتونی حداقل روی حد متوسط اجراش کنی.
و یک نکته ی جالب اینکه یکی از دوستان با همین گرافیک مثل من. در ویندوز 7 موقعه ای که رو گرافیکش Update 195.62 رو نصب کرد. DirectX سیستمش از 10.1 شد 11.;)
اگه شد چند تا شات از بازی میزارم.

ویندوز 7 که واسه منم 11 میزنه!
با درایور 2 ماه پیش و گرافیک 9600 GT

من که هنوز بازی رو نگرفتم ...
اما وقتی بگیرم میتونم به صورت اورجینال بازی کنم چون من به تازگی گرافیک ati radeon sapphire 5870 رو گرفتم و تو جعبه اش کد activate بازی dirt 2 رو داشت که جایزه اش بود ....
به عکس زیر نگاه کنید ......:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

sapphire_radeon_hd-5870_retail_package.jpg
بچه ها nvidia کارت برای directx 11 نزده؟
و سوال دیگه اینکه با 9600 و update درایور میشه 195.62 میشه directx 11 رو در win 7 فعال کرد؟

بچه ها nvidia کارت برای directx 11 نزده؟
و سوال دیگه اینکه با 9600 و update درایور میشه 195.62 میشه directx 11 رو در win 7 فعال کرد؟

نه هنوز
directx 11 با Win7 هست فعال نمی خواد کارت شما از 11 پشتیبانی نمی کنه

عزیز این حرفها نیست ، هر کارتی که از DIRECTX10 پشتیبانی کنه از 11 هم پشتیبانی میکنه ، که جیفورس از سری 8 به بالا ولیaTI رو نمیدونم ، مایکروسافت قبلا اعلام کرده بود DIRECTX11 احتیاج به آپدیت سخت افزاری نداره

عزیز این حرفها نیست ، هر کارتی که از DIRECTX10 پشتیبانی کنه از 11 هم پشتیبانی میکنه ، که جیفورس از سری 8 به بالا ولیaTI رو نمیدونم ، مایکروسافت قبلا اعلام کرده بود DIRECTX11 احتیاج به آپدیت سخت افزاری نداره
سلام
یعنی کارت 4890 من میتونه DX11 رو اجرا کنه؟!:confused:
چند تا شات از بازی میذارید؟

فقط امیدوارم این فتوایی رو که دادی تنها از روی مزاح بوده باشه....
خواهشا این گونه حرف ها رو در فروم های افغانستان بزنید. اینجا احمق سنتر نیست.

بچه ها من در ویندوز 7 که اجرا کردم تغییری نسبت به xp ندیدم.
البته کارتم از D11 پشتیبانی نمی کنه اما مگه با D10 نمیشه فرق داشته باشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or