Bulletstorm هم AA نداشت.
لیست رزولوشن و AA بازیها:
http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=46241
در مورد بتای مولتی پلیر بازی من اطلاع نداشتم اون نسخه هم AA نداشته ولی ویدئویی که من از نسخه بتای مولتی پلیر دارم از نظر AA خیلی بهتر از این ویدئو جدید هست که از سینگل نسخه نهایی دان کردم و به نظر مثل 2XAA میاد ولی این چیزایی که من تو این ویدئو جدید دیدم خیلی مائوس کننده هست.
من کاری به گیم اسپات ندارم از نظر گیم اسپات گرافیک نسخه Dirt3 بازی PS3 بهتر از نسخه 360 هست و به نسخه PS3 از نسخه 360 و PC به خاطر گرافیک امتیاز بالاتری داده!!!!!!!! LOL در حالیکه 360 به نقل از همین DF هم رزولوشن بالاتری داره هم AA بهتری داره هم گسستگس فریم کمتری داره و هم فریم ریت بهتری داره!! پس روی حرفای گیم اسپات راجع به گرافیک زیاد حساب باز نکن چون اصلا اینکاره نیستن.
@gartall
بازی C2 روی 360 از الگوریتمی استفاده میکنه که مشکلات Vsync به صورت مجازی دیده نمیشه یعنی در 2 درصد مواقع مشکل ممکنه وجود داشه باشه که هر کسی متوجه نمیشه ولی روی PS3 که مشکل Vsync اصلا وجود نداشت.
Geow3 هم در صحنه های پر استرس Vsync رو خاموش میکنه پس مجموعا از این نظر بدون مشکل نیست و احتمالا در حد همون 2 -3 درصد مشکل Vsync داره.
حالا من در مجموع گرافیک این بازیو خیلی قبول دارم و میگم خیلی خوبه و در بعضی چیزا بی نظیره ولی متاسفانه مشکل AA برای این بازی و این گرافیک ضعف خیلی بزرگیه و تقربیا گرافیک به این زیبایی رو حروم میکنه.