Digital Foundry و آنالیز گرافیک Gears of War 3

این مقاله رو حداقل ترجمه بعد در کنارش اون quote هارو هم اضافه میکردی اینجوری که فایده نداره سایت فارسی زبانه مثلا:دی

حالا بریم سر امتیاز IGN فوق خوشحال که ببینید چی به گرافیک بازی گفته بود ! من خودم هیچ وقت با نظرات IGN مشکل نداشتم ولی اینبار را یعنی میتونم بگم یه فنبوی درجه 1 گذاشتند بازی را نقد کرده !
چطور موقعی که IGN از Rage تعریفای آنچنانی میکنه نمیشه فنبوی ولی مثلا میاد به گرافیک Geow3 میده 9 بازی در دستان بزرگ یه فنبوی نقد شده! باشه آقا باشه!:دی

@ Mosen

نه خداوکیلی این میشه دست آورد تاریخی ! خودت خندت نمیگیره اینجوری معنیش میکنی؟

It's safe to say that Gears of War 3 is one of the most advanced video games of this generation, and a ringing endorsement of what the Xbox 360 is capable of handling when the right people, the right tech, a lengthy development cycle and an inordinately large budget are in play

در این قسمت هم میگه " این بازی یک دست آورد تاریخی برای کنسول 360 هست " این یعنی سابقه نداشته چنین چیزی با این وسعت و کیفیت ! علی رغم کمبود هایی که داشته ولی باز هم بهترین عنوانی هست که تا حالا روی 360 اومده حتی از Crysis 2 هم بهتر ! Crysis 2 تا قبل از این دست آورد تاریخی 360 و کنسولهای خانگی این نسل بود ( به نظر خیلی از سایتها ) الان DF داره میگه گیرز 3 دست آورد تاریخی 360 هست ! قبل از اینها هم گفته بود Halo:Reach بهترین و پیشرو ترین عنوان 360 در زمینه فنی و گرافیکی هست ( تو بررسی بازی ) و ...
اینارو الان کجا نوشته دقیقا بگو ما هم بخونیم لطفا!
اون جمله اول قسمت قرمز شده رو میشه اینطور معنی کرد که " موقعی که افراد باتجربه (یا همون کاردرست!) با تکنولوژی و مدت زمان مناسب برای چرخه ساخت بازی و بودجه بسیار در کنار هم قرار بگیرند، میتونه اون چیزی که xbox360 واقعا قادر به انجامش هست رو به طور کامل به نمایش بگذاره ."

آخرین ویرایش:
این مقاله رو حداقل ترجمه بعد در کنارش اون quote هارو هم اضافه میکردی اینجوری که فایده نداره سایت فارسی زبانه مثلا:دی

چطور موقعی که IGN از Rage تعریفای آنچنانی میکنه نمیشه فنبوی ولی مثلا میاد به گرافیک Geow3 میده 9 بازی در دستان بزرگ یه فنبوی نقد شده! باشه آقا باشه!:دی

من خودم تو پستم هم گفتم کلا ign را قبول دارم ولی اینبار خدایی بیش از اندازه بی خود گفته ! یکم برو حرفهای سایتها دیگه را بخون بعد بیا ign را بخون ! دیگه هر عقل سلیمی میدونه بودن شک گیرز 3 بین بهترین گرافیک هاست بعد ign میاد میگه فقط یه بازیه خوب ! یعنی دیگه اخرش را برو !
الا همین df را ببین چی در مورد بازی گفته یعنی چیزی که گفته رسما روی 360 سابقه نداشته یعنی دیگه ببین ign چیکار کرده !
یعنی من شک ندارم اون کارمندی که گذاشتند بازی را نقد کرده یه مشکلی با بازی داشته :دی

همین دو جمله کافیه !

pushing the technology in exciting new directions

beyond the technical achievement

از نظر DF که حرفه ای تره بهتر از C2 هست !:دی این کلمه را نگفته ولی از جملاتی که گفته در مقایسه با انالیز C2 کاملا مشخصه ! جالب اینکه مثلا C2 که نورپردازی خیلی عالی داشت DF زیاد اهمیتی نداده بود بهش :دی ولی تو ماله گیرز 3 گفته خارق العاده و تو نقد خود eurogamer میگه مثل یه جادو میمونه !:دی
حالا اینا را ولش این دوتا جمله خودش دیگه گویای همه چیز هست :

pushing the technology in exciting new directions

beyond the technical achievement

نیاز نمبینم زیاد دیگه توضیح بدم :دی برو بگرد ببین کجای انالیز C2 یه همچین کلماتی گفته ؟:دی همینکه بعد کرایسیس 2 یه همچین جملاتی گفتن خودش یعنی دیگه تموم :دی
در ضمن امسال بازی خر گرافیک زیاد داریم انتظار نداشته باش سایت ها هر روز بیان از کلمه BEST استفاده کنند! چون هر 3 هفته مجبور میشن هی حرفشون را عوض کنن :دی پس بهتره با کلمات دیگه بازیها را تعریف کنن :دی
زمان کرایسیس 2 هم که اومد تا مدتی بازی دیگه دورورش نبود ولی مثلا الان که گیرز 3 اومده دو هفته بعدش RAGE داره میاد :دی جالبتر دو هفته بعد اون کرایسیس 1 میاد ! و چند هفته بعدش BF3 میاد :دی یعنی تو عرض 2 ماه 4 تا بازی خر گرافیک میاد پس سایت باید هم از کلمه BEST زیاد استفاده نکنند چون یکم مسخره میشه :دی
حالا سایت های دیگه بیایند هر حرفی بزنند خیلی زیاد مهم نیست! DF مهمتره به نظر من . تو فروم فوق حرفه ای مثل beyond3d تخصص تو زمینه گرافیکی دارند مقاله های DF همیشه تو سایتشون قرار گرفته میشه ! و روش بحث میکنند یعنی یه تاپیک جدا فقط برای DF دارند :دی
اگه یادت بیاد چندتا سایت اومد گفت 3D تو کرایسیس 2 بهتر از KZ3 هست :دی همه هم به به و چه چه :دی ولی DF اومد گفت بهتر نیست همه قبول کردند :دی

حالا نمگیم DF وحی الهی هست ! ولی کارش درست تره :دی
اصلا من معتقدم Digital Foundry زیاد Crysis 2 رو تحویل نگرفت:دی حالا دلیلش رو نمیدونم.خودمم DF رو خیلی قبول دارم و حرفش برام سنده ولی این که گفتم اکثرا برای Crysis 2 گفتن the Best منظورم سایتای منتقد بود نه DF.که این سایتا هیچ کدوم تا حالا من ندیدم به Gears 3 بگن Best.ولی خُب از این ور این تعریفای DF هست در مقابل اون همه سایت دیگه که همین باعث میشه انتخاب قطعی سخت بشه.اون چیزی که مشخصه همون طور هم که خودت گفتی الان نمیشه نظر قطعی داد،کلی بازی شاخ دیگه داره میاد.آخر سال که همشو خودمون بازی کردیم بهتر میشه نظر داد.
اینارو الان کجا نوشته دقیقا بگو ما هم بخونیم لطفا!
اون جمله اول قسمت قرمز شده رو میشه اینطور معنی کرد که " موقعی که افراد باتجربه (یا همون کاردرست!) با تکنولوژی و مدت زمان مناسب برای چرخه ساخت بازی و بودجه بسیار در کنار هم قرار بگیرند، میتونه اون چیزی که xbox360 واقعا قادر به انجامش هست رو به طور کامل به نمایش بگذاره ."
شما جمله هارو بد خوندی.اول توضیحشه،بعد متن انگلیسیشه!یعنی شما هر متن انگلیسی دیدی،جمله ی فارسی بالاش رو بخون.اینم اون جمله ای که میگی کجاست:
this feature we'll be showcasing the technical make-up of the new Gears, using screenshots and video to demonstrate why we think this is a landmark achievement for the Xbox 360 platform In the run-up to the game's launch, Microsoft issued a range of eminently sensible guidelines on what we can and can't show, mostly related to story elements.

• Like
Reactions: LiviNG D3AD
@ Gartall
DF داره میگه داره تکنولوژی رو به سمت جلو و جدیدی هدایت میکنه . اون beyond the technical achievement مشخصه یه کم هایپ کرده در واقع . دو روز دیگه بازیهای دیگه میان مجبور میشن بزنن روی حرف قبلیشون:دی
ببین کلا سایتی مثل DF نمیاد از جمله های تاریخی یا بهترین "مطلق" استفاده کنه . در واقع اعتبار خودش رو با این جملات زیر سوال نمیبره . از حد جمله ای مثل "تکنولوژی گرافیکی را یک پله یا یک گام به جلو برد" تجاوز نمیکنه معمولا . در این مورد فقط داره این بازی رو روی کنسول 360 به اصطلاح اُپتیمایز میکنه و همه حرفاش خلاصه میشه به عالی بودن Geow3 روی پلتفرم 360 .
در مورد IGN خب بدبختا باید چی میگفتن راجع به گرافیک 9 دادن دیگه!:دی 9 که میدونی یعنی فوق العاده...

@ TCSCELL
آها متوجه شدم:دی
this feature we'll be showcasing the technical make-up of the new Gears, using screenshots and video to demonstrate why we think this is a landmark achievement for the Xbox 360 platform In the run-up to the game's launch, Microsoft issued a range of eminently sensible guidelines on what we can and can't show, mostly related to story elements
درسته شاید از نظر DF فعلا این بازی جزو بهترین بازیهای 360 از نظر گرافیکی باشه . به هر حال ...

آخرین ویرایش:
بابا گول این هایپ های فرخ رو نخرید اینا همش هایپ بیخوده :دی.

آقا من کلا توی این گیرز با یه چی خیلی حال کردم اونم این برگ و گیاه و... بود کلا همین بخش بازی خیلی عالی کار شده دیگه بقیه اش بره بمیره :دی.
ولی از اونجایی که سر Crysis 2 سطح توقعم رفت بالا میخوام تا زمانی که بازی رو میگیرم اطراف فرخ نگردم، اگه میخواید از بازی لذت ببرید بهتون پیشنهاد میکنم این کار رو بکنید. یه کار میکنه از بازی توقع Avatar داشته باشید :|.
مدارکشم موجوده :-" ...

اصلا من معتقدم Digital Foundry زیاد Crysis 2 رو تحویل نگرفت:دی حالا دلیلش رو نمیدونم.خودمم DF رو خیلی قبول دارم و حرفش برام سنده ولی این که گفتم اکثرا برای Crysis 2 گفتن the Best منظورم سایتای منتقد بود نه DF.که این سایتا هیچ کدوم تا حالا من ندیدم به Gears 3 بگن Best.ولی خُب از این ور این تعریفای DF هست در مقابل اون همه سایت دیگه که همین باعث میشه انتخاب قطعی سخت بشه.اون چیزی که مشخصه همون طور هم که خودت گفتی الان نمیشه نظر قطعی داد،کلی بازی شاخ دیگه داره میاد.آخر سال که همشو خودمون بازی کردیم بهتر میشه نظر داد.
گفتم که گیرز 3 تو دوره ای افتاده که الان سایتها نمیتونن بگن best فقط به بازی های 1.5 ماه بعد گیرز 3 میاند نگاه کن :دی

بعد من اینو چندبار هم گفتم اکثر سایتها فقط به مسائل تکنیکالی توجه ندارند و بیشتر پی مسائل بصری و هنری هم هستند یعنی ممکنه یه بازی بهترین تکنیکال را نداشته باشه ولی از لحظ بصری و هنری اونقدر عالی باشه که بهش بگن best look... . یعنی ربطی نداره که بهترین بازیه تکنیکی باشه .
ولی DF زوم میکنه روی مسائل تکنیکی و تو این مورد ه مواقعا خیلی حرفه ای هستند یعنی فقط یه قطعه 5 دقیقه ای از بازی بده براشون تا تمام موارد تکنیکی را بریزند بیرون :دی
بعد همچین میگی سایتها چیزی نگفته که ادم فکر میکنه واقعا تحویل نگرفتند :دی اینا چندتا سایت وقت کردم بازم برات پیدا میکنم :دی دیگه از این بیشتر میخوای ؟:دی

gamerant
Offering incredible graphics with over-the-top, arcade-esque violence and gun mechanics .the game’s environments and level designs are some of the best of any title this year, further emphasizing Epic Games’ goal in increasing the scope and scale of the game.

g4tv
The Unreal Engine is out of control. You’ll encounter a jaw-dropping vista around every other corner and I frequently got distracted just looking up at the sun. Seriously, Gears 3 doesn’t even look like it’s on the same console as the original Gears.

EDGE
The degree of refinement and technical polish across every facet of Gears 3 is enough to make most other games look tatty

oxm
It maximizes the hardware's horsepower

Digital Spy
It's the great bump in visual quality

gameinformer
The intensely violent audiovisual presentation puts weight behind every action in the game, selling a real sense of physical space and contact

eurogamer
Visually, of all the general improvements to the engine, it's the lighting that works the real magic, at times creating a sense of something I've never previously experienced in a Gears game: beauty. And I struggle to think of a more gloriously convincing riposte to the persistent jibes about Gears of War's colour palette than the setting for Act V.

DF داره میگه داره تکنولوژی رو به سمت جلو و جدیدی هدایت میکنه . اون beyond the technical achievement مشخصه یه کم هایپ کرده در واقع . دو روز دیگه بازیهای دیگه میان مجبور میشن بزنن روی حرف قبلیشون:biggrin1:
ببین کلا سایتی مثل DF نمیاد از جمله های تاریخی یا بهترین "مطلق" استفاده کنه . در واقع اعتبار خودش رو با این جملات زیر سوال نمیبره . از حد جمله ای مثل "تکنولوژی گرافیکی را یک پله یا یک گام به جلو برد" تجاوز نمیکنه معمولا .

در مورد IGN خب بدبختا باید چی میگفتن راجع به گرافیک 9 دادن دیگه!:biggrin1: 9 که میدونی یعنی فوق العاده...

خب وقتی میگه تکنولوژی را برده جلو و یا فراتر از اون که میگی اغراقه بالاخره یعنی اینکه این بازی بینظیر بوده .

ign اولا باید کمه کمش 9.5 میداد :دی دوما برو به نوشته ای که زیرش نوشته نگاه کن گفته ( اما قطعا یه بازی خوب حساب میشه !)
لطف کرده اینو نمیگفت سنگین تر بود :دی

آخرین ویرایش:
من خودم وقتی گرافیک Crysis 2 رو دیدم شاخ در اوردم واقعا فوقالعاده بود.. حالا ببین Gears 3 چی هست که از اون بهتره..!

البته خیلی سخته بیای بین این همه بازی بگی Gears 3 از همه بهتره .. به نظر من هر سازنده ای از تکنیک خاصی استفاده میکنه که به نحوی گرافیک بازی رو زیبا تر میکنه..

شاید به خاطر یه سری اتفاقایی که قبل از انتشار بازی افتاد هضم این نکته که بازی در حال حاضر دارای بهترین گرافیک کنسولی هست برای بعضی از دوستان سخت باشه مثلا یکی از این اتفاقات میتونه نمایشای نه چندان خیره کننده ی بازی تو نمایشگاه های مرتبط باشه درست برعکس رقبای سرسختش که میان بهترین جاهای بازیرو نشون میدن و تازه یه ساعت دوربینو میچرخونن یه نکته ی دیگه میتونه پخش اون نسخه ی ناقص بازی باشه که خیلیارو نسبت به بازی و گرافیکش نا امید کرد اما خوب الان بازی منتشر شده و شاید حتی فراتر از حد انتظارات هم ظاهر شده نمونش میتونه امتیاز خارق العاده ی 9.5 گیم اسپات باشه در هر حال باید به کلیف و تیمش تبریک گفت و قبول کرد کارشون دست کمی از معجزه نداره یه نکته ی دیگه ام این که خواهش میکنم دوستان اینقدر از بازی تعریف نکنن چون اعصابه ما ضعیفه و تحمل دوری این بازی واسمون غیر ممکن شده

آخرین ویرایش:
بعد همچین میگی سایتها چیزی نگفته که ادم فکر میکنه واقعا تحویل نگرفتند :دی اینا چندتا سایت وقت کردم بازم برات پیدا میکنم :دی دیگه از این بیشتر میخوای ؟:دی

gamerant

g4tv

EDGE

oxm

Digital Spy

gameinformer

eurogamer

فرخ یه جوری جواب میدی انگار من مثلا دارم بازی رو تخریب میکنم!:دی بعد چرا درست نمیخونی من چی میگم!؟ من کی گفتمسایتا در مورد Gears 3 چیزی نگفتنو تحویل نگرفتن!!؟:-/ من گفتم DF تحویل نگرفت. اونم Crysis 2 نه گیرز 3!:دی بعد میای واسه من حرفای سایتا رو ردیف میکنی!؟ که بازم تو اینا هیچ کدوم نگفته The Best:دی حال تو باز بیا بگو نمیتونن بگن و این حرفا باز من بیام جواب بدم و هی دور خودمون بچرخیم... :دی

فرخ یه جوری جواب میدی انگار من مثلا دارم بازی رو تخریب میکنم!:دی بعد چرا درست نمیخونی من چی میگم!؟ من کی گفتمسایتا در مورد Gears 3 چیزی نگفتنو تحویل نگرفتن!!؟:-/ من گفتم DF تحویل نگرفت. اونم Crysis 2 نه گیرز 3!:دی بعد میای واسه من حرفای سایتا رو ردیف میکنی!؟ که بازم تو اینا هیچ کدوم نگفته The Best:دی حال تو باز بیا بگو نمیتونن بگن و این حرفا باز من بیام جواب بدم و هی دور خودمون بچرخیم... :دی

مگه قراره سایتها حتما از کلمه best استفاده بکنند تا بگی بهترینه ؟:دییه سایت ممکنه از انواع کلمات استفاده کنه مثلا فک اور یا باورنکردنی یا مهیج یا ماکسیمم قدرت کنوسول یا بمب گرافیکی و........که تقریبا همشون یه معنی میده !
مثلا همین df از کلمه best استفاده نکرده ولی همون جملاتی که نشون دادم وقتی میگه تکنولوژی را برده جلو و فراتر از اون هم عمل کرده! یا جملاته تاریخی
یعنی پاش را فراتر از best گذاشته
biggrin1.gif

اخر ما نفهمیدیم...ولی اگه گرافیک از کراسیس2 هم شاخ تر باشه که(نسخه کنسولی کراسیس2 البته) واقعا بازی فوق العادست...
فهمیدن نمیخواد به نظر df گیرز 3 تا الان هرچی بازی هست را میکنه تو لوله :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or